Találatok a következő kifejezésre: Hogy a tudják (4334 db)

Az idióta kolléga, aki nem tud alkalmazkodni pillanatragasztót szokott használni.
Ha valami olcsó cuccról van szó, akkor tényleg csak a tróger megoldás marad. Ragasztót neki!
A kérdező hozzászólása: Nem ...mindig figyelik hogy ki mit csinál azért nehéz :/
Nem tudja valaki hazavinni?
A kérdező hozzászólása: Ugy kellene hogy ne lássa senki a raktárba , de mindig bennt van valaki...
Mit nem tudsz? Gondolom, egy megfelelõ csavarhúzó kell csak hozzá. Ezt még egy nõnek is meg kéne tudni csinálni, nemhogy nyolcnak. Valaki talán csak elboldogul vele közületek...
A kérdező hozzászólása: Azt hogy? azt nem tudom asszem :)
Szereld ki a gombot, miután beállítottad az állomást.
A kérdező hozzászólása: ez jó nem én nemtok alkalmazkodni hanem 2 ember a 10-hez :D
A kérdező hozzászólása: Majd beleöntök valamit és senki nem hallgatja . hát cd meg rádió van rajta .annyira nem egyszerü most 8-10000 ft lehet

Hogyan kell megoldani ezeket a kémia feladatokat? Illetve melyik anyagrészt kéne tudjam, hogy meg tudjam ezeket oldani?

1) Benzolt metil-kloriddal alkíneznek 780g benzolból 70%-os hatásfokkal. Mekkora tömegű toluol állítható elő? 2) 448 köbméter acettilént.(gondolom alk³ínezünk metil kloriddal) Mekkora térfogatú metánból nyerhetjük 90%os hatásfokkal? 3) 5 mól acetilénből hidrogén-klorid addícióval mekkora tömegű vinil-klorid állítható elő 90%-os hatásfokkal?


Hogyan tudok képeket egy zenével összerakni hogy a zenéhez feliratot is tudjak csatolni?

pl van egy zenne és vannak hozzá képeim én azt akarom hogy a képek alatt ott legyen a zene szövege

Legjobb válasz: Alap videószerkesztõk tudják

Alap videószerkesztõk tudják

Hogy a badoon levelet tudjak küldeni, ahhoz vip tagság kell?

Legjobb válasz: üzenet küldéséhez nem kell, annak lenni, de még dumáláshoz sem, ahhoz, hogy tudjad kinézett meg, ahhoz kell

üzenet küldéséhez nem kell, annak lenni, de még dumáláshoz sem, ahhoz, hogy tudjad kinézett meg, ahhoz kell
A kérdező hozzászólása: Akkor hogyan lehet üzenetet küldeni?Sehol sem találok olyan gombot.
Csevegjetek!

A Valeriana Relax segít abban, hogy jobban tudjak koncentrálni? És ha reggel veszem be, nem álmosít? Fősulira járok, és nem lenne jó elaludni órán. De eléggé feszült, stresszes vagyok mostanában. Tapasztalatok? 19/L

Legjobb válasz: Hát õszintén szólva én este szoktam lefekvés elõtt 2-3 szemet, hogy tudjak aludni. Nappal csak 1 szemet szoktam, de nem vettem észre, hogy álmosítana. Próbáld ki vegyél be 1 szemet idegesség ellen és ha nem leszel álmos emeld fel 2-re.

Hát õszintén szólva én este szoktam lefekvés elõtt 2-3 szemet, hogy tudjak aludni. Nappal csak 1 szemet szoktam, de nem vettem észre, hogy álmosítana. Próbáld ki vegyél be 1 szemet idegesség ellen és ha nem leszel álmos emeld fel 2-re.
koncentrálásra biztos, hogy nem jó altatásra jó ezért ne reggel vedd be, hanem este, és majd jól elalszol max. abban segít, ha jól kialszod magadat, és másnap pihentebb leszel, és akkor fogsz jobban koncentrálni. de szerintem ne szokj rá (én nem ismerem)
2-esnek igaz7a van. Jelenleg Indiában és Kínában óriási manufaktúrák épülnek a nyugatiak egészség hajszolására, ami mellé ész általában nem párosul. Ezért keleten minden mocskot ipari mértekben beletesznek - ez nem összeesküvés elmélet, hanem tény, ez üzlet ennyi - és amíg az Eu-ban labdát kell dobni a sertésnek mielõtt hogy ne unatkozzon amíg levágják, addig keleten semmilyen kontroll nincs, szó szerint. És itt, az ezoterikus boltokban és fõleg a neten szépen felvásároljuk a szemetet, és bezabáljuk. Ha mindenáron valami bogyót akarsz szedni, akkor itt tényleg a saját érdeked, hogy egy kicsit többet fizess azért, hogy ne keleti legyen, bár már ilyet szeritnem nem is nagyon találni.
2-es voltam és vagyok: Az étrend kiegészítõkrõl is sok rosszat lehet hallani! A legutóbbi idõben a Fogyasztóvédelmi Hatóság által is bevizsgált termékekrõl derült ki, hogy több benne a kárt okozó anyag mint ami hasznos lenne! Remélem nem interneten rendeled, mert elsõsorban azok kapták a veszélyes étrend-kiegészítõt akik ezen a vonalon rendeltek! Szabad elmondani azt is, én nem vásárolnék ilyen szert már a boltokban sem!
Csak annyit tennék hozzá, hogy attól még hogy valami gyógynövénykivonat, nem jelenti azt hogy nem lehet rászokni. A valerianizmus egy régóta ismert állapot krónikus valeriana szedés esetén.
Ezzel a gyógynövényes kapszulával jobban jársz mint a gyógyszerekkel. Nem lehet rászokni és teljesen veszélytelen hosszú távon is, nem úgy mint a gyógyszerek. Nem vagyok gyógyszerellenes, de amire van természetes alternatíva arra minek szedjek gyógyszert? Nekem a Valeriana bevált szedtem a magnéziumot is rágótabletta formájában az viszont egy kalap sz*r annyit nem ért..
mondd el házidokinak h. ideges, feszült vagy, nem tudsz mit tenni ellen.. Fel fog írni xanaxot vagy rivotrilt ami majd segíteni fog!! Tapasztalat ;)
A kérdező hozzászólása: hát ez étrendkiegészítõ...nem gyógyszer, nem lehet rászokni... de sztem kipróbálom, és majd meglátom, hogy mi lesz... köszi a válaszokat :)
Szerintem nem kéne elkezdened a gyógyszerszedést annál is inkább, mert a szertõl gyógyszer-függõvé válhatsz. Fáradtabbak, elesettebbek vagyunk akkor is, ha kevés a vitamin készlet a szervezetben. A napszak melyik részén vagy fogékonyabb:hajnalban, reggel, délben vagy este? Abban az idõszakban tanulj és meglátod, a fele idõd sem megy el! A vizsgaidõszakban viszont kívánatos lenne magnéziumot (kombinált formáját vegyed ami jobb hatásfokkal felszívódik)szedjél, mert a vizsgadrukkot könnyebben vészeled át.
nem álmosit én szoktam bevenni nap közben is mert megnyugtat de álmos nem leszek tõle...

