Találatok a következő kifejezésre: Hogy altassam 20 hónapos (2 db)

Hogy altassam el delutan? 20 honapos baba / tobbi lent

korabban problema volt, hogy keson aludt delutan a kislanyom. Nagyon nehezen ekkor is, hiaba volt nagyon faradt, /megszokta hogy ringatom igy aludt el mindig , volt amikor egy orat altattam/ aztan kaptam tanacsot hogy koran keltsem fel /hetkor nem sikerult eddig, hanem nyolckor/ de es este nyolcig ebren van, par delutan mar faradt , nyugos de ha nem akar elaludni max kettoig, utana mar nem hagyom. Este nyolckor persze mar ringatni sem kell alszik egybol reggel nyolcig. de delutan semmi, nem tudom mi tevo legyek...

Legjobb válasz: nekünk is volt hasonló gond. Én azt veszem észre, hogy már nem jelez, hiszti, nyûg, stb., ha fáradt. Így ha fáradt, ha nem, fél12-12 ebéd, és utána alvás. Tehát sztem a menetrend pontos betartása fontos, és mondd neki, hogy ebéd, utána megyünk aludni. El fog tartani pár napig, míg rájön, hogy ez a rend, de megszokja, és hidd el, utána már õ kéri majd. :-) lehet sírni is fog, kicsit hagyd, 1-2 perc, menj, nyugtasd meg, utána ágyba vissza, csucsuzzál, puszi, menj ki, és ezt addig, míg el nem alszik. Ha másért nem, a sírástól kifárad, és elalszik. Nekünk ez 3-4 nap volt, utána letettem, és aludt, majd elájultam az örömtõl.:-))) Nem azt mondom, hogy hagyd ordítani, de 1 percet kibír, meg hogy érezze, hogy ezt most komolyan gondolod, tarts ki. A másik, hogy délelõtt mentek sétálni? Mert a levegõn azért hamar elfáradnak ám...Én ha nem viszem ki, akkor nekem sem akar este idõben lefeküdni... sok sikert!

nekünk is volt hasonló gond. Én azt veszem észre, hogy már nem jelez, hiszti, nyûg, stb., ha fáradt. Így ha fáradt, ha nem, fél12-12 ebéd, és utána alvás. Tehát sztem a menetrend pontos betartása fontos, és mondd neki, hogy ebéd, utána megyünk aludni. El fog tartani pár napig, míg rájön, hogy ez a rend, de megszokja, és hidd el, utána már õ kéri majd. :-) lehet sírni is fog, kicsit hagyd, 1-2 perc, menj, nyugtasd meg, utána ágyba vissza, csucsuzzál, puszi, menj ki, és ezt addig, míg el nem alszik. Ha másért nem, a sírástól kifárad, és elalszik. Nekünk ez 3-4 nap volt, utána letettem, és aludt, majd elájultam az örömtõl.:-))) Nem azt mondom, hogy hagyd ordítani, de 1 percet kibír, meg hogy érezze, hogy ezt most komolyan gondolod, tarts ki. A másik, hogy délelõtt mentek sétálni? Mert a levegõn azért hamar elfáradnak ám...Én ha nem viszem ki, akkor nekem sem akar este idõben lefeküdni... sok sikert!

Hogy altassam el 20 hónapos kislányomat, aki fáradt ugyan, de tiltakozik az elalvás ellen?

Azóta van így, mióta visszamentem dolgozni, pedig így is sokat együtt tudunk lenni. Most szeretnénk kicserélni a kiságyát, szeretném, ha abban már egyedül aludna el.

Legjobb válasz: Feküdj mellé, énekelj neki, néhány napig, akár hétig, és szépen megszokja, hogy ének után szem becsuk és alvás.Nálunk külön mondja a lányom hogy álmos és énekeljek, mert már aludni akar.Dal nélkül nincs álom

Feküdj mellé, énekelj neki, néhány napig, akár hétig, és szépen megszokja, hogy ének után szem becsuk és alvás.Nálunk külön mondja a lányom hogy álmos és énekeljek, mert már aludni akar.Dal nélkül nincs álom
Az én lányom is csinálta ezt egy ideig. Amikor már semmi sem használt, akkor hagytam, hogy magától boruljon fel és akkor betettem az ágyába. Talán drasztikusan hangzik, de egy idõ után rájött, hogy senkit sem érdekel a hisztije és néhány nap után magától ment az ágyába aludni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!