Találatok a következő kifejezésre: Hogy buktassam a barátomat (3 db)

Hogyan buktassam le a barátnõje elõtt?

Ismerek egy srácot, akinek komoly kapcsolata van, de mellette állandóan félrelépeget, csalja a barátnõjét. Hogyan tudnám úgy lebuktatni, hogy ne tudja meg, hogy én voltam?

Legjobb válasz: Úgy, ha kimaradsz ebbõl!

Úgy, ha kimaradsz ebbõl!
Megkeseredett egy életed lehet kérdezõ.
Ahogy az elõttem szóló is írta: neked mi a problémád, miért mások életében kutakodsz?
Szar magányosnak és jelentéktelennek lenni, mi? :D
Áh, szóval a személyes bosszúd vezet. Amúgy nem azért írtunk ilyet, mert hûtlenek lennénk - én legalábbis sosem voltam az -, csak azért, mert ha ennyire más életében akarsz turkálni, az mindig azt jelenti, hogy a tiédben is ott a gond rendesen.
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet, hogy van benne némi bosszú is, de a kérdésre még senki nem válaszolt
Mert erre nincs válasz.
Névtelen levél?
Vagy valami csaj ismerõsöd ismerkedjen meg a pasival, a barátnõjének meg írd meg, hogy ekkor és akkor legyen itt meg ott(persze elbújva vagy ilyesmi), ahol találkozik a csajjal a pasi
Szerintem ha már le akarod buktatni igenis vállald fel a neved! Ez a korrekt! Olyat ne játssz, h. nem mondom meg a nevem, mert nem akarok belekeveredni, mert gyerekes és primitív és a kutya nem fog hinni neked. Plusz igazolod azt, hogy meg is érdemelted, hogy hülyére vegyenek. Írd meg a barátnõnek a levelet, szépen amit gondolsz és ÍRD ALÁ!!! Különben kb. azon a szinten leszel mint az a srác, aki megcsalta a barátnõjét. Mellesleg szerintem a barátnõjének tennél szívességet hosszabb távon. "Amirõl nem tudok nem fáj" dolog pedig nagyon kényelmes, de aztán jön a sírás és a rívás, amikor véletlenül megtudja a megcsalt, hogy megcsalták. Akkor bánni fogja a sok évet és energiát, és kevesebb ideje lesz találni egy normálisat. Ez a kapcsolat már rég el van szúrva, a kérdés az, hogy a csaj megbocsát, és elhiteti magának, hogy többet nem lép félre a barátja, vagy esze lesz és keres egy jobban. Te pedig tanulj belõle, és amint megtudod, hogy valaki foglalt 180fokos fordulat és otthagyni. Majd megcsalja mással a barom, de legyen tartásod. Viszont "nem akarok lebukni" iszonyat sz.r... Ez alapján azt mondanám, hogy megérdemelted kihasználjanak. Ha akarsz még valamit a sráctól, számíts rá, hogy kb. annyira sem fog komolyan venni, mint az exét és sz.rrá fog csalni. Lelkileg pedig semmi leszel.
Tudtad, mikor veled kavart, hogy kapcsolatban van? Mert ha igen... Kicsit bosszú szaga van a dolognak. Nem téged választott, lebuktatott. Be keveredj bele szerintem. Ha kérdèsed van, vagy kifejtenéd, priviben bátran.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ha nem lenne semmi közöm hozzá miért érdekelne? Engem is folyton hitegetett, hazudozott, kihasznált és tovább állt. Szerintem igen is joga van tudnia a lánynak, hogy mit mûvel a háta mögött. De ezért sem akarom, hogy én bele keveredjek.
Túrót vagy te az egyik, ezt már csak azért írod hozzá, hogy igazold az igazságtételed jogosságát. Hazudsz.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok fiatal és az az igazság, hogy én vagyok az egyik akivel megcsalta a lányt.
Hány éves vagy?
Kedves kérdezõ, gondolom megcsaltak, hogy mások életében is a hõst akarod játszani. Maradj ki ebbõl, nem a te dolgod. Nincs jogod hozzá.
1-es vagyok, valóban pasi, és eljegyzett menyasszonyom van, hû kapcsolatban!
A negyedik hozzászóló voltam. 31 éves nõ vagyok. Te meg egy buta kis csitri.
A kérdező hozzászólása: Gondolom mind pasik írták a válaszokat, akik szintén nem lehetnek túl hûségesek, én úgy gondolom, hogy joga van tudni, hogy hülyére veszik a háta mögött.
mondd el a csajnak õszintén, hogy mit csinál a mocsok.

