Találatok a következő kifejezésre: Hogy büntessem olyan (4 db)

Hogy büntessem az olyan gyereket aki mindent összetör?

azonkivül bánta a kutyát stb.

Legjobb válasz: Hány éves? Ha még elég kicsi nem úgy kell bûntetni , mint egy nagyot... talán azon múlik, hogy egy-két éves korában mennyit beszélsz nemki, hogy mit szabad és mit nem, ha pedig nagyobb el kell magyarázni, hogy azt nem szabad, miért nem szabad, és meg kell kérdezni,hpgy miért csinálja, ezzel együtt azt is elmagyarázhatod, hogy te sem vered, esetleg mond azt, hogy elviszed a kutyát egyolyan gyereknek, aki nemfogja bántani..

Hány éves? Ha még elég kicsi nem úgy kell bûntetni , mint egy nagyot... talán azon múlik, hogy egy-két éves korában mennyit beszélsz nemki, hogy mit szabad és mit nem, ha pedig nagyobb el kell magyarázni, hogy azt nem szabad, miért nem szabad, és meg kell kérdezni, hpgy miért csinálja, ezzel együtt azt is elmagyarázhatod, hogy te sem vered, esetleg mond azt, hogy elviszed a kutyát egyolyan gyereknek, aki nemfogja bántani..
Agyam eldobom a sok idióta válaszon basszus. Bár igazán nem lep meg. Kedves kérdezõ, lenne néhány kérdésem: 1: kinek a gyerekérõl van szó? 2: mindig voltak vele ilyen problémák, vagy csak mostanában 3: valami változás az élethelyzetében állt-e be? 4: ki fegyelmezi a gyereket általában, és hogyan? a leghatékonyabb büntetés egyébként az ideiglenes szeretetmegvonással történõ fenyegetés. de sajna csak akkor mûködik, ha szeret a gyerkõc. ilyenkor egy fejcsóválás, egy rosszalló tekintet is elég. a titka az, hogy a gyerek olyanná akar vállni, mint a szeretett személy. ha az nem tör zúz, és kínoz állatokat, akkor õ sem fog.
Verd meg.
Jutalmazd meg valami aprósággal, . (Nem kell nagy dologra gondolni: szeret biciklizni, akkor kimész vele. Kap egy puszit vagy egy mosolyt vagy bármi apróság.) Ha pedig rosz gyerek, akkor ezeket lehet megvonni. A kajamegvonás szerintem is undorító módszer. Másrészt egy normális családban szerintem kivitelezhetetlen.(Most komolyan? Bezárjátok a gyerek elõl a konyhát-spájzot és minden egyéb helyen lévõ ehetõ dolgot?)
Sziasztok! Csatlakoznék azokhoz akik a szeretettel való nevelés irányába indultak. Tanár vagyok, és elhihetitek, rengeteg gyerekkel találkoztam már. A gyerekhez az út sosem hangos szóval vezet, sokkal inkább csendes, szeretetteljes bánásmóddal, nem ritkán HALLGATÁSSAL. Igen, egy szülõnek, nemcsak fegyelmezni kell, de meg is kell hallgatnia a gyermekét. Sokszor elrejtik a sérelmüket a tetteikbe a kicsik, mert jórészt meg sem tudják fogalmazni, mi fáj, mi esett rosszul, mi bántja a kis lelkét. Nm hiszem, hogy nevelõintézetes praktikát kellene bevetni, hiszen ott egy nevelõre nem egy-két gyerek jut "nevelni", hanem több, ezért intézet. Nem hiszem hogy egy ott nevelkedett gyerek olyan repesve mesélne ezekrõl a módszerekrõl. A szülõnek javaslom: türelem, szeretet, hallgatás és meghallgatás. Üdv
Próbálj meg vele beszélgetni, hogy miért tör össze mindent. Kérdezd meg hogy neki milyen lenne ha valamelyik kedvenc tárgyát összetörné vki? Neki sem esne jól. A kutyát meg hogy miért bántja nem tudom. Általában a kutyával való játszást élvezik a gyerekek a legjobban. Lehet hogy vmi tényleg le akar vezetni ezzel a viselkedésével. Nekem olyan mintha a kutyán játszaná el hogy õ felsõbbrendû és õ parancsol a kutya meg csak egy alattvaló. Nem veszekedtek otthon vele sokat vagy olyan hangnemben amit ti nem, de õ túlságosan a szívére vesz? Vagy lehet az iskola, a más társaság is okozza ezt. A legjobb a nevelési tanácsadó, ott megtudják mi okozza. Meg a pszichológus. De a legfontosabb hogy sok-sok közös program és beszélgetés. Rengeteg türelem és foglalkozás a gyerekkel. Így elõbb utóbb rá fogsz jönni mi az ok. Aztán meg reméljük hamar túlesik ezen és kinövi hamar. Sok sikert! Írd majd meg mi lett!
