Találatok a következő kifejezésre: Hogy a olyan (22348 db)

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Az eb és a webbe hogy lehet olyan kutyát szeretni olyan szőrűt mint stan?

http://www.bellacafe.hu/wp-content/gallery/eb-es-a-web/eb_es.

Legjobb válasz: Szerintem Stan keverék, ezért nem hiszem, hogy nagyon lehetne olyat szerezni...

Szerintem Stan keverék, ezért nem hiszem, hogy nagyon lehetne olyat szerezni...

Facebook-on van olyan beállítás, hogy a profilképet ne nagyítsa ki?

Akkor se ha valaki az adatlapomra lép.

Legjobb válasz: Olyan kis bélyegképbe se? Olyan nincs. :/

Olyan kis bélyegképbe se? Olyan nincs. :/
A kérdező hozzászólása: De csomó ismerõsöm adatlapjára megyek, és nem is tudok rákattintani a profilképükre...
A kérdező hozzászólása: Valahol biztos be lehet, mert rámegyek jó pár ismerõsöm adatlapjára és rá se tudok kattintani a profilképükre. Csak ott van kicsiben! Már ezer éve keresem, hogy kell. Légyszi segítsetek!
NINCS ILYEN!!! ez egy bug...
A kérdező hozzászólása: De biztos van! Az ismerõseimnek akkor miért ilyen? És mi az, hogy "ez egy bug..." ???
Kattints rá a prifilképedre, akkor neked kinagyítja, és ott állítsd át, hogy csak te láthasd (vagy persze másokat ís beírhatsz még). Aki láthatja ezt a képet, az ki is tudja nagyítani, aki nem láthatja, az csak kicsiben fogja.

Ti hagynátok, hogy a húgotok egy olyan sráccal legyen együtt, akinek elég zűrös múltja van?

A lényeg,hogy húgom barátja régen elég sok drogos ügyletbe belekeveredett. Eddig nem tudtam,csak most beszélgettem vele komolyabban.Magától terelte erre a témát és bele sem kérdeztem,elmesélte az egész dolgot nekem. Azt is mondta,hogy amióta húgom a barátnője,már nem üzletel és még fogyasztani sem szokott.Persze megkérdeztem 1-2 ismerőst a biztonság kedvéért és igazolták,amit mondott. Szóval én most úgy vagyok vele,hogy nem szólok bele,viszont ha valami olyan dolgot csinál,ami nekem annyira nem tetszik,akkor elbeszélgetek vele. Persze azt tisztáztam vele,hogy ha tesóm belekeveri valamibe,vagy esetleg valami drogot adna neki,akkor azt nem fogom nagyon díjazni...Egyébként szinte biztos vagyok benne,hogy húgom nem próbálna ki semmilyen drogot. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Szerintem ha folyamatosan elõtte van, olyan társaságba keveredik, nincs olyan stabil ember, aki ne inogna meg. Ott akkor jön, hogy vagy elmegy onnan, vagy õ is kipróbálja. Teljesen oké, amit írtál/gondolsz. Azért õ is korrekt volt, szerette volna, ha nem magától derül ki az ügy.

