Találatok a következő kifejezésre: Hogy csinálják intim gyantát (5 db)

Intim gyanta érzékeny bőrre. Hogyan csináljam?

Milyen gyantát vegyek (meleg, hideg)? Nagyon fáj? Nem lesznek utána ilyen piros pöttyök? Hallottam, hogy kell gyantaolaj is, azt hol lehet venni? Köszi el?re is a válaszokat. (még seholsem gyantáztam soha... kicsit félek)

Legjobb válasz: Kozmetikus vagyok. Én a helyedben ekmennék szakemberhez, de azt is megértem, ha szégyenlõs vagy... Én sem szerettem csinálni, vhogx olyan furi kozmtikusként is ott nyúlkálni... :) na mind1! teljesen mind1, h miylen gynata, én a melgben jobban hiszek... Én oylan gynaát használtam amit ujjal belenyulva kellett felvinni a területre és lehúzni... ez a kornggyanta... de ahhoz kell külömn készülék, h megfeleõ legyen a hõmérséklet... Vagy ilen görgõfejes gyanta, ahhoz is kell készülék, egy egyes melegítõ van már 5ezerért... (sztem olcsóbb biztonságosabb elmenni kozmetikushoz...) Lényeg: ha hosszú szõr odalennt bizony elsõzör ollóval kell rövidebbre vágni, mert ha nagyon hoszú sokkal jobban fáj:) ez tényelg igaz... Utána célszerû behintõprpzni, hogy minél jobban tapadjon agynata, ez hatásos... aztán mehet a gyanta, hadd szóljipn, amire nagyon kell fogyelni, hogy megfelelõen feszítsd ki a bõröd. mert ha nem fogod le rendesen, biizony megszabhatod a bõrt, és tele leszel véraláfutással. én már jártam íg magamon... igen lazán vettem nem fiygeltem aztán majdnem be.... a fájdalomtól:) szóval feszítsd ki, rendesen erõvel... Túl soxor egy helyre ne kend fel a gyantát, mert az sem jó a bõrödnek... :) Utókezelõnek ilyen helyekre én neogranormont szoktam kenni, az jó nagyon... picit vastagabban pár percig hagyd rajt, aztán a felesleget szedd le, de maradjon rajt a lehetõ legtovább. :) Remélem segítettem! "Jó szórakozást" :) Fájdalom: kibírható ha nagyon akarod, és megéri sztem, nem lesz olyan bökõs mint borotvánál, hanem puha bõr marad ott, nem csak ewgy napig, elvileg 4hétig, de sztem annyi nem... :)ha valami eszembe jut, majd leírom!

