Találatok a következő kifejezésre: Hogy a csókolózni (120 db)

Az baj hogy a barátom nem akar velem csókolózni?

Több mint 2 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, minden jó, a szex is. Csak az a bibi, hogy általában csak szájtapuszit ad, nem lehet vele jókat, sokat csókolózni, és viszont szeretném. Mikor rákérdeztem, ? azt mondta, nem szeret csókolózni. Régebben azért ez nekem nem t?nt fel annyira. Jó, órákat soha nem lehetett vele, de azért régebben jobban benne volt. Ez baj?Tudom hogy vannak pasik akik nem szeretnek csókolózni, de én hiányolom! Mert ugye a csók a legintimebb dolog, és ? meg nem akar... Mit tegyek? Hagyjam békén ezzel?

Legjobb válasz: Nálunk pont fordítva van ez. A barátom csókmániás, mindig szeretne hosszan, sokat csókolózni, én viszont inkább bújós vagyok, sokkal jobban szeretem például átölelni és szagolgatni. Emiatt mindig én szakítom meg a csókot, mert én hamarabb megunom, mint õ, de igyekszem kitartani ameddig csak lehet:D Nem az, szeretek csókolózni, csak nem olyan hosszan. Szerintem a barátoddal is hasonló van, nem?:) 17/L

Nálunk pont fordítva van ez. A barátom csókmániás, mindig szeretne hosszan, sokat csókolózni, én viszont inkább bújós vagyok, sokkal jobban szeretem például átölelni és szagolgatni. Emiatt mindig én szakítom meg a csókot, mert én hamarabb megunom, mint õ, de igyekszem kitartani ameddig csak lehet:D Nem az, szeretek csókolózni, csak nem olyan hosszan. Szerintem a barátoddal is hasonló van, nem?:) 17/L
háááát ha te nagyon hiányolod, akkor elõbb utóbb mégiscsak baj :-((
lehet szájszagod van?

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik, de tudom, hogy neki fontos az, hogy a barátnője tudjon csókolózni, stb. (Lent bővebben írtam róla) Mit tegyek?

Sosem volt pasim, nyárra terveztem az els?t.

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.

Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.
szia ez az "ezt hallottam rola" meg "azt mondták, hogy õ..."... garantálom fele sem igaz... csókolózni mindenki tud...összetezsel két szájat és majd lesz vmi... hidd el, nem azért lettek azok a csajok dobva, max hogy legyen vmi indok... pasit meg nem tervezni kell, ugy sose lesz, jön magátol Járni meg miért ne járhatnál vele? nem döl össze a világ ha mégsem jo együtt
Most ballagott... ált suli vagy középsuli? Az elsõ opción se lennék meglepve ebben a mai világban :) Egyébként a csókolózást nem lehet tanítani, arra ráérez az ember, csak úgy jön magától. Lehet, hogy azt a lányt azért hagyta ott, mert rosszul csókolt. De van olyan is, hogy valaki életében nem smárolt, az elsõ csókja mégis olyan jól sikerül, hogy hú. Lehet, hogy veled is így lenne, de ha a biztosra akarsz menni, és nem akarsz csalódást, szerintem hagyd! Nézz másik fiú után. Annyi olyan srác van, akinek még életében nem volt kapcsolata. Sokkal több, mint ahány ilyen csaj! Én pl. 18 éves fiú vagyok, nem csókolóztam, nem volt még barátnõm, se szexuális kapcsolatom senkivel. És úgy érzem, hogy semmirõl se vagyok lekésve. Igaz, kort nem írtál, de feltételezem, hogy fiatalabb vagy... Miért pont Te lennél lekésve bármirõl is?
Hát ha nem szeretnél vele járni akkor mit szeretnél? De értem hogy gondolod.Az elsõn túl kell lenni, de ne úgy fogd fel, hogy muszáj vagy ilyesmi.Figyelj én pl. úgy voltam hogy az életemben nem fogk csókolózni mert [email protected] meg stb. és amikor adakerült a dolog az elsõ kicsit komolyabb barátommal, tök automatikusan jött.Szinte mintha nem is én lettem volna.Ne félj kérlek mert nincs mitõl! És ha még valamirõl így gondolkoznál akkor gondolj arra, hogy ezek most nem azok az emberek akikkel te 17-18 évesen leszel, tehát nem kísér végig az életedben:) .Ha olyan rohadtul szarul s smárolsz majd akkor mivan?Elmondja egy haverjának vagy valami...Pöff. és a legrosszabb eset is az hogy mondjuk 2 hónapig ez téma aztán elfelejtik.DE ez tényleg a lehetõ lerosszabb eset! NE FÉLJ:) ))))) sok sikert
Nem éppen érett és a lányokat tisztelõ gondolkodásra vall, ha valaki ilyen feltételeket szab. Könyörgöm, ez nem "vizsga", hogy megfelelt, vagy nem felelt meg! Ha szeretsz valakit, nem így mûködik, akkor majd együtt beletanultok a csókolózásba is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :'(
Ha nem ír neked, akkor felejtõs. Ez azt jelenti, hogy nem jössz be neki, nem akar hozzád közelebb kerülni, mert még félreértenéd. Mert akkor még neki lenne ciki kimagyarázni, hogy hát õ valójában nem is akar semmit, barátként kezel, csak jól el tud beszélgetni idegenekkel. Azt mondom, keress olyan fiút, aki élvezi a társaságodat, akivel megtaláljátok a közös hangot, jókat tudtok beszélgetni. De lehetõleg ne msn-en tegyétek, mert annál trébb ismerkedési mód nem igazán van. Csak a pofára eséseknek, meg a semmibe kiáltott szavaknak ad otthont.
ilyenkor tudom értékelni, h kisiskolásként még csak hallomásbol ismertem az internetet...telefon is csak 14évesen..."muszáj" volt "élõben" ismerkedni 22/L
Nézd, lehet, h kicsit röhejes, de igaz: "nem szeretnék járni vele, mert tudom, úgyis szakítana". Ha nem jöttök össze? Egyedül maradsz. Ha összejöttök, és szakít veled, egyedül maradsz. Ugyanott vagy. Õszintén, mi vesztenivalód van? Semmi. Ha nem jön össze mégsem, majd visszazökkensz a régi kerékvágásba: legalább megpróbáltad, legalább tapasztalatot szereztél. Ha összejön, akkor meg tök boldogság, nem? :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szeretnék vele járni, vagyis nem tudom! Nagyon félek mindentõl! :( Kiderítettem, minden igaz amit leírtam! Általánosból ballagott el most! 13 éves vagyok :D Még az a nagy gondom, hogy fennt van nálam MSN-en, de sosem ír nekem! És akárhányszor írok, sosem tudunk mirõl beszélni! Hogy vagy, mit csinálsz, aztán semmi... :( Mirõl tudnánk beszélni? És hogy mondjam meg neki hogy tetszik?
Figyelj. Úgy próbáld meg kideríteni , hogy bejössz-e neki , hogy mond azt neki , hogy nincs kivel felmenned a városba(bár nem tudom , hogy szoktál-e csavarogni)és elhívod. Aztán már ott szemtõl szemben ráfogsz jönni. Mert azt látod egy fiún ha bejösz neki. Ha azt veszed észre , hogy igen akkor rajta. Indulhat a flörtölés:)

Hogyan kell csókolózni? Itt a válasz:

Kicsit elegem van már abból hogy kb mindenki fél az els? csóktól, fél h elrotnja stb. Itt egy kis videó ami segít a "tanulásban":

Legjobb válasz: Így kínaiul kell csókolózni...

