Találatok a következő kifejezésre: Hogy bizonyítsam hogy (224 db)

A barátnöm azt akarja hogy bizonyitsam hogy mindenél joban szeretem mit tegyek? Hogy bizonyitsam

Legjobb válasz: Az én szerelmem irántad olyan hatalmas, hogy ki sem tudom fejezni, úgyhogy ezt buktad szivi.

Az én szerelmem irántad olyan hatalmas, hogy ki sem tudom fejezni, úgyhogy ezt buktad szivi.
Bizonyítsd neki azzal, hogy elhagyod emelt fõvel. Akkor majd talán megtanulja kontrollálni a baromságait.
vegyél neki egy drága gyûrût. ilyesmivel be lehet fogatni a hisztis pofájukat.
A kedvéért tanulj meg helyesen írni. Rohadt nehéz lesz, a jelenlegi állapotot nézve, de legalább látni fogja az erõfeszítést.
szerintem szard le. néha poénkodj neki, hogy annyira szereted hogy lehoznál neki egy csillagot az égrõl, meg ilyenek. :D
Mondjuk egy masszázzsal. Akár erotikussal is :D Persze úgy, hogy te vagy a masszõr...
A kérdező hozzászólása: LOL
Ha már kérdezned kell... na az a baj.... :)
A kérdező hozzászólása: nemértem mit akar mit vagy inkáb hogy bizonyitsam azt facebookon hogy szeretem ?
azt, hogy utána tudja mutogatni a gyökér barátnõinek és így õ lesz a menõ csaj, akiért odavannak.
ahogy korábban írták, szakíts vele :) ilyen idiótákra fölösleges az idõt pazarolni de ha a szeretetedet kell bizonyítanod: vegyél neki csokit azt csõõ, mert lehet kiábrándítalak titeket...nem vagytok szerelmesek :) fingotok sincs róla még, hogy az mit jelent. Ezért nem is tudod bizonyítani neki a szerelmed.
sehogy. ha ilyenre kényszerít, nem lehet százas a lány, már bocs.
Adtál rá okot, hogy ne gondolja hogy szereted és fontos vagy neki? Mondjuk ha a elfelejted a szülinapját, vagy kifordul a nyakad más csajok után az utcán, az nem jó. Tudod a csajok szeretik a figyelmességet, meglepetést. Ha adsz nekik valamit, vagy csinálsz valamit, programot szervezel, vagy akár mondasz valami kedveset.. Tök mindegy mit, bûrmilyen kis aprósûg, mert nem a pénz a lényeg, hanem hogy rá gondolsz. Rendszeresen, nem csak alkalomra. PL.: csoki, vers, séta, nyalóka, rajz, maci, kulcstartó
csinálj egy alkalmazást v lájkot róla.. ez jutott eszembbe
Hacsak nem adtál okot bizonytalanságra akkor én nem csinálnék semmit sem! Nagyon nem bírom ezt a bizonygasd dolgot! Szerintem ez olyan uralkodós helyzet ami nem illik két egyenrangú félhez!
A kérdező hozzászólása: valaki még ötlet
A kérdező hozzászólása: az nem jo probáltam már valamit ami nem enyire egyszerü mégis beválhat
A kérdező hozzászólása: XD ez van
A kérdező hozzászólása: jo jo de valami nagyob kel ez nem jo XD ojat vár el tölem ami kb lehetetlen de mégis elvárja ja és facebookon kel megtenem XD
A kérdező hozzászólása: á az nem lene jó mert kb ez a 4. alkalom hogy ösze jötünk
A kérdező hozzászólása: valami ötlet még, 1 bejöt de kelene még !? XD
A kérdező hozzászólása: nem rosz ötlet de gyûrüt !!! 16 éves vagyok ö 15 és gyürüt !!nem akarom eljegyezni XD vagy mit csinálni, mondjuk nagyon szeretem az igaz. XP
Hallgasd végig az összes Justin Bieber, MM, SP és Fluor számot, KÉTSZER és mutass neki errõl valami bizonyítékot is:D
A kérdező hozzászólása: OMG headshot
.... Istenem! Sok hülye nõi hülyeség amiket képesek kitalálni... Én a helyedbe leszarnám, bizonyítson õ. Majd te eldöntöd addig amíg õ nem csinál semmit addig szerintem ne foglalkozz vele. 20/F

Hogyan bizonyitsam, hogy rendes fiú vagyok egy olyan lánynak, akit már sokszor átvertek?