Szerintem ha folyamatosan elõtte van, olyan társaságba keveredik, nincs olyan stabil ember, aki ne inogna meg. Ott akkor jön, hogy vagy elmegy onnan, vagy õ is kipróbálja. Teljesen oké, amit írtál/gondolsz. Azért õ is korrekt volt, szerette volna, ha nem magától derül ki az ügy.
én nem hagynám..
# 10-es , szerintem ne ítélj el úgy embereket hogy semmit nem tudsz róluk, a helyzetükrõl és a múltjukról. és általánosítani sem kifizetõdõ mert ezzel magadat minõsíted. nem az a gyenge ember aki bûnbe keveredik, hanem aki nem akar és nem tud belõle kitörni, és tisztelni kéne azt aki ezek ellenére mégis változni és változtatni akar;)
"Neked nem volt mélypontod az életedben?" De volt, de nálam ez kimerült depresszióban és a tanumányi eredményeim romlásában. Vicces lenne, ha mindenki bûnözni kezdene amikor mélyponton van. Az ilyen az gyenge ember, és az soha nem változik, csak a körülmények körülötte.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, Neked nem volt mélypontod az életedben? Van, aki nem elég erõs ahhoz, hogy kikászálódjon belõle segítség nélkül és elzüllik(ahogy én is tettem) és ilyenkor sokan alkoholhoz, rosszabb esetben dogokhoz nyúlnak.Nála szintén ez történt, viszont azt díjazom, hogy ezt felfogta és megpróbálja helyrehozni, amit akkor elrontott.Remélhetõleg húgom ebben nagy erõkkel támogatja és meg sem fordul a fejében, hogy újabb hülyeséget csináljon.
"a múlt az múlt, ettõl még lehet rendes ember. nekem is voltak balhéim, drogos ügyeim, rendõrségi is, de mára már semmi. inkább azt értékeld hogy õszintén elmesélte és tisztázta a múltját:) " Egy piti kis értéktelen drogdíler mindig is az marad. Az ilyennek börtön jár és kényszermunka nem pedig esély.
A kérdező hozzászólása: Azt értékelem és egyébként eléggé meg is lepett a dolog. Nekem is voltak régen elég csúnya ügyeim, viszont nekem van egy nagyon jó barátom, aki apám helyett apám volt és hamar észhez térített.Rajta kívül senkire nem hallgattam.Elõfordulhat, hogy itt tesóm tölti be ezt a szerepet. Én is úgy gondolom, hogy mindenkinek vannak mélypontjai és baklövései.Csak sajnos vannak olyanok, akik nem tudják vagy nem akarják helyrehozni a hibájukat. Viszont elég sok ismerõsöm van abban a társaságban, akik a lekötelezettjeim(még régrõl) és ha kérem, akkor ellátnak infóval.Tehát, ha megint rosszalkodna, arról én nagyon hamar tudomást szereznék.
Egy esélyt még egy ki..szott drogos kocsog is megérdemel. De az elsõ gyanús eset után fellógatná m az elsõ fára. Akkor is ha "csak" egy kis zõdet' szívott...
Adni kell neki egy esélyt, tudod, a múltbeli hibákból tanul az ember.
így leírva ez nem zûrös múlt. a srác egy piti kis senkiházi díler, aki összeszedett egy kis benzinpénzt illegállba. zûrös akkor lehetne, ha terjeszkedne, lennének dílerei, lezúzná a konkurenciát, kimenne lakásra behajtani a tatozásokat stb.
tényleg vannak ilyen emberek akik megváltoznak ha jó hatással van rájuk a párjuk.Valószínû ha szakitanának akkor újrakezdené..De nem lehet bízni senkibe se a múltját nézve.Ha megtudta állni eddig akkor nem hiszem hogy probléma lesz vele.
a múlt az múlt, ettõl még lehet rendes ember. nekem is voltak balhéim, drogos ügyeim, rendõrségi is, de mára már semmi. inkább azt értékeld hogy õszintén elmesélte és tisztázta a múltját:)
A kérdező hozzászólása: Kicsit bõvebben fejtsd ki kérlek
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy aki mélyponton van az feltétlenül bûnözõ lesz.Egy gyenge és naiv embert viszont könnyû belevinni a rosszba, ha épp lelki válsággal küzd.Sajnos én is ilyen voltam.Csak engem elég hamar rádöbbentettek, hogy nem attól fog helyreállni az életem, ha önpusztító bûnözõ leszek.Hallgattam az okosabbra, aminek az lett az eredménye, hogy nem csináltam több hülyeséget!Most szintén egy mélypont van az életemben (az ok az mindegy), viszont nincs olyan dolog, amiért elkezdeném ugyan azt csinálni, mint 16-17 évesen.Elég komoly depresszióval küzdök, de megoldom.Én vagyok az élõ példa az ellenkezõjére annak, amit mondtál!

Kedves Hivok! Magam is hivo vagyok. Mit tegyek? Eletem egy olyan pontra ert, amikor olyan dontest kell meghoznom, hogy a letem fugg tole (kulfoldon elek).

