Találatok a következő kifejezésre: Hogy a tudják megadni a szavatossági (1 db)

Hogy a francba tudják megadni a szavatossági időt percre pontosan?

Több élelmiszeren is látni ilyet: min?ségét megörzi: 08.05.25 11.39. Szerintem ez vicces.

Legjobb válasz: Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.

Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.
Teljesen hülyeség az egész, igaza van az elõttem hozzászólónak, erre elõírás van, de pl. jónéhány csokoládét is fogyaszthatunk, ha 1-2 nappal járt le a szavatossága. Természetesen ha boltban veszünk olyat aminek már lejárt a szavatossága azt jelenteni kell egy az árúkért felelõ dolgozónak, vagy a tulajdonosnak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a szavatossági idõ nem percre pontos, és vannak biztonsági elõírások, és hogy igazából csak az árusításra vonatkoznak. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi a francért szerepel órára, percre pontosan? Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez így mûködik...
szerintem sem. És az agyamra mennek azok, akik azonnal kivágják a kukába a kaját (adott esetben az enyémet), mondván, ennek lejárt a szavatossága, és tiszta hülye vagyok, hogy ezt én meg akarom enni. komolyan mondom, hol van az az idõ, mikor a húst a színérõl, meg a szagáról állapítottuk meg, hogy jó-e?
A gyártósoron számítógép kezzeli a nyomtatást, ami általában percre van beállítva, ezért a gyártás és a lejárat dátumát percre pontosan nyomtatja rá a csomagolásra. Az óra/percet nem kell figyelembe venni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

WestEnd-ben szeretnék köldök piercinget csináltatni, de még 16 vagyok. Muszáj szülőnek ott lenni? Mert csak felutazok ismerősökhöz, és a szüleim 120km-re lennének tőlem, és ez így nem kivitelezhető hogy valamelyik szülő eljöjjön velem.

Vagy esetleg elég egy papír?

0

Nyelvtanilag helyes és értelmes ez a két angol mondat? Fontos!

1.There's always a reason to happiness.

2

Mikor és hogyan kell cirkot vetni? Hol lehet vetőmagot kapni? Hogy kell gondozni?

0

Djarum Vanilla vagy a szegfűszeges jobb?

0

Fizika feladat:D Ird le egy olyan a tengereken használt berendezés müködését, amely a fényvisszaverödés elvén müködik?

8

A chatroulettre nem birom megadni a telefon számomat mert Szerbiában élek ezért valaki megadja a helyemben és elküldi nekem a kódot?

Nemhasználnám valami másra a telefonszámot.Nem olyan ember vagyok.

1

Csak szerintem nagyon aranyos, hogy a G betűn mikulás sapi van? :D

4

A szeptember 21én vásárolt rossz cipőt kicserélnek a tallyban?

Akkor vettem magamnak egy bakancsot és most látom, hogy a talpa válik le. A blokkon nincs rajta, hogy meddig lehet visszavinni :/ szerintetek még kicserélik? Vagy visszaadják a pénzt?

2

Mit vegyek apának karácsonyra?

49 éves. Szereti a kocsikat és szeret főzni. Kertes házban lakunk, van egy németjuhász kutyája. Kb. 1500 ft érték körül valami pici, kis jelzés értékűnyi ajándékot tudtok ajánlani?

2

16 évesen rendelhetek az interneten magamnak előfizetős telefont? A telenortól

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!