Találatok a következő kifejezésre: Hogy célozgassak pasimnak (2 db)

Hogy célozgassak egy kicsit bátortalanabb pasinak, hogy hívjon már el valahova, ha amúgy úgy tûnik, bejövök neki?

Legjobb válasz: Kérdezd meg hova szokott járni. Meg hogy te milyen helyeket szeretsz

Kérdezd meg hova szokott járni. Meg hogy te milyen helyeket szeretsz
Hogy aztán nemet mondhass és lekoptasd? Sehogy, hagyd békén szegény srácot, érte már így is elég megrázkódtatás a magadfajták miatt!
A kérdező hozzászólása: imádom õt :) ))
Miért nem hívod el te õt valahova ahelyett, hogy célozgatnál?
kérd meg , hogy kísérjen el akárhová vagy:végy 2 jegyet valamire és kérd meg jöjjön el , mert a barátnéd beteg lett stb stb
...vagy végsõ esetben mondd azt, hogy egyszer szívesen elmennél vele valahova (és rohadt nagy mosoly). Ha ezek után nem hív el, akkor hagyd.
Hívd el te, vagy nem lesz semmi.
22:10-nek van igaza. Egyébként miért nem hívod el te õt? Egyenjogúság van, úgyhogy simán megteheted, nem fog letörni a mûkörmöcskéd.

Hogy célozgassak a pasimnak arra, hogy hosszabb legyen az elöjáték?

Pontosabban az orális szex. Nagyon szeretem ahogy csinálja,és szeretném ha hosszabb ideig eltartana. De pár perc után abbahagyja,közben én még szeretném élvezni. Hogy célozgassak rá? Voltatok már ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: már mér kellene célozgatni? próbáld ki, hogy azt mondod: "Igen, csináld még! Kérlek! Annyira jó!" ha el akarsz érni valamit egy pasinál, akkor szokj le a célozgatásról. Vagy meg sem értjük, vagy berágunk rajta, mert mért nem lehet megmondani, ha akar valamit???

már mér kellene célozgatni? próbáld ki, hogy azt mondod: "Igen, csináld még! Kérlek! Annyira jó!" ha el akarsz érni valamit egy pasinál, akkor szokj le a célozgatásról. Vagy meg sem értjük, vagy berágunk rajta, mert mért nem lehet megmondani, ha akar valamit???
Ne célozzgass, mond meg. Egy kapcsolat a bizalmon alapul. nincsenek tabuk.
Hat, mikor abba akarja hagyni csinald te is egy kicsit neki, mert o is szereti, es mikor latod hogy 'levadul', akkor akarva akaratlan fogja folytatni, hogy mindkettotoknek legyen jo...nalam ilyen volt, nem hagytam hogy abbahagyja:P
Az elsõ válaszadóval egyetértek. nekem is ez volt a problémám, hogy elõbb abbahagyta, mint kellett volna. én egyszer egy alkalmas pillanatban megemlítettem, hogy milenne ha megpróbálnánk jó sokáig. Mert annyira imádom amikor azt csinálja. és neki is tetszeni fog, hogyha látja mennyire nembírsz magaddal közben;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!