Találatok a következő kifejezésre: Hogy csinálják intim (26 db)

Gyantázás intim területen? Hogy csináljam? Még sehol nem gyantáztam.17/L

Legjobb válasz: Elmesélem a történetem :D Én is 17 éves lányka vagyok. A szõrtelenítés a hónaljammal kezdõdött amire a legjobb megoldás szerintem a borotva... Pedig én gyanta párti vagyok. Csak ugye gyanta esetében meg kell várni míg visszanõ a szõr ami nyáron,. meg úgy akármikor is elég kellemetlen. Aztán jött a lábam, alapjáraton szõke szõrzetem van de a sípcsontomon elkezdett sötétebb szõr nõni. Vettünk anyukámmal gyantát ilyen görgõset és leszedte nekem. Utána már magamnak csináltam de sosem volt leányálom. Amikor elõször voltam kozmetikusnál kiszedte a szemöldököm, gyantával persze, szerintem csipesszel szedegetni öngyilkosság és baromság. Aztán eljutottam 14-15-16 évesen arra a pontra hogy intim területen is kezdeni kéne valamit, tekintve hogy a szõrike kilógott a bikinibõl. Nos a bikinivonalat elkezdtem borotválni, aztán egyre több és több helyen. Végül egy orbitális sündisznó lett a nunim helyén ami kipattogott viszketett és undorítóan nézett ki ráadásul 2-3 naponta borotválni kellett. Aztán ezen a hülye oldalon olvastam, hogy az sem árt, ha a segglyukad körül sincs egy szõr sem, szóval én hülye kiborotváltam onnan is. Na azok voltak a kellemetlen percek mikor nõtt vissza és nem tudtam nyugodtan ülni a pi*csámon. Nem kívánom senkinek. Amíg természetes a szõröd és nem megerõsödött a borotva által addig kell eltiplizni a kozmetikushoz hogy szedje le (vidéken 1500 körül városokba 2000 szerintem). Ez teljes fazon, nem tart sokáig (15 perc kb) leszedik szeméremdombon, igény szerint hagyva csíkot (én szoktam, nem szeretem ha teljesen csupasz) valamint a nagyajkak területén, és nekem a fenekemnél is lehúzzák... Kellemetlen nem mondom de koránt sem kell belehalni, havonta egyszer kibírható én mindig a ciklusom után megyek pár nappal :) És ilyenkor leszedetem a lábam is meg kiszedik a szemöldököm. 3 az egyben és kijövök 3000 forintból havonta. És NEM vagyok szõrös. A lábgyantát otthon is meglehet oldani, de az én kozmetikusom kímélõen leszedi 5-6 perc alatt. Nekem már picit se fáj és a szõr is megritkult. És ez így lesz az intim területen is. Én csak buzdítani tudlak a gyantázásra! Bár lehet én vagyok mazoista. :D Üdvözletem! Majd írj, hogy döntöttél!

