Találatok a következő kifejezésre: Hogy bizonyítsam hogy nem vagyok alkoholista (1 db)

Hogy bizonyítsam be, hogy nem vagyok alkoholista (gyermekelhelyezési per)?

A kisfiam apja olyan dolgokat akar felhozni ellenem a bíróságon, hogy nem foglalkozom a gyerekkel, hogy magárahagyom és elmegyek kocsmázni, ahonnan minden nap részegen megyek haza, meg ilyen dolgok. Közben sosem tennék ilyet. Örülök, ha két-három havonta ki tudok mozdulni itthonról, méghogy minden nap... És sosem hagynám magára a fiamat (öt hónapos). Van a volt páromnak pár barátja, akik azt állítják (bíróság el?tt is), hogy sokszor láttak részegen fetrengeni. Ebben az a poén,hogy ?ket még tinikoromból ismerem látásból, és lehet, hogy tényleg láttak becsípve, na de nem most, hanem 16-17 éves koromban. Mit csináljak, hogy bizonyítsam be, hogy nem igaz, amit állítanak? A volt párom mindenáron azt akarja, hogy nála legyen a gyerek, pedig már 3 hónapja nem jött látogatni, meg nem is érdekl?dött fel?le, nem is fizet egy fillért sem (még nem lett megállapítva a gyerektartás sem), arról nem is beszélve, hogy egy borzasztóan aggresszív ember.

Legjobb válasz: az alkoholizmusnak vannak tünetei a szervezetben. Orvosszakértõi vélemény alátámaszthatja a te állításodat. Aztán meg be is perelheted õket rágalmazásért.

az alkoholizmusnak vannak tünetei a szervezetben. Orvosszakértõi vélemény alátámaszthatja a te állításodat. Aztán meg be is perelheted õket rágalmazásért.
Arról nem bezélve, hogy a hamis tanúzást a törvény bûnteti, tehát, ha õk valótlant állítanak eskü alatt, és te hozol egy orvosszakértõi véleményt, akkor semmi esélye nem lesz a férjednek elvenni a fiadat!
Egy gyermekelhelyezési pernél magyarországon kb. 98%-ban az anyának ítélik a gyermeket.Mindenképp tanúkkal kell alátámasztani az ilyen állításokat.Sajátmagadat valóban egy orvosszakértõi véleménnyel tudod megvédeni. Amúgy a "kedves" apuka agresszióját is alá lehet támasztani tanúkkal, gondolom van olyan aki kiáll melletted. Sok sikert!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a szülők békében válnak el, s az apa látogatja a gyermekét s jóban van az anyával, lehet normális lelkivilága a kicsinek?

jelenleg 8 hós a gyermek

6

Megteheti egy elvált anya, hogy ő is csak annyit költ a gyerekre, amit gyt-ként kap? Mit lehet tenni ez ellen?

10

3 éves gyerek eseteben hogyan döntba bìró? Mennyi időre vihetem és mikor?

2

Mi van ha nem közös megegyezéssel válunk?

kaptam levelet a biróságtól hogy nyilatkozzak mitől romlott meg és két tanuval irassam alá!minek,behivják őket is a tárgyalásra??és ha nem tudok két tanut mert nem beszélek senkinek az otthoni dolgokról hogy mikor,miért veszekedtünk?ennek mi értelme?

2

Hogyan rakjam ki a férjem itthonról?

Nem akar elköltözni, pedig pokollá teszi az életem. A gyerekeket nem akartam belekeverni, de szép szóval nem lehet vele megegyezni. Évek óta szeretője van, engem meg közben a porig aláz. Elegem van. Azt gondolom, nem nekem és a gyerekeknek kell költözni és szenvedni e miatt. Mi lenne vajon a jó megoldás?

31

Mennyi gyerektartást kéne fizetnie?

Ha az édesapa egymillió kettőszázezer forintot keres havonta, 2 gyermekre mennyi gyerektartást kéne fizetnie? Az anya minimálbért keres.

22

Önkéntes nyugdíjpénztári számlán felgyűlt összeg feleződik válás esetén?

Nem akarunk válni, de jövőbe sem látunk. Nekem már van egy ilyen számlám, most azon morfondírozunk, hogy a férjem ugyanarra a számlára fizessen be, vagy nyisson egy külön számlát.
Jogilag nem tudom, hogy ez magánvagyonnak számít-e, vagy ugyanúgy feleződik egy esetleges válásnál, mint más megtakarítások, hozamok.

Kedvezményezettként már megjelöltem, de ugye ez csak öröklési szempontból érdekes, ha nem murdálok meg, akkor tudtommal más jelentősége nincsen.

3

Mi jár a volt férjnek 19 évi házasság után, ha nincs közös vagyon, nincs gyerek és a feleség lakásában laktak idáig? (A lakás különvagyon, a feleség 12/30-ad részben tulajdonos)

5

Nektek hihető, hogy egy férfi emiatt nem akar válni? Vagy ez csak kifogás?

Kicsi a gyerek, az anya még nem tud dolgozni. Akkor akar válni, ha a gyerek már 2 éves, bölcsibe jár és az anyja visszament dolgozni.

Mi a véleményetek?

24

Válás után milyen jogaim vannak a vagyonmegosztásban?

2 hónapja váltam el és haszonélvezeti jogom van a lakáson illetve van olyan megállapodásom hogy a 1/2 része a lákásnak az enyém.Aposóm a tulajdonos és piacol velem hogy ő nekem csak minimális pénz akar adni és az eladásban pedig nincs benne. Mit tegyek ilyenkor? hol vannak a jogaim? hiszen a fél lakás az enyém jogszerint válás után.A válaszokat előre is köszönöm

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!