... de ennek ara a kapcsolatom lenne, ami vilagi szemmel nezve elveszett kapcsolat. Szenvedek benne. Csak gyortodom, mert nem tudom eldonteni, melyik ut az Istennek tetszo ut. Az en eletemet kell neznem vagy a paromet (aki mellett nincs meg a stabil alapja az eletemnek, de neki szuksege van ram)?

Legjobb válasz: Nagyon szépen kérlek, azonnal hagyd ott. Agresszív, már megütött, terrorizál és ehhez Istent emlegeti. Ez pont annyit jelent: mindent elveszítenél, Istenhited is. Te meg az írásod alapján nagyon is szelídnek tûnsz. Olyannal kell élned, aki ezzel nem él vissza, aki szintén szelíd, jóakaratú. Imádkozom érted.

Nagyon szépen kérlek, azonnal hagyd ott. Agresszív, már megütött, terrorizál és ehhez Istent emlegeti. Ez pont annyit jelent: mindent elveszítenél, Istenhited is. Te meg az írásod alapján nagyon is szelídnek tûnsz. Olyannal kell élned, aki ezzel nem él vissza, aki szintén szelíd, jóakaratú. Imádkozom érted.
egyszerû, ha szüksége lenne rád máshogy viselkedne... vagy dobj fel egy pénzérmét, és elõtte imádkozz hogy isten megmutassa rajta neked melyik a helyes út... sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a velemenyeket! Azt kell mondjam, valamelyest megnyugvast hoztak nekem, a lelkemnek(csak zarojelben irom, hogy nem vagyok semmilyen vallasi felekezet tagja, csupan hiszek Istenben). Frank N. Stein, kulon koszonom a mellekelt linket. Nem csak en olvastam el, hanem a paromnak is odaadtam...Elolvasta...En tegnap este dontesre voltam kenyszeritve. Kaptam egy munkat, de egy messzi varosban. Ami adott esetben jol is jott, ha uj eletet akarok kezdeni. O elolvasta, amit kuldtel.. Es meglattam Istent a szemeben. Nos, felegettem magam mogott egy hidat, s vele maradtam. Remelem, jol dontottem, s Isten velunk lesz az uton. Mert csak Vele sikerulhet.
Nálunk reménytelennek tûnt a helyzet. Istennek adtuk. Õ gondoskodott egy útról, amely által ma dinamikusan növekvõ jövedelmem van. Hamarosan a párom ide tud költözni és összeházasodhatunk. Tehát add Istennek és ragadd meg az alkalmakat.
Az a legbölcsebb ha szépen otthagyod. Nem másokért élsz hanem magadért. A férfi nem áll a nõ fölött mint azt sok jehovista hangoztatja. A kérdésbõl és a késõbbi válszodból is kiderül, csakis megerõsítésre vársz, hisz legbelül már eldöntötted, ez neked nem jó. Ne akarj csak azért vele maradni, mert sajnálod. egy kapcsolat kölcsönös szereteten és kompromisszumokon alapul. A tiétekben ez nincs meg. Csak te áldozod be magad ebbe a kapcsolatba. Légy hát szabad és élj boldogan mással. Egy 31 éves boldog házasságban élõ férj.
Ezt olvasd végig. Isten nem szadista! http://krisztamami.wordpress.com/2011/03/19/biblia-valasrol/
Hát ha ennyire rossz a helyzet, akkor nehogy vele maradj csak a vallás miatt! Különben is, jól mondja az elõzõ: a jegyesség még felbontható kapcsolat! Megértem, hogy sajnálod a párodat és aggódsz, hogy mi lesz vele nélküled - de gondolj bele: õ nem sajnál téged. Hagyd el minél elõbb, jobb lesz neked nélküle, õ meg majd feldolgozza.
De a jegyesség pont azért jegyesség, mert még fel lehet bontani. Ugyanúgy elérhetetlen más ember számára a jegyes, de felbontható kapcsolat!
