Találatok a következő kifejezésre: Hogy bizonyítsam hogy nem (63 db)

Hogyan bizonyítsam, hogy nem örökmozgó?

Be kell bizonyítanom, hogy a képen látható szerkezet nem örökmozgó.

Legjobb válasz: Szia! Attól, hogy több erõ hat rá (ellentétes irányból, akárhonnan), attól még nem lesz örökmozgó a szerkezet, mivel nem tudja a fakerék úgy hasznosítani a rá esõ erõket, hogy azokat veszteség nélkül 100 %-ban hasznosítani is tudja. Egy örökmozgó hatásfoka min. 100%-os lenne. Ugyan errõl nem esik szó, de valószínûleg a felhajtóerõ és a gravitációs erõ sem egyenlõ. Másrészt a gravitációs erõ nem csak az üveg falán kívül "húzza" a kereket. Nem fog senkinek örökké körbe-körbe forogni. Rem. érted, mit akartam elmagyarázni.

Szia! Attól, hogy több erõ hat rá (ellentétes irányból, akárhonnan), attól még nem lesz örökmozgó a szerkezet, mivel nem tudja a fakerék úgy hasznosítani a rá esõ erõket, hogy azokat veszteség nélkül 100 %-ban hasznosítani is tudja. Egy örökmozgó hatásfoka min. 100%-os lenne. Ugyan errõl nem esik szó, de valószínûleg a felhajtóerõ és a gravitációs erõ sem egyenlõ. Másrészt a gravitációs erõ nem csak az üveg falán kívül "húzza" a kereket. Nem fog senkinek örökké körbe-körbe forogni. Rem. érted, mit akartam elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Igen, a válasz már megvan, de köszi :D A nyomás a vízben a kerékre sugár irányban hat, így a kerék nem forog. (Olyan mint ha egy ajtót a tengelye felé tolnánk)

Hogy bizonyítsam, hogy nem vagyok lusta az ágyban?

Térdproblémáim vannak, mert egyszer kifordult és azóta elég érzékeny. Nem bírom sokáig lovagló pózba, mert úgy érzem szétfeszül. A barátom le lustázott érte, mert szerinte ez csak kifogás, mert lusta vagyok arra, hogy mozogjak. tudtok olyan pózt ajánlani ahol aktív lehetnék és nem túl térdigénylő? Bizonyítani akarom, hogy nem vagyok lusta.

Legjobb válasz: Ennek a faszinak a helyedbe, egy lépést nem tennék. Sõt.

Ennek a faszinak a helyedbe, egy lépést nem tennék. Sõt.
te, jól pofán kéne csapnod
a sündisznónak igaza van!
hát legszívesebben megmutatnám neki milyen, elég szar lehet Neked, ezek szerint nem szeret, aki ilyet mondott,
szegény cica Ɛ-:
Rúgd ki, vagy rúgd le XD
Hát mondjuk ilyet mondani mikor tudja hogy érzékeny a térded... Esetleg lovagló póznak az a fajtája mikor nem a térdelsz hanem mintha guggolnál csak hátra dõlsz és megtámasztod magad? Vagy esetleg ülve széken vagy ágyszélén. http://sexpozok.hu/lany-folul-szex.php
Minden pasi szereti ezt a pózt, legalábbis én biztos. Ennek leginkább egy oka van, mégpedig hogy szinte az egész nõt lehet látni. :) Minket meg pont a látvány izgat... Viszont nem igazán tudnék olyan pózt mondani, ahol nem kell használnod a térded. De talán lesz aki igen. Addig meg mozogjon a pasid... :) 25/F
Az ilyet úgy rúgnám ki, mint macskát [email protected] :D
Mert õ olyan szorgalmas, hogy csak úgy kiterül alattad.Szerezz egy felköthetõ dildót és jól izéld meg vele.
csajszi ha nem érti meg és erõszakoskodik és le is szid annak ellenére h fáj neked akk eriggyék a búsba mö jön a sarlú oszt lövágják a föjét
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem, hogy szeret. Meg ezt a pózt is, csak nekem meg nem megy :S
tûéles fogakkal ha megharap az fáj másképp hogy enné meg a rovarokat >:D
#5 ez nagyon csúnya :DD
Sündisznó LOL
Hát, ha õ a hátán fekszik, te is háttal vagy neki, a kezeiden támaszkodsz és a talpaid lefelé néznek, úgy mûködhet a történet.

Hogy bizonyítsam, hogy nem tudtam róla?