Elmesélem a történetem :D Én is 17 éves lányka vagyok. A szõrtelenítés a hónaljammal kezdõdött amire a legjobb megoldás szerintem a borotva... Pedig én gyanta párti vagyok. Csak ugye gyanta esetében meg kell várni míg visszanõ a szõr ami nyáron, . meg úgy akármikor is elég kellemetlen. Aztán jött a lábam, alapjáraton szõke szõrzetem van de a sípcsontomon elkezdett sötétebb szõr nõni. Vettünk anyukámmal gyantát ilyen görgõset és leszedte nekem. Utána már magamnak csináltam de sosem volt leányálom. Amikor elõször voltam kozmetikusnál kiszedte a szemöldököm, gyantával persze, szerintem csipesszel szedegetni öngyilkosság és baromság. Aztán eljutottam 14-15-16 évesen arra a pontra hogy intim területen is kezdeni kéne valamit, tekintve hogy a szõrike kilógott a bikinibõl. Nos a bikinivonalat elkezdtem borotválni, aztán egyre több és több helyen. Végül egy orbitális sündisznó lett a nunim helyén ami kipattogott viszketett és undorítóan nézett ki ráadásul 2-3 naponta borotválni kellett. Aztán ezen a hülye oldalon olvastam, hogy az sem árt, ha a segglyukad körül sincs egy szõr sem, szóval én hülye kiborotváltam onnan is. Na azok voltak a kellemetlen percek mikor nõtt vissza és nem tudtam nyugodtan ülni a pi*csámon. Nem kívánom senkinek. Amíg természetes a szõröd és nem megerõsödött a borotva által addig kell eltiplizni a kozmetikushoz hogy szedje le (vidéken 1500 körül városokba 2000 szerintem). Ez teljes fazon, nem tart sokáig (15 perc kb) leszedik szeméremdombon, igény szerint hagyva csíkot (én szoktam, nem szeretem ha teljesen csupasz) valamint a nagyajkak területén, és nekem a fenekemnél is lehúzzák... Kellemetlen nem mondom de koránt sem kell belehalni, havonta egyszer kibírható én mindig a ciklusom után megyek pár nappal :) És ilyenkor leszedetem a lábam is meg kiszedik a szemöldököm. 3 az egyben és kijövök 3000 forintból havonta. És NEM vagyok szõrös. A lábgyantát otthon is meglehet oldani, de az én kozmetikusom kímélõen leszedi 5-6 perc alatt. Nekem már picit se fáj és a szõr is megritkult. És ez így lesz az intim területen is. Én csak buzdítani tudlak a gyantázásra! Bár lehet én vagyok mazoista. :D Üdvözletem! Majd írj, hogy döntöttél!
Nem hiszem hogy jó ötlet magadnak csinálni! Én gyantázom karom lábom, de már combom is nehéz megfeszíteni rendesen a bõrt, néha véraláfutásos lesz. Szerintem szedesd le kozmetikussal.
szerintem is elsõre kozmetikushoz menj, mert a nuni környékén elég bonyolult dolog a gyantázás, fõleg ha még nincs benne gyakorlatod. Én otthon csinálom magamnak, de alul már tükörbõl, a popsináál meg a férjem segít be.
Magadnak még a lábon sem egyszerû (pláne, elsõre). Semmiképpen ne egyedül próbálkozz. A kozmetikus szépen megcsinálja...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Epillátorom van, amit helyeken használok is, de annyira alacsony a fájdalom küszöböm, hogy karon, combon, ott egyszerûen nem bírom. Vádlin is csak nehezen. tudom, hogy csak az elsõ 1-2 alkalmat kellen kibirni, utána jobb lenne, de nem birom magam rászedni :( Az a baj, hogy nincs gyantázásra alkalmas hely, itt a kozmetikusok nem nagyon foglalkoznak vele :/ (határon túli vagyok)
Nem tudom milyen kozmetikus nem foglalkozik ilyennel. Ez abnormális. Menj csak el valahova tuti van gyantázás... Ha a combodon szõke a szõr le ne szõrtelenítsd! Felesleges!

Hogyan csinálják az intim szőrtelenítést?

légyszi írjátok le részlatesen

Legjobb válasz: Mármint kik? Az intim szõrtelenítésnek több módja van, megcsinálhatod magadnak: borotva/epilátor/gyanta segítségével. Ha kozmetikushoz mész, ott általában gyantázzák. Fájdalom szempontjából az epilátor és a gyanta a legrosszabb, ugyanakkor a legtartósabb is.

Mármint kik? Az intim szõrtelenítésnek több módja van, megcsinálhatod magadnak: borotva/epilátor/gyanta segítségével. Ha kozmetikushoz mész, ott általában gyantázzák. Fájdalom szempontjából az epilátor és a gyanta a legrosszabb, ugyanakkor a legtartósabb is.
Miért??Szerinted mit szõrtelenítenek??A bugyidat??:-))
Szia! Nem vagy teljesen meztelen. A nacidat kell levenni (esetleg a bugyid, de nem muszáj), felfekszel az ágyra és a kozmetikus mondja, hogy mit csinálj. Pl. húzd feljebb a lábad, és húzd félre a bugyid. Nyugi, neki tök természetes, hogy ezt csinálja :) ne érezd magad kellemetlenül és mindig mondja, hogy mit csinálj. Esetleg mondd meg neki, hogy elõször csináltatod meg, akkor tuti még segítõkészebb lesz. Remélem tudtam segíteni. Üdv
A kérdező hozzászólása: kozmetikusnál
A kérdező hozzászólása: szóvalzét a lábat meg ilyenek?
A kérdező hozzászólása: persze meztelenül?

