Találatok a következő kifejezésre: Hogy csajozzak be egyedül (2 db)

Hogy csajozzak be be egyedül?

Mit csináljak?: A legjobb barátom teljesen el van szállva az új barátn?jét?l, én meg itt maradtam egyedül. Itt a nyár muszály gyorsan valahogyan szereznem egy lányt, mert szó szerint senkire nem számíthatok: Nem tudok elmenni sehova(mint mondtam nincs kivel). Mire megyek egyedül? :(

Legjobb válasz: Én nem szívesen mennék egyedül strandra meg ide-oda. Csak egy barátod van? Hol van a többi haver?

Én nem szívesen mennék egyedül strandra meg ide-oda. Csak egy barátod van? Hol van a többi haver?
Ad1. Csak egyetlen darab haverod van? Nincs másik, akivel "lóghatsz"? Ad2. Be lehet egyedül is. Példák: én már csajoztam be házibuliban is úgy, hogy a húgommal mentünk el ketten egyik haverom barátnõjének a házibulijába. Ott átjött a szomszéd csaj, picit idõsebb volt a legtöb srácnál és mondta, hogy "anyáskodni, felvigyázni" jött át. Meg hozott sütit. Aztán hogy, hogynem, félóra múlva már a kocsimban smaciztunk. :-) A mostani páromat pedeig teljesen egyedül szereztem :-) Kiadták a házukat és egy kisebbet béreltek szüleivel a szomszédunkban. Kb fél évig figyelgettem, mert ritán bukkant fel a lányuk. Nyáron aztán hogy hogynem, mindig akkor mentem szedret enni hátul a kertbe, amikor õ a kutyáját etette. Persze nem voltam udvariatlan és átköszöntem :-) A többi ment magától. Idén leszünk 10 évesek!!! :-)
Becsajozni mert nem ér rá a barátod?! már ne is haragudj de ez egy szánalmas gondolkodás. Kérdésed és a helyesírásod alapján kb. 13 éves lehetsz, ráérsz még a lányok után érdeklõdni..
Nem ciki, ha egyedül elmész pl strandra, ide-oda. Akár chatelgethetsz is, lehet, hogy "sorstársra" akadsz, és együtt mászkálhatnál azzal, akit ott megismersz.
többen csajozni, úristen! még a végén lecsapnák a kezedrõl valamelyiket. Ne légy már ilyen töketlen, egyedül van a legtöbb alkalmad, lehetõséged sztem
A kérdező hozzászólása: Képzeld el tényleg nem ér rá, totál letoj, s rajta kívül senkire sem számíthatnék, s egésznap otthon gubbasztok a lakásban! Kösz az együttérzést!
A kérdező hozzászólása: A többség dolgozik a maradék pedig pont azok akikkel alapból rizkán találkozok :S
Hat az uccso csakonak nincs igaza, akkor a jo csajozni, ha a haverekkel lemesz a DJ be, egyutt vagytok, es meglatol egy csajt, odamesz es tudjatok ( ezt mindenki mashogy csinalja :D ) Magadban nem olyen, elmesz a DJ be PL csak, es ott ulsz magadba vagy tancolsz magadban, a csajok startbol kikosaraznak '
belehet csajozni egyedül igaz :D tény ha van egy nõvéred az alap bol sokat dob hisz vannak barátnõi akiknek áradozhat rollod de mivan ha egyedül vagy tudod kicsi erõfeszítés és és sok önbizalom kell hogy oda meny hozzá és elkezdj vele beszélgetni és nem árt egy pár elõre bemagolt szöveg hogy legyen mirõl témázni :D ha tetszel neki és a szöveged is bejön akkor ö fogja meg kérdezni hogy szószi van a szütyõbe ..xD

Hogy csajozzak be a 9.-dik évfolyamból, hogyha egy paraszt oszt. társam beadta azt a dumát a lányoknak, hogy ne legyenek velem mert rájuk nyomulok? Mi tévő legyek?

17 éves vagyok, 186cm magas, kb 85 kiló, gyúrni járok. Suliba van egy pár rosszakaróm, és a fentieket beadta pár csajnak, letiltanak msnrr?l, letörölnek myvipr?l, mitév? legyek? Ha békén hagyom ?ket azzal elismerem hogy igaz, ha mondogatom nekik hogy nem igaz azzal is lejáratom magam. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Hát sztem biztosan nagyon jól nézel ki magas is gyúrni is jár.. köcsögök az osztálytársaid... az én fiú otrásaim és köcsögök..:S ez am nehéz téma..:S mert a lányok hiszékenyek de sztem próbálj kedves maradni és valahogyan bebizonyítani hogy nem vagy paraszt és nem is nyomulsz hanem szeretnél egy barátnõt... gondolom én:) am lány voltam:D

Hát sztem biztosan nagyon jól nézel ki magas is gyúrni is jár.. köcsögök az osztálytársaid... az én fiú otrásaim és köcsögök..:S ez am nehéz téma..:S mert a lányok hiszékenyek de sztem próbálj kedves maradni és valahogyan bebizonyítani hogy nem vagy paraszt és nem is nyomulsz hanem szeretnél egy barátnõt... gondolom én:) am lány voltam:D
Bizonyítsd be a lányoknak, hogy te nem olyan vagy, amilyennek beállítottak! Elmondod nekik szépen, hogy miért csinálták ezt veled, és hogy (ha nem akarnak veled szóba állni) akkor adjanak esélyt a bizonyításra! és mindezt komolyan a szemükbe nézve kell mondani. Ha értelmes lányokról van szó, akkor helyesen cselekednek majd, és meghallgatnak!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy elsõ válaszoló, hazudtam csak 183 magas vok és lehet 90et is nyomok, szemüveges vagyok és úgy érzem ez is hátrány. Járok gyúrni azért hogy jobban érezzem magam, már fogytam sokat, meg bicepsz jóféle:) :) :) Azt nem értem mért kell kereszteb tenni nekem, amikor én semmi rosszat nem tettem az oszttársamnak.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ megadod msnen küldök képet és megérted mé enm állank velem szóba:D
Használj hírvivõt. Ha van az átlagnál pletykásabb, kíváncsibb lány, (vagy akár fiú is, aki jóban van a csajokkal) beszélgessetek. Véletlenül említsd meg a rosszakaród nevét, és hogy visszahallottad a mesterkedéseid + kétségbeestél, mert te egy szelíd oroszlán vagy és semmi nyomulás nem járt a fejedben. A pletykás elhinti, ahová kell, és kb 1 hónap múlva vége az elõítéleteknek.
Csaj vagyok . Szerintem a srác azért mondja rólad a csajoknak h nyomulos vagy mert irigy, és azt hiszi h így õ sikeresebb lehet a lányokkal..De neked egy dolgod van és az nem más csak bizonyítsd be h nem igaz amit rólad mond másoknak :) Légy önmagad!
Nyird ki a rosszakaród, vagy legalábbis verd meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!