Találatok a következő kifejezésre: Hogy buktassam a (14 db)

Hogyan buktassam le a barátnõje elõtt?

Ismerek egy srácot, akinek komoly kapcsolata van, de mellette állandóan félrelépeget, csalja a barátnõjét. Hogyan tudnám úgy lebuktatni, hogy ne tudja meg, hogy én voltam?

Legjobb válasz: Úgy, ha kimaradsz ebbõl!

Úgy, ha kimaradsz ebbõl!
Megkeseredett egy életed lehet kérdezõ.
Ahogy az elõttem szóló is írta: neked mi a problémád, miért mások életében kutakodsz?
Szar magányosnak és jelentéktelennek lenni, mi? :D
Áh, szóval a személyes bosszúd vezet. Amúgy nem azért írtunk ilyet, mert hûtlenek lennénk - én legalábbis sosem voltam az -, csak azért, mert ha ennyire más életében akarsz turkálni, az mindig azt jelenti, hogy a tiédben is ott a gond rendesen.
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet, hogy van benne némi bosszú is, de a kérdésre még senki nem válaszolt
Mert erre nincs válasz.
Névtelen levél?
Vagy valami csaj ismerõsöd ismerkedjen meg a pasival, a barátnõjének meg írd meg, hogy ekkor és akkor legyen itt meg ott(persze elbújva vagy ilyesmi), ahol találkozik a csajjal a pasi
Szerintem ha már le akarod buktatni igenis vállald fel a neved! Ez a korrekt! Olyat ne játssz, h. nem mondom meg a nevem, mert nem akarok belekeveredni, mert gyerekes és primitív és a kutya nem fog hinni neked. Plusz igazolod azt, hogy meg is érdemelted, hogy hülyére vegyenek. Írd meg a barátnõnek a levelet, szépen amit gondolsz és ÍRD ALÁ!!! Különben kb. azon a szinten leszel mint az a srác, aki megcsalta a barátnõjét. Mellesleg szerintem a barátnõjének tennél szívességet hosszabb távon. "Amirõl nem tudok nem fáj" dolog pedig nagyon kényelmes, de aztán jön a sírás és a rívás, amikor véletlenül megtudja a megcsalt, hogy megcsalták. Akkor bánni fogja a sok évet és energiát, és kevesebb ideje lesz találni egy normálisat. Ez a kapcsolat már rég el van szúrva, a kérdés az, hogy a csaj megbocsát, és elhiteti magának, hogy többet nem lép félre a barátja, vagy esze lesz és keres egy jobban. Te pedig tanulj belõle, és amint megtudod, hogy valaki foglalt 180fokos fordulat és otthagyni. Majd megcsalja mással a barom, de legyen tartásod. Viszont "nem akarok lebukni" iszonyat sz.r... Ez alapján azt mondanám, hogy megérdemelted kihasználjanak. Ha akarsz még valamit a sráctól, számíts rá, hogy kb. annyira sem fog komolyan venni, mint az exét és sz.rrá fog csalni. Lelkileg pedig semmi leszel.
Tudtad, mikor veled kavart, hogy kapcsolatban van? Mert ha igen... Kicsit bosszú szaga van a dolognak. Nem téged választott, lebuktatott. Be keveredj bele szerintem. Ha kérdèsed van, vagy kifejtenéd, priviben bátran.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ha nem lenne semmi közöm hozzá miért érdekelne? Engem is folyton hitegetett, hazudozott, kihasznált és tovább állt. Szerintem igen is joga van tudnia a lánynak, hogy mit mûvel a háta mögött. De ezért sem akarom, hogy én bele keveredjek.
Túrót vagy te az egyik, ezt már csak azért írod hozzá, hogy igazold az igazságtételed jogosságát. Hazudsz.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok fiatal és az az igazság, hogy én vagyok az egyik akivel megcsalta a lányt.
Hány éves vagy?
Kedves kérdezõ, gondolom megcsaltak, hogy mások életében is a hõst akarod játszani. Maradj ki ebbõl, nem a te dolgod. Nincs jogod hozzá.
1-es vagyok, valóban pasi, és eljegyzett menyasszonyom van, hû kapcsolatban!
A negyedik hozzászóló voltam. 31 éves nõ vagyok. Te meg egy buta kis csitri.
A kérdező hozzászólása: Gondolom mind pasik írták a válaszokat, akik szintén nem lehetnek túl hûségesek, én úgy gondolom, hogy joga van tudni, hogy hülyére veszik a háta mögött.
mondd el a csajnak õszintén, hogy mit csinál a mocsok.

Hogyan buktassam le a párom, ha titokban sexpartnerhez jár/járt?

A telefon hívásnaplójában nem volt,de a telefonkönyvében benne volt a lány neve és száma, bár már kitörölte,de az nem jelenti azt, hogy fejb?l nem tudja a számát, illetve a hirdetés amib?l kiírhatta még nála lehet a munkahelyén.Szokott túlórázni,de így nehéz kideríteni, hogy mikor dolgozikés mikor nem. Nemrt amikor gyanuba került, telefonon akkor is beszéltünk,de hajszállít akkor is találtam nála.Bár lehet nem is volt a lánnyal,csak megfordult a fejében,de jó lenne tudni, hogy most mi történt,mert ha megcsalt, akkor nem akarom hogy hülyét csináljon vele,de ha nem tett semmit, akkor viszont megpróbálnék mindent megtenni, hogy még csak ne is jusson eszébe olyannal összefeküdni.