Lehet, hogy az erõszak még erõsebb indulatokat vált majd ki a kicsibõl. Persze, ezt is meg lehet próbálni...
Annyi mindent írtatok hogy sok volt olvasni is.egyszerûen üss a kezére ha összetör valamit, persze ha szándékosan teszi.
a gyerekeknél a 6-7 éves kor a leeg'rosszabb' egyszerûen csak rosszak. a legjobb megoldás a szobafogság nem nézhet tv-t nem kap édességet stb. esetleg kicsit felemeled a hangod, és ha enm fogad szót egy kisebb pofon se áárt.
Étel megvonás? Törjünk össze valamit, amit szeret?: Ez a tipikus magyar felfogás. Ha nekem nem jó, akkor a szomszédnak se legyen az! Mi van, komoly lelki problémák állnak a háttérben? Egy esetleges hirtelen, vagy nagy változás. Ilyen lehet az iskolába kerülés is. Új közösség, új szokások, és keményebb szabályok, mint az oviban. Esetleg családi konfliktus, munkahelyi, egyéb stressz. Az is lehet, hogy csak elhanyagolva érzi magát és minden, amit tesz, azt figyelemfelkeltésbõl teszi. Lehet segélykérés, hogy törõdjenek vele többet. A kutyán és a tárgyakon kiélheti a haragját. De tudni kéne, hogy miért haragszik. Én nevelési tanácsadóhoz fordulnék. Ott szakemberek foglalkoznának vele. És ez is lehet bübtetés, még, ha nem is tudatosan. Hiszen amíg a szakemberekkel "ücsörög", addig nem mehet a játszótérre.
Az elõzõ vagyok.Esetleg törj össze valamit, amit szeret.Persze mérlegeld, hogy mit, nehogy nagyon kiboruljon.Hátha akkor átérzi jobban, hogy mit mûvel.
A vacsoramegvonás elég rosszul hangzik.Én soha nem büntetnék étel megvonásával egy gyereket.Szerintem ez már túl megy egy határon.Az édesség megvonása az más.Én is a Tv-t, számítógépet nem engedném neki egy idõre, vagy valamit, amit szeret csinálni.És legyél kitartó és következetes.Ne lásson bizonytalanságot, mert akkor nem vesz majd komolyan.KITARTÁS!
Szia!Számára a fontos dolgokat meg kell vonni!Én az enyémtõl (nagyon szeret számítógépezni)megvonóm tõle, nem játszhat, nem nézheti kedvenc meséjét még könyvet sem vehet a kezébe és beküldöm a szobályába!
A kérdező hozzászólása: 7 éves
Hát kedves második válaszolóó, lehet ez náálad bejön, nem is kritikai szempontból, de ezt amit írtál a gyerek felfoghatja lelki terrorkéntés még lejjeb mehet a pszichés értelme, aztán simán visszavág...a séta pedig azért nem jó szerintem , mert ha egyedül marad otthon, akkor bármi történhet fõleg ha dühös és aztán a szülõ mehet a börtönbe.. Inkább ha ilyen megvonásokban gondolkodik a kérdezõ is, az vonatkozzon a tv, számítógép, mobiltelefon..stb elvételére, de ne az étel legyen. Ekkora gyerekeknek már legtöbbször van ilyen, fõleg tv, de minimum játszani nem kell leengedni, ez nyári szünetben nagy érvágás..TV helyett kapjon egy jó vastag könyvet, egy két matek feladatot.De igen valóban nem tudjuk hány éves!
kortol függ!!!! ha gyerek (10-13) akkor ne adj neki vacsoràt.menj el nélküle sétàlni.egyél elötte de nélküle finomsàgokat.ha ugymond"vergödik"magyaràzd el hogy min kell javitania. de lehet jobb lenne egy pszichologus segitsége!!!!!!
Én úgy tarkón basznám, hogy még a kutya is megdöglene XD!

