Találatok a következő kifejezésre: Hogy bizonyítsam hogy nem vagyok (17 db)

Hogy bizonyítsam, hogy nem vagyok lusta az ágyban?

Térdproblémáim vannak, mert egyszer kifordult és azóta elég érzékeny. Nem bírom sokáig lovagló pózba, mert úgy érzem szétfeszül. A barátom le lustázott érte, mert szerinte ez csak kifogás, mert lusta vagyok arra, hogy mozogjak. tudtok olyan pózt ajánlani ahol aktív lehetnék és nem túl térdigénylő? Bizonyítani akarom, hogy nem vagyok lusta.

Legjobb válasz: Ennek a faszinak a helyedbe, egy lépést nem tennék. Sõt.

Ennek a faszinak a helyedbe, egy lépést nem tennék. Sõt.
te, jól pofán kéne csapnod
a sündisznónak igaza van!
hát legszívesebben megmutatnám neki milyen, elég szar lehet Neked, ezek szerint nem szeret, aki ilyet mondott,
szegény cica Ɛ-:
Rúgd ki, vagy rúgd le XD
Hát mondjuk ilyet mondani mikor tudja hogy érzékeny a térded... Esetleg lovagló póznak az a fajtája mikor nem a térdelsz hanem mintha guggolnál csak hátra dõlsz és megtámasztod magad? Vagy esetleg ülve széken vagy ágyszélén. http://sexpozok.hu/lany-folul-szex.php
Minden pasi szereti ezt a pózt, legalábbis én biztos. Ennek leginkább egy oka van, mégpedig hogy szinte az egész nõt lehet látni. :) Minket meg pont a látvány izgat... Viszont nem igazán tudnék olyan pózt mondani, ahol nem kell használnod a térded. De talán lesz aki igen. Addig meg mozogjon a pasid... :) 25/F
Az ilyet úgy rúgnám ki, mint macskát [email protected] :D
Mert õ olyan szorgalmas, hogy csak úgy kiterül alattad.Szerezz egy felköthetõ dildót és jól izéld meg vele.
csajszi ha nem érti meg és erõszakoskodik és le is szid annak ellenére h fáj neked akk eriggyék a búsba mö jön a sarlú oszt lövágják a föjét
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem, hogy szeret. Meg ezt a pózt is, csak nekem meg nem megy :S
tûéles fogakkal ha megharap az fáj másképp hogy enné meg a rovarokat >:D
#5 ez nagyon csúnya :DD
Sündisznó LOL
Hát, ha õ a hátán fekszik, te is háttal vagy neki, a kezeiden támaszkodsz és a talpaid lefelé néznek, úgy mûködhet a történet.

12 éves vagyok és nem tudom hogy bizonyítsam be a suliba hogy nem vagyok meleg?

A suliban mindig csesztetnek hogy meleg vagyok de én tudom hogy NEM VAGYOK AZ.Mit tegyek

Legjobb válasz: mivel még csak 12 vagy nem mondom azt hogy menj oda egy csajhoz és dugd meg, aztán dicsekedj a haveroknak vele.. , szerintem mivel úgyis a mai világ a fb-ról szól ebben a korosztályban, csinálj egy "fake" fb-t egy lánynévvel, szedj össze valami külföldi lány képét (azért ne magyart mert az nagyon hamarabb kiderülne szerintem, mintha egy svájci lány képét lopod. aztán legyél vele kapcsolatba, nyáladdzatok fb-on és kész..