Legjobb válasz: A férfiak akkor szoktak szexpartnerhez járni, ha otthon nincs minden rendben szexuális téren... Ha szeretet hiányos, akkor szeretõt tart, ha szexuális problémái vannak, akkor szexpartnert... Szerintem beszéld meg vele, hogy mi az amire vágyik szex közben, mert sokszor az elfojtott vágyainkat próbáljuk beszerezni 1-1 ilyen "lánytól"...Mondjuk én még nem voltam, de ez más kérdés... Viszont ne hozd szóba, hogy szerinted hova jár...Errõl azért érdemes lenne 100%-osan meggyõzõdni mielõtt szóba hozod! 31/F

A férfiak akkor szoktak szexpartnerhez járni, ha otthon nincs minden rendben szexuális téren... Ha szeretet hiányos, akkor szeretõt tart, ha szexuális problémái vannak, akkor szexpartnert... Szerintem beszéld meg vele, hogy mi az amire vágyik szex közben, mert sokszor az elfojtott vágyainkat próbáljuk beszerezni 1-1 ilyen "lánytól"...Mondjuk én még nem voltam, de ez más kérdés... Viszont ne hozd szóba, hogy szerinted hova jár...Errõl azért érdemes lenne 100%-osan meggyõzõdni mielõtt szóba hozod! 31/F
Aranyos vagy!!! Én nem tudom, hogy a párod hogyan gondolkozik, mert nem látok a fejébe, de Én is szeretem amit leírtál a lányok kinézetével kapcsolatban, de csak azért, mert egy lány jobban néz ki, mint a barátnõm azért nem csalnám meg, pedig nagyon sok lány néz ki jobban, mint Õ...És már a fejemben is megfordult, csak Õt/Õket biztosan nem szeretném annyira, mint a mostani barátnõmet...És, ha megtenném is biztosan nagyon szarul érezném magam miatta... A barátod a szemedbe tud nézni úgy, hogy nem jön zavarba?! Mert, ha zavart látsz a szemében elfordítja a tekintetét, nem mer rendesen a szemedbe nézni, akkor gond van...De ez sem jelenti azt 100%-osan, hogy félrekettyintett volna... A nõk nagy része folyton azt hiszi, hogy a külsõ mennyire befolyásolja a párkapcsolatát, pedig ez nem így van. Az önbizalmad helyreállna az rendben, de ez még nem jelent semmit, mert ahogyan Én sem tartom fontosnak, hogy a barátnõm mennyire néz ki jól a melleivel vagy sem úgy a többi pasit sem nagyon érdekli...Ez legfeljebb csak az ismerkedésnél játszik fontos szerepet, de miután ezen már túl vagytok, ez nem jelenthet problémát! 31/F
ha megengedsz egy kirtikát, szeintem túl messzire mész. ahogy leírtad, szinte kémkedsz utánna.. a kövi lépés a magánnyomozó lesz? ha ez velem történne, és szemet szúrna, akkor komolyan elbeszélgetnék veled. honna tudod h megcsal? bármi véletlen is lehet.. nem vagy Te kicsit túl féltékeny?
Mondjuk a feszes popsi (ha nem is szupermodell kategória de "NYAMM, ennek közécsapnám" kategória) ha van rá kétnaponta 45 perced. Lépcsõzés, fenékformáló gépk futás. Ha egy órát nyomod diétázni nem is kell mellette :) Csak fontos a rendszeresség.
Biztos, hogy az a csaj sexpartner? Általában minden férfi fejében megfordul, hogy milyen lenne azzal a másik nõvel. Az még nem jelenti azt, hogy meg is teszi/ tette. Ülj le vele és beszéljétek meg. Ez a legjobb megoldás. Az nem, hogy megpróbálod elfelejteni a történteket. Nem fog menni, mert a tudatalattidba még mindig ott lesz ez a dolog.
hát nemtudom.. ha a párom csak így belenézne a telomba, vagy a gépembe, és tuti nagyon kiakadnék, h basszus bízzon már bennem.. mondjuk én nem is mennék szexpartnerhez (lehet h õ sem volt). szal ez rókafogta csuka.. nemtudom mit csinálj.. 08:28
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, hogy megcsal, csak lehet. Annyit tettem, hogy kerestem 1számot a telójában és pont láttam, hogy van egy új nõ név(becézve)Akkor még nem volt gyanús, de azért a neten utána néztem és láttam, hogy szexpartner.Na akkoriban kicsit gyanús volt, de tagad. Elfogadtam, de ha kiderülne, hogy csak hülyét csinál belõlem, akkor köszönöm ebbõl nem kérek, de ha nem tett semmit, akkor elfogadom, és megpróbálok mindent, hogy sexisebb legyek, mert egyéb tulajdonsággal nincs gond, max az önbizalmam hiányzik még.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát remélem nem tett semmit, de még midnig nem tudom, akkor miért fordult meg a fejében az a lány. Azt tudja, hogy nem akarom, hogy megcsaljon és lehet ezért se mond semmit és tagad(ha volt valami).Max megpróbálom túl tenni magam rajta és csak reménykedni, hogy többször nem kerül gyanuba, bár azért félek, hogy ha meló után lefürödve, tisztán ér haza, hogy valyon volt-e még valahol. De talán egyszer helyrerázódom.
A kérdező hozzászólása: 100%-osan nem biztos, hogy volt, de az tuti, hogy megfordult a fejében. Heti többször is szoktunk szeretkezni, sõt ha csak sexszelni akar, azért se szoktam szólni.Mindent megengedek, amit akar, szóval nem értem mi az ami még hiányozhat. Igaz nekem nem mindig jó (pedig õ megpróbál mindent) és tudom, hogy szereti nagyobbacska keblekek, és a feszes popsit, amibõl nekem hiányom van.Esetleg ezt tudom még elképzelni, hogy emiatt akar/akart más nõt. Na meg én nem vagyok annyira sexi(de már gyúrok rá, bár a melleimet nem tudom megcsinálni és amíg nincs gyerekem addig nem is akarom, de tény, hogy az én önbizalmam is megjönne, ha jobban néznék ki)
A kérdező hozzászólása: Jó, mondjuk vékony vagyok és valamennyire sportos, csak a sok ülõmunka meglátszik a popsimon, szóval az lehetne jobb. De a barátomnak az öltözet is fontos, szereti a sexi csajokat, bár engem fõleg a belsõm miatt szeret, mert tudja, hogy én nem verem át és kedves vagyok.De a melleimet csak mûtéttel tudnám megnöveszteni.És kicsit eléggé ront az egómon, hogy minden nagymellû nõt megnéz az újságban.