Kozmetikus vagyok. Én a helyedben ekmennék szakemberhez, de azt is megértem, ha szégyenlõs vagy... Én sem szerettem csinálni, vhogx olyan furi kozmtikusként is ott nyúlkálni... :) na mind1! teljesen mind1, h miylen gynata, én a melgben jobban hiszek... Én oylan gynaát használtam amit ujjal belenyulva kellett felvinni a területre és lehúzni... ez a kornggyanta... de ahhoz kell külömn készülék, h megfeleõ legyen a hõmérséklet... Vagy ilen görgõfejes gyanta, ahhoz is kell készülék, egy egyes melegítõ van már 5ezerért... (sztem olcsóbb biztonságosabb elmenni kozmetikushoz...) Lényeg: ha hosszú szõr odalennt bizony elsõzör ollóval kell rövidebbre vágni, mert ha nagyon hoszú sokkal jobban fáj:) ez tényelg igaz... Utána célszerû behintõprpzni, hogy minél jobban tapadjon agynata, ez hatásos... aztán mehet a gyanta, hadd szóljipn, amire nagyon kell fogyelni, hogy megfelelõen feszítsd ki a bõröd. mert ha nem fogod le rendesen, biizony megszabhatod a bõrt, és tele leszel véraláfutással. én már jártam íg magamon... igen lazán vettem nem fiygeltem aztán majdnem be.... a fájdalomtól:) szóval feszítsd ki, rendesen erõvel... Túl soxor egy helyre ne kend fel a gyantát, mert az sem jó a bõrödnek... :) Utókezelõnek ilyen helyekre én neogranormont szoktam kenni, az jó nagyon... picit vastagabban pár percig hagyd rajt, aztán a felesleget szedd le, de maradjon rajt a lehetõ legtovább. :) Remélem segítettem! "Jó szórakozást" :) Fájdalom: kibírható ha nagyon akarod, és megéri sztem, nem lesz olyan bökõs mint borotvánál, hanem puha bõr marad ott, nem csak ewgy napig, elvileg 4hétig, de sztem annyi nem... :) ha valami eszembe jut, majd leírom!
Sosem csináltad, és ott akarod elkezdeni? Hááát... Szerintem fizikai képtelenség, hogy legyantázd magad teljesen ott (gondolom nem arra gondolsz, hogy a bikinivonalon leszeded), úgyhogy jelentkezz be egy kozmetikushoz.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a lábamat is :-)) Hamar sikerült, köszönöm nektek! :-)))
Én a másik vagyok:) !Azt hiszem, hogy én már bocsánatot kértem, mindenki máshogy dolgozik.Azt azért hozzáteszem, hogy nem én kezdtem, hogy nekem ki volt az oktatóm és stb.Engem már húzott le és küldött el a francba egy 14 éves lány akinek a szakmához még leheletnyi tudása sincs.Én tiszteletbe tartom a másik szakembert is, de lehet más a véleményem.Kedves Kérdezõ, tõled is bocsánat, hogy ez nálad zajlott le!!!
"Kedves Kozmetikus" vagyok! Örülök, hogy sikerült! Bocsi, hogy nem a témához kapcsolódóan írtam, de kicsit szarul esett, hogy segíteni akartam, erre meg belémkötnek... :( De azért remélem a tanácsaim segítettek vmit! :)
A kérdező hozzászólása: Hát érdekes volt ezeket olvasni. Megcsináltam, szép sima lett és nem lett bevérzés, sõt nem is piros :-))) Köszi szépen!
Ha kötekedésnek érezted ne haragudj!!!Különbözõek vagyunk.Itt most nem arról van szó, hogy mi ketten kik vagyunk, hanem a kérdezõrõl.Senki szakmai tudását nem kérdõjelezem meg, mert mindenkinél van jobb és mindenki máshogy dolgozik.Szép napot!
az sem ide tartozik, hogy a te vendégeid mit cisnálnak, meg az sem, hogy mesterkozmetikus vagy, de mind1. Inkább nem írok semmit. Úgyis mindenbe csak belekötsz.
Ilyen stílussal hogy lehetsz kozmetikus?Nem az egyéni véleményedet kérdezték, hogy nekem mi tetszik és mi nem.Az, hogy neked ki volt a mestered meg nem ide tartozik.Én már egy jó ideje mesterkozmetikus vagyok, de mikor jön ez a kérdés, hogy vállalja-e vagy sem, hát inkább vállalja el!Az én vendégeim ilyen esetben nem pirulnak és nem szégyenlõsek, nyilván, mert nem húzogatom a szám és ehhez azért kell bízni egy kozmetikusban!
Tévedésben vagy... Én nem azt mondtam, hogy nem csinálom, hanem azt írtam, hogy elhiszem azt hogy valakinek kellemetlen, mert igazából kozmetikusként is bizony kellemetlen a dolog... van sajnos negatív tapasztalatom, hogy miért az... Egy büdös szóval nem írtam, hogy nemc sinálom... na de mind1, biztosan képzelõdtél... Ja és azért írtam a hintõport mivel ha azt alaposan bedörzsölöd és leszeded a felesleget száraz felületet kapsz? vagy errõl még nem hallottál? Próbáld csak ki! Nem sztárolok én semmit, csak vkinek lehet segítettem, hamár semmiképp nem megy el kozmetikushoz. Hányszor írtam a válaszomba zárójelbe, h kozmetikushoz mennék a helyedbe... A bevérzés magamon: arról annyit, hogy annyit csináltam már magamnak, másoknak, hogy rutinból ment mááár ...és nem figyeltem kellõképpen, másnál ilyen soha a büdös életben nem történt, mivel ott 100%osan figyelek és ott vagyok... Így már felfogható? Ha nem szólj, magyarázok áám tovább szívesen! Mellesleg olyan oktatóm volt, aki közel 40éven át a szakmában volt, szóval tanultam tõle okos dolgokat és bizony nem a legújabb, legtrendibb cuccokal érhetõ el minden esetben a leglátványosabb eredmény... Na mind1.
Kedves kozmetikus!Én azért vitatkoznék veled egy kicsit!Én a helyedben nem sztárolnám, hogy nem csinálsz, ez a te dolgod, de, ha te ezt vallod ne csodálkozzunk már azon, hogy az otthoni gyanta után bevérzések és egyéb probléma akad!A hintõporral sem értek egyet, beleragad az összes a gyantába!Tiszta, fertõtlenített terület kell, ja és száraz!A legtöbb kozmetikus vállalja, ennyi erõvel ne menj se nõgyógyászhoz, se fogorvoshoz:) .Akár hiszed akár nem nagyon nincs választás, a szakma része!Ezt megteheted mondjuk pesten ahol erre külön szalonok vannak, de próbáld meg vidéken.
elõzõ vagyok... ha vhonnan nem siekrül leszedni a gyantát sebbenzinttudzs venni gyoccitárban, az leszedi, vattával.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz is :-))
Ahogy olvasom te abbahagytad a szakmát különbözõ okok miatt.Én nem most kezdtem így van vendégköröm és több szalonom!A válság miatt senkinek nem könnyû, de én anno otthon kezdtem el és a tanulóidõm alatt gyüjtöttem annyi vendéget ami meg is maradt utánna is.Ez csak bõvült, terjedsz szájról-szájra, ha jó vagy.Muszáj továbbképzésekre járni, nem elég az alap kozmetika.Ehhez a szakmához kitartás kell és hatalmas tudás.A multkor egy kérdés kapcsán megkeresett a hölgy, hogy most kezdi a sulit és segítenék-e?Igen, elvállaltam!Ha több kérdésed van írj email-t.