Én nem dönthetek helyetted, és Isten nevében sem beszélhetek. Azt viszont tudom, hogy a Biblia alapján a jegyes ugyan az, mint a házas. VMózes 22 23. Ha szûz leány van JEGYBEN egy férfiúval, és megtalálja azt valaki a városban, és vele hál: 24. Vigyétek ki mindkettõjöket annak a városnak kapuja elé, és kövezzétek meg õket kõvel, hogy meghaljanak. A leányt azért, hogy nem kiáltott a városban, a férfit pedig azért, hogy meggyalázta az õ felebarátjának FELESÉGÉT. Ha az Istent emlegeti, akkor idézheted ezt is neki: Kol 3, 19 Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, és ne legyetek irántok keserû kedvûek.
Gondolkodj el azon, hogy mi van, ha Isten részérõl ez mentõakció, hogy ott hagyd, mert jobbat tartogat számodra?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a velemenyeket s afilmet, mar 2x is megneztem, nekem is nagyon tetszett. O nem a ferjem, hanem a volegenyem. Nagyon jo ember, akit sok serules ert gyermekkoratol kezdve, s azt erzem, az ebbol fakado szemelyisegi zavarbol fakado dolgokat en szenvedem el. Nem tudunk beszelgetni, mert ha barmit mondok, ami faj, vagy csupan nem egyezik az o felfogasaval, mar tamad. Olyankor agressziv. Egyszer mar pofont is kaptam. S mindig Isten emlegeti, hogy majd O megmutatja nekem...!!! Egyszer mar pofont is kaptam. Ez az tervezett eskuvonk elott volt, ami persze el is maradt. En szeretnek jo lenni, de ugy erzem, mar elveszitettem onmagam...
Szerintem nézd meg ezt a filmet, ha nem láttad még, érdemes. Nem tudom, hogy mi a konfliktus köztetek, de ha nem is az, ami a filmben van (ott a fõ probléma az ego és az önzõség), akkor is érdemes megnézni. Nekem tetszett. http://www.youtube.com/watch?v=9O0YPoOk8gM
Ne hagyd el, mert Isten gyûlöli az elbocsájtást. Ha hívõ vagy, akkor nem kérdés, a férjed mellett kell maradnod, mert amiképpen a férj feje Krisztus, akképpen a feleség feje az õ férje. (Ef 5, 23) Az életed stabil alapját keresed, vagy az örök életet? Ha elhagyod a férjed, bûnt követsz el, de visszamehetsz hozzá, ha nem kötötted le mással magad addig egyszer sem. Nem tudom, hogy a férjed hívõ-e? Ha nem: 1Kor 7, 13 És a mely asszonynak hitetlen férje van, és ez vele akar lakni, el ne bocsássa azt. Ha hívõ vagy, akkor a férjedet nézzed, és ne magadat.
Istennek tetszõ az lenne - szerintem- ha egy kapcsolatban, mely kölcsönös viszony, mindkét fél önzetlenül, alázattal és szeretettel a másikra tekintene. Ez itt úgy tûnik nincs meg- mert nem szenvednél, és nem lenne ez a rosszízû, birtoklásvágyat éreztetõ: szükségem van rád kifejezés.. Mindkettõtök életére kell tekintettel lenni, és ha az egyik szenved benne, nem lehet jó folytatása.
Az Úr áldása legyen rajtatok és hívd Jézust a sötét órákban!

Létezhet olyan, hogy egy olyan fiú szeret meg egy ducit, aki sose vonzódott a ducikhoz, mindig csak vékony párja volt?

Tehát, hogy egy ducinak olyan kisugárzása van, hogy egy olyan fiú is megszereti aki sose vonzódott a ducikhoz

Legjobb válasz: Létezhet,hogy olyan emberbe esik bele aki eddig nem volt az érdeklõdési körébe

Létezhet, hogy olyan emberbe esik bele aki eddig nem volt az érdeklõdési körébe
Én ezt nem tudom elképzelni magamról.
Nekem ezt nehéz elhinni, de végül is bármi elõfordulhat...
Igen, de nem a kisugárzás miatt, mert olyan nem létezik, hanem a lány személyisége miatt. Nekünk ugyanis az is számít.
Igen ezt határozottam állíthatom, a legjobban épp nem rég olyan nõbe szerettem bele aki duci, egyszerûen megfogott a személyisége, a kedvessége!Azóta változott a hozzáállásom nagyon.És úgy tetszik ahogy van! :)
Lehet, ez mûködhet! Sokan meg a fogamzásgátló szerektõl híznak meg, nekik megbocsájtjuk :)
Kis huncut!Te vagy az a duci?

