Találatok a következő kifejezésre: Hogy a tudják megadni a (9 db)

Free Pascal-ban hogy tudom "beállítani", hogy én tudjak megadni 5 számot, és ne a program random generáljon?

Legjobb válasz: elején type ttomb=array[1..5]of integer; var x:ttomb; for i:=1 to 5 do begin write('add meg a(z) ',i,' számot'); readln(x[i]); end

elején type ttomb=array[1..5]of integer; var x:ttomb; for i:=1 to 5 do begin write('add meg a(z) ', i, ' számot'); readln(x[i]); end
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Hol találok olyan weboldalt ahol nem kell megadni banszámlaszámot hogy el tudjak adni valamit? (pl olyan mint a tesz vesz vagy a vatera )

Elakarok adni egy arany fülbevalot de a vaterán banszámlaszámot kell megadni de az nincs nekem .tudtok olyan oldalt ahol nem kell megadni ?

Legjobb válasz: aprod.hu-n is lehet!

aprod.hu-n is lehet!
meg a jofogas.hu is jó!


Vaterán muszáj megadnom a bankszámla számom hogy eladni tudjak?

Én biztos nem adom meg interneten sehol!! Van esetleg olyan oldal ahol nem kell? és eltudnék adni pár cip?t?

Legjobb válasz: ahhoz,hogy vásárolj nem kell, de ha el akarsz adni,akkor meg kell adnod. Más egyébként nem látja,csak az,aki megnyerte a licitedet. Próbáld meg az expressz.hu vagy slando.hu-t, itt nem kell. Én ott a gitáromat adtam el, de nem olyan hamar mint ha vaterán tettem volna.

ahhoz, hogy vásárolj nem kell, de ha el akarsz adni, akkor meg kell adnod. Más egyébként nem látja, csak az, aki megnyerte a licitedet. Próbáld meg az expressz.hu vagy slando.hu-t, itt nem kell. Én ott a gitáromat adtam el, de nem olyan hamar mint ha vaterán tettem volna.
Én nem adtam meg bankszámlaszámot, mégis tudtam eladni. Sárga csekken küldték a befizetendõ jutalékot.
Nem veszélyes megadni, egy számlaszámmal nem tudnak csinálni semmit és az nem is nyilvános. A jutalék miatt is kell, meg a a vevõnek is meg kell adni, hogy tudjon utalni. Én csak utalással vagyok hajlandó fizetni, bizos nem fogok rózsaszin csekken 600 forintért pénzt küldözgetni mikor az utalás ingyen van.
Személyes átvétel is lehetséges, ahhoz nem kell számlaszám.
A kérdező hozzászólása: De muszáj megadnom a bankszámla számom másképp nem tölthetek fel semmit :( nemár :(
Hát én pedig feltöltöttem bankszámlaszám nélkül. Személyesen jöttek érte, a Vatera pedig küldte a sárga a csekket hogy azon fizessem be ajutalékot. Eszemben sem volt számlaszámot megadni egy darab szerencsétlen cikkért.

Hogy a francba tudják megadni a szavatossági időt percre pontosan?

Több élelmiszeren is látni ilyet: min?ségét megörzi: 08.05.25 11.39. Szerintem ez vicces.

Legjobb válasz: Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.

Sehogy. Van valami elõírás h. milyen termék hány napig jó, azt hozzáadják a gyártási dátumhoz és ráírják. Sztem kb ennyi. Ha nem olyna romlandó cucc sztem késõbb is meg lehet enni.
Teljesen hülyeség az egész, igaza van az elõttem hozzászólónak, erre elõírás van, de pl. jónéhány csokoládét is fogyaszthatunk, ha 1-2 nappal járt le a szavatossága. Természetesen ha boltban veszünk olyat aminek már lejárt a szavatossága azt jelenteni kell egy az árúkért felelõ dolgozónak, vagy a tulajdonosnak.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a szavatossági idõ nem percre pontos, és vannak biztonsági elõírások, és hogy igazából csak az árusításra vonatkoznak. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi a francért szerepel órára, percre pontosan? Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez így mûködik...
szerintem sem. És az agyamra mennek azok, akik azonnal kivágják a kukába a kaját (adott esetben az enyémet), mondván, ennek lejárt a szavatossága, és tiszta hülye vagyok, hogy ezt én meg akarom enni. komolyan mondom, hol van az az idõ, mikor a húst a színérõl, meg a szagáról állapítottuk meg, hogy jó-e?
A gyártósoron számítógép kezzeli a nyomtatást, ami általában percre van beállítva, ezért a gyártás és a lejárat dátumát percre pontosan nyomtatja rá a csomagolásra. Az óra/percet nem kell figyelembe venni.

A bet365-ön a ahhoz hogy a bankkártyámra tudjam utal a pénzt kötelezõ megadni az útlevél számot? Ha nincs útlevelem mi a teendõ?

Legjobb válasz: van olyan is ? nálam a kifizetésnél csak a bankkártyával kapcsolatos adatokról és a kifizetendõ összegekrõl kell nyilatkoznom

van olyan is ? nálam a kifizetésnél csak a bankkártyával kapcsolatos adatokról és a kifizetendõ összegekrõl kell nyilatkoznom
A kérdező hozzászólása: Nekem azt írja hogy azért kell megadni az útlevél számom hogy tudjam igazolni hogy elmultam 18 éves ja meg postai azonosító számot is kell megadni.
én is így jártam kb 1 hete. írtam nekik, hogy nem-e lehetne személyi igazolvánnyal igazolnom magam...mondták igen, scanneljem be. másnap már jött is a mail hogy elfogadták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor szerintem én is ezt fogom tenni. Az is jó ha lefotozóm a személyim igaz?
jó minõségû legyen a fotó mert ha olvashatatlan vagy homyálos azt nem fogadják el

MS Office Excel: a Darabteli függvényben kritériumként hogyan lehet megadni, hogy egy bizonyos cella értékéhez tudjon viszonyítani?

A feladat: meg kell adni, hogy egy tartományban hány adat nagyobb mint X, ahol X értéke egy cellában van leírva. Ha a cella változik, az értéknek is változnia kell. Ms Office 2003.

Legjobb válasz: hát a darabteli függvényt arra az oszlopra adod meg ahol az a tartomány van és kritérium "x>kritérium"

hát a darabteli függvényt arra az oszlopra adod meg ahol az a tartomány van és kritérium "x>kritérium"
*x>tartomány


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!