Találatok a következő kifejezésre: Hogy a a (418577 db)

Csak Sanji szeret bele minden csajba, illetve Boa Hancock Luffyba.
A kérdező hozzászólása: oh ez egy kicsit lehangoló de azért kösz :D
Beszélj vele, mond meg neki, hogy téged ez zavar.
nem értem h mért baj ha szeretne egyszer egy héten elmenni bulizni egy jót.
A kérdező hozzászólása: az van, hogy megkérdezem hétvégén együtt leszünk, õ erre azt feleli, nem tudom megnézem lesz e valami buli... ez kicsit aggasztó : / és ha nincs semmi csak akkor
szerintem a barátnõd megtalálta a hosszú kapcsolat titkát :) én férjnél vagyok, gyerekünk is van, mégis van havonta 1-2szer mindkettõnknek egy "kimenõnapja" :) ez mindig is így volt nálunk, és mûködik :)
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, hogy engem ez zavar. felháborodva fejemhez vágott egy csomó dolgot, télleg az van hogy sokminden fontosabb neki. meg õ a kapcsolatunkat összegyûri a magánéletével meg a barátaival, és ha összeveszik vkivel rajtam van levezetve.
Nekem is volt ilyen. Az oké, hogy megvan a saját élete és hagyni is kell, de hogy csak másodlagos idõelütõ segédeszköz legyél neki az egyáltalán nem normális.Kezelni sajnos én sem tudtam...szakítás lett a vége:/
Nekem a barátom hasonló. :( Ráadásul csak hétvégente van itthon, 3 napot. De abból 1 vagy 2 biztos, hogy buli vagy kocsmázás a haverokkal. Sajnos ez van, már kezdek beletörõdni. Néha én is elmegyek barátnõimmel, haverokkal, akkor meg látom rajta, hogy õ féltékeny. :D

Mit tegyek azért, hogy a a barátom szülei befogadjanak, hogy már első látásra is jó benyomást tegyek?

Legjobb válasz: Csak viselkedj természetesen, mert azt meg lehet érezni, mikor valaki másnak akar látszani, mint ami valójában. Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg önmagad lenni, de azért legyél persze udvarias és ha ti mentek hozzájuk, akkor vigyél nekik valami ajándékot. Ennyi. Bízz magadban, minden ok lesz!

Csak viselkedj természetesen, mert azt meg lehet érezni, mikor valaki másnak akar látszani, mint ami valójában. Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg önmagad lenni, de azért legyél persze udvarias és ha ti mentek hozzájuk, akkor vigyél nekik valami ajándékot. Ennyi. Bízz magadban, minden ok lesz!
Aranyszabály, hogy az elsõ találkozón nem szabad riválisként feltûnni az anyós számára. Diszkrét öltözet, amibõl nem lóg/látszódik ki semmi, ez alap. Légy csinos, rendezett, de ne a csábítós ruhádat vedd fel, mert az ellenérzést válthat ki az anyósban (riválisként tekinthet rád, úgy érezheti, hogy a fiát nem veszed komolyan, stb.). Légy udvarias, kedves, nyitott. Kérdezd meg a párod, hogy pl. egy vasárnapi ebédre mennyire illik felétek kiöltözni. Mik a tabutémák, hogy állnak a humorral, mennyire fogadják el az ajándékokat (van, amikor meg lehet sérteni másokat ajándékkal, emiatt érdemes érdeklõdni), mennyire fogadják az ebéd utáni segítséget, stb. Érdemes megkérdezni, hogy apuka/anyuka mennyire politizál, mit érdemes kerülni. Nagyjából ennyi. :) Sok sikert!
Vigyél az anyukájának egy szál virágot.Ebéd után ajánld fel, hogy segítesz leszedni az asztalt, vagy elmosogatni. Szolidan öltözz fel, és sminkeld magad.Ne legyél szótlan, és kérdezz tõlük bátran.
Lássák rajtad hogy szereted a fiukat. De ne abból, hogy az ölébe ülsz, vagy simogatod, legjobb ha nagyon egymáshoz sem értek. Viszont a szemedbõl elvileg sugárzik, ha tényleg szereted. Látni fogják az igyekezetet is. Ja meg az alapvetõ illemszabályok, lássák, hogy volt gyerekszobát, lányként neveltek fel = tényleg felajánlod, hogy segítessz leszedni az asztalt.

Egyetértetek azzal hogy a a szexuális erőszakolokat ivartalanítani kellene?