Fogdosd a lányok hátsóját :D
mivel még csak 12 vagy nem mondom azt hogy menj oda egy csajhoz és dugd meg, aztán dicsekedj a haveroknak vele.. , szerintem mivel úgyis a mai világ a fb-ról szól ebben a korosztályban, csinálj egy "fake" fb-t egy lánynévvel, szedj össze valami külföldi lány képét (azért ne magyart mert az nagyon hamarabb kiderülne szerintem, mintha egy svájci lány képét lopod. aztán legyél vele kapcsolatba, nyáladdzatok fb-on és kész..
Ha attól teszed függõvé a dolgaidat, attól függ, hogy mit csinálsz, hogy élsz, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor sose lesz nyugodt, boldog életed. Értem, hogy 12 évesen ez zavar, de ideje felnõni és megtanulni, hogy ezeket magasról le kell szarni. Nem tudom feltûnt-e, de mindig azt szívatják a legjobban, akit a legjobban bánt. Ha nem érdekel, lepattan rólad, egy idõ után abba fogják hagyni.
egyik osztálytársam 4 ÉVVEL IDÕSEBB NÁLAM :D és hogy 21 éves mindig ezt hisszük róla, még most is
A kérdező hozzászólása: A fiúk kiközösítettek ezért a lányokhoz mentem aztán vissza a fiúkhoz de akkor már csúfoltak.Meg van két lány barátom is.
de miért cseszegetnek vele? vagy csak úgy kitalálták?
Mért tartanak melegnek? Valami okot adtál rá? Engem nem csesztettek, pedig meleg vagyok. :D Ironikus! 23 meleg F.
Verd laposra azokat akik szivatnak.
csak anyit mondj higyetek amit akartok idövel majd békén hagynak türelem
Sehogy
Mibõl gondolják, hogy az vagy? Volt már elõtte állatod amivel nem foglalkoztál?
hát lehet, hogy ezt tényleg nem gondoltad eléggé át... mármint én abszolút támogatom, hogy a "gyerekek" mellé kerüljön kutya, de mindjárt itt az érettségi, utána ha minden jól megy, felvesznek egy egyetemre - ami lehet, hogy az ország másik felében lesz... akkor ki viszi minden nap 1-2 órára sétálni a kutyád? sajnos így ismeretlenül mi nem tudhatjuk, hogy a szüleid miért tartanak felelõtlennek egy kutyához... de pl. ha látják rajtad, hogy kitartóan dolgozol a kutyusért, talán megváltozik a véleményük... (pl. tanulj jól, segíts be a házimunkában, ...)
Szerintem 16 évesen elég érett lehetsz a kutyatartáshoz. Nem lehet, hogy csak kifogást keresnek, mert õk nem akarnak állatot a házhoz?
Én is 15 vagyok, most vettem kutyát a ballagásomra de ez mind1.Nem hiszem hogy a saját pénzedbõl etetnéd a másik kutyát! Ez pedig már elég ok lehet a szüleidnek, mert egy közepes méretü kutya naponta akár 600ft-t is megeszik fõleg ha kicsi mert akkor ott vannak az oltások, márkás eledel stb...Vagy akár az is lehet a szüleid baja hogy nincs megfelelõen nevelve a másik kutya, én heti 1x viszem kutyaiskolába.Persze így hogy szinte semmit nem írtál le a körülményekrõl nem könnyû kitalálni.A másik meg tényleg az hogy 4 év mulva ki tudja hova vesznek fel...Egy kutyával is lesz elég bajod!!!
Bizonyits. Tegyél rendet, vagy ülj le velük beszélgetni, és mondd azt, hogy már érett vagy erre a kisállatra. De komolyan gondold, és ne passzold le majd hetekre a kutyát az õsöknek
mit értesz az alatt, hogy foglalkozol a meglévõvel?... (amúgy ha van már, minek még egy?...) napi hány óra séta, tanítás, ... az nem foglalkozás, hogy kimész és megsimogatod...
Nem tudom, hogy miért gondolják a szüleid, hogy felelõtlen vagy, de az biztos, hogy a kutyatartás óriási felelõsség és sok idõt igényel. Mennyi idõd van naponta foglalkozni a kutyával? Naponta(esetleg naponta többször) el tudnád vinni sétálni? Van rá elég pénzetek(prémium táp, oltások, fekhely, ház, játékok)?
A kérdező hozzászólása: Van már egy kutyám, és vele is folyton foglalkozok. Sétáltatom, etetem, itatom... Nem tudom, hogy a szüleim miért nem akarják, de kezdem azt hinni, hogy nem bíznak bennem. A szomszédban volt egy lány, aki hazavitt egy kutyát, és utána nem törõdött vele, és az én szüleim is mindig erre hivatkoznak. Már mondtam nekik, hogy én nem vagyok olyan, mint az a lány.