A feleségem a hátam mögött vett fel személyi kölcsönt, nem is keveset, amit aztán a szeret?jével együtt költöttek el, most válófélben vagyunk, és rajtam követeli a tartozás felének a kifizetését. Mit csináljak, hogyan bizonyítsam a bíróságon, hogy nem tudtam a kölcsönr?l?

Legjobb válasz: Nem követelheti rajtad, hisz te nem voltál adóstárs, és nem írtál alá semmit. Nevetséges. Ja, és nem véletlenül "személyi" kölcsön. Egyedül vette fel, egyedül fizesse vissza.

Mindenképp konzultálnék jogásszal, ha eset bizonyítható, akkor talán a vagyon elosztásánál figyelembe veszi a bíró és a büntetõjogi felelõsség is felmerülhet a polgári peren kívül. A vagyonközösség alapelv, ám ettõl még nem lehet visszaélni vele büntetlenül. Sõt a jog ismeri magát a joggal való visszaélést is, mint fogalmat.
Nem követelheti rajtad, hisz te nem voltál adóstárs, és nem írtál alá semmit. Nevetséges. Ja, és nem véletlenül "személyi" kölcsön. Egyedül vette fel, egyedül fizesse vissza.
A kérdező hozzászólása: 13:12 Te nagyon okos lehetsz! Nem én találtam ki, õ mondta.
Nem is biztos hogy a szeretõjével költötte el, itt csak az egyik felet olvassuk...!!!
A helyedben felvenném a kapcsolatot a céggel, ahol a feleséged a kölcsönt vette fel. Lehet, hogy tudnak adni róla egy hiteles papírt, hogy a feleséged egyedül vette fel a kölcsönt, neked pedig nem volt hozzá közöd. Végülis a te aláírásod nem szerepel a papíron, nem a te banszámládra ment a pénz, stb. De azért inkább kérdezz meg errõl 1 ügyvédet.
én is azt gondolom, hogy ezt megszívtad, felesben kell fizetni, aztán válás után beperelheted az asszonyt és évek múlva visszakapod a befizetett pénzt. Nagyon gáz ez a magyar jogrendszer.
Na ezt jól megkaptad, micsoda nõ a feleséged.
ugyan így jártam anno.de mivel az én nevem semmilyen módon nem szerepelt, sem kezes sem adóstárs így nekem nem kellett a felét fizetni.bár én tudtam róla utólag és megbeszéltük a visszafizetését is. Még annyit, hogy a kérdezõ nem azt kérdezte hogy ki a hibás, vagy melyik fél mit követett el....nem értem miért kell ezekbe beleszólni.miért nem a kérdésre válaszolnak egyesek?bocs de nem tudtam megállni szó nélkül, igaz most én is beleszóltam más dolgába.
Úgy tûnik, hogy nem fogtok közös megegyezéssel válni. Akkor viszont úgyis lesz olyan kérdése a bírónak, hogy mikor kezdett megromlani köztetek a viszony, szerinted milyen okból, stb. Ha az általad megjelölt idõpont után vette fel a hitelt, onnantól már nem életszerû, hogy közösen vettetek fel hitelt.
Sehogy, elõttem jól írták, személyi kölcsön max pár százezer lehet. Egy olyan ügyvéd, aki ezt neked visszaszerzi viszont nem pár százezerért dolgozik... Úgyhogy ezt nyeld be.
A kérdező hozzászólása: Hát nem is én csaltam meg, és nem én követelem rajta a pénzt, de örülök, hogy így ismeretlenül, pár mondat alapján ennyire meg tudod ítélni az embert, meg a házasságot is. Gratulálok!
Kérdezõ... a jog szerint tudnod kellett róla. nem tudod bebizonyítani (hacsak nem valami nagyon komoly trükkel), hogy soha nem esett róla szó esténként, vacsora mellett, munkába menet, stb. Mivel ezek bizonyíthatatlanok, ezért az alapeset áll elõ szerintem, miszerint vagyonközösség van. :(
Bizony házasság alatt minden szerzett és elköltött forint közös. De személyi kölcsönnek nem szoktak milliókat az ember után dobálni, úgyhogy itt max. félmillióról lehet szó. Ennek a felével csökkenteni kell a vagyonotok rád esõ részét.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam adóstárs, se kezes, de a közösen szerzett vagyon felezõdik váláskor, akkor a tartozás is.
VAgyonközösség van. Te is felelsz az õ hiteléért :(
haj de tudtam, hogy az igazságért le leszek pontozva
A kérdező hozzászólása: Hogy felelnék olyan dologért, amirõl nem is tudtam?
vegyél fel gyorsan egy nagyobb összeget, mint amit õ vett fel, és akkor azt is felezni kell. máris te jártál jobban.