Sajnos túl közvetlen stilusa miatt többször megbántották, átverték. Emiatt nehezen bizik meg a fiúkban, hogyan tudnám éreztetni, hogy én más vagyok?

Legjobb válasz: Idõvel! Nem az a lényeg, hogy mi mindent beszélsz össze neki, hanem az, hogy mit teszel. Ha mindig meghallgatod, mikor beszélni szeretne valamirõl, ha támogatod, mikor épp szüksége van rád stb. A bizalom kiépüléshez idõre van szükség. Nehogy azt mondogasd folyton, hogy te más vagy mint a többi, az nagyon gáz...

Idõvel! Nem az a lényeg, hogy mi mindent beszélsz össze neki, hanem az, hogy mit teszel. Ha mindig meghallgatod, mikor beszélni szeretne valamirõl, ha támogatod, mikor épp szüksége van rád stb. A bizalom kiépüléshez idõre van szükség. Nehogy azt mondogasd folyton, hogy te más vagy mint a többi, az nagyon gáz...
Keresd a társaságát kommunikálj vele sokat, éreztesd felé, hogy érdeklõdsz iránta, meghallgatod, megértõ vagy vele és hasonlók.
Legyél kedves, odaadó, ne hazudj, ne verd át, kényeztesd.
Ha komolyan gondolod vele, akkor legyél türelmes. Keresd sokszor, nehogy azon múljon, hogy összejöttök-e, hogy nem írsz rá / nem keresed..... Nincs olyan konkrét cselekedet, amivel belehet bizonyítani, a hûséget, a bizalmat. Csak az idõ jó megoldás erre. Legyél türelmes magatokhoz! Elõbb utóbb bízni fog benned! :)
Nézz ki jól! A lányoknál ezen múlik a bizalom, nem azon, h mennyire vagy kedves meg rendes.
Azt a csajt azért verik mjndig át, mert õ akarja. Jobban jársz, ha megdugod és lelépsz. Te is megkapod, amire szükséged van, meg õ is a napi átverés adagját. :-)

Futball. Ugy nez ki, hogy a fiam (9 eves) fel a labdatol. Az edzo szolt, hogyha tovabbra is ilyen passziv marad, akkor nem viszi magaval szeptembertol. Maradt 3 honapja, hogy bizonyitson. Hogyan tudnek neki segiteni?

Jo! Hozzatartozik, hogy eros csapatban van es nincs annyi tapasztalata, mint a tobbieknek. (Korabban mas sportot uzott.) Habar technikailag nem gondolom, hogy nagyon le lenne maradva. Radasul eleg gyorsan fut, de a fejeben valamit at kellene billenteni, mert egyszeruen "kudarckerulo". Es fogalmam sincs, hogy hogyan segitsek neki. (En(37) ha valamitol felek, akkor pont azt csinalom, amitol felek. Azert, hogy megismerjem es megtanuljak vele elni. Pl: mar felnott fejjel feltem, hogy csak ugy az utcan le fognak utni, ezert elmentem boxolni. De ugye en ezt felnott fejjel mar megtanultam. O meg most tanulgatja.) Az a baj, hogy ezt "fejlodni akarok"-ot nem latja az edzo. Es hat en sem. Lehet, hogy nem is a labdatol, hanem a kudarctol? Csak igy nyilvanul meg? De ugyanakkor nem mondanam onbizalomhianyosnak. Otletek esetleg?

