Találatok a következő kifejezésre: Hogy csinálhatnék hogy lehetne (3 db)

Hogy csinálhatnék családfát? hogy lehetne kikutatni hogy ki volt az üküknagyapám vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Olvasd át ezt! http://hu.wikipedia.org/wiki/Csal%C3%A1dfakutat%C3%A1s

Menj el a városi levéltárba, ott szokták ezeket kutatni, ott vannak az anyakönyvi kivonatok, amik mindenki számára nyilvánosak.

Hogyan lehetne laposabb a hasam, amit itthon is csinálhatok? (az itthont úgy értem, hogy itt, a lakásban)

milyen gyakorlatok vannak? és mielőtt megkapnám ezeket, -NEM akarok futni,bent a lakásban akarom csinálni -NEM olyanokat akarok,amit tesi órán csinálunk,mert az szart sem ér -IGEN,a google a barátom,de valahogy semmi értelmes nincs,legalábbis olyan,amihez ne kellene most külön kislabda,meg szőnyeg,meg minden hülyeség és olyasmi,ami lehetőleg jól megmozgat,nem unalmas,és hamar meglátszik ha számít,161 cm vagyok,és kb 53 kg és előre köszönöm a normális válaszokat 14l

Legjobb válasz: szálkásító diéta és lakásban mondjuk ugráló kötelezz. helyi szírégetés nincs. fogyásra nem lenne szükséged szerintem.

szálkásító diéta és lakásban mondjuk ugráló kötelezz. helyi szírégetés nincs. fogyásra nem lenne szükséged szerintem.
Otthon is lehet aerob gyakorlatot végezni, ha van szobabicajod vagy ellipszis géped, ha nincs semmi, akkor ugrálókötelezés. Viszont a legfontosabb a szálkásító diéta, anélkül nem megy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) és mennyi ideig ugrókötelezzek?
50perc, 1óra, persze fokozatosan nehogy aztán rosszul legyél hogy elsõre ennyit akarsz folyamatosan lenyomni.
2 percig kötelezz-elején lehet 1 perc is-és 1 percet pihenj, váltogatva és próbáld elérni az 50percet-1órát. itt vannak a variációk amiket kigyakorolhatsz, hogy ne legyen unalmas és fejlõdj is- http://www.youtube.com/watch?v=MD3uicAYtdw&feature=related
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Két törpenyuszim van. Egy lány és egy fiú. A lány mostanában állandóan bántja a fiút, csomókba kitépi a szőrét, Mit lehetne kezdeni vele, vagy hogy miért csinálhatja?

A fiút később kaptam, eleinte gondolom a területét védte, meg is verte szegényt, de most már egy csomószor jól el vannak együtt, aztán a kiscsaj bekattan és elkezdi üldözni a másikat.

Legjobb válasz: A nõstény nem gonosz, hanem védi a területét. Valószínûleg már vemhes, azért kattant be.

