Találatok a következő kifejezésre: Hogy a elhelyezni (94 db)

Nem értem, miért kellene elhelyezni, vidd magaddal haza.
Csatlakozom az elõzõhöz: vidd magaddal.
Szüleid megengednék a kutyust? Csak akkor gondolkodj kutyában, ha igen. Az egyetemnek is vége pár év múlva, egy kutyát 10-15 évre választ magának az ember. Ha a szüleid eleve nem engednék meg, gondolj arra az eshetõségre is, ha egyetem utána hazaköltöznél, akkor mi lenne a kutyával?!
vidd magaddal haza.. vagy a szüleid nem engednék , hogy oda vidd?? ha nem engedik, akkor egy baráthoz vinném aki bevállalja pár napra vagy kutyapanzió bár az drága, én biztos magammal vinném..

Az elefánt szobrocskákat hogyan kell elhelyezni a szobában, hogy szerencsét hozzon? Merre álljon az ormánya? Baj ha több van mint hét?

Legjobb válasz: az orrmánya érjen a homlokához,azt tudom...A lényeg, hogy az elefánt ormánya felfelé álljon és az ajtóhoz vagy az ablakhoz közel kell elhelyezni. "Az elefánt az ormányából nyeri erejét. Szimbóluma az erõnek, a bölcsességnek és az éleselméjûségnek. Egy legenda szerint az elefánt a hátán egy drágakõbõl készült kívánságtartót hord. Ha erre ráteszed kívánságaidat, akkor azok valóra válnak.

az orrmánya érjen a homlokához, azt tudom...A lényeg, hogy az elefánt ormánya felfelé álljon és az ajtóhoz vagy az ablakhoz közel kell elhelyezni. "Az elefánt az ormányából nyeri erejét. Szimbóluma az erõnek, a bölcsességnek és az éleselméjûségnek. Egy legenda szerint az elefánt a hátán egy drágakõbõl készült kívánságtartót hord. Ha erre ráteszed kívánságaidat, akkor azok valóra válnak.
Én úgy tudom, hogy nem baj, ha több van. Ami az elhelyezkedést illeti, úgy hallottam, hogy az ormánynak az ablak felé kell néznie bárhol is van a szobában.
SZIMBÓLUM..ott a kulcs szó.ez csak egy szimbóluma xy-nak, nem hordozza magában azt.szeretem az ezotériát, de attól hogy egy tárgyat leteszel valahová, annak semmi ereje nem lesz, az csak egy tárgy.nem hordoz magában semmi erõt, szerencsét stb
Valóban, általában csak szimbólum, azonban hatást is kicsikarhatunk belõle, ha tudjuk, hova kell tenni. Üveg lapú asztal déli vagy keleti oldalára kell tenni (attól függõen, melyik van messzebb a bejárattól), és hántolatlan rizzsel kell körberakni. A rizsszemek egy körvonalat alkossanak, és 1.13 cm-re legyenek az elefánttól (az 1.13 mitikus szám: a négy elem õsanyjának születést január 13-ra teszik, ebbõl jött az 1.hó 13, azaz az 1.13). A hatást lehet tovább fokozni, de ahhoz további szempontokat is figyelembe kell venni.
Orral a szemetes felé, fenékkel a lábad irányába, hogy egy határozott rúgással a kukába rúghasd mindörökre. Gondolkozzál már egy kicsit, okosabb vagy te ennél: Ateista szemmel: Hogy lehet egy darab faragott tárgynak hatalma már? A szeretett karácsonyfát is bûvölettel álljuk körûl, csodálván szépségét, melegséget öntve szívünkbe, hogy két hét múlva leszáradva, dühösködve hulló levelére "vágjuk ki az ablakon". Hívõ szemmel: Ne csinálj faragott képeket sem annak képére amik a földön, vagy az égben, vagy a vizekben vannak, mert az Úr a te Istened féltõn-szeretõ isten... Ez csak egy gusztustalan bálvány, aminek hatalmat tulajdonítasz

Hogyan tudom windows 7en beállitani, hogy a mappákat kézi rendezés sezrint tudjam elhelyezni?

Ne pedig ugy legyen, hogy abc sorrendbe, stb..?

Legjobb válasz: Ez már volt és hülyeség. Ha rendezgetni akarsz, ott az Asztal.

Ez már volt és hülyeség. Ha rendezgetni akarsz, ott az Asztal.
A kérdező hozzászólása: persze. de hogyan lehetne megcsinálni?

Hogyan tudnék elhelyezni weoldalon felvillanó szöveget? Ami nem zavarja a böngészőt. Pozitiv gondolatok időnkénti felvillantására használhatom? Kódot is elfogadok.!

Legjobb válasz: De kedves vagy hogy elfogadsz kódot is.Nos ezt javascriptel kell megoldani ha kell adok kiindulópontot: document.getelementById (style.color) setTimeout Ha teljes forráskód kell akkor bérelj fel egy webfejlesztõ céget.

De kedves vagy hogy elfogadsz kódot is.Nos ezt javascriptel kell megoldani ha kell adok kiindulópontot: document.getelementById (style.color) setTimeout Ha teljes forráskód kell akkor bérelj fel egy webfejlesztõ céget.
A böngészõt lehet, hogy nem zavarja engem viszont tuti halálra idegesítenek az ilyen elõreugró vackok, fõleg ha semmi számomra lényegeset nem közölnek.