Legjobb válasz: elõzõ: megtörtént. sehol nem derült ki a szövegbõl, hogy a gyerek ne szeretne focizni, és csak ráerõltették volna. talán ha a kap folyamatosan valami pozitív visszajelzést, sikerélményt, hogy fejlõdött, hogy most már jobban ment, akkor. Tehát ha mondjuk otthon is gyakorolnátok a dolgokat, ott nyugodt a környezet, nincs az a nyomás (nem néz rá csúnyán az edzõ, nem szólnak be a társak), akkor ott nyerhetne annyi önbizalmat, hogy aztán edzésen is be merje vállalni. Talán. Mindenesetre én mindenképp elbeszélgetnék vele, hogy miért fél, és igyekezném meggyõzni, hogy ezt próbálja leküzdeni.

elõzõ: megtörtént. sehol nem derült ki a szövegbõl, hogy a gyerek ne szeretne focizni, és csak ráerõltették volna. talán ha a kap folyamatosan valami pozitív visszajelzést, sikerélményt, hogy fejlõdött, hogy most már jobban ment, akkor. Tehát ha mondjuk otthon is gyakorolnátok a dolgokat, ott nyugodt a környezet, nincs az a nyomás (nem néz rá csúnyán az edzõ, nem szólnak be a társak), akkor ott nyerhetne annyi önbizalmat, hogy aztán edzésen is be merje vállalni. Talán. Mindenesetre én mindenképp elbeszélgetnék vele, hogy miért fél, és igyekezném meggyõzni, hogy ezt próbálja leküzdeni.
Erölteted a saját [email protected]ágodat a gyerekedre...ennek nem lesz jó vége...Azt kellene csinálnia (sport)amit szeret... Lehet lepontozni!
A kérdező hozzászólása: Neked problemaid vannak a szovegertessel? Mibol is olvastad ki, hogy nem azt a sportot csinalja, amit szeret?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a hozzaszolasokat. Tegnap beszeltem vele. Azt mondta, hogy attol fel, hogy a labdaval arcon rugjak. Beszelgettunk. Attol nem fel, hogy elveszti a labdat vagy ilyesmi. Tehat akkor viszont csak a technikai gyakorlas hianyozhat. Megyunk majd rendszeresen gyakorolni. En kihagyok magamnal 2 edzest es az ido alatt gyakorlunk majd. Ezzel viszont hirtelen nem tudok mit kezdeni: "attol fel, hogy a labdaval arcon rugjak."
A kérdező hozzászólása: A fiam lejart otthon gyakorolni, de valahogyan az edzesen nem tudta kihozni magabol nemhogy a maximumot de szerintem a felet sem a tudasanak. (Ugye O itt a kis magyar.) Mintha le lett volna blokkolva. Velem kepes volt felszabadultan es eroszakosan jatszani. De az edzesen valahogyan ez nem jott ki belole. Az osztrak edzo tegnap azt ajanlotta, hogy szeptembertol keressunk egy masik csapatot... A jatek passzivitast es kommunikacio hianyat hozta fel fobb indokkent. (A fiam ugye meg csak picit beszel nemetul.) A dontest rahagyom a fiamra, hogy hogyan akar szeptembertol tovabbmenni.


SEGÍT. SÉG! Ti mit tennétek? Hogy tegyem jóvá? Hogy bizonyítsam hogy megváltoztam?

Van egy fiú aki nagyon nagyon tetszik és szeretem. Raszta haja van. Régebben rossz társaságba keveredtem na mindegy, annyi a lényeg, hogy mindig beszóltak/tunk/tam neki. Nagyon megbántam már egy éve megvàltoztam, de nem tudom, hogy bizonyítsam neki. Napi szinten látom, átnéz rajtam és tuti hogy fogyatékosnak hisz (sajnos úgy is viselkedtem) és nem tudom hogy rendezzem ezt.

Legjobb válasz: Hívd el, hogy igyatok meg valamit :) szeretnél vele beszélgetni, és szeretnéd megismerni. Szeretnél jobb társaságot, mert az elõzõ nem volt a legjobb,..

Hívd el, hogy igyatok meg valamit :) szeretnél vele beszélgetni, és szeretnéd megismerni. Szeretnél jobb társaságot, mert az elõzõ nem volt a legjobb, ..
A kérdező hozzászólása: De elég zárkozott és nem tudom. Annyira kilátástalan ez az egész.:( megbántam.
Vissza nyal a fgayi, mostmár tudod, hogy õ mit érzett mikor te beszólogattál neki?
Egy bocsánatkérés nem árthat.
A kérdező hozzászólása: Igazad van 2. De nem hallgattna meg es ugysem erdekelne:/

Hogy bizonyítsam, hogy a tartozás nem az enyém?