Hogy buktassam le a barátomat?

Már több mint 1 éve vagyunk 1ütt és mindennap talizunk meg együtt alszunk.Tök jól megvagyunk és úgy érzem szeret, DE ma

Legjobb válasz: Ha csak most az egyszer fordult ez elõ és csak ennyi gyanús "jelet" találtál, hogy zavarban volt és szted nem túlórázna, akkor sztem hagyd még. Ha durvább lenne a dolog, pl mint a múltkor itt valaki, hogy határidõnaplóba beírt randi, vagy hasonló, vagy ha gyakran elõfordulna valami gyanús, akkor kezdj kételkedni, de én egy ilyen után még nem mennék a falnak, hanem örülnék, hogy van egy szabad estém :)))

Ha csak most az egyszer fordult ez elõ és csak ennyi gyanús "jelet" találtál, hogy zavarban volt és szted nem túlórázna, akkor sztem hagyd még. Ha durvább lenne a dolog, pl mint a múltkor itt valaki, hogy határidõnaplóba beírt randi, vagy hasonló, vagy ha gyakran elõfordulna valami gyanús, akkor kezdj kételkedni, de én egy ilyen után még nem mennék a falnak, hanem örülnék, hogy van egy szabad estém :) ))
Lehet hogy megakar vmivel lepni, azért mondta h tovább dolgozik. Sztem ne idegesítsd magad rajta. Ha még egy párszor eljátsza ezt, akkor határozottan kérdezz rá.
Én nem paráznék, mert ha megcsalna elég ciki lenne lelépni a randiról 8-kor...Szerintem lehet, hogy határidõs a meló és be kell fejezni idõre, hogy ne keljen kötbért fizetni.

Hogy buktassam le a barátom?

Kezdeném azzal, hogy nem vagyok egy gyanakvó típus.

Legjobb válasz: Huh, hát ez elég gyanús. Lehet egyébként, azért nem látod, miket írkál neki a csaj, mert téged letiltott, hogy ne lásd. Az jó nagy szivatás lenne, ha az XYdrága névhez a te számodat írnád be, biztos nagyot nézne, amikor hívná a csajt és te szólsz bele.Így megtudnád, hogy szokta-e hívni, és, hogyha hívja, hogy szól bele a telefonba. Vagy, ha nme akarod, hogy tudja, hogy a te kezed van benne, vegyél egy kártyát, és annak a szmát írd be, majd, ha hív, ne szólj bele. Csak akkor veszi észre a dolgot, ha a csaj küldd neki, mert ugye kiírja a számát.Vagy próbáld valahogy a csaj számát letiltani, és akkor nme tud belekontárkodni a mûveletbe.