Legjobb válasz: Én ismertem olyan embert akit megvádoltak erõszakkal és több hónap után derült ki,hogy mégsem õ volt.Gondold el ha még ivartalanítják hát....

Én ismertem olyan embert akit megvádoltak erõszakkal és több hónap után derült ki, hogy mégsem õ volt.Gondold el ha még ivartalanítják hát....
Hetente tesztek fel ilyen kérdést és még mindig nem. Nem egy eset volt már ahol kiderült hogy mégsem erõszakolta meg, és akkor szegény flótás ott állna "golyók nélkül".
Aki lop annak vágjuk le a kezeit, aki rágalmaz ki a nyelvével, aki véletlenül gázol hát végezzék ki õt is gázolással és hasonlók, hát persze, remek ötlet.
Miért nem képesek felfogni az emberek, hogy az elrettentés hatásfoka nem a büntetés mértékétõl, hanem a következetességétõl függ. Ha minden erõszakoló kap 10 évet az elrettentõ. Ha minden 10-ik az meg nem. Ilyen egyszerû.
Nem.
Indoklom: Mert ilyesmi csak beteg embereknek jut eszébe.
Ez egy nehéz kérdés, mert ezt a bûnt a legrosszabbak közt tartom számon, amit ember emberrel elkövethet (jóval megelõzi a gyilkosságot). Viszont az ilyen büntetés, más megcsonkítása, nagyon középkorias hozzáállás.
Ha 100% akkor saját magának kellene levágni lompost.
Igen !!!!
Nem célravezetõk a túl erõs büntetések sem, mert ha csinál valamit, amiért levágják a golyóit, vagy megölik, akkor nincs veszítenivalója, és mindent megtesz, hogy ne kapják, akár több embert is megöl, vagy alaposabb tervet csinál ami miatt lehetetlen lesz elkapni.
A kérdező hozzászólása: 23# De az elrettentés a cél, meg nem megölni akarjúk ha nem kigólyózni. Meg a tettes is egy életre megtanulja a leckét. Ha börtönbe zárjuk akkor meg a mi pénzünkbõl fogják eltartani.
Tegyük fel részeg vagy, lopsz egy csokit, vodkát akármit. A lopás büntetése az hogy levágják a kezed. Mivel részeg voltál így nem voltál beszámítható, magyarul fingod sem volt hogy mit csinálsz. Ha nem futsz el jó messzire ahova nem ér el a törvény keze(Ha jól tudom Thaiföldel nekünk sincs kiadatási egyezményünk) akkor jön egy csávó és levágja a kezed. Az erõszakolóknak így kb csak az 1%át tudnád elkapni, és kiherélni(mert a többi elmenekül), ha maradnak a nem annyira elrettentõ tõrvények akkor elkapod a nagy részét, pedig alig több ember követ el erõszakot
Nem értitek. A büntetéssel nem az elkövetõt kell elrettenteni, hanem a többi potenciális vagy esetleges bûnelkövetõt rákényszeríteni, hogy jobb belátásra térjen és meg se forduljon a fejében a bûn elkövetése mint lehetõség. Bármi is legyen az. Az ilyen büntetésecskékkel amik mostanság vannak, még inkább kedvet csinálnak és opcióként kínálják a kisebb bûnök elkövetését.Sajnos még a nagyobbaktól sem riasztják el az erre hajlamos egyedeket.
Te meg azt nem érted, hogyha valaki részeg akkor nem tudja mit csinál, és nagyban leszarja a törvényeket.
Akkor majd legközelebb elgondolkozik azon mennyit igyon.Már ha lesz neki legközelebb. Mindennek ára van.A leszarás pedig az egyik legdrágább mulatság.Fõleg ha törvényre vonatkozik. Bár ennyit meg lehet tanulni ingyen is más kárát látva is.
20.55 és a kutatások és felmérések alapján épp ez az elképzelés az ami nem mûködik... :)
"és ha kiherélik az elkövetõt, akkor mi lesz jobb?" Akkor talán még börtönbe sem kéne zárni, mert attól sem lesz jobb, ugye? Miért is nem vagyok meglepõdve a sz.r emberek védõszentjén....
A büntetéseknek azért nincs visszatartó ereje, mert az elkövetõk alapból abból indulnak ki, hogy õket úgysem kapják el. Gyakorlatban sehol sem sikerült ezzel visszaszorítani az eseteket, egyedül a felderítettség növelése számított. Középkorban a zsebtolvajokat felakasztották elrettentés céljából. Tudod, mi történt egy nyilvános akasztás alkalmával? A nézõk között 3-4 zsebtolvaj mászkált, és rendesen kifosztották õket, el sem kapták utána egyiket sem. Ennyire sikerült elrettenteniük a delikvenseket a bûnelkövetéstõl.