A www.lapok.eu oldalon hogyan lehet beilleszteni forráskóddot? Illetve hogyan lehet elhelyezni adsense hirdetést? Mire kell rákattintani?

Nem látom a forráskód,html ikont a szerkeszt?felületnél.Ha valaki tud írjon részletesen.Válaszokat el?re is köszönöm.

Hogy tudom elhelyezni a simeimet a the sims 3-ban?

Megcsináltam a házat abban az értékben hogy meg tudják venni tovább?

Legjobb válasz: Hello!! Hogy ha megcsinalalod a csaladodat megkerdezi hocva rakjad de hamarvalajol elnek akkor elkell koltoztetni vagy szamitogepel v telfonal

Hello!! Hogy ha megcsinalalod a csaladodat megkerdezi hocva rakjad de hamarvalajol elnek akkor elkell koltoztetni vagy szamitogepel v telfonal
ha még egyáltalán nem kezdted el velük a játékot, csak ugye kész vannak a karakterek, akkor menj a játékbeállításokra, válaszd ki a családot és lesz egy olyan opció, hogy másolat elhelyezése. :) és csak kattints rá a kívánt házra :) (de ha lemezröl van telepítve, a kiskönyvben mindent megtalálsz)

Fiúk, ti a péniszeteket hogyan szoktátok elhelyezni ha alsónadrág van rajtatok?

komoly válaszokat várok!

Legjobb válasz: felveszem az alsógatyát és ennyi, nem rakosgatom, megtalálja az a helyét.

felveszem az alsógatyát és ennyi, nem rakosgatom, megtalálja az a helyét.
boxerban általában mindig próbálom lefelé állítani, fecske gatyában meg úgy áll ahogy éppen van :D
Hol jobbra, hol balra, hol kozepre, ahogy eppen jol esik es nem tapad meg bizsereg meg nyomja a hereimet szet:)
Ahogy a boxerben éppen van .
amikor szûkebb a gatya akkor a golyót hagyom lent, és a farkam meg felhajtom, de csak szûkebb gatyáknál, h ne nyomja a herét. amúgy meg hagyom h lógjon, ahogy jólesik neki :)
42F Nem helyezem sehová. Felveszem az alsónadrágomat, és hagyom, hogy megtalálja ahelyét az Öcskös, amerre jólesik neki.

Mekkora alapterületû legyen az a doboz, amibe el tudják elhelyezni az összes különbözõ méretû érmét úgy, hogy a szélétõl legalább 0, 5 cm kimaradjon?

Milyen méretû legyen az az érmesorozat, amelyekre teljesül, hogy a legkisebb átmérõje 15 mm, a legnagyobb átmérõje 40 mm. A nagyobb érme átmérõje 30%-kal nagyobb a kisebbnél. Továbbá figyelembe kell venni, hogy az érmét elõállító gép csak mm-es méretekkel dolgozni.

A Dragon City-ben hogyan tudom elhelyezni és felnevelni a legendás sárkányomat 24-es szinten?

Van egy legendás sárkányom, de neki a helyet 36-os szinten lehet megvenni, de láttam már olyan hogy 28-asnak, meg 32-esnek 4 is van.Hogyan lehet megcsinálni?

Hogy tudnám elhelyezni a 12cm es ventilátort 8-9 cm es helybe?

Rendeltem egy 12 cm es Hűtőventilátort:Arctic F12 Pro 12cm PWM márkájút és a gépemben csak 8-9 cm es hely van. Parasztosan felcsavarozni fel lehet? Szóval nem lessz belőle semmi probléma ha kicsit instabilan van rögzítve ?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen régebben... Fel lehet rá rakni ha van normális csavarod :D (venti rögzitõ) Ha jól emlékszem nekem 2 csavarral volt rögzítve, de bírta :D DE ha van egy kb 5-ös fúrószálad ami jó akkor azzal meg tudod csinálni a többi lyukat is ha olyan a házad, hogy belefér :D Amúõgy ajánlani nem foom, hogy nagyobb ventit rakj bele, de ha ilyet vettél... akkor ez van :D

Nekem is volt ilyen régebben... Fel lehet rá rakni ha van normális csavarod :D (venti rögzitõ) Ha jól emlékszem nekem 2 csavarral volt rögzítve, de bírta :D DE ha van egy kb 5-ös fúrószálad ami jó akkor azzal meg tudod csinálni a többi lyukat is ha olyan a házad, hogy belefér :D Amúõgy ajánlani nem foom, hogy nagyobb ventit rakj bele, de ha ilyet vettél... akkor ez van :D
A kérdező hozzászólása: Köszi hát 12 cm es mellett döntöttem mert most csak egy 8 cm es van ! Akkor lehet majd megfurogatom a házat
Oks, remélem sikeül... Nem egyszerû azt a vékony lemezt csak úgy házilag furkodni... Ha van oszlopfúród, akkor használd, ne csak dísznek legyen :D
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom majd amúgy ha csak egy lyukba rögzítem az úgy nem jó ? Szóval a ferdeséget megoldóm csak érted..egy lyúk az nagyon gáz ?:D
Ne legyél már igénytelen, simán lehet fúrni a gépházakat. Fogod, kifúrod és kész, rögzítheted. Ha akarod még ki is tágíthatod a lyukat egy flexszel. G.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!