Egy helyes pasi segitene a fényképével, hogy le buktassam a csajt akivel ismerkedek?

Egy elkeseredett pasi :-( 23/f

Legjobb válasz: Nice try homo.

Nice try homo.
Sikerült valamit elérned nála?
A kérdező hozzászólása: Ez nem így mûködik utolsó!
Ha már így kezdõdik, akkor szex, utána LAPÁT!
A kérdező hozzászólása: Ez is igaz :/
Elõre is bocsi az offért, de: A csaj két vagy több vasat tart a tûzbe? Van ám olyan lány aki egy pasival is beérné. Ne kínozd magad, ha össze is jönnél ezzel a lánnyal, állandóan azon paráznál hogy mikor csal meg? Egyébként ha kiderülne hogy így ellenõrzöd, valószínû szóba se állna veled többé.
A kérdező hozzászólása: az nem jo...Megint azt hiszi majd, hogy én vagyok :/
adj elérhetõséget, majd én beszélek vele, azt azért te se gondolod h képeket fogok magamnról neked küldeni. aztán küldöm neked hmit beszéltünk
A kérdező hozzászólása: Élethûbb kellene (ertitek, hogy ertem)....Amúgy ez egy kis kocsog!
keress a neten ha ilyet akarsz játszani [link]
A kérdező hozzászólása: írj te kérlek szépen!
A kérdező hozzászólása: Semmi homo.Azert kell hjelyes, hogy lássam el csábul a csaj vagy sem!
Ez mi írd meg privibe
A kérdező hozzászólása: azt, hogy szerintem megbízható! de ez csak megerzes:/

Pedofil a tanárom hogyan buktassam le?

5.osztályos tanuló vagyok és 12 éves...magántanuló van magyar tanárom,matek tanárom,történelem tanárom,fejlesztõ tanárom..stb éés KÖRNYEZET.. tanárom .. aki szerintem pedofil.. multkor amikor állatokrol tanultunk kérdezte hogy milyen állatokat ismerek.. mondtam hogy foxi..roti..yourki PULI ..és itt azt mondta hogy mi PUNI ?? itt megállt bennem az ütõ..egy erõltetett mosoly és azt mondtam nem... pulit mondtam.. õ erre ja ok értem..

Legjobb válasz: A múltkor még nem pont te akartál dugni az egyik 23 éves tanároddal?