Futball. Ugy nez ki, hogy a fiam (9 eves) fel a labdatol. Az edzo szolt, hogyha tovabbra is ilyen passziv marad, akkor nem viszi magaval szeptembertol. Maradt 3 honapja, hogy bizonyitson. Hogyan tudnek neki segiteni?

Jo! Hozzatartozik, hogy eros csapatban van es nincs annyi tapasztalata, mint a tobbieknek. (Korabban mas sportot uzott.) Habar technikailag nem gondolom, hogy nagyon le lenne maradva. Radasul eleg gyorsan fut, de a fejeben valamit at kellene billenteni, mert egyszeruen "kudarckerulo". Es fogalmam sincs, hogy hogyan segitsek neki. (En(37) ha valamitol felek, akkor pont azt csinalom, amitol felek. Azert, hogy megismerjem es megtanuljak vele elni. Pl: mar felnott fejjel feltem, hogy csak ugy az utcan le fognak utni, ezert elmentem boxolni. De ugye en ezt felnott fejjel mar megtanultam. O meg most tanulgatja.) Az a baj, hogy ezt "fejlodni akarok"-ot nem latja az edzo. Es hat en sem. Lehet, hogy nem is a labdatol, hanem a kudarctol? Csak igy nyilvanul meg? De ugyanakkor nem mondanam onbizalomhianyosnak. Otletek esetleg?

Legjobb válasz: elõzõ: megtörtént. sehol nem derült ki a szövegbõl, hogy a gyerek ne szeretne focizni, és csak ráerõltették volna. talán ha a kap folyamatosan valami pozitív visszajelzést, sikerélményt, hogy fejlõdött, hogy most már jobban ment, akkor. Tehát ha mondjuk otthon is gyakorolnátok a dolgokat, ott nyugodt a környezet, nincs az a nyomás (nem néz rá csúnyán az edzõ, nem szólnak be a társak), akkor ott nyerhetne annyi önbizalmat, hogy aztán edzésen is be merje vállalni. Talán. Mindenesetre én mindenképp elbeszélgetnék vele, hogy miért fél, és igyekezném meggyõzni, hogy ezt próbálja leküzdeni.

elõzõ: megtörtént. sehol nem derült ki a szövegbõl, hogy a gyerek ne szeretne focizni, és csak ráerõltették volna. talán ha a kap folyamatosan valami pozitív visszajelzést, sikerélményt, hogy fejlõdött, hogy most már jobban ment, akkor. Tehát ha mondjuk otthon is gyakorolnátok a dolgokat, ott nyugodt a környezet, nincs az a nyomás (nem néz rá csúnyán az edzõ, nem szólnak be a társak), akkor ott nyerhetne annyi önbizalmat, hogy aztán edzésen is be merje vállalni. Talán. Mindenesetre én mindenképp elbeszélgetnék vele, hogy miért fél, és igyekezném meggyõzni, hogy ezt próbálja leküzdeni.
Erölteted a saját [email protected]ágodat a gyerekedre...ennek nem lesz jó vége...Azt kellene csinálnia (sport)amit szeret... Lehet lepontozni!
A kérdező hozzászólása: Neked problemaid vannak a szovegertessel? Mibol is olvastad ki, hogy nem azt a sportot csinalja, amit szeret?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a hozzaszolasokat. Tegnap beszeltem vele. Azt mondta, hogy attol fel, hogy a labdaval arcon rugjak. Beszelgettunk. Attol nem fel, hogy elveszti a labdat vagy ilyesmi. Tehat akkor viszont csak a technikai gyakorlas hianyozhat. Megyunk majd rendszeresen gyakorolni. En kihagyok magamnal 2 edzest es az ido alatt gyakorlunk majd. Ezzel viszont hirtelen nem tudok mit kezdeni: "attol fel, hogy a labdaval arcon rugjak."
A kérdező hozzászólása: A fiam lejart otthon gyakorolni, de valahogyan az edzesen nem tudta kihozni magabol nemhogy a maximumot de szerintem a felet sem a tudasanak. (Ugye O itt a kis magyar.) Mintha le lett volna blokkolva. Velem kepes volt felszabadultan es eroszakosan jatszani. De az edzesen valahogyan ez nem jott ki belole. Az osztrak edzo tegnap azt ajanlotta, hogy szeptembertol keressunk egy masik csapatot... A jatek passzivitast es kommunikacio hianyat hozta fel fobb indokkent. (A fiam ugye meg csak picit beszel nemetul.) A dontest rahagyom a fiamra, hogy hogyan akar szeptembertol tovabbmenni.

