Találatok a következő kifejezésre: Hogy bírja 4 hónapos baba a (3 db)

Hogy bírja egy 4 hónapos baba a 4 órás vonatozást?

Legjobb válasz: Nagyon jól fogja bírni, ne aggódj, talán még jobban mint Te! Fõleg ha biztosítasz neki méltó alvóhelyet, mert ilyen hosszú út alatt egészen biztosan aludni is fog, ha szerencséd van, elég sokat. A többi idõt pedig már el tudjátok tölteni valahogy. A vonatban pont az a jó, hogy mászkálni is lehet.

Nagyon jól fogja bírni, ne aggódj, talán még jobban mint Te! Fõleg ha biztosítasz neki méltó alvóhelyet, mert ilyen hosszú út alatt egészen biztosan aludni is fog, ha szerencséd van, elég sokat. A többi idõt pedig már el tudjátok tölteni valahogy. A vonatban pont az a jó, hogy mászkálni is lehet.
Biztos élvezni fogja:-) Vigyél neki játékot is, és takarót, ha elalszik, tudd betakarni.

4 honapos kisbabám 220 ml viz, plusz 7 kiskanál tápszert eszik. A 4 orát is alig birja ki vele. Elég nagy baba 7kg felett. Kicsit aggodom, hogy sok neki, és nem tudom mit csináljak. Almát néha eszik du. , de mást nem akar. Mit kellene csinálnom?

Az éjszakt átalussza. Este 8-tol, reggel 6-ig.

Legjobb válasz: Szia! Kicsit próbáld meg érthetõbben feltennia kérdést mert igy csak hülyeségeket mondunk majd."a 4 órát is alig birja ki vele" ....."Kicsit aaggódom hogy sok neki" a két mondatnál elég nagy az ellentmondás...most vagy sok vagy kevés

Szia! Kicsit próbáld meg érthetõbben feltennia kérdést mert igy csak hülyeségeket mondunk majd."a 4 órát is alig birja ki vele" ....."Kicsit aaggódom hogy sok neki" a két mondatnál elég nagy az ellentmondás...most vagy sok vagy kevés

1 hónapos kisbabám 10 perc alatt 140-160 grammokat szopik. A védönö azt mondta ez sok, mert nem birja meg emészteni csökkentsem a felére, hogy csak 5 percig szoptassam, és 3-4 órát tartsam be. Próbálom de a baba sir és kéri a cicit. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Az, hogy nem tudja megemészteni, látszódik is? Mármint bukik, vagy fáj a hasa vagy van valami tünet? Mert ha nincs, akkor bizonyára éhes, és neki ennyi az adagja. Én nem venném el tõle, örülnék, hogy jól eszik.

A baba annyit eszik, amennyire igénye van, minden baba más ütemben fejlõdik, és anyatejjel nem tudod túletetni, szóval ne aggódj! Már én is kamuzok a védõnõnek, mert a hülyeségei miatt ideiglenesen lecsökkent a tejem, szóval már nem hallgatok rá.
Az, hogy nem tudja megemészteni, látszódik is? Mármint bukik, vagy fáj a hasa vagy van valami tünet? Mert ha nincs, akkor bizonyára éhes, és neki ennyi az adagja. Én nem venném el tõle, örülnék, hogy jól eszik.
Egyetértek az elõttem szólóval. Nekünk is mondta a védõnõ kezdetben, hogy túl sokat eszik, és mondtam a dokibácsinknak, hogy tele van a kakija fehér pöttyökkel, tehát nem emészti meg. Õ azt mondta ne foglalkozzak vele, ami kell neki az felszívódik. Én biztos nem bírnám hallgatni ahogy sír, sosem bírtam...Ráadásul egy idõ után normalizálódott a mennyiség. Lehet most van egy fejlõdési ugrása ami miatt többet eszik. De ez csak az én véleményem.
A szoptatással nem lehet túletetni. Annyit adj neki amennyit kér. A védõnõ pedig adja vissza a diplomáját. Egyébként én soha nem mértem, hogy mennyit szopik a gyerekem/gyerekeim. Mind a 3 erõs és egészséges.
hülyeség amit mond már bocsi...kisfiam is ennyiket evett ennyi idõsen, nekem is mondták, hogy vegyem le, de akkor üvöltött...amúgy még annyit hozzátennék, hogy 6 hetes korától napi egyszer 250-290 között evett...a védõnõ szeme kigúvadt mikor mondtam neki. Szoptasd ahogy jó neki, tudja mennyit kell ennie.Ha mégis lenne egy kis fölösleg, azt kibukizza.
Adj neki enni, ne vedd el tõle!!ami felesleges úgyis visszabukja!!
Annyit adj neki, amennyit kér. De a 3 órát jó betartani, ha ennyit szopik.
elsõ vagyok tök jó hogy mindenki egy véleményen van és mégis lepontoztak :( érdekes
így van, anyatejtõl nincs elhízás és nem lehet túletetni. Kereslet-kínálat alapon mûködik. És igény szerint. Jó ez így.
Egészségére! :) Ne aggódj, kedves Anyuka! Nem tudod túletetni a kisbabát szopizással! Igény szerint szoptass!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!