A múltkor még nem pont te akartál dugni az egyik 23 éves tanároddal?
A kérdező hozzászólása: Igen !!
Elég szar a helyesírásod , na meg nem kéne beképzelni dolgokat...
Ne haragudj drága de ez nem pedofília közel sem. Mégcsak nem is fogdos. Ha úgy érzed túl közel hajol, amikor magyaráz neked, akkor kérd meg, hogy ne tegye ennyi. Alaptalanul ne tedd tönkre egy ember életét.
12 évesen még ott tartasz, hogy "milyen állatokat ismerek"? :D A fejlesztõ pedagógusodat kidobhatjátok, mert úgy látom szart sem ér.
Szüleidnek szóljál, minél elõbb, mindenképpen!!! Már az elég, hogy félsz tõle, nekem ilyet mondana a lányom, hogy egy tanárától fél, mert pedofilnak gondolja. Mindent megtennék, hogy többé ne tanítson. Szüleidnek mond el, MOST, ne itt kérdezgesd azt embereket, mert mint látod a legtöbb egy szobanövénnyel van egy szinten.
Mégis hány méterrõl kellene egy könyvbõl mutogatnia neked?
ennyi erõvel rólam is azt hihetnéd hogy pszichopata vagyok :D
Álljon már meg a menet! Tisztelt 21-es! Maga eszénél van? A gyerek félne a tanárától mert egyest adhat neki, ezért valamit hazudik. Maga meg kirúgatná? Hát ezért tart itt a magyar oktatás ahol! Nem azt mondom, hogy nem kell hinni a gyereknek, de jól utána kell kérdezni, mert a gyerek egyszer azt mondja, máskor pedig mást. Az én lurkóm is mond néha ezt-azt. Nem rossz indulatból, de néha elferdíti a valóságot. Ilyenek a gyerekek. Egy másik embernek viszont az egész életét tönkre teheti, ha ilyen ostobán és felelõtlenül viselkedik! Szégyellje magát amiért az ostoba szülõk iskolapéldájává lépett elõ ezzel a hozzászólásával!
21-es: Remekül mutatta meg válaszával, milyen is egy "szobanövény". Csatlakozom az elõtem szólóhoz, egy egyszerû "azt gondolom pedofil, pont" dolog okán valakit tönkretenni? nonszensz.
Inkább tanuljál környezetismeretre, minthogy baromságokon jártatod az eszed. "Olyan iskolából jött, ahol sok a pedofil" lol bmeg. Meglátásom szerint a legkülönfélébb médiumok totál hülyét csinálnak a kölkökbõl. Régen meg sem fordult ilyen a fejünkben. Persze szólj csak valakinek, de utána nézd meg a Vadászat címû filmet.
5.-es vagy, szerintem nem vagy teljesen tisztában azzal, hogy mi az a pedofil. Én is ismerek olyan férfi tanárt aki szereti zavarba hozni a lányokat pl: Csókolom! - Ó, én is... stb. De gyereke van, és az, hogy ilyen a humora nem jelenti azt, hogy pedofil. Szerintem azért ne szólj senkinek, mert nincs konkrét bizonyítékod, és végül is nem történt semmi. Ha most szólnál a szülõnek/igazgatónak, téged állítana be hülyének, és a késõbbiekben ez hátrányod is lehet, mert már nem fognak hinni neked ( Tudod aki egyszer farkast kiállt...). Én is tudok olyan tanárt aki furcsán nézz rám, állandóan a közelemben van stb. egyszerûen csak észnél kell lenni, el kell menni, és éreztetni vele, hogy nincs ínyedre a beszélgetés. Ha pedig bármi durvább történik azonnal szólni.
A probléma forrása az, hogy te egy túlzott fantáziával megáldott kistini vagy. Felvilágosítalak pár dologról: 1. Attól, mert valaki félrehall valamit, még nem pedofil. 2. Ha netán vannak enyhén szexuális tartalmú poénjai, attól sem pedofil. 3. Nem szabad minden mendemondát elhinni. 4. Nincs olyan iskola, ahol sok a pedofil. Igazából a tanárok között extrém ritka, hogy valaki az legyen. Persze, van, hogy egy-két pedo tényleg bekerül a gépezetbe, akiket szintén ki lehetne szúrni, ha a fenntartó és a felettes nagyobb gondot fordít rá, hogy utánanézzen, kit is vett fel. De ez tényleg extrém ritka. Az országban talán 5-10 pedofil pedagógus ha van összesen. Persze, a média ebbõl baromi nagy cirkuszt csinál, de hangsúlyozom, ez extrém ritka eset. Az már sokkal gyakoribb eset, amikor 16-18 éves (néha fiatalabb) törtetõ tinik megkörnyékezik a tanárukat, aztán meg ha az jófej velük, egybõl lepedofilozzák. (Mondjuk az annyira már nem extrémen ritka, hogy pl. egy 18 éves tanuló és a tanára között legyen valami, de az egy más kategória, az sem gyakori, és legtöbbször a tanuló kezdeményezésére történik, és köze sincs a pedofíliához.) 5. Ha zavar, hogy közel hajol hozzád, akkor illedelmesen mondd meg neki, hogy téged ez zavar. Egyenesebb és gerincesebb dolog elmondani, hogy mi a problémád, mint a háta mögött alaptalanul sz**rt kavarni. Egyébként meg mégis hogy kéne odaadnia azt az atlaszt? 5 méteres rúddal kéne eléd piszkálnia? Továbbá javaslom, hogy a magyar nyelvtanra feküdj rá nagyon! Az írásod mélységesen kritikán aluli, mind helyesírást, mind nyelvhelyességet, mind pedig fogalmazást tekintve.
Légyszives fogalmazz már egyértelmûbben. Mi az, hogy bele bújik a fejedbe? Túl közel hajol? Vagy mi?
A kérdező hozzászólása: a környezet atlasz oda tolja hozzám és rá mutat valamire közben meg bele bújik a fejembe.... és úgy magyaráz...ráadásul a szája is büdös..
Az mit jelent hogy a képedbe liheg?
A kérdező hozzászólása: 1.is csak tetszett 2. igazat mondok!! 3.tényleg pedofil!! kérlek segitsen valaki nem tudok mit teenni ..:(
Elõször is nyugi! Mindez nem jelenti azt, hogy pedofil a tanárod. Egyszerûen csak kutyafajtákat soroltál fel állatok helyett, és félre hallotta amit mondtál. Viszont, ha továbbra is tapasztalsz furcsaságokat, akkor beszéld meg a szüleiddel, vagy az osztályfõnököddel a dolgot. Õk segítenek megoldani a problémát!
Kamu kérdés...
Heló! Szerintem koncentrálj a nyelvtanra, jót fog tenni. Továbbá ezt a dolgot nem gondolod, hogy a szüleiddel kellene megbeszélned - már ha persze igaz, hisz miért is ne lenne az...?
Gyökér vagy.
A kérdező hozzászólása: akkor hidd azt !! mert ezen az oldalon nincsennek igaz kérdések ugye ?? miért viccelõdnék szerinted ilyennel ??! hidd el lenne jobb dolgom is de aggódok a holnapi környezett miatt..azért tettem fel a kérdést.
Ja óvatosan, meggondoltan. Nekem az informatika tanáromat rugták ki annó pedofília vádjával, pedig baromira nem volt az, csak nem szerették a csajok az egyik osztályban, mert sík hülyék voltak a tárgyhoz, bukás közelben voltak és így kollektívan megvádolták, hogy pedofil, így kirugták szerencsétlent. Saját osztályomban meg mindegyik csaj értetlenkedett a dolgon. Szóval azért gondold át, hogy nem értesz e félre dolgokat, meg ne higy ezeknek a agyament híreszteléseknek, mert 98%-a nem igaz. A tanárral beszélj elõször. Lehet nem is veszi észre magát, de ne úgy, órán a képébe ordítasz.
Nagyon ritka, hogy egy tanár pedofil. Szerintem a tied se az. Ha meg elmondod neki, hogy zavar és ennek ellenére se áll le, akkor beszélhetsz az igazgatóval.
Ja és légyszives, mielött megvádolod nyíltan, 200%-ban legyél biztos a dologban, mert ha megvádolod, tönkre fogod tenni egy ember életét végérvényesen. Ha tényleg az akkor nagyon jogos, de ez nem játék, meghurcolják az embert.
A kérdező hozzászólása: van az a barátom nem barátkozik vele senkia sulibol ahogy velem se õ már végzõs de neki nem is tanit semmit és kedves félénk lány .. igazából egy suliba járunk de facebookon beszélgetünk órákig mert élõben nem merünk egymáshoz szólni és õ irta nekem facebookon.
Ezért pedofil? Mert félrehallott valamit?? Egyébként meg tanulj inkább egy kis magyar nyelvet!!! Plusz az állatfajokat se ártana egy kicsit átböngészned..
A kérdező hozzászólása: igen félre halotta hogy puni ... és azért liheg mindig a képembe ugye ?..
"azt hiszem a tanár 38 39 50 lehet.." Most akkor mennyi?

Hogyan buktassak le egy csalót a beloadon, úgy hogy nekem ne legyen belőle bajom?

Feltöltést "uppot" cserélget meghívókért...

Legjobb válasz: És ez milyen mértékben befolyásolja a mindennapi életedet?

