Találatok a következő kifejezésre: Hogy bírja 4 (81 db)

Hogy bírod 4 gyerkőccel?

Egyik 5éves, második 2lesz mire megszületnek az ikrek. Kössem fel a gatyót??? Semmi de semmi segítségem nem lesz az este hazaérkez? férjemen kívül...

Legjobb válasz: anyukád?anyósod legalább az elsõ pár hétben?

anyukád?anyósod legalább az elsõ pár hétben?
Nekem azt mondták, hogy ebben az esetben lehet kérni szociális gondozót. Vagy mi a fene a neve. Kérdezz rá a védõnõtõl. Ha nincs segítséged bele fogsz õrülni!

Minecraft szervereremet hogy bírom átfrissíteni 1.4.2-re?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy otthoni gépre (esetleg saját szervergépre), vagy hostingosra. Ha saját a gép egyszerûen leszeded az 1.4.2es bukkit-ot és a régit felülírod vele és kész is Utóbbi esetben ha még webadminban nincs benne az 1.4.2 nincs más választásod csak vársz amíg a hosting beteszi

Ez attól függ, hogy otthoni gépre (esetleg saját szervergépre), vagy hostingosra. Ha saját a gép egyszerûen leszeded az 1.4.2es bukkit-ot és a régit felülírod vele és kész is Utóbbi esetben ha még webadminban nincs benne az 1.4.2 nincs más választásod csak vársz amíg a hosting beteszi

Az normális, hogy a 4 hetes kisfiam képes éjszaka 200ml megenni mit csináljak mit lehet ilyenkor tenni amugy félig anyatejes éjszaka kap tápszert és napközbe csak 2 órát bír ki evés nélkül?

Legjobb válasz: Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.

Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.


Vettem 2db Evercool házhűtőt (CLB 8025). Az a gondom, hogy kaptam 4 db csavart hozzá, viszont a ventibe nincs menet csak 4 db lyuk, és nem bírom csak a félig (vagy még addig se) becsavarni. Vmi ötlet?

Legjobb válasz: Gondolom mûanyagból van, úgyhogy csavard erõsebben mert a csavarnak ki kell marnia magának a menetet! Ha nem megy akkor próbáld meg úgy hogy egy kicsit kijjebb tágítod a lyukat de ne nagyon mert át fog szaladni a csavar vagy ki is fog esni! Mérd le hogy mekkora a lyukátmérõ (tolómérõvel ha van) és hogy mekkora a csavar átmérõje! Keress egy a kettõ közti fúrószárat és azzal tágítsd ki!

Gondolom mûanyagból van, úgyhogy csavard erõsebben mert a csavarnak ki kell marnia magának a menetet! Ha nem megy akkor próbáld meg úgy hogy egy kicsit kijjebb tágítod a lyukat de ne nagyon mert át fog szaladni a csavar vagy ki is fog esni! Mérd le hogy mekkora a lyukátmérõ (tolómérõvel ha van) és hogy mekkora a csavar átmérõje! Keress egy a kettõ közti fúrószárat és azzal tágítsd ki!

Hogy bírja egy 4 hónapos baba a 4 órás vonatozást?

Legjobb válasz: Nagyon jól fogja bírni, ne aggódj, talán még jobban mint Te! Fõleg ha biztosítasz neki méltó alvóhelyet, mert ilyen hosszú út alatt egészen biztosan aludni is fog, ha szerencséd van, elég sokat. A többi idõt pedig már el tudjátok tölteni valahogy. A vonatban pont az a jó, hogy mászkálni is lehet.

Nagyon jól fogja bírni, ne aggódj, talán még jobban mint Te! Fõleg ha biztosítasz neki méltó alvóhelyet, mert ilyen hosszú út alatt egészen biztosan aludni is fog, ha szerencséd van, elég sokat. A többi idõt pedig már el tudjátok tölteni valahogy. A vonatban pont az a jó, hogy mászkálni is lehet.
Biztos élvezni fogja:-) Vigyél neki játékot is, és takarót, ha elalszik, tudd betakarni.

A WOW-ot hogyan bírom vissza patchelni 4.3.4-ről 3.5.3-ra?

Felraktam és felpetchelte pedig nekem 3.5.3-as verzió kellene.Hogyan bírom vissza rakni arra?

Legjobb válasz: jaj nem 3.5.3-ra hanem 3.3.5 a-ra

A kérdező hozzászólása: jaj nem 3.5.3-ra hanem 3.3.5 a-ra
Elméletileg úgy, hogy használod a repair-t (a WoW mappában van benne valahol), az visszarakja 1.0-ra (ha csak az alapjáték van meg) 2.0-ra (ha a The Burning Crusade-et is, vagy a Battle Chestet vetted meg) 3.0-ra (Wrath of the Lich King esetén) vagy 4.0-ra (Cataclysm), és onnan egyesével újrarakhatod a petch-eket. Viszont nem érdemes, mivel a régebbi patch-ekkel nem tudsz játszani - a szerver csak a legfrissebb verzióval enged be.