Sok éves együttélés után hogyan dolgoztátok fel, hogy a férjetek már nem olyan szenvedéllyel és erotikával tekint rátok, mint az elején?

Legjobb válasz: Hát valószínûleg kétségbe esnék :D Nem tudom, de próbálnék valamin változtatni. Olyat semmiképpen nem csinálnék amivel képtelen lennék azonosulni. Pl: anális, de még csak le se nyelném. Nem érdekel ha megsértõdik vagy emiatt félrelép. Én se kérek tõle olyat amit egyszerûen nem akar ilyen pl még egy pasi az ágyban, vagy anális dolgok rajta. Beszélgetni kell errõl nincs mese akármennyire is kellemetlen tud lenni néhány részlet.

Hát valószínûleg kétségbe esnék :D Nem tudom, de próbálnék valamin változtatni. Olyat semmiképpen nem csinálnék amivel képtelen lennék azonosulni. Pl: anális, de még csak le se nyelném. Nem érdekel ha megsértõdik vagy emiatt félrelép. Én se kérek tõle olyat amit egyszerûen nem akar ilyen pl még egy pasi az ágyban, vagy anális dolgok rajta. Beszélgetni kell errõl nincs mese akármennyire is kellemetlen tud lenni néhány részlet.
húha ütõs kérdés:D 21F
és a férjed? õ hogyan dolgozza fel, hogy te már nem vagy olyan mint régen? ... a jó szex kölcsönösen gerjesztõs, azaz ha te unod a férjed õ is fog téged. Szóval gondolkozz el azon, hogy lépsz és újítasz, hidd el õ is fog változni és mindkettõtöknek jobb lesz. Persze választhatod a másik utat is, akkor majd szépen félreléptek aztán gondolkodhatsz mi a szarabb egy szerencsétlen összedõlt élet vagy pl. lenyelni egy sztriptíz után... :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Menta34! Egyáltalán mibõl következtetted ki, hogy én unom a férjem, vagy nem vagyok olyan mint régen... ??? Elõbb kérdezz aztán ítélkezz!!!!

Lányok, miért nehéz azt elhinni, hogy van olyan férfi aki szereti a kis melleket?

Legjobb válasz: "ez most olyan dolog,hogy van olyan aki a kicsi péniszt szereti? " elsõ vagyok igen,van...sok éve nem vagyok szûz,mégis fájdalmat tud okozni 15centi,olyan szûk vagyok... és sztem vannak még ugy páran h nem szeretik hogy kólásflakon méretû valamit dugnak beléjük:)