És ez milyen mértékben befolyásolja a mindennapi életedet?
A kérdező hozzászólása: A testvéremtõl is lopott 500gb...Még gúnyolódott is. Ráfér szerintem...Csak az a kérdés, hogyan? Nem szeretnék én is törlõdni...
szabályzat mely pontja tiltja hogy up utalás meghívóért cserébe tilos?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom de minden oldalon tiltják vagy nem? Akkor cserélgetek én is.
meghívó cserét konkrétan tiltják, de feltöltés ide oda utalásra nincs semmilyen szabály, és amit nem tiltanak azt szabad.
A kérdező hozzászólása: A mulkor 2napig zárolták az ismerõsöm fiókját, mert uppot "koldult" :D azt gondolta már vissza sem kapja, de könyörgött sokat és megengették neki, azt irták még1szer ne forduljon elõ ilyesmi!

Hogy buktassam le a barátomat?

Már több mint 1 éve vagyunk 1ütt és mindennap talizunk meg együtt alszunk.Tök jól megvagyunk és úgy érzem szeret, DE ma

Legjobb válasz: Ha csak most az egyszer fordult ez elõ és csak ennyi gyanús "jelet" találtál, hogy zavarban volt és szted nem túlórázna, akkor sztem hagyd még. Ha durvább lenne a dolog, pl mint a múltkor itt valaki, hogy határidõnaplóba beírt randi, vagy hasonló, vagy ha gyakran elõfordulna valami gyanús, akkor kezdj kételkedni, de én egy ilyen után még nem mennék a falnak, hanem örülnék, hogy van egy szabad estém :)))

Ha csak most az egyszer fordult ez elõ és csak ennyi gyanús "jelet" találtál, hogy zavarban volt és szted nem túlórázna, akkor sztem hagyd még. Ha durvább lenne a dolog, pl mint a múltkor itt valaki, hogy határidõnaplóba beírt randi, vagy hasonló, vagy ha gyakran elõfordulna valami gyanús, akkor kezdj kételkedni, de én egy ilyen után még nem mennék a falnak, hanem örülnék, hogy van egy szabad estém :) ))
Lehet hogy megakar vmivel lepni, azért mondta h tovább dolgozik. Sztem ne idegesítsd magad rajta. Ha még egy párszor eljátsza ezt, akkor határozottan kérdezz rá.
Én nem paráznék, mert ha megcsalna elég ciki lenne lelépni a randiról 8-kor...Szerintem lehet, hogy határidõs a meló és be kell fejezni idõre, hogy ne keljen kötbért fizetni.

Hogy buktassam le a pasit?

Csalja a n?jét,a n? tudja mert sokanelmondták neki,de a pasi kidumálja magát,hogy hülyeség,csak szét akarják szakítani ?ket,stb.Pedig én is tudom hogy csalja,a szembe szomszédhoz jár a srác,fél napokat ott van mikor az "igazi" n?je dolgozik,meg többször láttam elmenni ?ket egütt kocsival,de nem akarok az a nagyon szemét lenni,hogy én borítom ki a bilit.

Legjobb válasz: kamerázz és muatasd meg a nõjének. De egyébként mit szólsz bele más kapcsolataiba? Törõdj a tieddel, biztosan ott is lehetne mit sepregetni.

kamerázz és muatasd meg a nõjének. De egyébként mit szólsz bele más kapcsolataiba? Törõdj a tieddel, biztosan ott is lehetne mit sepregetni.
ha nagyon jó ismerõsöd ez a lány akit csalnak akkor egyértelmûen megfogod neki mondani de ha nem hiszi el akkor fényképezd le vagy valami más módon mutasd meg neki hogy tényleg félre jár a pasija.ha nem hiszi akkor meg ne foglalkozz vele egyszer úgy is benõ a feje lágya..
Nem értem mit kell itt bizonygatni? Ha olyan naiv, hogy több embernek sem hisz, akkor azt se hinné el, ha az orra elõtt történne... Szemellenzõs lovakkal nincs mit tenni...
Ja simán lekamerázhatod és elküldheted neki névtelenül. Pl több napi felvételeket, ahol veszed mikor megy be és meddig van ott. De biztos, hogy nem csak barátok a szomszédoddal?

A férjem csal a legjobb barátnőmmel. Hogyan buktassam le őket?

A férjem kamionos, a barátn?m Pestre költözött.Már jó ideje gyanúsan viselkednek,szinte bebuktatják magukat az elszólásaikkal, egyszer a bn?m elkottyantotta h nyomul rá a férjem, de neki ugyan nem kell. A baj az, hogy nincs rá bizonyíték, csupán a megérzéseim, továbbá a bn?m tud egy pát "titkomról" és félek, hogy kitálal. patthelyzetben vagyok, de nem mehet így tovább.Nem vagyok jó színész.

Legjobb válasz: Ha tényleg bizonyítékot akarsz csak a telefon megnézése, vagy nyomozó kell.Gondolom úgysem valja be ha megcsal és nem akar válni.