Ki hogy birja ezt a rossz időt, és ezzel együtt a bezártságot? Állandó 4 fal megbolondit, 4 hónapos a lányom.

Néha már nagyon nem birom,már nagyon várom a jó id?t.

Legjobb válasz: Nálunk is szeles, esõs az idõ hetek óta. Én csak ritkán mentünk sétálni, inkább az erkélyre vittem ki. Ha kisüt a nap, azonnal kapom és megyünk, mert az ember tényleg egészen kivirul tõle. A gyerek is utál hidegben-szélben sétálni: mindig olyan morcos és szótlan.

Nálunk is szeles, esõs az idõ hetek óta. Én csak ritkán mentünk sétálni, inkább az erkélyre vittem ki. Ha kisüt a nap, azonnal kapom és megyünk, mert az ember tényleg egészen kivirul tõle. A gyerek is utál hidegben-szélben sétálni: mindig olyan morcos és szótlan.
szia! én is a bekattanás határán állok... mi sajna csak a teraszra tudunk kimenni, mert nincs járda, négysávos mellett lakunk :( a kisfiam alszik kinnt, én meg támasztom mellette a falat és halálra unom magam. de ilyenkor legalább nem sír. egyedül nem merem kinnt hagyni a macskák miatt. holnap után lesz 4 hónapos a kisfiam és semmit sem várok jobban, mint a jó idõt...
azért ha nem esik nem fúj kimehetsz most is...ha meg van segítséged, anyu, v párod(én is oktben szültem csak 2006 ban)nekem ilynekor mikor eljöttek v elhívtam õket v férjem ottho volt, én elmentem boltba, egydül, olyan jó volt, egy óra, s teljesen feltöltõdsz próbáld ki:)
Az én fiam 3 hónapos, és teljesen "megõrül" ha egymás után 2 nap nem tudunk kimenni.Már nekem is szükségem lenne a napocskára.
A kérdező hozzászólása: kimegyük egy kicsit, de egy óra hossza édes kevés.többet meg nem alszik napközben.
Szia mi is 4 hosak vagyunk de minden nap kiviszem ha az eso esik akkor csak az erkelyre(hazba lakom )de anyira megszokta 2 hetes koratol ha nem viszem 12kor el sem alszik amint kimegyunk rogton elalszik cumi nelkul sztem probalj fokozatosan bevezetni minel tobb setat vele meg az sem baj ha nem alszik csak friss levegon legyen .az en babam szinte semmit nem alszik egesz nap csak amikor kinn van .Mi kb 2-3 orat tudunk kinn lenni jol feloltozve de soha nem volt beteg eddig es tesoja is kinn volt rengeteget telen is .Ellenorizd a kezet h ne fazzon s fokozatosan emeld a seta idejet jo lesz mindkettotoknek.
szia nézz körül a környéken babás programok után.ebben a rossz idõben is elviheted pl.baba-mama tornára, v ha kicsit nagyobb lesz-zenebölcsibe.bár, talán már 1 hónap múlva jobb idõ lesz.addig hivj át egy barátnõdet-aki szintén babás.ha van kocsid, pattanj bele-menjetek el egy babaáruházba, körülnézni, sztem sétálni is viheted, ha nem túl szeles-esõs.biztos találsz másik kismamát-akivel együtt kellemesebb a séta.én is gyakran megyek anyuhoz, ha unatkozom.

Fél éve próbálkozunk! 10 naptól 3 max 4 naponta vagyunk együtt, ovukor mindig! Fél éve sikertelen a próbálkozás! Ki hogy bírja ezt elviselni? Nektek mennyi idő alatt jött össze? Milyen praktikákat próbáltatok?

Már van egy kislányunk, novemberben lesz 2 éves, ő azonnal összejött! 3 hónapja kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és legnagyobb valószínűséggel emiatt nem maradok terhes! Tsh:6,2 Szedek rá letroxot 37,5 mg-ot! Nemsokára megyek vissza vérvételre meg endo dokihoz, remélem jobb eredményeim lesznek! 2 hete mikor megint megjött elkezdtem használni a méhpempőt, hátha sikeres lesz és beválik nekem is :) Az lehet, hogy többet kéne együtt lennünk Apukával, de ő nagyon sokat dolgozik, többször úgy vagyunk együtt, hogy hulla fáradt de azért igyekszik :) :) Tapasztalatok érdekelnének, remélem sokan reagáltok! :)

Legjobb válasz: Én nagyon nehezen viselem már.November óta próbálkozunk,decemberben pozitív tesztjeim egész sora volt,de elvetéltem.Május végén újra teherbe estem,de újra vetélés lett a vége.Voltam orvosnál,de nem igazán foglalkoznak a problémámmal.