6-os válaszoló remekül megfogalmazta.
A nõstény nem gonosz, hanem védi a területét. Valószínûleg már vemhes, azért kattant be.
Remek, szaporítsd csak õket. Remélem azzal tisztában vagy, hogy a nõstény 8-12 hónapos kora között kell, hogy világra hozza az elsõ almot, viszont a bak már kb. 4 hónapos korától be tudja fedezni. Legalább rakd külön õket addig is. Mit fogsz csinálni a kisnyuszikkal? Keresel nekik gazdit? Tudod milyen nehéz felelõs gazdikat találni? Vagy egyáltalán miért csinálod? Csak azért, hogy megtapasztalhassa a nõstény az anyaság örömeit? Mert ez egy nagy tévhit, semmilyen örömöt nem okoz neki, ez náluk ÖSZTÖN, nem több. Semmi baja nem lesz, ha mindkettõt ivartalaníttatod anélkül, hogy lettek volna kicsik, sõt még jobbat is teszel vele.
Elég kicsik?????? És nyulakat akarsz????? A túl fiatalon vemhes nyuszi nagyon nagy valószínûséggel halott kisnyulakat fog szülni, és akkor örülhetsz, ha bele nem hal a szülésbe. Állatkínzó vagy! Felelõtlen!!!!
A kérdező hozzászólása: volt már kisnyulam egyébként, tényleg nem azt mondtam hogy semmit se értek hozzájuk, és nem is azt hogy fogalmam sincs egy nyúl természetét illetõen. Nemértem miért kell egybõl így reagálni. Egyébként egyformák és iszonyatosan gyönyörûek. Eddig akárki látta õket el volt ájulva(L)
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy mikor itthon vagyok kiengedem õket, persze most hogy bántja nem egyszerre engedem ki õket, de nem szeretném hogy ez az állapot fennmaradjon, ezért is kértem segítséget. segítséget és nem oltogatást.. egyébként egy belga oriásnyulat szeretnék keresztezni egy holland törpenyuszival hogy megnézzem hogy néz ki egy genetikai selejt alapvetõ fogproblémákkal...a nõstény a belga...nem értem mi lehet a baj
Ha külön lennének tartva, hogyan tépheti a nõstény a fiú szõrét? Érdekes.
Azt csinálsz, amit akarsz, a te dolgod. De mielõtt szaporítani kezded a nyuszikat, legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy tövirõl-hegyire megismered az állatokat, a viselkedésüket, mivel jár egy alom, milyen teendõid vannak stb. stb. Legalább némi felelõsség szoruljon beléd. Nyugtass meg, hogy nem két külön fajtájú nyuszit akarsz szaporítani.
A kérdező hozzászólása: Ja és hogy miért akarok kisnyuszikat? arra nem gondoltál hogy szeretek foglalkozni velük, van rá pénzem és elõre odaigértem õket? nem azt mondtam hogy 300at szeretnék, de nemértem mi kifogásotok van az újszülött nyuszik ellen. Ja és külön vannak természetesen, tekintve hogy nem szeretném hogy szétszedjék egymást.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:29es, egyrászt egy idióta vagy, én minden vagyok csak nem állatkínzó. Másrész azért van ez az oldal hogy kérdezzek, és aki tud segíteni válaszoljon, nem azért hogy se*fej nyomorékok oltogatását hallgassam. Azoknak akik normális válaszokat írtak köszönöm, de nem vemhes. Volt már nyulam nagyapám tanyészti is, feltûnne ha vemhes lenne. És a többi nem is volt ilyen. Egyébkánt igenis gonosz. és legalább olyan okos és ravasz mint egy macska. Ez csodanyuszi:D imádom, de páldául direkt az ellenkezõjét csinálja annak amit kérünk tõle. egyébként az is lehet hogy csak féltékeny a másikra.
biztos hogy nem azonos nemûek???
A kérdező hozzászólása: egyébként most például békésen összebújva ülnek az asztal alatt. De eltelik 10 perc és újra elkezdi üldözni.
A kérdező hozzászólása: tuti h nem egynemûek, már megnézettem 3 helyen mert énis attól tartottam. Szerintem Pihike(így hívják) gonosz. De tényleg! Imádom de akkor is gonosz. Egyébként szeretnék pár kis nyuszit, legalább egyszer aztán ivartalanítom õket, de még elég kicsik. És nemtudom hogy lehetne kisnyuszim mikor a másik retteg tõle:S
Na ez az, biztos, hogy nem egynemûek? Az egyik bak nyuszimat én is lánynak vettem, hónapokkal utána derült csak ki, hogy bak. Nézd meg. Amúgy ivartalaníttasd õket és nem fognak verekedni, plusz megúszol rengeteg kisnyuszit és az azokkal járó kiadásokat, plusz a nyuszik is tovább fognak élni.
A kérdező hozzászólása: Na jó, bocsánat hogy bunkó voltam, csak nem tetszik a feltételezés miszerint teljesen hülye vagyok, de átgondoltam , és mivel úgy véltem jobb tényleg utána érdeklõdni elhívtam ismerõsömet, aki házinyulakat tenyészt, hogy nézze meg nem vemhes-e. Õ is azt mondta hogy nem vemhes miután megnépzte jó alaposan a pociját meg minden. Nincs semmi bajuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!