Találatok a következő kifejezésre: Hogy a beadni a Vigantol olajat (2 db)

Nem, semmi baja sem lesz! Ne aggódj!
én is mindig elfelejtettem.hébe-hóba adtam.most 2 éves még félig van az üveg és már rég nem adom neki.semmi baja, makk egészséges!ne aggódj!
Szia! Hát azért ez a babától függ, hogy mekkora a kutacsa. Általában 1 éves korig felírják, kivéve, ha kisebb az átlagosnál, vagy túl gyorsan nõ be.Ha viszont nagyobb, akkor nagyobb adagban kell szedetni a picivel. Ha néha elfelejted, biztosan nem lesz baj, de ha az orvosotok úgy látja jónak, hogy szükséges akkor azért add neki. Boldog babázást.
Nem lesz gond ne aggódj, de szerintem egyszerübb hetente mondjuk 2szer adni pár cseppen, én is úgy csinálom és semmi baja. Nálunk kedd-péntek a gyógyszerosztás nap. Így egyik nap adsz 3 cseppet, másik nap meg 4-et.
Túladagolni tilos, mert az angyobb baj, mintha nem adod, szerintem ne adj egyszerre több cseppet! Egyébként most már sok a napsütés, annak hatására is termelõdik valamennyi, így semmi gond nem lesz, ha elfelejted néha :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszaitokat!Már kezdtem nagyon aggódni, hogy bajt csinálok az én picirimnek!!

Hogy a legkönnyebb beadni a Vigantol olajat kicsiknek?

A kanálon ottmarad nekem mindig, a cumiról lefolyik, hogyan adjátok be neki??

Legjobb válasz: Én cseppentõvel a szájába cseppentettem...

Én cseppentõvel a szájába cseppentettem...
Szia! Én fürdés után a közvetlenül a szájába cseppentem, ez a mi kis "rituálénk" :-) és nagyon ügyesen tátja a kis száját.
Én szoptatás elõtt a mellemre cseppentettem, onnan leszopogatja.
Kiskanállal vagy a cumira csöpögtetni
Szia! Nekem azt mondták, míg szoptatok, addig egy kiskanálba fejjek le egy kis anyatejet evés elõtt és abba csöpögtessem bele.
Kiskanálban, anyatejjel kezdtük, mint az elõttem szóló, aztán hasfájós lett a gyerek, így az Espumisan-nal kényelmesebb volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!