Így kínaiul kell csókolózni...
és még hogy smárolt az üveglappal! nyalogatta..
Hát én majdnem összepisiltem magam a röhögéstõl... :DD Hogy nyálazza már össze-vissza azt az üveget.. ott csorog le a nyáltenger. xD Az volt a legjobb, amikor elkezdtem röhögni, és utána még cuppogott is hozzá; mint egy hal. Na én ott... kész voltam gyerekek. :DD De ahogy a végén olyan bájosan, szüziesen pislog és mosolyog... mellette meg az agyonnyálazott üveglap. Hehe :DDD
Ez olyan kérdés mint ha valaki ezt kérdezné: Hogyan kell levegõt venni? :D Az a vidó nagyon durva széjjel nevettem magamat rajta :D
höhö :D
Áááá, ez nagyon komoly. xD És már látom magam elõtt, ahogy a sok 12-13 éves rácuppan az üveglapokra... :DD
xDDD Háát ez kinai csók nem magyar szwal tök mind1..xD
az elején beindultam :* , de a végére röhögõ görcsöm lett :) )
Én totál beindultam tõle :D
Mindjárt felteszem a kérdést, hogy "Ki értette, illetve kinek nyújtott segítséget az a videó, amin egy lány smárolt egy üveglappal?"
tényleg mitn 1 hal...
Édes istenem... elkapott a röhögõgörcs... xDDDDDD
Hát ez remek, de mit mondott? És hogy rácuppant az üvegre.
nyalogatni és puszilgatni kell egy üveget?:D
xDDDDD ez lol de ezt komolyan gondoltad??? ez a vidi katasztrófa xD


az jon magatol, ne felj;)
Majd tényleg jön magától. Elhatározod, hozzáérsz a szájához, majd ha kinyitja a száját akkor jöhet a többi... És ha már 1 hónapja együtt vagytok akkor szerintem simán belefér a csók:) sok szerencsét, szorítok neked:) pussz: G
ahogy a filmekben
A kérdező hozzászólása: szerintetek nyelves vagy nem nyelves de én szeruntam a nem nyelves-re szavazok....
Tetszene neki, hogy már szeretnél vele :) De legyen meglepi sztem úgy sokkal izgalmasabb lesz :P
A kérdező hozzászólása: kössz...deh szerintetek.. el mondjam neki vagy inkább legyen "meglepi" oO mert nem tom mit ¢ szólna...S:
ha még a lány sem csókolózott akk õ nagyon izgatott lesz ez miatt! elhiheted..tapasztalatból mondom! és ne izgulj ... az csak ront a helyzeten, légy laza...az a legjobb;)
A kérdező hozzászólása: Ahamm..értem kössz mindent
Szerintem elsõ csók ne találkozásnál legyen hanem inkább elbúcsúzásnál :)
Ahogy kijön a kapun hopp elkapod :D
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen mindent! :)
A kérdező hozzászólása: ahamm...értem és ha legközelebb találkozok vele akkor megcsókoljam??:D
Szia! NYUGI! Legelsõ csókom, kb20 órával ezelõtt csattant el... Eléggé sokat bénáztam, egy szar szöveget kitaláltam, és be voltam sz*rva, hogy szarul fogom csinálni, de nem! Nagyon jó érzés, egész életembe tudnám ezt csinálni xD Csak szép nyugisan közeledsz hozzá, és masszírozzátok egymást nyelvét, nagyon jó!

Hogy kell csókolózni? Mi a különbség a smárolás és a csók között? Smárolás közben a lány is meg a fiú is össze érinti a nyelvét, vagy hogy? Gáz ha 15 évesen nem volt komoly kapcsolatom de nem is smároltam még?

Legjobb válasz: Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Nagyon kicsi a nyelvem. Így hogy lehet csókolózni?

Még nem csókolóztam sosem.