Hogy csinálják az intim gyantát?

Mindent ki kell ott "pakolni" a kozmetikusnak? Vagy ez hogy m?ködik?

Legjobb válasz: A jobb helyeken kapsz egy papirtangát,amit felveszel a saját bugyi helyett és úgy csinálják.de hát ha az egészet le akarod szedetni,akkor eléggé látszik minden,szóval nem a szégyelõseknek való..bár a kozmetikusok általában tapintatosak meg végülis nem ciki mert senki más nem látja. Egyébként én is épp keresek egy jó kozmit erre a célra.

A jobb helyeken kapsz egy papirtangát, amit felveszel a saját bugyi helyett és úgy csinálják.de hát ha az egészet le akarod szedetni, akkor eléggé látszik minden, szóval nem a szégyelõseknek való..bár a kozmetikusok általában tapintatosak meg végülis nem ciki mert senki más nem látja. Egyébként én is épp keresek egy jó kozmit erre a célra.
az én kozmim, úgy kezte kb 5 évvel mikor elöszlör oda mentem, hogy elkezdi a normál fazont és egyre bejebb megy ha nem bírom nem szedi tovább. saját bugyiban vagyok mindig, és félre húzom, elöl simán csak szétnyitom a lábam, de lejebb a puni mellet és fenekemnél, teljesen felkell húznom a lábam és beterpeszteni. neki nagyon kikell húzni a bört ezért is kell terpeszteni, hogy ne legyél véraláfutásos és egy rántással lejöjjön. aztán ami még intim utánna rendesen gyanta leszedövel lekeni, és utánna meg nyugtato krémmel(nem tudom a nevét valami baba krém szerintem) bekeni. de természetesen csak a böröd, és nem nyúkál. amúgy ö mondja hogy lábemel, feljebb jobban terpessz. kb 2 perc alatt szedi le.
Én le szoktam venni a bugyim, sokkal kényelmesebb úgy nekem is meg a kozmetikusnak is. Gondolom, nem az a fõ gondja, hogy én hogy nézek ki alul... Ez a munkája és slusz. Sok sikert!

Hogy csináljam hogy ne pattogjak kis és ne legyenek szõrbenövéseim intim terület borotválása után?

ha szép sima akkor is ott vannak a csúnya piros pöttyök és ahogy nõ vissza nagyon sok rögtön befele nõ ami fáj is és nehéz kiszedni õket, utána meg csak még csúnyább

Legjobb válasz: Gyantázás, epilálás. A borotva felsérti a bõrt, ezért van kipattogva és mivel nem szedi ki a szõrt csak elvágja a bõr felszínén ezért gyorsan újranõ. Ha szárazon borotválod az is baj. Borotvahabbal kell, és utána bekenni testápolóval.

Gyantázás, epilálás. A borotva felsérti a bõrt, ezért van kipattogva és mivel nem szedi ki a szõrt csak elvágja a bõr felszínén ezért gyorsan újranõ. Ha szárazon borotválod az is baj. Borotvahabbal kell, és utána bekenni testápolóval.
Hajvágógép. Tom hülyén hangzik, de mûködik.
Ha igazán érzékeny a bõröd, akkor sehogy. Ilyen esetben a patronos, vagy cukorgyanta sokkal hatékonyabb, 1-1 pötty kijöhet tõle, de nem lesz vészes, legalábbis nekem sokkal jobb így. Lehet ezen kívül próbálkozni nyugtató krémekkel (mindenképp illatmentes legyen, keresgélj pl a balea babakozmetikumai között), borotválás elõtt pedig egy radírozással. Vagy elektromos borotvával, ami akkor jó megoldás, ha pihés, világos szõröd van, mert ez a bõrt kevésbé sérti fel, de 1-2mm szõr ottmaradhat, emiatt nem mindenkinek ideális.