22.05 téged védelek, hogy amikor egyszer hülyeségeket beszélsz majd nyilvánosság elõtt is, ne vágják ki a nyelved. hol mondtam olyat, hogy ne zárják börtönbe? megmutatnád?
Na itt jópáran azzal jönnek, de ha részegen..... Akkor is ugyanaz a bûne, sõt nagyobb, az ilyeneket kasztrálni, utánna halálra itatni tölcsérrel !!!
Egyet és élõben közvetítse a Fókusz. Mert:A büntetésnek igenis van elrettentõ ereje. Mert ha ott lógna a falubejáratnál az eperfán pár hétig aki bizonyítottan , erõszakolt, lopott vagy efféle bûnt követett el.Látnák a szemükkel , vagy a Fókuszban az ilyesfélére hajlamos delikvensek, hogy akár ez is lehet a fontolgatott tervüknek a következménye. Ha a fellógatás is benne van a pakliban 99%-nak elmenne a kedve , egy életre a bûnözéstõl abban a pillanatban. Nagyon sok , nem az idén lebarnult egyénnek feltûnõen jámborrá változna jelleme. Még a politikusok is eltöprenghetnének azon ha Kolompár Bobijujingnak két tyúkért kötél lett a jutalma akkor õrá mi vár a több milliós sikkasztásért... A nyilvános kivégzések elrettentõ erejéhez nem fér kétség.
Jó ötlet, de a szájával és a kezével is tud dolgokat csinálni így csak úgy teljes az igazságszolgáltatás, ha a kezét viszont levágják, a száját meg bevarrják, és majd intravénásan kell táplálkoznia.
A kérdező hozzászólása: De 1-3# indokoljátok is légyszi. 2# De úgy értem mikór már 100%-ban biztosak a tettesben.
Nincs 100%. Még a DNS tesz is "csak" 99.99999... És amíg egyetlen ártatlan ivartalanítására is van esély, addig az állam nem tehet ilyet. Meg miért tenne? A bosszú miatt? A bosszú sajnos társadalmilag nem elfogadható, visszatartó ereje meg nem lenne egy ilyen büntetésnek.
A kérdező hozzászólása: De modom hogy csak azoknak akikben biztosok, meg ha így gondolkoztok akkor ne is büntessünk senkit se börtön büntetésre mert ott is vannak akik ártatlanok. Megmost két kicsi gólyó eltávolítása nem nagy dolog. Megha ez lenne nem is lenne már nagyon szexuális erõszakolást.
teljes szívembõl mondom, hogy igen. Nagyon közeli szerettemet erõszakolták meg és láttam, h mit élt át... Sokáig nem mondta el senkinek aztán egyszer kibukott..Azt a fájdalmat nem lehet szerintem leírni amit érezhetett. Az elkövetõt ha "ivartalíntják" az semmi ahhoz képest. Nagyon sok esetben fiatal lányokat erõszakolnak meg akiknek valószínûleg az ártatlanságukat veszik el és egy életre megnyomorítják a lelküket. Soha nem lesznek képesek ugyan úgy érezni. Az meg, h nem 100%? Persze csak biztosra szabad ilyet tenni, de ez h azért nem lehet ilyen mert mindig ott van a de mi van ha nem õ volt... hülyeség ha van dns minta és a teszt pozitív az gyakorlatilag 100% gyilkosságoknál USA-ban sokszor kevesebb bizonyítékkal is halálra ítélnek embereket...
18.11 és ha kiherélik az elkövetõt, akkor mi lesz jobb? jobb lesz a szerettednek? jobb lesz neked? másik tanulnak ebbõl, és majd e miatt nem követnek el ilyet?
"Megmost két kicsi gólyó eltávolítása nem nagy dolog. " Rendben, akkor én szívesen eltávolítom a tiéd, ha pedig nõ lennél akkor a csiklód. Remélem bevállalod, hisz nem nagy dologról van szó.
"Megha ez lenne nem is lenne már nagyon szexuális erõszakolást." ezzel több kutatás is foglalkozik, és tévedsz. Azok akik berúgtak majd megerõszakoltak valakit soha többé nem fognak erõszakolni, akik pedig az erõszakolás miatt erõszakolnak(a legtöbb erõszakoló ilyen) azoknak meg édes mindegy hogy feláll-e, ha nem áll fel akkor visz magával valamit, amivel több kárt tud okozni mint a péniszével
És ha nõ erõszakol meg mást (pl. kisgyereket) mert volt rá példa, akkor vágjuk le a lábait! Támogatod? Mert ugye fontos, hogy többé senkivel se tegye meg!
18.42 erényöv
Az férfiaknak is van, de ha valaki nagyon akarja, az megoldja, hogy lekerüljön. Szal marad a láblevágás.
18.53 forró ólom?
"2# De úgy értem mikór már 100%-ban biztosak a tettesben." Hehe. Spoiler alert: hivatalosan MINDEN jogerõs ítélet 100%-ban biztos a tettesben.