Ha a suliba be lett rugva az ablak és 6 embert gyanusítanak köztük engem is de nem én voltam és van rá 3 tanum akkor is muszálj kifizetnem a többiekkel? nem elég annyi, hogy vannak tanúk akik bizonyítsák, hogy nem én voltam?

Legjobb válasz: Egyszerû, vállalja el a bûnös a tettét! Egyébként én sem hinném el a tanárok helyében, a tanulók nagyon összefogóak tudnak lenni, tehát bukta! Dobjátok össze!

Egyszerû, vállalja el a bûnös a tettét! Egyébként én sem hinném el a tanárok helyében, a tanulók nagyon összefogóak tudnak lenni, tehát bukta! Dobjátok össze!

Gyereket szeretnék, de a barátnőm nem, hogy bizonyítsam, hogy jó apa lennék a múltam ellenére?

Szóval régen voltak z?rös ügyeim, éltem pár káros dologgal, de már "megjavultam" és feln?ttem, rendesen dolgozom, jöv?re meg is lesz a diplomám. Régóta nagyon szeretnék gyereket, nem tudom, fura hogy 27 évesen ennyire vágyom rá, de tényleg így van, viszont ez a dolog egyoldalú, a barátn?m nem akar mondván még én is gyerek vagyok. Nagyon sok mindenen mentünk keresztül az elmúlt 4 évben, de tényleg látja, hogy egy ideje mennyire megváltoztam. Hogy bizonyítsam, hogy jó apa lennék és mindenben támogatnám? Nagyon szeretnék vele családot alapítani és felel?sséget vállalni értük.

Legjobb válasz: Ha ezt a "kiválasztott" anya nem érzi rajtad, te megszakadhatsz. Biztos oka van rá...

Ha ezt a "kiválasztott" anya nem érzi rajtad, te megszakadhatsz. Biztos oka van rá...
Ha nem akar gyereket, akkor a csillagokat lehozhatod akár nem lesz ha akar akkor meg mindegy milyen vagy a legnagyobb tróger is lehetsz lesz gyerek.
Ez így van, ahogy a második írja. Ha a nõ nem akar gyereket, akkor a jó isten is lehetsz. Viszont ha akar, akkor meg mindegy kivel, csak legyen.
Elveszel egy másik nõt feleségül, lesznek babák, felneveled õket, ez szerintem elég bizonyiték lesz számára. Ha ezek után is azt mondja hogy nem akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Remek..
A kérdező hozzászólása: Egyébként õ is akarna, mert szereti õket, meg többször beszéltünk már róla, de úgy tûnik, csak tõlem nem akar, mert hülye vagyok.
Ha ezt mondta, akkor közös jövõtök így nincs. Lehet jobb lenne neked, ha keresnél egy másik lányt.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok másik lányt keresni, mert õ az életem.
Kifúrod a kotont...

4-17 éves lányok! Miért gondolja közületek a többség, hogy csak egy idősebb sráccal jön össze, mert ő érettebb, ami átlagban lehetséges, de kéne adni esélyt az egyidős srácoknak is, hogy bizonyítsanak, és nem előítéleteskedni, nem?

Sok helyen olvastam, hogy " egy velem egyid?s nem tudja megadni azt, amire szükségem van", meg hogy " sose járnék velem egyid?ssel. 16/f

Legjobb válasz: 4-17 éves lányok WTF??????