Volt egy élettársam,született egy babánk is(Már 2 éves,az apuka nem tör?dik velünk),amikor együtt laktunk a upc tv az én nevemen volt,8 hónapos terhesen kidobott,azt mondta a tv-t lemondta,2 hónapja kaptam levelet egy behajtó cégt?l,hogy fizessek ki 54ezer ft-ot,kiderítették az új címemet is.Állandóan hívnak,sms-t k?ldenek,hiába mondtam,hogy nem tudom kifizetni,egyedül nevelem a kislányt,hétf?n jött a levél,hogy 5 napon belül nem fizetek,akkor bíróságra adják.Most mégis mit tegyek?Kérlek segítsetek.El?re köszönöm!!

Legjobb válasz: Menj be a bíróságra az ingyenes panasznapra, és kérj segítséget tõlük. Kifizetned biztos ki kell, de lehet, hogy visszaköveletheted a volt élettársadtól bírósági úton. Ha igen, és nem hajlandó fizetni, kérhetsz fizetési meghagyást a bírósági végrehajtón keresztül, és ha úgy sem fizet, akkor árvereznek nála.

Menj be a bíróságra az ingyenes panasznapra, és kérj segítséget tõlük. Kifizetned biztos ki kell, de lehet, hogy visszaköveletheted a volt élettársadtól bírósági úton. Ha igen, és nem hajlandó fizetni, kérhetsz fizetési meghagyást a bírósági végrehajtón keresztül, és ha úgy sem fizet, akkor árvereznek nála.
Most nem tudsz semmit sem tenni - ha kötsz egy szerzödést a nevedre, azt ki kell fizetni. A lemondást neked kellett volna intézni, nem másra bizni.
Ki kell fizetned. Lányom elvált. Bírósági határozat van, hogy bizonyos tartozásokat a volt férjnek kell fizetni. Nem ér semmit.....Az õ nevén van, fizetnie kell.
A kórházból is lehet levelet irni, feladta volna neked bárki. Szóval ezt neked kellett volna elintézni, nem annak hinni, aki épp kidob 8 hónapos terhesen... Fizetned kell bizony.
13:19-es: ezt hogy gondolod? "Kifizetned biztos ki kell, de lehet, hogy visszaköveletheted a volt élettársadtól bírósági úton. Ha igen, és nem hajlandó fizetni, kérhetsz fizetési meghagyást a bírósági végrehajtón keresztül, és ha úgy sem fizet, akkor árvereznek nála." Az élettársnak miért kellene valamit is fizetnie?!?! Elvégre csak a kérdezö van a szerzödésben, az élettársnak (hivatalosan) semmi köze ehhez. Neki csak akkor kellene fizetnie, ha valamilyen papir lenne arról, hogy az övé a tartozás - de ilyen nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, elsõnek:8 hónapos terhesen-a kórházból nehéz lett volna intézkedni, de azért köszi, ki fogom fizetni, de egybe biztos nem tudom.
Úgy, hogy ha perre viszi a dolgot az élettárssal és el tudja érni, hogy az élettárs elismerje ezeket, amiket a kérdezõ felsorolt, akkor követelheti az élettárstól ezeknek a megfizetését. Van ismerõsöm, aki hasonló helyzetben be tudta hajtani a volt élettársán a pénzt. Azt is érdemes lenne tisztázni, milyen leveleket küldött a szolgáltató, és azokat ki vette át.
"ha perre viszi a dolgot az élettárssal és el tudja érni, hogy az élettárs elismerje ezeket" Nem gondolnám, hogy a volt élettárs annyira hülye lenne, hogy BÍRÓRSÁG elött elismerjen ilyet. V iszont ha nem ismer el semmit, akkor a kérdezönek még a per is rengeteg pénzbe kerül (az adóság mellé még), és nem nyer vele semmit.

Hogyan bizonyítsam, hogy nem örökmozgó?

Be kell bizonyítanom, hogy a képen látható szerkezet nem örökmozgó.