Ha egy csajt megkérsz, hogy csináljon fotót az intim testrészéről, akkor milyen fotót készítsen?

Valami eszközt használjon-e?

Legjobb válasz: Ha én ilyet kérnék egy lánytól, akkor úgy kérném, hogy széttárt lábbal csinálja úgy, hogy kívülrõl az egész puncija látszódjon.

Ha én ilyet kérnék egy lánytól, akkor úgy kérném, hogy széttárt lábbal csinálja úgy, hogy kívülrõl az egész puncija látszódjon.
Eszköz nélkül, ruha nélkül, vagy elõtte fehérnemûben is a melleirõl, a puncijáról. Púcsítva a puncijáról. Kaptam már ilyeneket, még szebbeket is. :)
Nem kérném meg, mert nem érdekel. Egy szép arcfotót tudok értékelni, de az nálunk nem számít intimnek. :-) 39F

Intim gyantát lányoknak, hogy csinálják? Szeméremdombot még el tudom képzelni de a szeméremajkaknál hogyan történik a szörtelenítés kozmetikus álltal?

Mennyire tapiz a kozmetikus? Bocs de leírnátok?

Legjobb válasz: Ez a tapiz,hát fura kifejezés:).Én nem tapizok sankit,a vendégeim szoktak segíteni,én mondom épp hol gyantázom tovább,ha gondolja õ feszíti a bõrt.Ugyanúgy történik,mint a szeméremdombon,csak még kisebb területeken gyantázunk.Minden esetben kesztyût viselünk,ha ennyire tartasz a kozmetikustól kérd meg a barátnõdet,csak fertõtlenítsetek.

Ez a tapiz, hát fura kifejezés:) .Én nem tapizok sankit, a vendégeim szoktak segíteni, én mondom épp hol gyantázom tovább, ha gondolja õ feszíti a bõrt.Ugyanúgy történik, mint a szeméremdombon, csak még kisebb területeken gyantázunk.Minden esetben kesztyût viselünk, ha ennyire tartasz a kozmetikustól kérd meg a barátnõdet, csak fertõtlenítsetek.
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem úgy értettem a tapizást! :) Csak nem tudtam, hogy hogyan csinálják a kozmetikusok de így már világos tehát a vendég fogja feszíti ki a bõrt és mindig csak kis területen gyantáztok. Köszönöm a válaszod!
:) , szivesen.De ne aggódj az olyan szalonban ahol végeznek ha ügyes a kozmetikus segítened sem kell.Bár nekem néhány vendégem ragaszkodik hozzá, csak egyet nézz meg, hogy használ-e kesztyûn kívül fertõtlenítõt.Ha nem, akkor ne menj oda többet!!!

Intim gyanta érzékeny bőrre. Hogyan csináljam?

Milyen gyantát vegyek (meleg, hideg)? Nagyon fáj? Nem lesznek utána ilyen piros pöttyök? Hallottam, hogy kell gyantaolaj is, azt hol lehet venni? Köszi el?re is a válaszokat. (még seholsem gyantáztam soha... kicsit félek)