4-17 éves lányok WTF??????
Kedves pedofil-gondolkozású barátocskám! (bocsi, kihagyhatatlan volt :D) Szóval nekem semmi gondom a velem egyidõs pasimmal, szeret, szeretem, kicsit néha hülye, de férfiból van, kérem szépen... :) Tehát: ízlés kérdése, illetve lánytól meg fiútól is függ. Én például attól függetlenül, hogy alapból koraérett vagyok, nem zavartatom magam a fiúm társaságában, mert attól még szeretem, hogy néha éretlen. :D
Hát, nem tudom, hogy hány 4 éves kislány tud írni, olvasni, de várjuk meg, míg felnõnek, hátha válaszolnak.
annyira sz.r öregnek lenni... majdnem lendületbõl válaszoltam, és rájöttem hogy rééég kiöregedtem a megadott korból. lehet hogy infantilis vagyok? egyébként kérdezõ: keress fiatalabb lányokat, és probléma megoldva.
A 14-17 éves kislányok túlságosan nagy egoval vannak felszerelve melynek egyik hátránya, hogy nem látják maguk is éretlenek még. Az érett férfiak meg látják, hogy komolyabbra vágynak ennél. Tehát két ló közé esnek az igényükkel.
19:44 "egyébként kérdezõ: keress fiatalabb lányokat, és probléma megoldva." Ez az egyik legnagyobb baromság, amit írhattál. Ugyanis ezzel marhára nem oldódik meg a probléma.
A lányok ugyanakkor érnek, mint a fiúk. Ezért marhaság az érettségre fogni a kort vagy bármit. Sok lány aki az idõsebb fiút választja, az azért választja az idõsebbet, mert az idõsebb fiúk jobban manipulálják a fiatalabb lányokat. Ráadásul ezek a lányok eléggé éretlenek, mert a kor ennyire befolyásolja õket. Pluszba más még írta a pénzt, menõzést, stb. Ebbõl kifolyólag, kérdezõ ha valamelyik lány pusztán arra hivatkozva utasít el, hogy egykorú vagy vele, akkor legalább örülhetsz annak, hogy idõben kiderült, hogy az a lány még gondolkodásra képtelen. Így van lehetõséged normális, értelmes lányt keresni (mivel normális lány nem fog problémázni ilyesmin).
Azért, mert az egykorú srácok olyan gyerekesek... (mert a lányok hamarabb érnek ebben a korban)
Hát, ha gondolod megkérdezem a húgomat. Õ 4 éves és az 5 éves szomszéd kisfiú tetszik neki.:)
15l, Én 20 évesen is az idõsebb pasikra bukok. Valahogy jobb velük. Tapasztaltabbak, érettebbek és markánsabbak. ^^
15l
Én össze jönnék velem egyidõssel, ha tényleg nem hülye. De a legtöbb lány "menõzésbõl" nem jön össze vele egyidõs fiúval. Mégiscsak laza dolog elmondani a hasonlóan értelmesen gondolkozó barátnõknek, hogy "He-he 25 éves pasim van, autóval lakással, pénzzel."
sztem az is közrejátszhat, h a 4-17ig fiúk leginkább arra mennek rá, h a haveroknak elmeséljék mejik lány volt már meg...
igazából nem tudom, hogy ez miért van, de nekem is az idõsebb pasik jönnek be. :SSSSSS egszerûen már kinézetre is...sokkal szebbek, férfiasabbak, érettebb gondolkodásuk. lehet, hogy 20 évesen már e velem egyidõsek is tetszeni fognak.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:43 Hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: 14. bocsi
15 Tévedsz, mert a lányok nem érnek hamarabb. A 13-14-es válaszoló leírta a tényeket.

14-17 éves lányok! Miért gondolja közületek a többség, hogy csak egy idősebb sráccal jön össze, mert ő érettebb, ami átlagban lehetséges, de kéne adni esélyt az egyidős srácoknak is, hogy bizonyítsanak, és nem előítéleteskedni, nem?

Sok helyen olvastam, hogy " egy velem egyid?s nem tudja megadni azt, amire szükségem van", meg hogy " sose járnék velem egyid?ssel".

Legjobb válasz: 17:13: Nem mind1ik olyan, nem kellene általánosítani! Én 17 éves srác vagyok és rohadtul nem fingadozok össze-vissza meg ilyen hülyeségek. Igen vannak olyanok, de nem mindenki! Én komolyan veszek mindent ellehet velem beszélgetni érzelmekrõl, világ dolgairól és érzelmileg se vagyok gyerek, stb. Sztem ink. az ilyenkorú lányok nem elég érettek hozzám. pfff.