Ha tényleg bizonyítékot akarsz csak a telefon megnézése, vagy nyomozó kell.Gondolom úgysem valja be ha megcsal és nem akar válni.
Az én egyik rokonomnak a férje szintén kamionozik. valami rosszat sejtett, ezért megkérte egyik ismerõsét, hogy kocsival kövessék fel pestre, mikr visszamegy dolgozni. követték, és kiderült, hogy õ is pont az egyik barátnõjét látta, amint nagy csókolózásban voltak a rokonom férjével. pár fénykép és kész volt a bizonyíték. (egyébként meg én nem ismerek olyan kamionos, aki nem csalná meg a párját.)
Akkor a barátnõdnél helyezd el. Mondjuk egy héten egyszer átmennél hozzá.
Mégis mit tud rólad a legjobb barátnõd amit titkolni kell a férjed elõtt?
Rejtett kamera, vagy valami lehallgató?
Ha nem vagy jó színész, ne színészkedj. Meg amúgy sem. Talán követned kellene a férjedet egy alkalommal. Ámbár ennek sincsen sok értelme. Amííg nem tudod biztosan, hogy tényleg megcsal.
A kérdező hozzászólása: A telefonja mindíg csodás módon ki van "takarítva", követni elég nehéz lenne, mert járja az országot.Már vettem egy poloskát, de nem bír ki egy hetet töltés nélkül. Szóval elég nehéz helyzetben vagyok.Biztos vagyok benne, hogy van közük egymáshoz.
Meg még annyi: a magyar bíróságon a kutyát sem érdekli, hogy miért váltok. Hozhatsz róla fényképet arról, hogy egy húszkilós ponttyal csalt meg, az sem fog senkit érdekelni, azonkívül, hogy a bíró hivatalból fel fog téged jelenteni személyiségi jogok megsértéséért. Egy kanyi fillérrel sem fogsz többet kitaposni belõle akkor sem, ha megcsalt. Bizony, ez még nem Amerika. Amúgy meg, milyen jogon törsz pálcát fölötte, amikor te is lazán megcsaltad? Szóltál elõtte, hogy megfogod csalni? Nem. Mocsadék módon hátba támadtad, aztán most meg neked áll feljebb, mert "bevallottad". Az semmire sem mentség. Ha megölsz valakit, akkor felmentés, ha bevallod? Nem az. Megcsaltad? Meg. Akkor meg? Ha nem tetszik, válj el. De gyanítom a fölöttem íróknak van igazuk: azért apuci pénze tetszik...
Én is úgy gondolom, hogy ha azt mondod hogy nem akarod hogy kiderüljön ez-az, akkor hiába csúsztál térden, van ott még ez-az. Ettõl függetlenül megértem a problémád, és sajnálom, még olvasni is rossz :S Szerintem menj fel utána kocsival Pestre és ha látod a barátnõddel, akkor válás...Egyébként volt már hogy feleslegesen gyanúsítottam a párom és az elég ciki tud lenni szóval csak akkor lépj ha tudsz valamit.
Utolsó vagyok. 2-es kihúzva. Sorry. Nem értem, hogy ha elmondtad a férjednek és ezért hónapokig térden csúsztál elõtte akkor mi a barátnõ aduja??? Gyanús ! Itt valaki nem mond igazat! Van ott még valami ! Van fogalmam milyen kamionos feleségnek lenni mert a feleségem legjobb barátnõje is az. Látom mi megy ott is. A csóka hazajön x ezer kilóméter után és az asszonyok beszélgetnek ki mit fõz az nap. A kamionos feleségre kerül a sor mire az: "hazahozott az útról egy csomó konzervet majd zabál azt" mi a mekiben voltunk a gyerekkel. A talpam is ökölbe szorult ez hallatán és volt "szerencsém" ezt vagy ehhez hasonlót nem egyszer hallani tõle.
"A férjem velem maradt és örülnöm kéne neki?" Na jahh. :D Én nem vagyok kamionos, de kapásból kitettem volna a szûrödet. "látszik hogy semmit nem tudsz a kamionos feleségekrõl." Jajj, te szegény kamionos feleség, úgy sajnállak. :D Most komolyan, ha nem jó az életed kamionos feleségként, minek választottad ezt az utat akkor? "Elegem v már abból hogy folyamatosan hülyének néz és sz..k rám nagy ívben, " Lásd az elõzõ pontjaimat: mégis minek vagy akkor vele, ha ez neked ennyire nem tetszik? "azért volt köze a félrelépésemhez bõven.." Remélem, most nem azzal fogsz jönni majd, hogy "nem volt ott, amikor szükségem lett volna rá", meg "nem kaptam elég törõdést, testi kielégülést, orgazmust tõle". :) Mert ha ilyen okok mellett, ahelyett, hogy megbeszélted volna vele a dolgot, a háta mögött, másutt kerested a boldogságot, a kielégülést, akkor mégis mire számítasz? Még neked áll felljebb ezek után is? "én legalább elmondtam neki és hónapokig térden csúszkáltam elõtte, h bocsásson meg és kezdjük újra" Neki volt köze a félrelépseihez, és te csúszkáltál térden állva? Jó kis képzavar lehet ám a fejedben, drága. :D "Aham... és õ volt az elsõ aki megszegte.." Mit szegett meg? "ugyhogy ne ítélkezz, " Jogom van leírni a véleményemet, még ha ez neked esetleg nem is tetszik. :) "Leginkább a barátnõm miatt fáj ez a dolog, " Az ember önmaga választja meg a barátait, mit síránkozol? Ha tényleg megtette azt, amire gyanakszol, akkor már réges-régen nem a barátnõd. "mondhatni a férjemtõl nem vártam mást.." Nem vártál mást, mégis térden állva csúszkáltál elõtte, hogy kibékülhess vele. Mondom én, hogy egy hatalmas képzavar van ám benned. :)
Most akkor jól gondolom-e? 1, Te megcsaltad nem is egyszer a férjed. Kilengéseid voltak nem kilengésed. 2, A férjed nem tud errõl semmit /A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:02/ ---rosszul értelmezte mert a férjed nem tudja ezt szerintem. Ugyanis a barátnõnek azért van adu a kezében. 3, Nem a férjed elvesztése miatt aggodsz kérdezõ hanem, hogy le ne bukj. Kvázi nem azért félted mert szereted és nem akarod elveszteni. 4, Nem csak, hogy a lebukástól hanem --nehogy már a barátnõm megszerezze--- címû hatalmi harc áldozata a férjed. 5, Szerintem ez a legnyomósabb érv : a férjed saccra 220-300 ezret keres havonta és ez maitt (SE)szeretnéd ha a barátnõnél kötne ki. Lehet jönni olyan dumával, hogy de te is ennyit meg annyit keresel (már ha dolgozol egyáltalán) és nincs szükséged Õrá de ez kamu. A kérdésedre a választ te adtad meg : 250km ! Ez nem fog menni a fotelban ülve!
Valahogy tudd meg, de válás csak a végsõ esetben legyen. Ha jó pár vagytok, meg tudtok egymásnak bocsájtani, persze ígérje meg, hogy nem csal meg többet. HA mégis, akkor nem érdemel meg téged. Sajnos a megcsalás azt jelezheti, hogy nem jó a házasság.
A kérdező hozzászólása: A férjem velem maradt és örülnöm kéne neki? látszik hogy semmit nem tudsz a kamionos feleségekrõl.Elegem v már abból hogy folyamatosan hülyének néz és sz..k rám nagy ívben, azért volt köze a félrelépésemhez bõven..de tudod mit? én legalább elmondtam neki és hónapokig térden csúszkáltam elõtte, h bocsásson meg és kezdjük újra.Aham... és õ volt az elsõ aki megszegte..ugyhogy ne ítélkezz, mert lövésed sincs semmirõl, nem ez volt a kérdés. Leginkább a barátnõm miatt fáj ez a dolog, mondhatni a férjemtõl nem vártam mást..köszönöm azoknak akik próbálnak segíteni nekem..
Csak szólok, csendben és halkan, hogy dacára annak, hogy õ a férjed, ha illegálisan adatot gyûjtesz róla, azzal törvényt sértesz, és több év letöltendõ büntetést kapsz érte, ha feljelent. És igen, ebbe beletartozik ha tudtán kívül hozzányúlsz a telefonjához, ha lehallgató készüléket használsz (ezt is csak rendõrségi engedéllyel lehetne használni, gyanítom az nincs) ha elolvasod az email-jeit. Én a helyedben inkább válnék. Ha rájössz, hogy igen, úgyis elválsz. Ha nem jössz rá, akkor mostantól azon fogsz rágódni, hogy biztos csak ügyesen elrejtik. Szépen besétálsz egy ügyvédhez, megcsináljátok a papírokat, ha a férjed otthon van, szépen leültök, megcsináljátok a vagyonosztást, és kész. Ennyi.
"A kérdező hozzászólása: Mit tud róla a barátnõm? Voltak kilengéseim régebben.." Ahha, de ehhez képest a férjed veled maradt, most meg õt akarod lebuktatni. :D Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok "átmenni" hozzá, mert 250 km-e költözött..lsd fenntebb..
A kérdező hozzászólása: Mit tud róla a barátnõm? Voltak kilengéseim régebben..
A kérdező hozzászólása: Érdekes dolgokat írtatok, igen van képzavar a fejemben. De pénznek ehhez semmi köze, többet keresek mint õ, én is ugyanúgy dolgozom, nevelem a gyerekét, folyamatosan tanulok, képzem magam és a háztartás is rendben.A lényeg, h nem ismertek, ennyi szemétséget még nem kaptam, mint most, de csak részben igaz, persze hogy én is hibás vagyok. ja, nem tartom konzerven "szegényt" nem vagyok rest fõzni minden nap ha kell.ahhhhhh.....hagyjuk is a francba...