Legjobb válasz: Szia! Attól, hogy több erõ hat rá (ellentétes irányból, akárhonnan), attól még nem lesz örökmozgó a szerkezet, mivel nem tudja a fakerék úgy hasznosítani a rá esõ erõket, hogy azokat veszteség nélkül 100 %-ban hasznosítani is tudja. Egy örökmozgó hatásfoka min. 100%-os lenne. Ugyan errõl nem esik szó, de valószínûleg a felhajtóerõ és a gravitációs erõ sem egyenlõ. Másrészt a gravitációs erõ nem csak az üveg falán kívül "húzza" a kereket. Nem fog senkinek örökké körbe-körbe forogni. Rem. érted, mit akartam elmagyarázni.

Szia! Attól, hogy több erõ hat rá (ellentétes irányból, akárhonnan), attól még nem lesz örökmozgó a szerkezet, mivel nem tudja a fakerék úgy hasznosítani a rá esõ erõket, hogy azokat veszteség nélkül 100 %-ban hasznosítani is tudja. Egy örökmozgó hatásfoka min. 100%-os lenne. Ugyan errõl nem esik szó, de valószínûleg a felhajtóerõ és a gravitációs erõ sem egyenlõ. Másrészt a gravitációs erõ nem csak az üveg falán kívül "húzza" a kereket. Nem fog senkinek örökké körbe-körbe forogni. Rem. érted, mit akartam elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Igen, a válasz már megvan, de köszi :D A nyomás a vízben a kerékre sugár irányban hat, így a kerék nem forog. (Olyan mint ha egy ajtót a tengelye felé tolnánk)

Miért mondja egy pasi egy lánynak hogy bizonyítsd, hogy hiányzott?

Legjobb válasz: Talán, mert a pasi úgy érezte, hogy a lány nem adta jelét, hogy a pasi hiányzott neki.

Talán, mert a pasi úgy érezte, hogy a lány nem adta jelét, hogy a pasi hiányzott neki.
valószínûleg elmebeteg
igen, valami ilyesmi. Sajnos énis épp igy vagyok egy lánnyal, maradtunk valamiben, igért valamit, de 4 hónapja nem ir. Ha találkoznánk, akkor ugyanezt mondanám. De ez azt is jelenti, hogy valamilyen formában kivételezett vagy ^^
Mert nem bízik magában. Külsõ megerõsítést vár, ami nem igazán férfias dolog.
Akkor fordítom: ez azt jelenti, hogy nem szövegelni kell, hanem le kell térdelni és gombolni a gatyáját kifele, hogy érezze hiányzott neked...
2esélyes. A jobb eset, hogy azt akarja, hogy már az ajtóban tépd le a ruháit. A rosszabb eset, hogy szimplán hülye.
Idióták, nem igaz nem tudjátok mit jelent.. Gatya ki és térd le ahogy már írták elõtte. Én is meg párom is mondtuk már egymásnak... bizonyítsd be és egybõl letepert:P:)

Hogyan bizonyítsam, hogy csak o kell nekem?

A baratom kulfoldon dolgozik, és szeretnem neki bebizonyítani, hogy szeretem, es harcolni fogok erte még ha tavolsag is van koztunk, es hogy barmeddig varok ra. Csak mivel messze van, nem olyan konnyu bizonyítani? Hogyan csinaljam? Hogy tudnak neki a tavolbol bizonyítani? Mit tegyek?

Legjobb válasz: telszex jó ötlet szerintem, kis táncitánci webcamba, ilyesmikkel lehet fenntartani a lángot amíg nem találkoztok

telszex jó ötlet szerintem, kis táncitánci webcamba, ilyesmikkel lehet fenntartani a lángot amíg nem találkoztok
Szerintem az egész ötlet fxszság. :-) Ha bizonyítani kell, akkor mit ér ez az egész?

Hogy bizonyítsam, hogy nem vagyok lusta az ágyban?

Térdproblémáim vannak, mert egyszer kifordult és azóta elég érzékeny. Nem bírom sokáig lovagló pózba, mert úgy érzem szétfeszül. A barátom le lustázott érte, mert szerinte ez csak kifogás, mert lusta vagyok arra, hogy mozogjak. tudtok olyan pózt ajánlani ahol aktív lehetnék és nem túl térdigénylő? Bizonyítani akarom, hogy nem vagyok lusta.