Hogy bizonyitsam be hogy nem vagyok leszbi?

Ma lyukas órába a többiek zenét hallgatak én meg ültem a nyitott ablaknál mert melegem volt tesi után.. pár osztálytársam megkérdezte hogy :xy meleg vagy? (én meg azt értettem hogy meleged van? )mondtam:Persze,nem látszik? erre õk elkezdtek röhögni meg kikiabálták az osztályba hogy leszbi vagyok...mit csináljak hogy higyenek nekem? vagy csak szarjam le õket?

Legjobb válasz: Nem kell velük foglalkozni, minél jobban próbálod bizonyítani, hogy nem vagy meleg, annál inkább azt fogják gondolni, meg annál jobban fognak rajta röhögni, meg piszkálni vele. Ha nem reagálsz rá, akkor egy idõ után unalmas lesz nekik és abbahagyják.

Nem kell velük foglalkozni, minél jobban próbálod bizonyítani, hogy nem vagy meleg, annál inkább azt fogják gondolni, meg annál jobban fognak rajta röhögni, meg piszkálni vele. Ha nem reagálsz rá, akkor egy idõ után unalmas lesz nekik és abbahagyják.
Szard le, mindenki azt gondol amit akar.
Ha nem foglalkozol vele akkor el fogják felejteni pillanatok alatt. Ha "felveszed", és próbálod bizonygatni, hogy nem is vagy az akkor szépen rajtad fog maradni a dolog. Ne foglalkozz vele...
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors komikat!:)
Pfff
szard le õket izomból, az ilyet max 1 nap alatt megunják (ha meg nem, akkor meg jó nagy bajok vannak odabent)
Ne foglalkozz vele.. :D Röhögd ki õket majd húznak még egy darabig aztán elfelejtik.. De lezbinek lenni jobb mint bu..i nak. Én meg egyszer beszélgetés közbe hajtottam a legyeket.. És két mondat között elegem lett a legyektõl hogy nem bírok szabadulni tõlük.. Beszóltam hogy , bu...i legyek.. Erre jött a válasz , , Legyél! 2 hétig szivattak ezzel.. Nem kell komolyan venni õk se veszik annak..

Hogyan bizonyítsam be neki, hogy nem vagyok gyerekes? L

Legjobb válasz: Hát mondd meg neki, hogy felnõttes vagy. És különben is: õ a gyerekes!

Hát mondd meg neki, hogy felnõttes vagy. És különben is: õ a gyerekes!
Ne haragudj, de 14 évesen az is vagy, Gyerek! Szóval még jó, hogy gyerekesen viselkedsz. Majd pár év múlva kinövöd (remélhetõleg).
miért gondolja, hogy gyerekes vagy?
Nõj fel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm gyorsan a válaszokat. Hát igazából én sem tudom, csak már megkaptam tõle párszor.
akkor ne viselkedj gyerekesen. amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 de csak õ lát gyerekesnek.
Mi is, ilyen hülye kérdés után.

Hogy bizonyítsam a szüleimnek hogy már nem vagyok gyerek, és hogy ne kezeljenek úgy?

Egy 17 éves lány vagyok , és a szüleim most "eszméltek rá" hogy a kislányuk lassan feln?..szeretném ha többet mehetnék el otthonról akár több napra. És hogy ne féltsenek mindent?l.Mindig felel?sség teljes vagyok, és nem vagyok egy szeleburdi buta lány.Azt hiszem ,elég érett vagyok fejben is nemcsak küls?leg.Szóval segítsetek mit tehetnék hogy lássák egyedül is boldogulok?:) köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Azért ne felejtsd el, hogy nem vagy még nagykorú! Addig pedig õk felelnek érted, és a szüleid még élnek örökké aggódni fognak érted, hiába leszel 30 éves is akár...és ez természetes is.

