Találatok a következő kifejezésre: Hogy csinálja Geller (1 db)

Sehogy! Csak trükk!
az akaratával
Vannak emberek akik ilyen különleges képességekkel születnek...õ ilyen! ennnyi
Addig dörzsöli a kanalat azon a vékony helyen(mert ott kevesebb az anyag) amig felmelegszik, és utána már könnyebb elhajlítani!
SEHOGY! Kamu az egész. Ajánlom figyelmedbe James Randit! Több könyvet is írt Uri Geller hülyítéseirõl, és le is leplezi!
A kanalak, villák és egyéb tárgyak elhajlításának többféle metódusa is létezik. Ez általában attól függ, hogy milyen látványt, hatást akar elérni az elõadó, illetve magának a hajlításnak is többféle bemutatása létezik. Van, hogy egy látszólag kézzel meghajlíthatatlan, vastag kanalat össze-vissza teker az elõadó mentális koncentráció után (akinek vannak fizikai ismeretei fémekrõl, az tudja egyébként, hogy minél vastagabb egy kanál, annál könnyebb a feje mögött hurkot csavarni rá...) Van persze a dörzsölõs, amikor dörzsöléstõl hajlik a kanál/villa/kulcs(ez utóbbi különösen látványos) - ezekre sok-sok technika létezik, rengeteg bûvész ismeri a legtöbbet, bármikor vásárolhatsz ilyen trükköket, némelyik speciális segédeszközöket használ, némelyik egyszerû kézügyességet és kiváló elõadásmódot igyényel. Uri Geller speciel egy nagyon jó elõadója a fémhajlításos trükköknek, de ha igazán "varázslatosakat" akarsz látni, akkor inkább Morgan Strebler-t ajánlanám, hihetetlen dolgokra képes egy villa az Õ kezében... (talán a YouTube-on vannak fent videói)
Uri Geller mentalista. Érdemes utánanézni mit is jelent ez a szó (definíció szerint: magas intelligencia segítségével olyan trükkök bemutatása, amik megtévesztésig hasonlítanak az "igazira").
Uri Gellernek vannak ilyen képességei össze tudja gyûjteni azoknak az embereknek az energiáját akik hisznek az ilyen dolgokban és azzal csinálja energiával!!
tényleg léteznek ilyen emberek de Uri Geller az egy csaló youtubon fent vannak a leleplezõs videók James Randivel nézd meg


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Adrien Brody Budapesten belül hol forgat?

4

Facbookon írtam justin biebernek és nem ír vissza sztetek milehet a probléma?

19

Robert Pattinson vagy Kristen Stewart kapott Oscar-díjat?

7

Lady Gaga fiú vagy lány?

Volt ahol azt láttam fiúnak született és csak később lett nő... Olyat is láttam hogy még most is fiú, de azt is elhiszem hogy nő volt mindig is.
Arra lennék kíváncsi amikor megszületett milyen nemű volt.

9

K-popsok! Valaki elmagyarázná ezt nekem?

Több helyen olvastam,hogy vannak egyfajta "rabszolgaszerződések"(pl.: DBSK) És Taemin-ről is van ilyen pletyka...És arra szeretnék rájönni,hogy ez mégis mit jelent? Köszönöm!

0

Hogyan lehet egy emberből ask. Fm celeb?

3

Várjátok már Selena Gomez bécsi koncertjtét?

2

Miért nincs Jack Nicholsonnak új filmje 3 éve?

3

Szerintetek Keira Knightley szép?

https://www.google.hu/search?site=&tbm=isch&source=hp&biw=19..

8

Melyik dalok hangzanak el most egy Children of Distance koncerten?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!