Huh, hát ez elég gyanús. Lehet egyébként, azért nem látod, miket írkál neki a csaj, mert téged letiltott, hogy ne lásd. Az jó nagy szivatás lenne, ha az XYdrága névhez a te számodat írnád be, biztos nagyot nézne, amikor hívná a csajt és te szólsz bele.Így megtudnád, hogy szokta-e hívni, és, hogyha hívja, hogy szól bele a telefonba. Vagy, ha nme akarod, hogy tudja, hogy a te kezed van benne, vegyél egy kártyát, és annak a szmát írd be, majd, ha hív, ne szólj bele. Csak akkor veszi észre a dolgot, ha a csaj küldd neki, mert ugye kiírja a számát.Vagy próbáld valahogy a csaj számát letiltani, és akkor nme tud belekontárkodni a mûveletbe.
mond azt hogy csörgött a mobilja és ez volt kiirva mikor emgnézted vagy: ird át a neveket a te telefonszámodra ird be aztt a xy dárágt és hivd fel nézd a reakcióját hogy próbálja elrejteni szolj ha hülye ötlet de én nagyon kiakadnék az tuti
A fiú telójáról küldj egy SMS-t, hogy itt találkoztok, ekkor, és te legyél ott. Aztán el tudod küldeni a csajt a búsba, a fiút meg kész tények elé állíthatod. Ez nem bizalom kérdése.... Mindig az van, hogy a szerencsétlen hül.ye csaj bízik vakon, és még akkor is bizonygatja, milyen hûséges a párja, hogy szereti, mikor már mindenki röhög rajta a háta mögött, hogy csalják, de akkor se venné észre, ha egy ágyban találja õket pucéran. A fiú hazudik, ezt tiszta sor. A csaj meg nyomul, és nincs leállítva, ez is tiszta sor. Te meg csak pótléknak kellesz, hogy amíg õk kibékülnek, vagy nem talál olyat, akivel a csajt pótolni tudja, ne legyen hiánya.
Kiírnám a telójából a számot és megkérnék egy fiú haveromat, hogy hívja fel a számot, így a lány nem jön rá, hogy te állsz a háttérbe..úgy kellene tenni, mintha téves számot ütött volna be és megkérdezni, hogy végül is kivel beszélek???Így kiderülne a drága ..neve..figyi a nõi megérzéseknek mindig van alapja!! Ez a bizom benne duma egy nagy baromság, miért bízna az ember bárkibe is..láttam én már karón varjút tehát tessék kinyomozni, mert ha átver akkor lapátra vele.
Amit elõzõ írt, az jó, hogy írd át, csörgesd meg, és nézd meg a reakciót. Ha legközelebb "hozzájutsz a telefonhoz", hívd fel a Drágát, és mondd neki, hogy jó lenne, ha leszállna a pasidról, és abbahagyná a zaklatását, mert nevetséges. Egyébként kétszer is gondold meg, hogy maradsz-e egy ilyen srác mellett, nem éri meg a kínszenvedést, ha mást szeret, és valszeg félrelép.
szerintem ne menj bele ilyen alantas, megalázó játékokba, trükkökbe, ne pazarold erre az idõdet, energiádat. ne idegesísd magad feleslegesen. mondd meg a barátodnak, hogy megrendült a bizalmad ezért meg azért, aztán adj magatoknak egy hónapot, kettõt, ha nincs változás, hagyd ott. csak most gondolod, hogy olyan nehéz, és soha nem fogsz tudni mást szeretni, de ez nem így van. én ezt már nem is tartom kapcsolatnak, ami kettõtök közt megy. amúgy miután elmondanád neki, hogy mi nem tetszik, és hogy nem tudsz benne emiatt megbízni, gyanítom szakítana veled, nem foglalkozna azzal, hogy helyrejöjjön a kapcsolat.
Én azt mondanám, hogy amíg bement, addig csörgött utána akartam vinni, de megláttam, hoyg xy drága hívja, ettõl elborult az agyam, kinyomtam (annak nincs akkor nyoma, hogy nem is hívta senki) és mondja már meg ugyan, hogy ki a rák az õ drágája, ha nem én, és miért hasonlít feltûnõen a neve arra, aki udvarolgat neki a közösségi oldalakon is?
Egy kapcsolat alapja nemcsak a bizalom, hanem az ÖNbizalom is. Ha mindketten rendben lennétek ezekbõl a szempontokból, nem lenne ilyen probléma. Ami még nagyon fontos, az érzelmi felelõsségvállalás. Hogy képesek vagytok egy érzelmileg kényes témát is higgadtan, magabiztosan végigbeszélni. Ehhez is 2 ember kell természetesen. Elõször tisztázd magadban, hogy miért is vagy vele. Fontos tudni, mi késztet arra, hogy valaki mellett legyél. Csak gazdasági érdek? Vagy imádod a világszemléletét és passzol is a tiédhez? Vagy csak nem szeretnél egyedül lenni? Aztán beszélgess vele. Nyugodtan mondj ki bármit. Merj beszélni az érzésekrõl és tettekrõl. Sok sikert!