Azért ne felejtsd el, hogy nem vagy még nagykorú! Addig pedig õk felelnek érted, és a szüleid még élnek örökké aggódni fognak érted, hiába leszel 30 éves is akár...és ez természetes is.
A fiatalember odaállhatna a szüleid elé, hogy elékérjen és megigérhetné hogy nagyon fog vigyázni rád. Nekem ez bevállt! Erre a szülõk sem tudnak nemet mondani.
17 évesen mindenki érettnek hiszi magát, csak késõbb jön rá az idõ távlatából, hogy nagyon nem úgy volt az :D
.szeretném ha többet mehetnék el otthonról akár több napra. És hogy ne féltsenek mindentõl.Mindig felelõsség teljes vagyok, és nem vagyok egy szeleburdi buta lány.Azt hiszem , elég érett vagyok fejben is------>Ha ezt nekik mondod lehet nem kell mást tenned :)
hehe, ez jó, szóval nem vagy szeleburdi..? :D
Amíg rájuk vagy utalva, el kell fogadnod az õ nevelési elveiket. Egyáltalán nem biztos, hogyha betöltöd a 18-at, másként állnak majd hozzád. Az apák általában sokkal jobban õrzik a lányaikat. Egyet tehetsz, ha felnõtt leszel, elköltözöl.
A kérdező hozzászólása: 14:58-as :) köszönöm szépen a tanácsot , van 3 másik tesóm is, és ezért velem nagyon nem foglalkoznak, és rengeteget kel segítenem..néha egyedül érzem magam mert az érzéseimre elfelejtenek figyelni, viszont van egy párom aki nagyon aranyos :) és kiáll mellettem :) úgyérzem néha hogy csak rá számíthatok =/
A kérdező hozzászólása: Véletlenül tette ebbe a kategóriába :D én simán az egyébre kattintottam ..még új vagyok itt látszik=/ , amugy a második kommentelõnek : hát nem :) már nem érzem magam gyereknek egyáltalán ^^tudom, nemcsak a gyerekek lehetnek azok, de mégis :D én inkább a párkapcsolatomon szeretnék ezzel jót tenni..hogy többet lehessek vele. Multkor is amikor el akartunk menni egy koncertre anyám felhívott vagy 10-szer és a legjobb barátaimmal mentünk, akik vigyáztak rám (egy egyszerû pop koncert) szerintem ez nem normális aggódás :D de apa rosszabb =(
Te egy érett ember vagy, csak a stílusod olyan, mint a tömegtiniké :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat tényleg, és megpróbálok velük több idõt tölteni :) végülis a szüleim és nem annyira szörnyûek..mostmár kezdem érteni hogy miért van mind ez ahogy velem viselkednek. A stílusomat pedig kikérem magamnak..az írásaim alapján nem tudod eldönteni hogy ugyanolyan vagyok mint a többi tini.Nem igazán érzem ezt..nem csinálom azt amit a többiek csak azért mert sokan majmolják egymást:) .

Haverom (fiú) megtudja csinálni a spárgát. Én azt mondtam neki hogy attól visszahúzódik, összemegy a pénisze. : D Utána azt mondta rá hogy nem is, vagy ha igen akkor bizonyítsd be! Hát erre szeretnék választ?

Legjobb válasz: Jó nagy mirha vagy. Már miért menne össze? Nézd meg a Csollány Szilveszter videóit, jól ki van pakolva. És még a többi tornászt. Ha meg csak kitaláltad, azért mert, akkor találj ki hozzá hazugságokat. Vagy ne.