Hogyan buktassam le a szemétládát?

Tudom,hogy nem ide tartozik,de kérlek olvassátok el,fontos!

Legjobb válasz: Én vagy megbeszélném közösen szobatársakkal hogy kérvényezzétek az áthelyezését a lánynak,szólni egy felettesnek az eltûnt holmikról,nem kell bizonyíték 3-otok szava van egy ellen. Aztán ha szemét akarnék lenni,de hát õ is az,kiraknék valami finom szendvicset amit megszórnék belül összetört hashajtóval. Azt hiszem utána elmenne a kedve a kajáitoktól. Ha tisztességesebben akarod akkor már lehet olcsón kapni kamerát,összedobjátok a pénzt rá és ott a bizonyíték.

Én vagy megbeszélném közösen szobatársakkal hogy kérvényezzétek az áthelyezését a lánynak, szólni egy felettesnek az eltûnt holmikról, nem kell bizonyíték 3-otok szava van egy ellen. Aztán ha szemét akarnék lenni, de hát õ is az, kiraknék valami finom szendvicset amit megszórnék belül összetört hashajtóval. Azt hiszem utána elmenne a kedve a kajáitoktól. Ha tisztességesebben akarod akkor már lehet olcsón kapni kamerát, összedobjátok a pénzt rá és ott a bizonyíték.
Jó ötlet a hashajtó, csak utána ti szívnátok, mert mindig elfoglalná a mosdót, és nem biztos, hogy jó szag lenne:D
De ha elõhagyod a hashajtós sütit, az azért praktikus, mert az a süti elvileg másé, szóval ha ellopja az az õ baja, és így nem fogtok összeveszni, mert nem direkt neki adod, viszont tanul a hibájából is, az meg ráfér. Utólag meg mondhatod, hogy másnak szántad a sütit, vagy hogy csak volt benne valami, amire az õ szervezete ilyen érzékenyen reagált. :D (Egyébként nekem is hétfõn írásbeli, legyünk hát zseniálisak !)
A kérdező hozzászólása: Lefogom tesztelni egy összeggel vagy valami kajával de úgy hogy már beszereztem egy kamerát. Tegnap zsúfolt estém volt, kapkodtam is egy kicsit szóval nem mernék rá teljesen megesküdni, hogy tényleg ott volt a pénztárcámban az apró, de ha igen, azt õ vitte el, senki más nem volt rajta kivül a szobán este.
A kérdező hozzászólása: :D
Süss muffint, rakj bele hashajtót és hagyd elõl , de persze a többi szobatársadnak szólj, hogy ne egyenek belõle. ÉS ha a csaj rohan a wcre akkor õ volt :D
Márpedig a hashajtós dolog príma ötlet, és esetleg megjegyezhetnéd neki -miközben trónol a klotyón-, hogy mellékesen jön neked 3euroval is a kis fosos...
A kérdező hozzászólása: * nagyon felhúzott
A kérdező hozzászólása: A kamerán már én is gondolkodtam. A hashajtós dolog kicsit durva, nincs úgy különösebb bajom vele, csak ez. Ma nagyon felhozott ez a 3 euros dolog, nem az összeg miatt, hanem emiatt, hogy képes már táskájában, pénztárcájában kutatni, és elvenni néhány aprót. Sajnos most nincs idõm ezen gondolkodni, mert hétfõn van egy nehéz irásbelim, enm akarom magam felidegesiteni ezzel, de ha lemegy a zh kitervelek valamit.
Szerintem meg tegyetek a szendvicsébe hashajtót, a kamerát meg a vécébe.
A kérdező hozzászólása: Csak legyen több idõm ezen gondolkodni.... mindenesetre köszönöm tanácsaitokat :D Sok sikert :)

Hogyan buktassam le a ferjem?