Legjobb válasz: Õszintén szólva halvány lila fogalmam nincs, hogy az eddigi csókpartnereimnek mekkora nyelveik voltak. Kb. ennyire számít. :)

Õszintén szólva halvány lila fogalmam nincs, hogy az eddigi csókpartnereimnek mekkora nyelveik voltak. Kb. ennyire számít. :)
huzogasd, majd megnõ
Lány vagy? Van kedved ismerkedni?
hülyeség várni a szerelemig, ki kell élned magad amíg fiatal vagy! Az igazit inkább késõbb keresd, mert csak rosszul fog elsülni. Egyébként a kis nyelvvel nincs semmi gond, a nagy nyelv viszont zavaró lehet a másik félnek, meg akár neked is. Nekem például elég nagy nyelvem van (nem annyira hosszú, de nagy a felülete, mint egy lapulevélnek), és már volt olyan csaj, aki azt mondta, hogy alig fért el a saját nyelve a szájában. Érdekes mondat volt, mondtam neki, hogy addig tegye a nyelvét az én számba :D Azzal a lánnyal nem igazán csókolóztunk utána nyelvesen, mert ha neki kellemetlen, vagy furcsa, akkor nem erõltetem. Egyébként is jobb a nem nyelves csók ha szenvedélyesen csinálják.
Igaza van az elõttem szólónak! Ne várj a szerelemig, éld ki magad! Manapság az a divat, ha fiatalon jól szétkurvulod magad. Aztán miután végigment rajtad a fél város, bíztass más tinilányokat is, hogy õk is menjenek el minimum minden második fiúval! Szánalmasan szar világ, ahol nem csak hogy 14 éves csajok vannak, akiket megkúrt a fél ország, de olyan nyomorult idióták is vannak, akik az épeszû tiniket is arra bíztatják, hogy kurvuljanak, mert így kell. Na mindegy, remélem a kérdés írójának lesz annyi józan esze, hogy ne hallgasson az ilyen gyökerekre...
21:49 Minden tiszteletem a tiéd!!!! ment a zöld!
A kérdező hozzászólása: Bárki bármit mond, nekem szerelemre van szükségem, ott, és akkor amikor jön. :)
Ha zavar a kis nyelv, beszélj szájsebésszel. Bemész az SZTK-ba, elérzéstelenítik a nyelved, és felvágják a nyelvgátat. Olyan hosszú lesz a nyelved, hogy az orrod közepéig felér.
avieholic Nem azt írtam, hogy kúrassa szét magát, hanem azt, hogy ne cövekeljen le már most egy pasinál. Kellenek a tapasztalatok a jóból, és rosszból is. Gondolom neked sem egy csajod/pasid volt, akibe nem voltál igazán szerelmes (itt nem érdekkapcsolatra gondolok). Ha majd késõbb jön rá az, hogy milyen lehet mással, milyen lehet bulizni, és szabadon, kötöttségen nélkül szeretkezni (mert egyéjszakás kaland is kell az embernek), akkor abból csak megcsalás lesz, ha pedig ne tálán tán már házas, akkor válás. Ezt akartam kifejezni, nem pedig azt, hogy feküdjön le fûvel fával. Persze egyszerûbb felületesen a rosszat meglátni, mint kicsit használni az agyadat, és a lényegi részét átlátni.
Én nem használom az agyam? Nos akkor nézzük. Szép, hogy te nem azt mondod, hogy kúrassa szét magát mindenkivel, hanem azt, hogy ne cövekeljen le egy pasinál, kísérletezzen másokkal, legyen több -szexuális- kalandja. Nálam egy ugyanaz, csak te szép köntösbe bújtattad ugyanazt. Annyira szeretem, mikor valaki nem veszi észre magát. Csak azért, mert körítve fogalmaznak az emberek, azt hiszik, hogy védekezhetnek azzal, hogy nem azt mondták, mikor valaki nyersen leírja. Sajnálom, de túl sok ilyennel találkoztam már. Én olvasok a sorok között, és nem érdekel, hogy milyen nevetséges módon akarod kimagyarázni magad. Tudom, hogy divatos elképzelés az, hogy fiatalon ki kell élni magad, csakhogy ez hülyeség. És egy 15 éves csajnak ezt tanácsolni meg még nagyobb. Kapja elég irányból, hogy ez a király, aki