Jó nagy mirha vagy. Már miért menne össze? Nézd meg a Csollány Szilveszter videóit, jól ki van pakolva. És még a többi tornászt. Ha meg csak kitaláltad, azért mert, akkor találj ki hozzá hazugságokat. Vagy ne.
Kérdés fail :D szerintem adj elõ valami okoskodós szöveget pl.: Angol tudósok 30 egymástól teljesen független férfivel elvégezték ezt gyakorlatban. 4 héten keresztül minden nap ellenõrzött módon pontosan 10X csinálták meg a spárgát. 30 férfibõl 27-nél tapasztaltak izommegnyúlást az ágyék izmaiban, ennek következtében a herezacskó térfogata mintegy 30 köbmiliméterrel nõtt ellentétben a fallosz hossza átlagosan 1-1, 5cm megrövidült XD
Neked pedig az agyad ment össze, szerintem ez nagyobb veszteség :(
beszelgess veluk mint egy felnot ferfi, legalabb latjak majd, h nem"apad fia" vagy
Nehéz fába vágtál. Ha így befolyásolják a lányukat hogy kivel lehet kivel nem. És õk akarják megszabni kivel legyen akkor õt állandóan mindenbe befolyásolni fogják és nem lesz saját életetek.
add magadat... kész ugy eszem ki a szavaidból hoy nem vagy olyan mint a fater. ezt õk is észre kell h vegyék
azzal ne foglalkozz, te illedelmes voltál (mivel vendégségbe mész legelõször), és gondoltál rájuk.Sztem díjazni fogják.Fejedhez ugysem fogják vágni:) elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: lehet azt már hízelgésnek vennék!!!nem?
sztem ha hazavisz a csaj, vigyél ajándékot, bort az öregnek és az anyósnak virágot;)
a barátnõd vigyen haza téged, hogy a szülei megismerhessenek, beszélgess velük, légy kedves, intelligens, elõbb-utóbb rájönnek, hogy benned bízhatnak.
Mikor én 16 éves voltam, volt egy 15 éves barátom, az én szüleim se voltak jó véleménnyel róla, mert cigizett, bõ cuccokba járt, hosszú volt a haja. Ergo anyám szemében züllött kis kamasz. Aztán megmondtam nekik, hogy márpedig akkor is õ a barátom, õt szeretem, õ is engem, el kell fogadniuk, és jó képet vágni hozzájuk. Megértették. Azóta eltelt 6 év és anyám még mindig visszasírja nekem azt a fiút... Utólag rájött, hogy õ volt a legrendesebb a pasijaim közül. Legalábbis szerinte. Szóval szerintem a kiscsajnak is kéne cselekedni valamit, 16 évesen már nem olyan gyerek az ember lánya, hogy ne tudjon fellépni az õsök ellen.
A kérdező hozzászólása: hát egy próbát megér!köszi
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, én is erre gondoltam

3éve vagyunk együtt a barátommal és nem igazán bizik meg bennem nem tudom miért van nagyon szeretm! Hogy bizonyitsam ki még jobban hogy ő az életem értelme?

Legjobb válasz: Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van.,de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet ,hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Hogy hogy nem bízik meg benned? "Kiérdemelted" esetleg valahogyan...?? Alapvetõ félsz mindenkiben van., de amég ez megmarad egészséges keretek között nincs gond... Lehet , hogy a barátod esetleg betegesen féltékeny? mert akkor sajnos sehogy sem tudsz rajta segíteni.

Hogyan bizonyítsam be, hogy nem vagyok "jégkirálynő"?

Sokan mondják, hogy szép vagyok. Viszont sokszor morcos, mérges fejet vágok, ha megyek az utcán, vagy egyedül vagyok valahol. Nem tudom miért, egyszerűen ilyen a fejem. És szerintem ezért sokan hiszik, hogy egy öntelt, hűvös, elérhetetlen lány vagyok, pedig nem. Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de félek, hogy ezzel elüldözöm magamtól. Szerintem tetszem neki, de most lehet azt hiszi nem bírom őt, mert mindig mérges fejjel nézek rá. Nem tudom fogadná-e még ha rámosolyognék, vagy már elkönyvelt egy elérhetetlen valakinek. Hogyan értessem meg vele, hogy ő kell?? 18L

Legjobb válasz: nyugodtan mosolyogj rá nem fog megfõzni halászlének

nyugodtan mosolyogj rá nem fog megfõzni halászlének
Menj oda hozzá mosolyogva, hogy nem e taliztok valamikor.
ha nem találkozol vele akkor használd ki azt a csodát amit facebooknak neveznek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!