Engem nap zavar, ha velem egyidõs a srác. Sõt! Ha már megtetszik nem a korát nézem, mert nyilván nem egy éretlen kelti fel a figyelmem... 17/L
Eddig talán egy pasim volt aki idõsebb volt nálam 1 évvel, de többségben egykorúakkal jártam:) De mostanában inkább érdekelnek az idõsebbek, mert valahogy úgy érzem, hogy a velem egykorúak nem tudják azt nyújtani amit én szeretnék. Nem megd*gni. Hanem nekik még a haverok is nagyon fontosak, és nem tudnak dönteni, hogy barátnõ vagy haverok. De sok huszonéves is ilyen. Meg éretlenebbek, mert nem volt túl sok barátnõjük és az adott helyzetben nem tudnak mit kezdeni. Egyébként szerintem is gáz, ha egy fiatalabbal kezd egy lány, mert azért látszik, hogy fiatalabb akármilyen "érett" is. Én 16 éves vagyok de nem jönnék össze se egy 13 évessel se egy 14 évessel, a 15 is az már nagyon a max.
17:13: Nem mind1ik olyan, nem kellene általánosítani! Én 17 éves srác vagyok és rohadtul nem fingadozok össze-vissza meg ilyen hülyeségek. Igen vannak olyanok, de nem mindenki! Én komolyan veszek mindent ellehet velem beszélgetni érzelmekrõl, világ dolgairól és érzelmileg se vagyok gyerek, stb. Sztem ink. az ilyenkorú lányok nem elég érettek hozzám. pfff.
17:13, miért kell általánosítani? Én 15 éves vagyok, nem érdekel hogy mennyire vagyok érett vagy hogy mennyi idõs egy fiú, csak érezzem jól magam vele. Láttam már érett gondolkodású 13 évest és éretlen 30 évest is, innentõl szerintem le lehet szarni. Aki nem ad esélyt egy vele egyidõs srácnak csak azért, mert vele egyidõs, azzal meg mi értelme foglalkozni? Szimplán hülye.
Csak a beképzelt kú.rvák gondolják azt, hogy õk érettebbek közbe csak kis hülye pi.csák. A rendes lányok szóba állnak a vele egy idõs sõt néha még fiatalabb fiúkkal is.
Mert lehet a velük egyidõsek gyakorin sírnak? *-*
Hagyjatok már ezzel az általánosítás dumával. Igen is a többség ilyen, a kivételek pedig erõsítik a szabályt. Én akkor sem járok fiatalabbal, de van aki igen, úgyhogy náluk kopogtassatok.
A 14-17 éves fiúk kis pisisek, vihognak mint a lányok, finganak, mintha az oylan vicces lenne. Mikor ennyi idõs voltam, inkább kerestem az idõsebb fiúk társaságát és inkább nem kezdtem viszonyt fiúkkal, de nekem iylen kis pisis nem kell. Mellesleg vérciki, ha egy lány fiatalabb fiúval jár, várható, h az összes éány ismerõsöd kiröhög, én is kiröhögöm az olyat.
SZerintem azért mondjuk ezt (vagyis én így gondolom) mert egy idõsebb srácnak valószínûleg van tapasztalata és több barátnõje volt már és így nekünk élvezhetõbb a helyzet hiszen úgymond semmit nem kell csinálnunk.:D 14/L
19:07, sajnálom én meg inkább azért jovok ossze idosebb pasival mint én mert tobbet tudok vele lenni mint pl velem egykoruval. én ezmiatt idosebb pasival+valahogy ugy jobb.a velem egykoruakat nemtudom, valahogy olyan szegyelosek.:) L/14
Szerintem ez egyéni probléma mindenkinek. Nem a kór számít egy kapcsolat kialakításában, hanem az hogy szeressétek egymást és ki álljatok egymás mellet jóban rosszban. Aki nem fogja ezt fel, az szerintem ne is kezdjen bele egy komolyabb kapcsolatba.