Legjobb válasz: Kozmetikus vagyok. Én a helyedben ekmennék szakemberhez, de azt is megértem, ha szégyenlõs vagy... Én sem szerettem csinálni, vhogx olyan furi kozmtikusként is ott nyúlkálni... :) na mind1! teljesen mind1, h miylen gynata, én a melgben jobban hiszek... Én oylan gynaát használtam amit ujjal belenyulva kellett felvinni a területre és lehúzni... ez a kornggyanta... de ahhoz kell külömn készülék, h megfeleõ legyen a hõmérséklet... Vagy ilen görgõfejes gyanta, ahhoz is kell készülék, egy egyes melegítõ van már 5ezerért... (sztem olcsóbb biztonságosabb elmenni kozmetikushoz...) Lényeg: ha hosszú szõr odalennt bizony elsõzör ollóval kell rövidebbre vágni, mert ha nagyon hoszú sokkal jobban fáj:) ez tényelg igaz... Utána célszerû behintõprpzni, hogy minél jobban tapadjon agynata, ez hatásos... aztán mehet a gyanta, hadd szóljipn, amire nagyon kell fogyelni, hogy megfelelõen feszítsd ki a bõröd. mert ha nem fogod le rendesen, biizony megszabhatod a bõrt, és tele leszel véraláfutással. én már jártam íg magamon... igen lazán vettem nem fiygeltem aztán majdnem be.... a fájdalomtól:) szóval feszítsd ki, rendesen erõvel... Túl soxor egy helyre ne kend fel a gyantát, mert az sem jó a bõrödnek... :) Utókezelõnek ilyen helyekre én neogranormont szoktam kenni, az jó nagyon... picit vastagabban pár percig hagyd rajt, aztán a felesleget szedd le, de maradjon rajt a lehetõ legtovább. :) Remélem segítettem! "Jó szórakozást" :) Fájdalom: kibírható ha nagyon akarod, és megéri sztem, nem lesz olyan bökõs mint borotvánál, hanem puha bõr marad ott, nem csak ewgy napig, elvileg 4hétig, de sztem annyi nem... :)ha valami eszembe jut, majd leírom!