Ha a Velencei-tóhoz szeretnék menni nyaralni, és olyan nyaralót választok, ahol van közvetlen stég a tóra, ahol lehet horgászni is, akkor ahhoz, hogy ne büntessenek meg az 5 nap alatt, milyen engedélyek szükségesek?

Ezt úgy értem, hogyha egész évben csak olyan helyen horgászunk, ahol napi jegy van, így nincs különösebb szükségünk horgászengedélyre, van lehetõség idõszakos engedélyre, esetleg napi jegyváltásra?

Legjobb válasz: Elõször is szükséged van állami jegyre és horgászigazolványra.Ehhez le kell tenned a horgászvizsgát. Ha nincs állami jegyed és horgászigazolványod, akkor a "nebih" honlapján egy on-line teszt kitöltése és bankkártyás fizetés után be tudsz szerezni egy túrista horgászigazolványt, ami egy bottal teszi lehetõvé a hprgászatot, egy évben egyszer lehet ilyet váltani, és a kiváltás napjától 90 napig használhatod. Ha a fentiek közül bármelyiket beszerezted, akkor területi engedélyt kell váltani a Velencei-tóra, az árakat és értékesítési helyeket a Mohosz honlapján találod.

Elõször is szükséged van állami jegyre és horgászigazolványra.Ehhez le kell tenned a horgászvizsgát. Ha nincs állami jegyed és horgászigazolványod, akkor a "nebih" honlapján egy on-line teszt kitöltése és bankkártyás fizetés után be tudsz szerezni egy túrista horgászigazolványt, ami egy bottal teszi lehetõvé a hprgászatot, egy évben egyszer lehet ilyet váltani, és a kiváltás napjától 90 napig használhatod. Ha a fentiek közül bármelyiket beszerezted, akkor területi engedélyt kell váltani a Velencei-tóra, az árakat és értékesítési helyeket a Mohosz honlapján találod.

Ha veszek 1 olyan autót, aminek lejárt a műszakija a kereskedés adhat róla valami papírt, hogy ha a rendőr hazafelé úton megállít ne büntessen meg?

Legjobb válasz: A kereskedés nem mûszaki vizsgaállomás, nem adhat ilyen papírt. Ha lejárt a mûszakija, a közúti forgalomban nem vehet részt senki által firkantott engedéllyel. Útvonalengedélyt lehet rá kérni, ha egyébként vannak papírjai, ezzel lehet hazavinni.

A kereskedés nem mûszaki vizsgaállomás, nem adhat ilyen papírt. Ha lejárt a mûszakija, a közúti forgalomban nem vehet részt senki által firkantott engedéllyel. Útvonalengedélyt lehet rá kérni, ha egyébként vannak papírjai, ezzel lehet hazavinni.
Alkudd bele a mûszaki vizsgát a vételárba. 17 000 körüli a hivatalos papírmunka ha pedig több tízezret kellene áldozni ahhoz, hogy vizsgaképes legyen - akkor az nem is a Te autód... http://www.hasznaltauto.hu/


Ha vonattal szereetnék menni X pontból Y-ba és oda vissza négyszer kell átszaálnom és aból 2 olyan kocsi van amely 2. osztály! Hogy kell megvennema a jegyet hogy ne büntessenek meg? Ha egybe akarom megvenni oda vissza

Legjobb válasz: a pénztárosnak mondd meg h a x bõl y ba szeretnék jegyet a (pl: 13.25)kor induló vonattal.ODA-VISSZA útra.De a nõ szívesen segít a pénztárban:)

a pénztárosnak mondd meg h a x bõl y ba szeretnék jegyet a (pl: 13.25)kor induló vonattal.ODA-VISSZA útra.De a nõ szívesen segít a pénztárban:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!