Nem ez az elso,hogy gyanus,noi dolgokat talalok a lakasban.O viszont tagad.Az a tipus,aki elete vegeig kepes lenne a szemembe hazudni es tagadni a dolgot.Szoval tudom,hogy megcsal,de nem tudom bebizonyitani.Otletek?

Legjobb válasz: Minek bizonyítani? Ott a bizonyíték! A rózsaszín fogkefe a szennyesben (guszti) meg a fél pár fülbevaló. Igen, olvastam. Mit vársz? Részletes beismerõvallomást?

Minek bizonyítani? Ott a bizonyíték! A rózsaszín fogkefe a szennyesben (guszti) meg a fél pár fülbevaló. Igen, olvastam. Mit vársz? Részletes beismerõvallomást?
V ez lehet, h a férj válasza volt! :D
MINEK akarod lebuktatni? Ha nem tudod elfogadni, hogy megcsal, akkor add be a válókeresetet, ha meg továbbra is el akarod türni, akkor meg minden lebuktatni?
Azt idoben nagyjabol be tudod hatarolni, hogy kb mikor teheti meg? Napszakilag is. Amugy oda viszi fel hozzatok a csajat? Eleg nagy fereg lehet. Am honnan vagy benne biztos?
Utolsó, ez aztán a pozitiv hozzáállás. :D Na gondolom h lepném meg a férjemet bármivel is, ha tudnám biztosan, h megcsal. Max egy lapáttal. Kérdezõ: lépj le, ha biztos vagy benne minek a lebuktatás? Szó nélkül hagyd ott, aztán csak pislogjon.
Ha te biztosra veszed/tudod, hogy megcsal, akkor minek lebuktatni? ha esetleg rajta kapnád, hogy fent van nálatok egy másik nõ, szerintem még azt is kimagyarázná, hogy mit keres ott és miért...(a leírásod alapján) Vagy azért, hogy bebizonyítsd a férjednek, hogy te tudtad végig és most lebukott, hogy hazudott? - Ha valóban megcsal, akkor tudja nagyon jól, hogy igazad van, és akkor megint csak kinek akarsz még bizonygatni és mit?! Az már csak tõled függ, hogy elviseled/elnézed-e neki, vagy lelépsz és elhagyod... (Amúgy derítsd ki, hogy mikor lehet az az idõintervallum amikor lehet lehetõsége megcsalni, ha még hozzátok is viszi fel a nõt, akkor kérj egy szabadnapot úgy, hogy elõtte nem szólsz neki errõl. Elmész otthonról mintha dolgozni mennél, majd a nap folyamán hirtelen hazaállítasz...)
Te férjed aki Ghána földjérõl jött? Mert akkor lapát. De ezt már írtuk.
És mit akarsz bizonyitani? A megcsalás nem bûncselekmény, ha eleged van belõle rakd ki v. költözz el és add be a válást, de az, hogy megcsal-e tényleg nem fog sehova számitani.
Sehogy. Ha nem bízol meg benne, akkor nem tök mind1 mit csinál? És ha lebuktatod akkor jobb lesz? Mert akkor mit fogsz tenni, ha kiderül hogy igazad van?
csinálj ugy mintha nem érdekelne. azt a másikat ugy sem szeretheti annyira ha nem hag y el érte!!! Majd megunja. Nem véletlen téged vett freledégül... :) Próbálj ujdonságokat bevinni a kapcsolatba. lepd meg, csinálj olyan dolgokat ami tuti tetszene neki de eddig nem tetted. :)
Marmint a ferjed hataba allitanad a fejszet??? Gratulalok, biztos megerte, egy eleten at "retteghetsz", h mikor kacsintgat felre megint...
Nem a férj vagyok, hanem egy anyuka akit egy évig csalt a párja és mégis visszahódította. És megérte. Igaz naponta eszembe jut és legszívesebben a hátába állítanám a fejszét, hogy szakadjon meg mert egy szemét rohadt állat! De nem mert szeretem és õ is szeret engem! Hiszen én vagyok mellette nem más. Ha annyira amaz a cafat kellett volna neki. Nem hozzám jött volna haza... A másik meg lehet hiányzik neki valami a kapcsolatból... próbálgasd... Hidd el elõbb utóbb te NYERSZ... De csak ha elég kitartó vagy!
és mivel magyarázza a gyanús nõi dolgokat?..mert sztem már ez lebukás de mindegy.
Itt van mar a pontozozseni... Mi van? Anyad nem er ra, hogy innen varsz ki.elegulest? :) )))
hát én is azt akartam javasolni, hogy ha annyira biztos vagy benne, hogy megcsal és még a szemedbe is hazudik, akkor minek a bizonyíték? válj el és kész!
SZerintem nem kell bizonyítani. Ha a társadból kinézed, hogy életed végéig képes lenne a szemedbe hazudni, akkor nincs mit tenni, ez tönkrement. Teljesen mindegy, hogy rábizonyítod-e közvetlenül vagy sem. Teljesen felesleges ezen agyalni, a jövõre koncentrálnék, a férjemnek meg a pakolásra kellene figyelnie.
majd azert az uj holgy cimet kerd el el tudd neki kuldeni a receptet a nemi bajra amit a draga urad osszeszed a kalandjaibol. Nagyon vigyazz mert sok uj betegseg kering az eu ben sulyos nemi uton terjednek.
Ha mindenáron bizonyítékot akarsz, gondolom a saját magad "megnyugatatása" miatt, és azért, hogy a képébe vágd, akkor én a helyedben fognám a gyereket, és megint lelépnék a szülõkhöz 1 hétre, de elõtte beszereznék vezeték nélküli kamerát, és showtime! Máshogyan nem igazán tudod lebuktatni.
Igen is megérte! Mert nagyon szeretem! Ezt természetesen képletesen gondoltam... Csak, hogy ekkora düh fog el... De eleinte sokkal rosszabb volt... enyhül...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!