nem ezt teszi, az hülye. Mostmár azt is megkapja, hogy szar lesz az élete, meg fogja csalni a párját, elégedetlen lesz, meg mittudomén. Oltári általánosítás. Azért mert X meg Y a nagy szerelemre várt, aztán rájött, hogy neki a szex igazából jobban bejön mint a szerelem, még nem jelenti azt, hogy mindenki rá fog jönni. Én sem jöttem rá például, hogy nálam így lenne, pedig nem volt sok csajom. A megfelelõ tanács egy tininek, hogy éljen úgy, ahogy szeretne, keresse amire úgy érzi, hogy vágyik, majd idõvel kiderül, hogy igaza volt-e. Az nem helyes tanács, hogy ne a szerelemre várjon, hanem kúrassa szét magát mindenkivel (bocsi, keresse a kalandokat, ne horgonyozzon le egy pasinál, blablabla), mert akkor lesz majd neki jó késõbb. De az sem helyes tanács, hogy jaja várjál csak a szerelemre. Mint mondtam a helyes az, hogy tegye azt, amire úgy érzi, hogy vágyik. Ha ez az, hogy szétkúrják (bocs, több különbözõ szexuális partnere legyen), akkor azt, ha az, hogy a szerelmet várja, akkor azt. Nem kell hallgatni a húdeokosokra, akik tudják, hogy csak egy út van ami jó, a másik az meg szar.
kis nyelvel "Kisnyelves" csók. Szerintem minõségi hátránya nem lesz. :D
óriási nagy probléma :O:O:O így nem tudod a végbelén kinyújtani :O:O:O:|
ha nem mersz elõször smárolni az nem baj.. úgyis majd jön.. és aztán belejössz!
Nem csak a nyelves csók létezik!
nekem is kis nyelvem van, és sem a csókolózással sem az orállal nincsenek problémáim. használd amid van :) f/18
A kérdező hozzászólása: Írhatsz, de nem nagyon szeretek interneten komoly szándékkal ismerkedni. Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim. :D Megfogadtam, hogy ameddig szerelmes nem leszek addig nem lesz párkapcsolatom. Szerelmes pedig még csak egyszer voltam, 12 évesen, szóval... Viszont lenne kedvem megismerni, beszélgetni veled.:)
Nem a méret a lényeg, hidd el. Tudni kell használni. Nem mindenkinek jön be, ha a gyomráig ledugod a nyelved, elég csak játszani a másik nyelvével. :) De amúgy magától menni fog, ha sor kerül rá, nem kell miatta parázni, mert ha feszengsz közben, rosszul sikerülhet.
Elsõ vagyok.Nem kipróbálási szándékként írtam...Komoly kapcsolatot keresek:)
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, de nem tervezek semmit, még csak 15 vagyok. Végül is levelezhetünk, de kipróbálási szándékaim nincsenek. :)
avieholic sem ma kezdte :DD hehe
tényleg jön magától!
Hagyd hogy a pasi irányítson!
Vedd le a felsõd xD Mindjárt érdekesebb lesz az a csókolózás
Nemcsak a medvesajt a barátod hanem a gugli is lány.
Nem magyarázzuk el. Olvasd el a nagyon sok jó választ, de úgysem fog túlsokat érni ott és akkor.
Annyira jól lel ett írva, hogy tényleg vissza kéne keresned. Sokan az estét alig tudták kivárni, míg a párjuk hazaért.
nekem se magyarázták el anno és nesze az a srác is túlélte meg én is!!!!!! Ne a könnyû megoldásokat válaszd, meg milyen már az h csók közben arra figyelsz h azt csináld amit mondtak h csinálj!!! fúj, megölné az egész helyzetet, a srácnak/csajnak meg olyan lenne mintha egy babát csókolna!!! Úgyhogy gyerünk légy nagy gyerek és csináld magadtól!!!!!24/L
kedves kérdezõ. én még frissen, ma kaptam meg az elsõ csókomat. :$ kérdést is tettem ki ezelött és mindig olyat kerestem hogy hogyan kell csókolozni és nagyon paráztam. és tök ideg voltam hogy mindenki annyit irt hogy jön ösztönösen.És ma végül megtörtént.és nem lehet elmagyarézni hidd el, éstéleg jön ösztönösen.:)