nos én is 15 éves vagyok, és a barátom meg 18. õ sem túl érett... úgy értem, hogy NÉHA tiszta gyerekes gondolkodású, meg viselkedésû de én így szeretem. de ha abból indulok ki, hogy a velem egy idõs srácok , akiket még ráadásul ismerek is, és bejövök nekik nem bírnak leszólítnai úgy, hogy egy helyen vagyunk, és senki sem lebzsel körülöttem, és õ meg 3 méterre áll tõlem, és látja ezt. na igen.... tény, hogy ott vannak a kivételek, de azok a kivételek akiket ismerek.... csak barátok. és nálam barátságból már nem lesz szerelem. azt a kevés érettebb gondolkodású velem egyidõs srácot inkább megtartom barátnak, hogy legyen kivel normálisan beszélgetni. de tény, hogyha lenne egy velem egyidõs fiú, aki el bírna hívni randizni (persze ha már nem lenen barátom), és nem msnen kérdezgetné, hogy jaj járunk? és persze meg lenne a kellõ vonzalom, akkor összejönnék vele. de kevés ilyen velem egyidõs srác van.
Én teljesen nem értem a mai lányok többségét. Általában azért keresnek idõsebb társat, mert az "menõ"... Érdekes... Én egy komoly gondolkodású 15 éves fiú vagyok, de csakis amiatt nincs szerencsém a nõknél, mert "fiatal vagyok"... Ez felháborító!
Egyetértek.
17:13!Illik rád az elõtted lévõ komment! Lehet látni hogy mennyire igaza van az elõtted szólónak!
magamból kiindulva, valóban én is olyan barátot szeretnék, aki pár évvel idõsebb ( max 4-5) azért is érzem így, mert látva az osztálytársaim, elkeserítõ a helyzet :) ) persze, lehet, hogy nem minden 17-18 éves ilyen..és ahogy mondták, valaki lehet éretlen huszonévesen is.. nem volt még barátom amúgy, mert nem találtam megfelelõ személyt és nem érzem gáznak nem nagyok az elvárásaim: beszéljen rendesen ( deviszont, ezmiatt mellõzése, ne szolizzon, ne legyen fülbevalója, ne legyen nagyképû)..hát tömören ennyi 18/L
én 1 két évvel idõsebb srácal már összeköltöztem, de nagyon jol megvagyunk. 19/L
aki írta h utolsónak. na az vagyok én mármint az "utolsó" :D Nem úgy értettem, hogy egy barát többet ér, hisz ezt én is így gondolom, hanem az, hogy elhanyagol tehát 1 héten a 7 napból 7-et velük van.:)
Ha meg van a kölcsönös szimpátia, van közös téma, jól érezzük magunkat egymással és minden stimmel kettõnk között, huszandrangú kérdés lesz az, hogy velem egy idõs vagy idõsebb a srác. Azt meg senki ne mondja, hogy a tini lányok érettek vagy éretlenek és a fiúkról se mondjatok ilyeneket. Van aki normálisabb, az érzelmek is foglalkoztatják, míg másokat még a haverok és a szórakozás köt le. De ettõl egyik sem lesz érettebb vagy érettlenebb a másiknál. 16/L
Jah és én is így vtam a volt bnõmmel. 14 éves volt és elég sokat lógott a barátaival, kevesebbet törõdött velem, mint a barátaival. Szóval ez nem csak a fiúkra jellemzõ 17/F :(
Utolsó: De ha az összes lány csak idõsebbel jönne össze, akkor azok az idõsebbek hogyan tudnának megtanulni érteni a nõk nyelvén? Gondolj már bele. Jó, nyílván egy idióta 14 évessel nem jöttök össze, de 1 16-17 éves azért már tud komoly lenni. Am. az alap, hogy a haverok fontosabbak. Sztem egy barát sokkal többet ér, mint bármelyik nõ, már boccs!
utolso ez igaz lehet, hát nemtudom, sztem ha pl én megismernelek, emrt a elgtobb 14-15evessle nemlehet beszelgetni, lehe th osszetudnál jonni vkivel(nem kell h velem)