"ez most olyan dolog, hogy van olyan aki a kicsi péniszt szereti? " elsõ vagyok igen, van...sok éve nem vagyok szûz, mégis fájdalmat tud okozni 15centi, olyan szûk vagyok... és sztem vannak még ugy páran h nem szeretik hogy kólásflakon méretû valamit dugnak beléjük:)
ezt csak az önbizalomhiányos lányok hiszik nekem kicsi mellem van, nem is egyformák, mégsem takargatom párom elõle...a melleim is hozzám tartoznak, azzal együtt szeret:) de egy önbizalomhiányos lánynak ha szép feszes kerek min 85C-s mellei vannak, akkor se fogja elhinni h lehet az õ melleit szeretni...
ez most olyan dolog, hogy van olyan aki a kicsi péniszt szereti? nem lehet így megkülönböztetni az embert....ha van szerelem, akkor nem létezik kicsi v nagy mell...
Egyrészt azért, mert a média (tudat alatt) azt sugallja, hogy a nagymellû nõk a NÕK. Másrészt, mert ugye a fiúk szeme is jobban megakad egy teltebb idomokkal rendelkezõ csajon. Mégiscsak az a feltûnõ, azt bámulják jobban. Harmadrészt az emberek többsége a kis mellûeket fiúsnak/gyereknek/kislány(os)nak tartja, az adott hölgy korától függetlenül is. (A kor meg ugye nem mindenkin látszik. Tehát csalóka.)
Akik így gondolják azoknál a lányoknál önbizalomhiány van. Meg nem fogadja el magát olyannak amilyen, pedig ezen változtatni kellene, mert késõbb több komplexusa lesz mint a melle... Nekem is kicsi mellem van, de nem zavar, más azt gondol rólam amit akar. Ja és a páromnak is bejön.
Nõ vagyok, de én sem értem, miért kell nyafogni a kis mell miatt. Nekem is picik vannak, és mégsem érdekel. Ha valaki szeret valakit, úgysem az számít. Ha meg az illetõ kifogásolja, ott van az ajtó, lehet távozni.
Én is a kis melleket szeretem. Sokkal feszesebbek, mint a nagyok. Nekem ez fontosabb tulajdonság, minthogy nagy legyen. 27F

Hogy készíthetnék olyan weboldalt, aminek a szolgáltatója nevét ki kell írni, de nem hangzik olyan hülyén?

Mármint ugye ingyenes, és ezért a szolgáltató nevét utána kell írnom. Viszont az olyan ramatyul néz ki, hogy egy tök jó oldalnév után oda biggyesztem, hogy mindenkilapja. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e olyat, aminek jó az ilyen utánajöv? neve.

Legjobb válasz: 5mp.eu ? ez még nem olyan rossz. Vagy ha profibb vagy akkor atw?

5mp.eu ? ez még nem olyan rossz. Vagy ha profibb vagy akkor atw?
http://www.dot.tk és akkor lehet akár mindenkilapjád is.

Hogyan legyen olyan a barátságunk mint régen?

Van egy nagyon jó fiú barátom, akire el?ször nem is néztem úgy..de ez id?vel átalakult, megkedveltem, vártam, hogy újra bezsélhessünk. Elmondtam ezt neki, mert így nem akartam folytatni a barátságot, mivel van barátom, és nem akarom bonyolítani a helyzetem.. ? elfogadta ezt, de mégse tudunk megválni egymástól, bár már ritkábban beszélünk, mint eddig.. hogyan folythatnám el az érzéseim? Vagy kerüljem ?t? 20/L

Legjobb válasz: háát mond meg neki h szeretnél vele olyan barátságban lenni mint régen és h tudod h nem lesz olyana mint azelõtt de megpróbálhatnátok... ilyen egszerû szerintem ne kerüld ha ujóbl barátja akarsz lenni:) és megpróbáljátok de ugyse lesz már olyan mint rég hiddelnekem ..

háát mond meg neki h szeretnél vele olyan barátságban lenni mint régen és h tudod h nem lesz olyana mint azelõtt de megpróbálhatnátok... ilyen egszerû szerintem ne kerüld ha ujóbl barátja akarsz lenni:) és megpróbáljátok de ugyse lesz már olyan mint rég hiddelnekem ..
A kérdező hozzászólása: De félek, hogy igy nem múlnak el az érzéseim iránta, csak mégjobban megkedvelem... és ez biztos neki is kellemetlen helyzet. :S
de ha megint megkedveled akkor se szabad kimutatni tegyél úugy mint barátok és ha sokat hülyültök el fogod felejteni hiddel és ujból csak jó barik lesztek 15/l
am az elsõ vltam
semmi nem lesz olyan mint rég!én is voltam ilyen helyzetbe...beleszerettem, próbáltam titkolni, vártam hogy vele legyek stb...mondjuk mi kavartunk is az elején...neki barátnõje lett, szerelmes lett belé, és onnantól nem beszélünk...próbáltam közeledni felé, de nem ment, féltékeny vagyok a csajra, elakartam neki mondani hogy mit érzek iránta, de már késõ volt...észre sem vesz...=(nagyon rossz de tudom hogy ez igy jó=(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!