Én nagyon nehezen viselem már.November óta próbálkozunk, decemberben pozitív tesztjeim egész sora volt, de elvetéltem.Május végén újra teherbe estem, de újra vetélés lett a vége.Voltam orvosnál, de nem igazán foglalkoznak a problémámmal.
Kedves kérdezõ 3éve próbálkozunk.Azóta volt egy vetélésem.Szünet után eltelt már 1, 5év.Tegnap voltam dokinál annyit mondott fogynom kell és elküldött terheléses cukorvizsgálatra. Nagyon nehezen viselem, de sajnos nem tudok mit csinálni, ha meglesz az eredményem és semmi baj a cukrommal és nem csinál semmit akkor dokit fogok váltani, mert egy hormonvizsgálat is belefért volna szerintem. Kedves válaszolo neked annyit tudok mondani, hogy szerintem keres fel egy másik dokit hátha õ jobban fog veled foglalkozni. És kitartás. Annyi szerencsém van, hogy az orvos mikor mondta az aszisztensnekna dolgokat kivettem, hogy van egy 18mm es érésben lévõ tüszõm, mátol együtt is leszünk minden nap remélem még nem késtem le róla... Pozi tesztet kivánok.
A kérdező hozzászólása: A dokikkal semmi gond, anyumm eü-s és õ intéz mindent! Én 3 hónap sikertelenség után mentem vissza elõször cukorterhelésre, mert az elõzõ terhesség alatt cukros lettem, ott nem volt gond, inzulinszint is rendben volt! Akkor derült ki, hogy pajzsmirigy problémák vannak, mentem endohoz, anyumnak köszönhetõen azonnal és nem kellett 2-3hónapot várni, hogy eljussak oda is. Sajnos a pajzsmirigyesek nagyon nehezen esnek teherbe és kezeletlenség esetén sokszor el is vetélnek :(
A kérdező hozzászólása: Én mindkettõtöknek köszönöm a választ és szerintem érdemes lenne elmennetek egy mindenre kiterjedõ vérvizsgálatra. Tényleg nem tudom, hogy akinek nincs ismerõse az ezeket hogy intézi, talán háziorvos ír beutalót rá. A vetélés sajnos lehet pajzsmirigy és a súlyprobléma is erre adhat okot! Én másfél éve csak fogyizok, tény lefogytam 20 kg-t, de elõtte 30-at hiztam :( A fogyás kinszenvedés, csak akkor fogyok, ha nem eszek semmit, én jelenleg joghurton élek, mert csak így fogyok! A méhpempõbe pedig nagyon bízok, elvileg helyrerakja a hormonjaimat is, de hát tapasztalat nincs..... Én is még fogyni akarok, mert jelenleg 90 kg-t mutat a mérleg, 172cm vagyok. Legalább még 10 kg kéne. Bár a súly se tudom összefüggés e, a kislányommal 85-86 kg voltam mikor terhes lettem és mondom õ azonnal összejött!
Elsõ vagyok.Nem vagyok nádszál, de nem is vagyok olyan elhízott, nem hinném, hogy nálam ez lenne a probléma.A munkám miatt évente kell évente kell üzemorvoshoz járnom, és abba beletartozik a labor is.Múltkor direkt levetettem egy TSH-t, teljesen normális volt.Én hormon problémára gondolok, mivel anno mikor serdültem, voltak ilyen jellegû problémáim.De hiába megyek orvostól-orvosig, egyik sem hajlandó velem rendesen foglalkozni.Csupa felesleges vizsgálatokat kérnek csak.
A kérdező hozzászólása: Magándokinál próbáltad már? Vagy esetleg egy meddõségi klinikán? Én már elkezdtem utánaolvasgatni annak is, de nem szeretnék odáig jutni. Aug végén kiderül van e változás a hormonjaimmal, ha jobb és még így se maradok terhes, akkor is van egy csomó lehetõség még. Nem tudom mik pontosan, de következõ vizsgálatok hada. Ill én még nõgyógyásznál eddig nem voltam emiatt, ha ez a hónap se jön össze, akkor szeptember max októberben felkeresem a nõgyógy dokit is. Marha szar ez az egész, mikor az ember akarja és mégse sikerül! Az kicsit vigasztal, hogy nekem már van egy gyerekem, de telhetetlen vagyok és nem érem be vele! Annyi boldogságot ad, és oly sok szeretetet, hogy el se lehet mondani.
Engem vigasztal a tudat, hogy nem teherbeeséssel van a gond, hanem azzal, hogy nem marad meg.Szerintem ezen könnyebb segíteni.Remélem.Magán dokival még nem próbálkoztam, most a szülészeti klinikára karok elmenni, ami van itt a városban, hátha ott több szerencsével járok, ha nem, akkor jöhet magándoki.
A kérdező hozzászólása: Pont egyszerre léptünk fel az oldalra :) Szerintem mindenképpen menj el minél elõbb arra a klinikára, ki tudja mennyi idõ múlva fogadnak! Lehet több hónapos várólista van :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!