egyetértek azzal, aki azt írta, hogy ez a fiú már akarja is, hogy lebukjon. akinek fontos a kapcsolata, mégis kedve támad egy kalandra, az ügyel rá, hogy még véletlenül se jöjjön rá a párja.
Keyloggeres válaszolónak igaza van.Megcsináltuk egyik ismerõsömnél.Háát naggyon durva dolgok derültek ki a házastársáról.Csak azt láthatta amit a gépen ütöttek be, dehát az se volt kutyafaxa.(Egyértelmû lett a megmagyarázhatalan, vagy gyenge magyarázatú órácskák mibenléte.)
A keylogger tényleg király! Na azzal biztosra mégy!
Viszont ne feledd a vírusirtó kivételei közé felvenni a keyloggert, ugyanis azok arra automatikusan riasztanak, és blokkolják, általában már a telepítés legelején.
Nagy köztük a táv, ha valakit szeretek nics nagy táv...Szamár vagy ló helyett sajnos.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyértelmû, azóta történt még valami. :( Ekkorát csalódni
Hú én nagyon sajnállak. Szerintem állj a sarkadra! Sõt! Az se lenne gáz, ha megmutatnád neki a telóját, vagy bevallanád, hogy láttad a "drágát" a mobiljában. Szerintem ez már szakító ok is lehetne... :S Sok sikert!
Ez a csóka már gondolatban továbblépett, mert aki szeretõt tart, és mellette meg akarja tartani a régit, az mindent elkövet, hogy ne bukjon le, de legalábbis próbálkozik. Itt ilyen erõfeszítés nem történt. Nyíltan beírja a telefonba, hogy xy drága, a híváslistát nem törli, a telefont otthagyja, a csaj pedig nyíltan ír neki a közösségi oldalakon nem félreérthetõ dolgokat. Sajna ez a helyzet. Talán akarja is, hogy lebukjon, mert legalább nem neki kell szakítania. Én keylogger programmal buktatnám le a hûtlen kedvest, azaz olyan szoftverrel, ami minden egyes billentyûleütést tárol egy fájlba, mindezt teljesen rejtetten. Egy hét után visszaolvasnám a tevékenységeit, és minden kiderülne. Persze ehhez némi hozzáértés kell, de biztos módszer, ha sokat lóg a gép elõtt.
Felnõtt embereknek nem azon áll vagy bukik a kapcsolatuk, mit írnak ki mások közösségi oldalra, és nem kutakodnak a telefonban. El tudják dönteni, hogy akarnak-e így részt venni egy kapcsolatban, vagy sem. Egyébként pont te mondod, hogy meg kéne tudni beszélni... de nem tudod. Ehelyett ármánykodni kezdesz. Nem tudom hol itt a felnõtt ember. Nyugodtan le lehet pontozni, akkor is ez a véleményem.
Na, nem leszek most népszerû, de azzal, ha belemész mindenféle trükközésbe, átírásba, játékba, azzal ugyanabba a hazugságba kerülsz, mint õ a feltételezéseid szerint. (arról nem is beszélve, hogy mi van, ha csak egy hatalmas tévedés az egész a részedrõl) Állj elé, mond meg neki, hogy ez van, rohadtul zavar téged, javítson ki, ha tévednél, aztán válasszon kettõtök között. Ennyi.
Mármint 81 %-nak :)
Utolsónak igaza van! Ez a megoldás.
A kérdező hozzászólása: Azért nem merem átírni a számokat, mert abból nagy botrány lenne. :( Egyébként eddig nem hinném, hogy találkoztak(mármint most, mióta elõkerült a nõ), ugyanis elég nagy táv van köztük, vidék-fõváros.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Õ nagyon akart engem és nagyon szerelmes volt belém, én csak késõbb kezdtem el szeretni, miután összejöttünk. Viszont azóta is imádom és soha más férfire rá se tudnék nézni férfiként!!! Felnõtt embereknek meg kellene tudni beszélni dolgokat, de õ olyankor inkább támad és még õ sértõdik be, nem keres stb. Ezért nem merném neki bevallani, hogy láttam a dolgot a telójában, mert a fontos dolgokról átterelõdne a téma arra, hogy én kutakodom és nyomozok. Úgyhogy még én jönnék ki belõle rosszul. :(
Mi történt? mmmondd!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!