Találatok a következő kifejezésre: Hogy bírjam addig, hogy csináljam hogy (2 db)

Hogy bírjam ki addig, hogy csináljam hogy ne állandóan arra gondoljak, babát szeretnék már?

23 éves vagyok, két éve vagyunk együtt a párommal (27) és tudom ha teherbe esnék megtartanánk. Több mint 1 éve együtt is élünk, ? dolgozik, én most fogom befejezni a f?sulit. Emellett a háztartást is vezetjük, anyukája nem él. Minden ok, csak hát a ház nem alkalmas a bébi fogadására, meg még nem is dolgoztam. Elég rossz állapotban van, tömésfal meg nagyon régi benne minden. Terveink szerint felújítjuk kb 2 év alatt a hátsó részt, az tégla.

Legjobb válasz: Végül is legalább azt a két évet kell valahogy kibírni, amíg rendes körülményeink lesznek. Csakhát bennem dolgoznak az ösztönök, meg az érzelmek... :(

A kérdező hozzászólása: Végül is legalább azt a két évet kell valahogy kibírni, amíg rendes körülményeink lesznek. Csakhát bennem dolgoznak az ösztönök, meg az érzelmek... :(
Gondolj arra, ha most nem mész el legalább fél évet dolgozni, 3 évig csak a 28 e Ft-os Gyes-t fogod kapni, ellenben, ha találnál egy olyan melót, a fõiskolai végzettségeddel, ahol bruttó 140 e Ft-tal lennél bejelentve, akkor 2 évig havi 100 ezret kapnál családi pótlékkal együtt. Most a két végletet írtam le. Egy baba nagy felelõsség, és még ha egészséges is, sok kiadás. Tegyétek rendbe az életeteket, dolgozz egy kicsit, és hajrá. Ezt hívják családtervezésnek! Üdv, 37 hetes k.mami
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Különben ezekkel én is tisztában vagyok csak muszáj volt már kiírni magamból... A páromat nem akarom "piszkálni" ezzel, anyunak is csak célozgatok, igaz õ egybõl értette.Néha utálom az ösztönöket...miért nem tudnak várni amíg aktuális lesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Így már könnyebb egy kicsit, hogy látom mások hogyan "oldják" meg ezt a helyzetet.

A filmekben mindig olyan sokáig bírják ki levegő nélkül a víz alatti jelenetekben, én próbáltam már és nem bírtam volna addig, ti meddig bírnátok ki és hogyan csinálják ezeket a jeleneteket?

Legjobb válasz: Sokszor több hétig veszik ezeket a jeleneteket. Jó példa rá a Harry Potter 4. részében levõ víz alatti jelenet, ami a filmben alig pár perc volt, a valóságban viszont majdnem 2 hónapig vették.

Sokszor több hétig veszik ezeket a jeleneteket. Jó példa rá a Harry Potter 4. részében levõ víz alatti jelenet, ami a filmben alig pár perc volt, a valóságban viszont majdnem 2 hónapig vették.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudtam, kösz. Én a Poseidont láttam konkrétan és ott volt sok ilyen jelenet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!