Kozmetikus vagyok. Én a helyedben ekmennék szakemberhez, de azt is megértem, ha szégyenlõs vagy... Én sem szerettem csinálni, vhogx olyan furi kozmtikusként is ott nyúlkálni... :) na mind1! teljesen mind1, h miylen gynata, én a melgben jobban hiszek... Én oylan gynaát használtam amit ujjal belenyulva kellett felvinni a területre és lehúzni... ez a kornggyanta... de ahhoz kell külömn készülék, h megfeleõ legyen a hõmérséklet... Vagy ilen görgõfejes gyanta, ahhoz is kell készülék, egy egyes melegítõ van már 5ezerért... (sztem olcsóbb biztonságosabb elmenni kozmetikushoz...) Lényeg: ha hosszú szõr odalennt bizony elsõzör ollóval kell rövidebbre vágni, mert ha nagyon hoszú sokkal jobban fáj:) ez tényelg igaz... Utána célszerû behintõprpzni, hogy minél jobban tapadjon agynata, ez hatásos... aztán mehet a gyanta, hadd szóljipn, amire nagyon kell fogyelni, hogy megfelelõen feszítsd ki a bõröd. mert ha nem fogod le rendesen, biizony megszabhatod a bõrt, és tele leszel véraláfutással. én már jártam íg magamon... igen lazán vettem nem fiygeltem aztán majdnem be.... a fájdalomtól:) szóval feszítsd ki, rendesen erõvel... Túl soxor egy helyre ne kend fel a gyantát, mert az sem jó a bõrödnek... :) Utókezelõnek ilyen helyekre én neogranormont szoktam kenni, az jó nagyon... picit vastagabban pár percig hagyd rajt, aztán a felesleget szedd le, de maradjon rajt a lehetõ legtovább. :) Remélem segítettem! "Jó szórakozást" :) Fájdalom: kibírható ha nagyon akarod, és megéri sztem, nem lesz olyan bökõs mint borotvánál, hanem puha bõr marad ott, nem csak ewgy napig, elvileg 4hétig, de sztem annyi nem... :) ha valami eszembe jut, majd leírom!
Sosem csináltad, és ott akarod elkezdeni? Hááát... Szerintem fizikai képtelenség, hogy legyantázd magad teljesen ott (gondolom nem arra gondolsz, hogy a bikinivonalon leszeded), úgyhogy jelentkezz be egy kozmetikushoz.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a lábamat is :-)) Hamar sikerült, köszönöm nektek! :-)))
Én a másik vagyok:) !Azt hiszem, hogy én már bocsánatot kértem, mindenki máshogy dolgozik.Azt azért hozzáteszem, hogy nem én kezdtem, hogy nekem ki volt az oktatóm és stb.Engem már húzott le és küldött el a francba egy 14 éves lány akinek a szakmához még leheletnyi tudása sincs.Én tiszteletbe tartom a másik szakembert is, de lehet más a véleményem.Kedves Kérdezõ, tõled is bocsánat, hogy ez nálad zajlott le!!!
"Kedves Kozmetikus" vagyok! Örülök, hogy sikerült! Bocsi, hogy nem a témához kapcsolódóan írtam, de kicsit szarul esett, hogy segíteni akartam, erre meg belémkötnek... :( De azért remélem a tanácsaim segítettek vmit! :)
A kérdező hozzászólása: Hát érdekes volt ezeket olvasni. Megcsináltam, szép sima lett és nem lett bevérzés, sõt nem is piros :-))) Köszi szépen!
Ha kötekedésnek érezted ne haragudj!!!Különbözõek vagyunk.Itt most nem arról van szó, hogy mi ketten kik vagyunk, hanem a kérdezõrõl.Senki szakmai tudását nem kérdõjelezem meg, mert mindenkinél van jobb és mindenki máshogy dolgozik.Szép napot!
az sem ide tartozik, hogy a te vendégeid mit cisnálnak, meg az sem, hogy mesterkozmetikus vagy, de mind1. Inkább nem írok semmit. Úgyis mindenbe csak belekötsz.
Ilyen stílussal hogy lehetsz kozmetikus?Nem az egyéni véleményedet kérdezték, hogy nekem mi tetszik és mi nem.Az, hogy neked ki volt a mestered meg nem ide tartozik.Én már egy jó ideje mesterkozmetikus vagyok, de mikor jön ez a kérdés, hogy vállalja-e vagy sem, hát inkább vállalja el!Az én vendégeim ilyen esetben nem pirulnak és nem szégyenlõsek, nyilván, mert nem húzogatom a szám és ehhez azért kell bízni egy kozmetikusban!
Tévedésben vagy... Én nem azt mondtam, hogy nem csinálom, hanem azt írtam, hogy elhiszem azt hogy valakinek kellemetlen, mert igazából kozmetikusként is bizony kellemetlen a dolog... van sajnos negatív tapasztalatom, hogy miért az... Egy büdös szóval nem írtam, hogy nemc sinálom... na de mind1, biztosan képzelõdtél... Ja és azért írtam a hintõport mivel ha azt alaposan bedörzsölöd és leszeded a felesleget száraz felületet kapsz? vagy errõl még nem hallottál? Próbáld csak ki! Nem sztárolok én semmit, csak vkinek lehet segítettem, hamár semmiképp nem megy el kozmetikushoz. Hányszor írtam a válaszomba zárójelbe, h kozmetikushoz mennék a helyedbe... A bevérzés magamon: arról annyit, hogy annyit csináltam már magamnak, másoknak, hogy rutinból ment mááár ...és nem figyeltem kellõképpen, másnál ilyen soha a büdös életben nem történt, mivel ott 100%osan figyelek és ott vagyok... Így már felfogható? Ha nem szólj, magyarázok áám tovább szívesen! Mellesleg olyan oktatóm volt, aki közel 40éven át a szakmában volt, szóval tanultam tõle okos dolgokat és bizony nem a legújabb, legtrendibb cuccokal érhetõ el minden esetben a leglátványosabb eredmény... Na mind1.
Kedves kozmetikus!Én azért vitatkoznék veled egy kicsit!Én a helyedben nem sztárolnám, hogy nem csinálsz, ez a te dolgod, de, ha te ezt vallod ne csodálkozzunk már azon, hogy az otthoni gyanta után bevérzések és egyéb probléma akad!A hintõporral sem értek egyet, beleragad az összes a gyantába!Tiszta, fertõtlenített terület kell, ja és száraz!A legtöbb kozmetikus vállalja, ennyi erõvel ne menj se nõgyógyászhoz, se fogorvoshoz:) .Akár hiszed akár nem nagyon nincs választás, a szakma része!Ezt megteheted mondjuk pesten ahol erre külön szalonok vannak, de próbáld meg vidéken.
elõzõ vagyok... ha vhonnan nem siekrül leszedni a gyantát sebbenzinttudzs venni gyoccitárban, az leszedi, vattával.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz is :-))
Ahogy olvasom te abbahagytad a szakmát különbözõ okok miatt.Én nem most kezdtem így van vendégköröm és több szalonom!A válság miatt senkinek nem könnyû, de én anno otthon kezdtem el és a tanulóidõm alatt gyüjtöttem annyi vendéget ami meg is maradt utánna is.Ez csak bõvült, terjedsz szájról-szájra, ha jó vagy.Muszáj továbbképzésekre járni, nem elég az alap kozmetika.Ehhez a szakmához kitartás kell és hatalmas tudás.A multkor egy kérdés kapcsán megkeresett a hölgy, hogy most kezdi a sulit és segítenék-e?Igen, elvállaltam!Ha több kérdésed van írj email-t.

