Találatok a következő kifejezésre: Hogy a tudják megadni a szavatossági (1 db)

Hogy a francba tudják megadni a szavatossági időt percre pontosan?

Több élelmiszeren is látni ilyet: min?ségét megörzi: 08.05.25 11.39. Szerintem ez vicces.

Legjobb válasz: Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.

Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.
Teljesen hülyeség az egész, igaza van az elõttem hozzászólónak, erre elõírás van, de pl. jónéhány csokoládét is fogyaszthatunk, ha 1-2 nappal járt le a szavatossága. Természetesen ha boltban veszünk olyat aminek már lejárt a szavatossága azt jelenteni kell egy az árúkért felelõ dolgozónak, vagy a tulajdonosnak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a szavatossági idõ nem percre pontos, és vannak biztonsági elõírások, és hogy igazából csak az árusításra vonatkoznak. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi a francért szerepel órára, percre pontosan? Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez így mûködik...
szerintem sem. És az agyamra mennek azok, akik azonnal kivágják a kukába a kaját (adott esetben az enyémet), mondván, ennek lejárt a szavatossága, és tiszta hülye vagyok, hogy ezt én meg akarom enni. komolyan mondom, hol van az az idõ, mikor a húst a színérõl, meg a szagáról állapítottuk meg, hogy jó-e?
A gyártósoron számítógép kezzeli a nyomtatást, ami általában percre van beállítva, ezért a gyártás és a lejárat dátumát percre pontosan nyomtatja rá a csomagolásra. Az óra/percet nem kell figyelembe venni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor tv sorozatot forgatnak, a zenei hatásokat hallják a színészek, vagy csak utólag szerkesztik össze?

Egy jelenetben még ha vágások is vannak,sokszor nem könnyű megállapítani.Néha felvetődik ez bennem,és hol egyiket,hol másikat gondolom helyes válasznak erre.Szerintetek?

2

Milyen/hányas buszok közlekednek?

A Gloriett lakótelep írányában?vagy leszálni

0

Ennek a nyalókának mi a neve?

Erről lenne szó, remélem meg lehet nézni a képet.

5

Szegeden kamu ajak piercing-et hol lehet venni?

1

Mi a véleményetek a floyd rose tremoloról és hogy érdemes-e megvenni egy Jackson js32Q Dinky-t? Vagy mit ajánlanátok 110000ft-ig a Floyd rose tremolos? Ezt venném meg:

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

A gyógyszertárba (ha lehet kapni) acetont az mennyibe kerül és milyen tiszta?

0

Hogy lehet megnézni a benne vagyok a bandaban (disney channel) 2. évadjának a részeit online?

2

Hol találom meg a Harry Potter zongorakottáját ingyenesen?

3

Mi az az Unwanted House Guest?

Láttam már pár helyen felbukkani, de semmit se tudok róla. Nincs magyar neve? Mi a története? Mi ez egyáltalán?

0

Valaki egy Street Fighter 3 linket ledszi?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!