Nekem lenne egy olyan bajom, hogy a minecraftba amikor csatlakozni próbálok egy szerverhez ezt írja ki: " you are not white-listed on this server ". Miért írja ezt ki? ! Lefordítottam, hogy mit jelent, de alapból azt se tudom mi az a fehér lista.

A fehér listán szerepl? emberek azok az adminok vagy mi?

Legjobb válasz: Lehet csak újítást raktak be, és azért volt lezárva (ha 1-2 ember volt rajta, ha több, akkor nem)

Lehet csak újítást raktak be, és azért volt lezárva (ha 1-2 ember volt rajta, ha több, akkor nem)
A white-list-en vannak rajta azok, akik játszahtnak a szerón. A white-list-re felkerülni úgy lehet általában hogy felmész szerver weblapjára, és ott jelentkezel a szerverre, de lehet hogy amit te próbáltál az privát szerver.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm válaszodat. Hát tegnap este meg még ma hajnalba is tudtam játszani a szerveren. Akkor megpróbálok a honlapján jelentkezni rá. Még egyszer köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Már sikerült belépni a szerverre. Idõ visszatekerés volt és gondolom ezért nem tudtunk felmenni. Köszönöm a válaszaitokat!

Hogy lehetne megoldani hogy a a gta4 1.25-ös mod ne legyen szemcsés?

Rátettem a gta4-re az icehancer 1.25-ös modot és szép grafikát adott meg minden csak kicsit szemcsés! Ez miért lehet? Hogyan lehetne megoldani a problémát?

Az tényleg igaz, hogy a halandzsából lesz beszéd? Kisfiam egész nap mondja az ő nyelvén de olyan édes! Az anyósom mondta, hogy nem ad neki 1 hónapot és biztosan beszélni fog mert már egész nap mondja a saját nyelvén!

Legjobb válasz: Az én fiam 8 hónapos korától halandzsázik, sokszor még álmában is, de még csak pár szót tud mondani. 16hónapos lesz nemsokára.

Az én fiam 8 hónapos korától halandzsázik, sokszor még álmában is, de még csak pár szót tud mondani. 16hónapos lesz nemsokára.
Nálunk is a halandzsából lettek/lesznek az értelmes szavak. Mindig van egy-két szó, amit nem tudok megfejteni, hogy mit akar jelenteni. Pl. pár hétig azt mondogatta, hogy BÉDO, BÉDOM. Mire rájöttem, hogy ez nála a kérem... Azóta már ha megkérdezem tõle valamire, hogy: Kérsz? Azt válaszolja: TÉSZ (kérsz). :) Ma ismét megörvendeztetett egy szóval: JOMMÁ. Lövésem sincs, mit jelent, de egész nap mondogatta. Elõbb-utóbb csak rájövök... :)
Szerintem nincs összefüggés a kettõ között. Lányom sosem halndzsázott, 16 hósan elbeszélgetett a szomszéddal... Amúgy meg van gyerek, aki még 3 évesen is szinte csak halandszázik, nem beszél normálisan.
De van összefüggés. A beszédfejlõdés egyik szakasza szaknyelven a haldzsa beszéd. Nagyot néznél ha tudnád, hogy mi minden tartozik a beszédfejlõdés lépései közé.
gondolom ezt is babája válogatja. A szomszéd kisfiú 2 éves, nem folyékonyan de halandzsázik, ha van épp mondanivalója. Az én fiam 16 hónaposan már értelmes szavakat mondott a halandzsája mellé, most 19 hónapos és 2-3 szavas mondatai vannak (hol a béka, anya keze, cipõ apáé, elment vonat...) + a halandzsa, a szomszéd kisfiúnak 10 szavas a szókincse. Szóval ahány gyerek, annyiféle fejlõdés...
Minél többet gagyog, halandzsázik, annál gyorsabban fejlõdik ki a beszédkészsége. Erõsednek az izmok, próbálgatja a hangokat.
a lányom 1 éves, kb. 10 hós volt, amikor kimondta az elsõ szót, ami a baba volt. közben próbálgatta a hangokat, ha beszéltem hozzá, vagy énekeltem egyfolytában a számat figyelte és közben illesztgette a sajátját. utána kezdett el halandzsázni. a legaranyosabb az volt, amikor a g hanggal kezdte, leginkább a "guriga" szóhoz tudnám hasonlítani amit mondott. egyébként folyamatosan probálgatja a szavakat, pl. az apa néha-néha már kicsúszik, de inkább csak annyit mond, hogy ap-ap-pap-ap..vagy valami ilyesmi. ami érdekes, hogy a baba szót többször egy szuszra mondja, és közben intonál, tehát úgy hangzik, mintha többet akarna mondani, mint csupán baba. szóval nem tudom, hogy valóban a halandzsából lesz-e a beszéd, feltehetõen igen, mert gyakorolja a hangokat, illetve így tudja elmondani, hogy mit gondol.