Azt veszem sézre hogy a bnőm már nem szeret velem csókolózni. Ti hogy reagálnátok rá?

Ma is csókolózni szerettem volna vele, kettesben voltunk a szobába, és mindig vagy áttér másra vay egszer?en megmondja a szemembe hogy ne csináljam vagy h nem esik neki jól, meghogy már ? kin?tt ebb?l:( Mondanom sem kell hogy nagyon rosszul esik:( És legtöbbször felidegesit ez a dolog, de hát sztem ki nelenne az. Mit tegyek?

Legjobb válasz: mik vannak...

én tutira elhagynám. ne nõljön ki belõle. :)
mik vannak...
dobd ki már nem szeret. tapasztalat
Hát nem tudom, nekem akkor nem esik jól valakivel csókolózni, ha már nem szeretem...
Moss fogat! De valószínûbb, hogy nem szeret, szakíts!
hát nekem tuti nem esne jól... ez alap egy kapcsolatban...
Lehet szájszagod van.
Nekem meg a barátom ilyen... ezekkel nem lehet mit tenni!
Csak úgy én sem csókolózom a párommal.Valahogy nem esik jól, hogy nincs befejezés(szeretkezés).Õ ezt megszokta. És nem hiszem, hogy ezért ne szeretném. Ja, amúgy van 1 pici babánk 30/L
szeretlek!
Kinott belole?Jo neki....nekem minden vagyam az h megcsokoljam a baratom..erre meg h kinot belole!!!!????
Ilyeneket, hogy "szeretsz-e", "folytassuk-e a kapcsolatunkat" nincs értelme megkérdezni. Fel kell vázolni a problémát õszintén, és legfeljebb annyit kérdezni, hogy "van-e valami hozzáfûznivalód?" A válaszából el lehet dönteni, hogy a másik észbe akar-e kapni, és küzdeni értünk, vagy szarik bele, ami ugye egy normális ember számára a kapcsolat végét jelenti, amit rögtön ki is lehet mondani. A történetben eddig leírtak alapján a csaj valóban lapát-érett.
az utolsó "csak" kerek-perec megmondta az igazat :D Illetve, hogy õ h csinálná :D de nem hinném h ilyen szavakat használna, itt az elhatározottságon van a hangsúly :) beszélj vele, kérdezd meg szeret-e v miért ilyen ha igen...
Teljesen egyet kell hogy értsek a 21:23-sal...Igen valahogy neked is így kéne a barátnõddel beszélni!
A kérdező hozzászólása: ez az utso mi volt?:D
Drágám! Van valami, amit most meg kell beszülünk! Az zavar, hogy nem szeretsz velem csókolózni! Miért? Itt már többrõl van szó, mint sekély szarról, amit még el lehet kenni, most õszinteséget várok tõled! Nem érdekel, hogy rámegy e a közös életünk, de nekem b*ssza az agyam, mert egy így nem minõségi kapcsolat! Õszintén, nyíltan beszélj, ne kertelj, mert hidd el egy pillanat alatt rájövök és úgy repülsz, mint sirály! (Ebben következetes vagyok, és tényleg kib*szom, ha nem az igazat mondja)
Én imádok csókolozni a párommal.Nem tudnák nélküle meg lenni.szerintem ez fontos.így fejezzük ki hogy szeretjük egymást
Figyelj öreg(kérdezõ)! Tapasztalt rókaként tudom, hogy ha egy csaj már nem szeret velem csókolózni, fura megjegyzéseket tesz, nem igényli már annyira a társaságom akkor valószínûleg már nem szeret és ezek az elõjelek ahhoz hogy a szakítás bejelentését tervezi. Valószínû hogy megtetszett neki egy másik hím. Ez velem már számtalan esetben elõfordult. Mit tegyél? Konkrétan kérdezz rá hogy szeretné-e folytatni veled a kapcsolatot vagy sem. És akkor meg fogja mondani.
Én szeretek csókolózni. Bár nem hosszú-hosszú-hosszú-nagyon hosszú:D perceken keresztül, mint barátom, de ha kettesben vagyunk, nagyon jó dolog:) Viszont azt nagyon nem szeretem, amikor nyilvánosság elõtt akar lekapni, ott max. szájrapuszi. Beszéld ezt meg vele, de ahogy leírod... Ne haragudj, hogy ezt mondom, de valamit nagyon félreismerhettél ebben a lányban, mert elég bunkónak tûnik:S Hogy beszélhet így veled?