Intim szõrtelenítés. Hogyan csináljam? Elegem van belõle.

Fél éve vagyunk együtt a párommal. Aktív szexuális életet élünk..

Legjobb válasz: Ne borotválkozz.

Ne borotválkozz.
Gyantázd le én is azt csinálom vagy ha nehezen megy akkor irány a kozmetikus.
A kérdező hozzászólása: Mennyire fáj ha gyantázod? Epilátorral próbáltam, de az kegyetlen rossz..
Epilátorral az a baj, hogy egyesével húzkodja ki, tovább tart, míg ha gyantáztatod, akkor is fáj, de kevesebb ideig tart is, hamarabb túl esel rajta. Fáj, fáj mindkettõ, csak az idõtartam különbözõ :)
próbáld meg epilátorral úgy, hogy elõtte kensz rá szörtelenítõ krémet. rajta hagyod egy darabig, aztán fürdesz, lemosod. a krém meglazítja a hagymákat, meg minden, úgyhogy alig fogod érezni.

Lányok, intim terület szõrtelenítésrõl lenne szó. Msot hogy csináljam?

az a helyzet hogy sokáig epiláltam.. nagyon szépen megritkult és meggyengült szinte már nemis fájt mikor epiláltam viszont csúnya benövések és gyulladások voltak , elromlott az epilálóm és borotválom egy ideje és sajnos megerõsödött eléggé :( ha most elkezdem gyantázni belehalok? a gyantától lesznak benövéseim? :D muszáj valahogy elkezdenem hogy ritkuljon vissza. Vannak tapasztalataitok? Köszi :)

Legjobb válasz: nekem nincs tapasztalatom a ritkitással kapcsolatban de egyvalamit tanácsolok epilátort vegyél és azzal csináld hamár nemfájt akkor nem is fog de a borotválást hanyagold surubb lesz a szor és keményebb és erosebb a tove a szorszálnak a borotválástol , ja és a epilálás után most meg szappannal ha lehet dettolossal és szesszel torold át ja és krémezd be aloe krémmel és akkor hidd el hatásos lesz ! ha valami kerdesed van akkor írd meg privát uzenetben segítek bármiben nemvagyok flegma szar mert sajnos ezen az oldalon olyanok is vannak akik csak másokon rohognek de szerencsére nemtudják ki kicsoda

nekem nincs tapasztalatom a ritkitással kapcsolatban de egyvalamit tanácsolok epilátort vegyél és azzal csináld hamár nemfájt akkor nem is fog de a borotválást hanyagold surubb lesz a szor és keményebb és erosebb a tove a szorszálnak a borotválástol , ja és a epilálás után most meg szappannal ha lehet dettolossal és szesszel torold át ja és krémezd be aloe krémmel és akkor hidd el hatásos lesz ! ha valami kerdesed van akkor írd meg privát uzenetben segítek bármiben nemvagyok flegma szar mert sajnos ezen az oldalon olyanok is vannak akik csak másokon rohognek de szerencsére nemtudják ki kicsoda

Milyen az intim torna? Hogy csináljam itthon? A pisilést kell visszatartani?

Nem élvezem a szexet, csak ha ujjaznak, gondolom azért mert túlságosan kitágulok. Gondoltam ilyen gyakorlatok segítenének.

Legjobb válasz: Tornázz velem együtt! Élvezni fogod!

Tornázz velem együtt! Élvezni fogod!
[link]
vedd meg Kriston Andrea kazettáját, õ a legjobb intim tornát oktató tanár nem nehéz megtanulni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!