Találatok a következő kifejezésre: Hogy a tudják megadni a szavatossági (1 db)

Hogy a francba tudják megadni a szavatossági időt percre pontosan?

Több élelmiszeren is látni ilyet: min?ségét megörzi: 08.05.25 11.39. Szerintem ez vicces.

Legjobb válasz: Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.

Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.
Teljesen hülyeség az egész, igaza van az elõttem hozzászólónak, erre elõírás van, de pl. jónéhány csokoládét is fogyaszthatunk, ha 1-2 nappal járt le a szavatossága. Természetesen ha boltban veszünk olyat aminek már lejárt a szavatossága azt jelenteni kell egy az árúkért felelõ dolgozónak, vagy a tulajdonosnak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a szavatossági idõ nem percre pontos, és vannak biztonsági elõírások, és hogy igazából csak az árusításra vonatkoznak. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi a francért szerepel órára, percre pontosan? Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez így mûködik...
szerintem sem. És az agyamra mennek azok, akik azonnal kivágják a kukába a kaját (adott esetben az enyémet), mondván, ennek lejárt a szavatossága, és tiszta hülye vagyok, hogy ezt én meg akarom enni. komolyan mondom, hol van az az idõ, mikor a húst a színérõl, meg a szagáról állapítottuk meg, hogy jó-e?
A gyártósoron számítógép kezzeli a nyomtatást, ami általában percre van beállítva, ezért a gyártás és a lejárat dátumát percre pontosan nyomtatja rá a csomagolásra. Az óra/percet nem kell figyelembe venni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezek melyik animek?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Hogy lehet végleg eltüntetni az idegesítő reklámokat? A gépről mert már nagyon idegesítenek

2

Te hogy értelmeznéd ezt a pár sort?

Nagyjából tisztába vagyok az egész dalszöveg jelentésével,de ez a két sor valahogy mégse érthető...

0

Mit csináltak? .

Mit csináltak hogy híresek lettek az "ask celebek" ? Gondolok itt Nasz Danira(akit én is követek), Fűrészre, Jade-re...

1

Ha rendeltem 1 ékszert (ma) és azt irták hogy:Utalás beérkezte utáni munkanapon küldöm a csomagot. Akkor az azt jelenti hogy hétfőn küldi és kedden jön meg? :D (Bocsi az esti fárasztásért)

2

Hogy kéne rábeszélnem a suliváltásra a szülőket?

Mivel nem érzem jól magam a jelenlegi sulimban, ezért el szeretnék menni. Azonban a gond az, hogy nem csak a suliból de a városomból is elszeretnék menni egyéb okokból. Beszéltem erről a szüleimnek, de ők mégis itt szeretnének tartani. Hogyan győzzem meg őket, hogy vigyenek el? Egy csomó tárgyból bukásra állok, és gyakorlatilag fizetünk a semmiért. Kéne valami tanács. 15/f

2

Most állítólag visszajött a sorkatonasrág. Ez most igaz vagy nem? Azt mondják hogy január 1. től lép életbe. Véleményeket nem kérek, csak a választ.

5

Ha én 2 személynek szeretnék egy szobát pár órára, milyen szállástípust kellene keresnem?

Lehetőleg árban is jó legyen, tehát ne egy 10000 ft/éj-es hotel legyen. Köszi!

2

Egy csomó mindenkinek ombres haja van. Miért mondjátok h már nem divat? Itt nem is volt az én régebben még soha nem láttam

1

Baj hogy keresztény létemre nagy ívben le**arom a kereszténységet, úgy értem hogy nem járok templomba vagy káromkodok meg stb. mertén nem is akartam keresztény lenni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!