Hogyan lehet facebookon azt megcsinálni hogy ne tudják lájkolni vagy ne lehessen rámenni a képre?

Legjobb válasz: A bealitasok fiokban tudod szabajozni az egeszet, de az, hogy ne tudjak lajkolni vagy ne tudjak megnyitni a kepedet ez csak is az ismeretlenekre nyilvanos ha be is allitod, a barataid mar lajkolhatjak es a kepedet is megnyithatjak...

A bealitasok fiokban tudod szabajozni az egeszet, de az, hogy ne tudjak lajkolni vagy ne tudjak megnyitni a kepedet ez csak is az ismeretlenekre nyilvanos ha be is allitod, a barataid mar lajkolhatjak es a kepedet is megnyithatjak...
Ramesz a fenykepeidre es az albumod alatt megjelenik vlmi kis abra amire rakattintasz es van tobb lehetoseg pl : nyilvanos , ismerosok, csak en, egyeni. Ott valaszthatod ki!

Olyan van hogy nem tudják megállapítani a rák fajtáját?

Édesapám februárban hunyt el rákban. Megvolt a boncolás is, vizsgálatok stb, de nem tudták megállapítani milyen fajta rák volt. Néhány az egészségügyben dolgozó ismer?söm azt mondta, ilyen nincs, ha megvizsgálták tudniuk KELL mi volt az. Ez igaz vagy sem?

Legjobb válasz: Ha mát annyira áttétes volt,hogy több szerve vol ákos,akkor csak azt tudják megmondani,hogy tüdõ-gyomor-vastagbél...akármire átterjedt rák,ami kiindult valahonnan. De azt nem hogy pl vastagbélrák,áttéttel ide és ide meg amoda.

Ha mát annyira áttétes volt, hogy több szerve vol ákos, akkor csak azt tudják megmondani, hogy tüdõ-gyomor-vastagbél...akármire átterjedt rák, ami kiindult valahonnan. De azt nem hogy pl vastagbélrák, áttéttel ide és ide meg amoda.
Szerintem lehetséges. Azt tudni, kell, hogy a daganatok gyakorlatig soha nem homogének, azaz szinte soha nem egyfajta rákos elfajulásból állnak. Vannak olyan esetek, amikor olyan "vad típusú", elvadult daganatok találnak a betegben, melyben 1 tumoron belül van 5-10 vagy mégtöbb féle rákos elfajulás. Ilyenkor nagyon nehéz megmondani, hogy melyik is volt a legmalignusabb, legagresszívabb, melyik az ami a panaszokat elsõsorban okozza. Az ilyen daganatokat általában (de nem kizárólag) dohányzás okozza, nem feltétlenül kell hozzá, hogy aktív dohányos legyen az illetõ, akkor is megjelenhet ilyen daganat, ha már több évtizede leszokott.) Szóval, ilyen "elvadult" daganotknál elképzelhetõ, hogy nem tudják megmondani milyen típusú rák is volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Gyorsan, 3 hónap alatt zajlott le az egész, elõször a hasnyálmirigye mögött találtak egy daganatot decemberben, februárban elérte a szívét és az agyát. Jó lett volna tudni, mivel apai ágon mindenki rákban halt meg eddig és szerintem így nem mindegy.
a hasnyálmirigye mögött? és összefüggött a hasnyálmiriggyel? mert hasnyálmirigyrák esetén nem csoda ha csak 3 hónapot élt, az egyik (ha nem a) legrosszabb prognózisú daganat. Mivel gyakorlatiglag alig van tünete, és ami van is túl általános, gyakorlatilag szinte soha nem fedezik fel idõben. Sokszor csak véletlenül, vagy már késõn fedezik fel. Bár most elvileg van egy új módszer amit egy 15 éves srác fejlesztett ki, de ez idei felfedezés, szal még pár évig biztos nem terjed el még amerikában sem.
Ilyen esetben sokszor nem tudják visszavezetni.Ha áttét kerül a nyirokcsomókra/hasnyálmirigyre , onnan pár hónap és vége.Akárhonnan átterjedhetett, rögtön szétburjánzik, utólag már nem derül ki honnan indult.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Minden nyugat-afrikai email átverés, de ezt még az amatõrök is tudják. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!