Hogy bizonyítsam, hogy a tartozás nem az enyém?

Volt egy élettársam,született egy babánk is(Már 2 éves,az apuka nem tör?dik velünk),amikor együtt laktunk a upc tv az én nevemen volt,8 hónapos terhesen kidobott,azt mondta a tv-t lemondta,2 hónapja kaptam levelet egy behajtó cégt?l,hogy fizessek ki 54ezer ft-ot,kiderítették az új címemet is.Állandóan hívnak,sms-t k?ldenek,hiába mondtam,hogy nem tudom kifizetni,egyedül nevelem a kislányt,hétf?n jött a levél,hogy 5 napon belül nem fizetek,akkor bíróságra adják.Most mégis mit tegyek?Kérlek segítsetek.El?re köszönöm!!

Legjobb válasz: Menj be a bíróságra az ingyenes panasznapra, és kérj segítséget tõlük. Kifizetned biztos ki kell, de lehet, hogy visszaköveletheted a volt élettársadtól bírósági úton. Ha igen, és nem hajlandó fizetni, kérhetsz fizetési meghagyást a bírósági végrehajtón keresztül, és ha úgy sem fizet, akkor árvereznek nála.

Menj be a bíróságra az ingyenes panasznapra, és kérj segítséget tõlük. Kifizetned biztos ki kell, de lehet, hogy visszaköveletheted a volt élettársadtól bírósági úton. Ha igen, és nem hajlandó fizetni, kérhetsz fizetési meghagyást a bírósági végrehajtón keresztül, és ha úgy sem fizet, akkor árvereznek nála.
Most nem tudsz semmit sem tenni - ha kötsz egy szerzödést a nevedre, azt ki kell fizetni. A lemondást neked kellett volna intézni, nem másra bizni.
Ki kell fizetned. Lányom elvált. Bírósági határozat van, hogy bizonyos tartozásokat a volt férjnek kell fizetni. Nem ér semmit.....Az õ nevén van, fizetnie kell.
A kórházból is lehet levelet irni, feladta volna neked bárki. Szóval ezt neked kellett volna elintézni, nem annak hinni, aki épp kidob 8 hónapos terhesen... Fizetned kell bizony.
13:19-es: ezt hogy gondolod? "Kifizetned biztos ki kell, de lehet, hogy visszaköveletheted a volt élettársadtól bírósági úton. Ha igen, és nem hajlandó fizetni, kérhetsz fizetési meghagyást a bírósági végrehajtón keresztül, és ha úgy sem fizet, akkor árvereznek nála." Az élettársnak miért kellene valamit is fizetnie?!?! Elvégre csak a kérdezö van a szerzödésben, az élettársnak (hivatalosan) semmi köze ehhez. Neki csak akkor kellene fizetnie, ha valamilyen papir lenne arról, hogy az övé a tartozás - de ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, elsõnek:8 hónapos terhesen-a kórházból nehéz lett volna intézkedni, de azért köszi, ki fogom fizetni, de egybe biztos nem tudom.
Úgy, hogy ha perre viszi a dolgot az élettárssal és el tudja érni, hogy az élettárs elismerje ezeket, amiket a kérdezõ felsorolt, akkor követelheti az élettárstól ezeknek a megfizetését. Van ismerõsöm, aki hasonló helyzetben be tudta hajtani a volt élettársán a pénzt. Azt is érdemes lenne tisztázni, milyen leveleket küldött a szolgáltató, és azokat ki vette át.
"ha perre viszi a dolgot az élettárssal és el tudja érni, hogy az élettárs elismerje ezeket" Nem gondolnám, hogy a volt élettárs annyira hülye lenne, hogy BÍRÓRSÁG elött elismerjen ilyet. V iszont ha nem ismer el semmit, akkor a kérdezönek még a per is rengeteg pénzbe kerül (az adóság mellé még), és nem nyer vele semmit.

Hogyan bizonyítsam hogy Herobrine nem létezik?

Mert a haverom rendületlenül bizonygatja hogy létezik és tériti az öcsémet is!Sajnos nem tudok jó érveket mondani ellene.Kérek segítséget.

Legjobb válasz: ha 1.4-es a játék vagy a hu-minecraftról töltöted le akkor már nincs a játékba

ha 1.4-es a játék vagy a hu-minecraftról töltöted le akkor már nincs a játékba
A kérdező hozzászólása: Oké meg mutattam neki ezeket a dolgokat amiket mond tatok és azt mondta hogy hülyeség, úgyhogy hagyom hadd bizonygassa magának.Okos enged szamár szenved.
100% hogy nincs benne!
Az igazság az hogy: egy ****** elkezdte terjeszteni hogy létezik egy mob ami steve skinjével hasonló csak, fehér szeme van. Aztán ezt meghallotta Notch és a emberek kedvére átnézte az egész programot. És nemtalált semmit. Ezért még ki is írta: Removed Herobrine
Herobrine volt, de Notch kiszedte.
Beta 1.6 óta nincs benne a játékba.Ha nem hiszik próbáljákmeg megkeresni sohasem fogják megtalálni vagy látni.
A kérdező hozzászólása: Kössz.Ez lehet hogy bejön!
mond meg neki hogy ha találkozik vele készítsen screenshotot és akk majd elhiszed de addignem :)
http://mcupdate.tumblr.com/post/13198722495/minecraft-1-0 Ezek az újítások az 1.0-tól fogva, és több helyre is oda van írva, hogy "removed herobrine"(vagyis herobrine törölve) és egy verziónál sem szerepel, hogy visszarakták volna. Ezenkívül, külön mod van arra, hogy herobrine is része legyen a játéknak. Remélem ez így már elég :)
what?? nézzétek meg az oldalt amit a 2. írt minusszal van írva hogy removed herobrine!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!