Legjobb válasz: Ennek a faszinak a helyedbe, egy lépést nem tennék. Sõt.

Ennek a faszinak a helyedbe, egy lépést nem tennék. Sõt.
te, jól pofán kéne csapnod
a sündisznónak igaza van!
hát legszívesebben megmutatnám neki milyen, elég szar lehet Neked, ezek szerint nem szeret, aki ilyet mondott,
szegény cica Ɛ-:
Rúgd ki, vagy rúgd le XD
Hát mondjuk ilyet mondani mikor tudja hogy érzékeny a térded... Esetleg lovagló póznak az a fajtája mikor nem a térdelsz hanem mintha guggolnál csak hátra dõlsz és megtámasztod magad? Vagy esetleg ülve széken vagy ágyszélén. http://sexpozok.hu/lany-folul-szex.php
Minden pasi szereti ezt a pózt, legalábbis én biztos. Ennek leginkább egy oka van, mégpedig hogy szinte az egész nõt lehet látni. :) Minket meg pont a látvány izgat... Viszont nem igazán tudnék olyan pózt mondani, ahol nem kell használnod a térded. De talán lesz aki igen. Addig meg mozogjon a pasid... :) 25/F
Az ilyet úgy rúgnám ki, mint macskát [email protected] :D
Mert õ olyan szorgalmas, hogy csak úgy kiterül alattad.Szerezz egy felköthetõ dildót és jól izéld meg vele.
csajszi ha nem érti meg és erõszakoskodik és le is szid annak ellenére h fáj neked akk eriggyék a búsba mö jön a sarlú oszt lövágják a föjét
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem, hogy szeret. Meg ezt a pózt is, csak nekem meg nem megy :S
tûéles fogakkal ha megharap az fáj másképp hogy enné meg a rovarokat >:D
#5 ez nagyon csúnya :DD
Sündisznó LOL
Hát, ha õ a hátán fekszik, te is háttal vagy neki, a kezeiden támaszkodsz és a talpaid lefelé néznek, úgy mûködhet a történet.

Hogyan bizonyítsam hogy Herobrine nem létezik?

Mert a haverom rendületlenül bizonygatja hogy létezik és tériti az öcsémet is!Sajnos nem tudok jó érveket mondani ellene.Kérek segítséget.

Legjobb válasz: ha 1.4-es a játék vagy a hu-minecraftról töltöted le akkor már nincs a játékba

ha 1.4-es a játék vagy a hu-minecraftról töltöted le akkor már nincs a játékba
A kérdező hozzászólása: Oké meg mutattam neki ezeket a dolgokat amiket mond tatok és azt mondta hogy hülyeség, úgyhogy hagyom hadd bizonygassa magának.Okos enged szamár szenved.
100% hogy nincs benne!
Az igazság az hogy: egy ****** elkezdte terjeszteni hogy létezik egy mob ami steve skinjével hasonló csak, fehér szeme van. Aztán ezt meghallotta Notch és a emberek kedvére átnézte az egész programot. És nemtalált semmit. Ezért még ki is írta: Removed Herobrine
Herobrine volt, de Notch kiszedte.
Beta 1.6 óta nincs benne a játékba.Ha nem hiszik próbáljákmeg megkeresni sohasem fogják megtalálni vagy látni.
A kérdező hozzászólása: Kössz.Ez lehet hogy bejön!
mond meg neki hogy ha találkozik vele készítsen screenshotot és akk majd elhiszed de addignem :)
http://mcupdate.tumblr.com/post/13198722495/minecraft-1-0 Ezek az újítások az 1.0-tól fogva, és több helyre is oda van írva, hogy "removed herobrine"(vagyis herobrine törölve) és egy verziónál sem szerepel, hogy visszarakták volna. Ezenkívül, külön mod van arra, hogy herobrine is része legyen a játéknak. Remélem ez így már elég :)
what?? nézzétek meg az oldalt amit a 2. írt minusszal van írva hogy removed herobrine!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!