Hogy csinálják az intim gyantát?

Mindent ki kell ott "pakolni" a kozmetikusnak? Vagy ez hogy m?ködik?

Legjobb válasz: A jobb helyeken kapsz egy papirtangát,amit felveszel a saját bugyi helyett és úgy csinálják.de hát ha az egészet le akarod szedetni,akkor eléggé látszik minden,szóval nem a szégyelõseknek való..bár a kozmetikusok általában tapintatosak meg végülis nem ciki mert senki más nem látja. Egyébként én is épp keresek egy jó kozmit erre a célra.

A jobb helyeken kapsz egy papirtangát, amit felveszel a saját bugyi helyett és úgy csinálják.de hát ha az egészet le akarod szedetni, akkor eléggé látszik minden, szóval nem a szégyelõseknek való..bár a kozmetikusok általában tapintatosak meg végülis nem ciki mert senki más nem látja. Egyébként én is épp keresek egy jó kozmit erre a célra.
az én kozmim, úgy kezte kb 5 évvel mikor elöszlör oda mentem, hogy elkezdi a normál fazont és egyre bejebb megy ha nem bírom nem szedi tovább. saját bugyiban vagyok mindig, és félre húzom, elöl simán csak szétnyitom a lábam, de lejebb a puni mellet és fenekemnél, teljesen felkell húznom a lábam és beterpeszteni. neki nagyon kikell húzni a bört ezért is kell terpeszteni, hogy ne legyél véraláfutásos és egy rántással lejöjjön. aztán ami még intim utánna rendesen gyanta leszedövel lekeni, és utánna meg nyugtato krémmel(nem tudom a nevét valami baba krém szerintem) bekeni. de természetesen csak a böröd, és nem nyúkál. amúgy ö mondja hogy lábemel, feljebb jobban terpessz. kb 2 perc alatt szedi le.
Én le szoktam venni a bugyim, sokkal kényelmesebb úgy nekem is meg a kozmetikusnak is. Gondolom, nem az a fõ gondja, hogy én hogy nézek ki alul... Ez a munkája és slusz. Sok sikert!