Hogy lehet kinõni a csókolózásból? Én furcsának találom, hogy itt többen is mondták, hogy nem igénylik a csókot csak úgy...:/ Különös. Mindenesetre, a körítéssel együtt amiket még írtál, én erõsen gyanakodnék, hogy már nem szeret, csak nem tudja hogyan lépjen ki a kapcsolatból. Beszélj Vele!
A kérdező hozzászólása: Azóta tiszta szar kedvem van:(( bnõm is látta rajtam én mondtam neki hogy idegesít ami történt, mert én fontosnak tartom a csókot is egy kapcsolatba. És ez idegesít:S
Ezzel a paraszttal nem érdemes foglalkozni! Hagyd ott, bár tudom nehéz lesz! De akkor is...nem érdemes vele foglalkoznod! Keress mást, ha nem megy egyedül, de õt mindenképp hagyd el! A második kérdésre pedig: igen, én nagyon szeretek csókolózni! :)
én imádok csókolózni:) szal tényleg fura a dolog...sztem beszéld meg vele..
A kérdező hozzászólása: Meg mondta azt is amikor letámadtam, hogy nem kell még hazamenned? anyukád már biztos vár:S :((( kicsit ezis rosszul esett De amugy õszintén csajok ti imádtok a párotokkal csókolózni kb olyan fél percen keresztül is ha csak kettesben avgytok az ágyban?
00:12 Végülis igazad van, de nem érzem magam asszonynak és nem is vagyok asszonyos... :-)
1, vagy kellemetlen a lehelleted (nem kell feltétlen rágó... fogat mosol tali elõtt és egy mentolos cukorka, ez amúgy se rossz...) 2, nem szeret.
utolsó, akkor te nem L-lány vagy, hanem asszony:D
tictac, mentos
Dehogy késõ :) és nem csúnya ^^ (18/F)
A kérdező hozzászólása: Kosszi!de a smaci?
1# vagyok: Tudod, errõl nem tudok konkrét véleményt mondani de szerintem ha valaki csak azért nem akar tõled semmit mert fogszabályzód van, vagy épp mert zavarja csók közben akkor menjen a fenébe :) Ha valakinek igazából tetszel és megszeret akkor nem fogja zavarni a fogszabályzód. És ha belegondolsz utána amikor nem lesz, akkor a fogaid is szebbek lesznek ami pozitív dolog :) Ha bármi kérdésed lenne ezzel vagy bármi mással kapcsolatban nyugodtan írj privátot, szívesen segítek ^^
A legjobb kor erre a dologra. Idõben rendbe lesz téve... késõbb egyre gázabb lenne... 20 éves kor felett már annyira hogy inkább álljanak össze vissza de nem fogsz csináltatni...
Nemrég vették le a fogszabályzóm, de egyáltalán nem tapasztaltam, hogy valaki is amiatt utasított volna el. Szerintem ha nem egy nagyon intenzív franciacsókcsatát akarsz összehozni, akkor nem érezni semmilyen különbséget. Te is megszokod idõvel. 14 évesen meg még pont jó, hidd el, késõbb nagyon örülni fogsz, hogy belevágtál, mintsem, hogy egész életedben kuszák legyenek a fogaid. Sosem értettem, miért lenne csúnya a fogszabályzó: Rendben, nem a legszebb egy fémdarab a szádban, de azt jelenti, hogy törõdsz a fogaiddal. Én még szerettem is. Bár jobban szeretem, hogy lent van :D 16/L
Szia! Én most vagyok 19 éves, nekem 13 éves koromtól 17 éves koromig volt fogszabályzóm...nem volt csúnya, és megszoktam nagyon gyorsan, hogy ott van... Útban van-e csókolózásnál? Van egy haverom (régen több is volt köztünk, de ez mellékes), a nevemre nem emlékszik, csak arra, hogy jól csókolok...és ezt sajnos mindig fel is emlegeti, pedig nem tartozik a büszkeségeim közé a drága...15 éves voltam, mikor vele "jártam"... Szerinted útban volt a fogszabályzó?:) (Sima ragasztott volt)
14 évesen még hova akarsz te csókolózni kislány?
Nekem is volt fogszabályzóm bõ két évig, de soha nem éreztem úgy, hogy emiatt kinéznek valahonnan. Csókolózni pedig nem a fogaiddal fogsz, szóval annak sincs akadálya:) Szerintem egy rendezetlen fogsor csúnyább, mint egy kis fémdarab a szádban...