Youtube-on miért írja, hogy a "A bevételszerzés lap le van tiltva"?

Miért írja amikor a bevételszerzés állapotnál zöld?
Kérdezd meg õket telefonon
14. válaszoló: Hanyadikos vagy? :) ) Esetleg Adri vagy? :D (én is Vasváris vok) :)
Milyen Adri?? xddd Julcsi te vagy az ?:'DD
Akkor csak Adri lehetsz! :D <3 Hahaha:D ismét öszefutottunk?! ;) Juli vok és imádom az angolt, tudood:D
na lebuktam:(<3 xdddddd tudom, már álmodba is angolul beszélsz teee:DDDDDD hnap nemet dogaaaaaa :( xddd
Bizony, mégis csak a suli után kutakodsz! :) ) <3 Angolul csak 1-2-ször álmodtam naa :3 Am meg angolon mindig automatikusan németül kezdek számolni xdd Német dogaa <3 :) Angol feleleet:) Ideje tanulnom :'D
tanuljal csak huzd el ora vegeig, legalabb addig se basztat csiszár xdd
Megvolt:D Milyen voltam? :DD Húztam eleget? xdddd (Mivan ha neki is van gyakorija? xdddd)
jajjneeeee pls ezt még eszembe se juttasd xd ám jó volt:DD
köszii:D De komcsi alig jutott szóhoz?:O Ennyire jól ment vagy mi? :DD
jahaa :DDD
igen van szerdánként fél 3 tól :DDDDD gyereeeeee :3 (vasváris vagyok és nagyon sok 8.os szokott ott lenni) :) )
Voltál ma? :D Ha igen milyen volt, hogy tetszett? :) És kihez kerültél? :)
okéé, köszi :) )) Kíváncsi vagyok ki fogja tartani és hogy be jön-e neked, ahogy tanít... :D
Illetve ott van az az email-cím is. Oda írj érdeklõdõ levelet.
Szia. Én Vasváris diák vagyok és úgy tudom lesz... :) http://www.vasvari.hu/node/187 A honlapot nézd, fent vannak az információk. :) Amúgy ide szeretnél középsuliba jönni, vagy csak elõkészítõre?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hát nem tudom még hogy adódik mert a tanulmányi eredményem nem az igazi de azért igyekszem belehúzni.. Köszi szépen a linket:)
Szívesen! :) Egyébként, ha ide is szeretnél jelentkezni és van vmi kérdésed, nyugodtan írj privátot. :) (am 9.-es vok...)
Elõzõ vagyok. Amúgy tavaly én is jártam elõkészítõre ide a Vasváriba és nekem sokat segített... :)
A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen elmegyek ha van még hely.. Már jelentkeztem az oldalon nem tudom ér a valamit, van e még hely! de azért majd még lehet felhívom õket a jövõhéten!
Oké :) Egyébként annak idején kaptam egy emailt, hogy szeretettel várnak elõkészítõre... Lehet, hogy neked is küldenek, ha van még hely. De én tavaly úgy vettem észre, hogy utólag is jelentkeztek még páran ott helyben és õk is járhattak. :) Most nem tudom hogy fog ez menni.
A kérdező hozzászólása: Megkaptam a levelet!^^ Köszönöm a segítségedet!:)
Akkor jó. Nagyon szívesen! :) Am majd leírod ki tartaja Neked az elõkészítõt? Kíváncsi vagyok^^
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy, köszi:) ))) Persze majd megirom:D
:DDD xdd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!