Intim gyantát lányoknak, hogy csinálják? Szeméremdombot még el tudom képzelni de a szeméremajkaknál hogyan történik a szörtelenítés kozmetikus álltal?

Mennyire tapiz a kozmetikus? Bocs de leírnátok?

Legjobb válasz: Ez a tapiz,hát fura kifejezés:).Én nem tapizok sankit,a vendégeim szoktak segíteni,én mondom épp hol gyantázom tovább,ha gondolja õ feszíti a bõrt.Ugyanúgy történik,mint a szeméremdombon,csak még kisebb területeken gyantázunk.Minden esetben kesztyût viselünk,ha ennyire tartasz a kozmetikustól kérd meg a barátnõdet,csak fertõtlenítsetek.

Ez a tapiz, hát fura kifejezés:) .Én nem tapizok sankit, a vendégeim szoktak segíteni, én mondom épp hol gyantázom tovább, ha gondolja õ feszíti a bõrt.Ugyanúgy történik, mint a szeméremdombon, csak még kisebb területeken gyantázunk.Minden esetben kesztyût viselünk, ha ennyire tartasz a kozmetikustól kérd meg a barátnõdet, csak fertõtlenítsetek.
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem úgy értettem a tapizást! :) Csak nem tudtam, hogy hogyan csinálják a kozmetikusok de így már világos tehát a vendég fogja feszíti ki a bõrt és mindig csak kis területen gyantáztok. Köszönöm a válaszod!
:) , szivesen.De ne aggódj az olyan szalonban ahol végeznek ha ügyes a kozmetikus segítened sem kell.Bár nekem néhány vendégem ragaszkodik hozzá, csak egyet nézz meg, hogy használ-e kesztyûn kívül fertõtlenítõt.Ha nem, akkor ne menj oda többet!!!

Hogyan csináljam magamnak az intim gyantát?

Kozmetikushoz járok gyantáztatni, tehát nagyjából tudom, hogy hogy kell. Most sajnos nem ért rá, de holnap jön haza a barátom és szeretném simán várni :) . Esetleg ha valahol van valami leírás, vagy Neked van valami bevált módszered azt szívesen elfogadom. :) (nincs er?s sz?röm, 3 hete volt gyantázva) Ilyen szettem van:

Legjobb válasz: Akkor amire figyelj!Fertõtlenítsd elõtte le a bõrt.Kis területen gyantázz,mert csak megrántanád a bõrt és akkor bevérzés lesz.Feszítsd ki rendesen!Kis területnél ez a minimálisra csökken.Ha végeztél ismét fertõtlenítõ és valami bõrnyugatató krém.Sok sikert!

Akkor amire figyelj!Fertõtlenítsd elõtte le a bõrt.Kis területen gyantázz, mert csak megrántanád a bõrt és akkor bevérzés lesz.Feszítsd ki rendesen!Kis területnél ez a minimálisra csökken.Ha végeztél ismét fertõtlenítõ és valami bõrnyugatató krém.Sok sikert!

Otthon hogy csináljam meg az intim gyantát?

Legjobb válasz: Kösziköszi:)

A kérdező hozzászólása: Kösziköszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!