Találatok a következő kifejezésre: Hogy bánnak szegedi (4 db)

Szegedi klinikával mik a tapasztalatok? Hogy bánnak azokkal a kismamákkal akiknek nincs fogadott orvosa?

Legjobb válasz: Én nagyon meg vagyok elégedve vele! Én szültem ott még 2008ban, de csak jót tudok mondani. Nekem volt/van fogadott orvosom, de ugyanugy bánnak azokkal a szülõ nökkel, akiknek nincs fogadott orvosa. Az ügyeletes orvos vezeti a szülést, aki éppen be van osztva. Amugy az orvos nem tul sokat van ott, inkább a szülésznõ. Amugy azt hallottam, hogy már a terhesség felénél kell választani szülésznõt! De hogy ez most hogy van, konkrétan nem tudom. Van konkrétan olyan dolog, ami ezen belül érdekel?

Én nagyon meg vagyok elégedve vele! Én szültem ott még 2008ban, de csak jót tudok mondani. Nekem volt/van fogadott orvosom, de ugyanugy bánnak azokkal a szülõ nökkel, akiknek nincs fogadott orvosa. Az ügyeletes orvos vezeti a szülést, aki éppen be van osztva. Amugy az orvos nem tul sokat van ott, inkább a szülésznõ. Amugy azt hallottam, hogy már a terhesség felénél kell választani szülésznõt! De hogy ez most hogy van, konkrétan nem tudom. Van konkrétan olyan dolog, ami ezen belül érdekel?
Nekem volt fogadott orvosom, de a szobatársamnak nem. Együtt vajúdtunk kb. A szülésnél minden rendben volt vele is, majd a szülést követõen õrá is ugyanúgy ránézett a doki, mint rám az én fizetõsöm. Jó hely a Szegedi klinika. És a védõnénik is rendesek, csak bátran kérdezni kell tõlük, mert sok mindent nem mondanak maguktól.

Hogy bánnak a szegedi Női Klinikán azzal, akinek nincs fogadott orvosa?

Legjobb válasz: Cia... A sógornõm ott szült, császározták, utána 2 hétig bent voltak mert besárgult a baba, és mindenki nagyon-nagyon kedves és segítõkész volt velük. Viszont nem szabad meglepõdni... pl nincs (vagy legalábbis akkor nem volt) csecsemõméglege a klinikának... a sógornõmtõl kértek... amíg bent vannak úgyis. Sok szerencsét.

Cia... A sógornõm ott szült, császározták, utána 2 hétig bent voltak mert besárgult a baba, és mindenki nagyon-nagyon kedves és segítõkész volt velük. Viszont nem szabad meglepõdni... pl nincs (vagy legalábbis akkor nem volt) csecsemõméglege a klinikának... a sógornõmtõl kértek... amíg bent vannak úgyis. Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót!

A szegedi MIOK-ban ha esti szakra jelentkezem, hogy lesznek az órák? Melyik napokon és mettől meddig?

Legjobb válasz: Én ez miatt egyszer felhívtam õket, mert engem is érdekelt egy esti képzésük:) Ha jól emlékszem, azt mondták, hogy 3tól kezdõdnek és kb 8ig tartanak az órák. Szerintem hívd fel õket te is, vagy menj be személyesen és kapsz tõlük pontosabb infot:)

Én ez miatt egyszer felhívtam õket, mert engem is érdekelt egy esti képzésük:) Ha jól emlékszem, azt mondták, hogy 3tól kezdõdnek és kb 8ig tartanak az órák. Szerintem hívd fel õket te is, vagy menj be személyesen és kapsz tõlük pontosabb infot:)


Szegedi vagyok.2006-ban szültem. De azóta nem vagyok tisztában azzal, hogyha nem választok orvost a szülésnél akkor a 3-d-s vizsgálatoknál, hogy lássam minden renben van-e kell -e fizetni és ha kell mennyit? Bármilyik orvos megcsinálná?

Legjobb válasz: 3D-s ultrahangra gondolsz? A klinikán nem csinálnak, de a bérkert magán klinikán Pl Sikovanyecz csinál 15 rugóéer kb 20 percnyi DVD filmet, CD-n képeket és nyomtatott képeket is + ad leletet. Az én dokim sem csinált, mi is külön erre az egy alkalomra elmentünk Sikovanyeczhoz. Ja és a család is mehet mozizni.

3D-s ultrahangra gondolsz? A klinikán nem csinálnak, de a bérkert magán klinikán Pl Sikovanyecz csinál 15 rugóéer kb 20 percnyi DVD filmet, CD-n képeket és nyomtatott képeket is + ad leletet. Az én dokim sem csinált, mi is külön erre az egy alkalomra elmentünk Sikovanyeczhoz. Ja és a család is mehet mozizni.
A 3D-s ultrahangokat nem minden orvos csinálja meg, mert Nem minden orvosnak van ilyen gépe.Nézz utána, hogy a közeletekben hol van ilyesmi és érdemes megkérdezni már telefonon az árat, mert ez mindenhol változó, de egy vizsgálat ami kb fél óra szokott lenni 10-15.000Ft között van. 26hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeteket!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!