Mi az oka annak, hogy a fiatal tini lányok, nem vevők az ismerkesére már szinte sehol sem manapság, miért ilyen zárkózottak és elutasítóak, ők egyedül is tudnak csókolózni, dugni vagy csupán aszexuálisak, leszbikusok tömegesen?

Összeteszem a két kezem, ha találunk haveromékkal olyan lányokat, akik igen, láthatóan élnek halnak a vágytól, hogy megismerkedjenek velünk. :D Ja, most biztos jöttök azzal,hogy rondák vagyunk... De én már szűz sem vagyok jó ideje, se olyan, aki nem látott cickókat, pinát testközelből, csókgyakorlatom is van természetesen.

Legjobb válasz: Fizetõsen persze h láttál. :D

Fizetõsen persze h láttál. :D
A kérdező hozzászólása: 8-as, én azt vágom, de ittenieknek szántam hogy értsék meg nem szûz vgyok ámr, aki nem látott még meztelen lányt testközelbõl. Valami a lányokkal van, sokkal elutasítóbbak, mint régebben. Meg a legtöbb inkább azt kamuzz, hogy van pasija.
Elárulok egy nagy titkot: a lányok nem azért fognak szeretni, mert már 100 olcsó r.ibivel lefeküdtél. A kedvességet, a humort, a törõdést viszont annál jobban értékelik. Csak egy tanács neked, kedves kérdezõ. ;)
Te aztán tudsz büntetni:D Erre azt mondom, a legtöbb mai fiatal/tini is kib.a.s.zott romlott. Feltesz valaki egy kérdést. Általában egy kérdésnél 3 sorod van, hogy megmutasd, milyen ember vagy. És Te ebben a kérdésben csak a szexuális baromságaidat írod, mintha ezen múlna, hogy egy lány akar e ismerkedni, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal egyre romlottabb, már csak sértegetni járnak fel sokan, szánalmasak vagytok, ment is a mínusz. :D
a kérdezõ direkt égeti magát.
Nevetséges az egész. Leírom, mit írtál le magadról: Nem vagy szûz, tudsz csókolózni, és láttál már cickókat, meg pinát. Ennyit tudtunk meg rólad, így a kérdésre a válasz meg is van. Ja, és ha akkora király lennél, mint a amilyennek beállítod magad, nem gyakorira irkálnál ilyen bal.f.a.s.z kérdéseket. No komment.
Attól még lehettek rondák.
budapesten éltem életem elsõ 18 évét. most 2 hónapja élek gyõr-moson-sopron megyében és több embert ismerek, mint pesten 18 év alatt. nyitottak az emberek, szeretnek ismerkedni és figyelnek a másikra.
Szerintem te csak szimplán h*lye vagy!:) , " élnek halnak a vágytól" mér ki vagy te valami görög isten vagy mi a fene?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!