Találatok a következő kifejezésre: Hogy írtsam a (95 db)

Bolha irtó porral
bolhanyakörvvel vagy esetleg bolhairtó porral.. a hátára fordítod a cicát, és beporozod.. :)
Nekünk is volt ilyen cicánk. Egy maréknyi volt az egész. Mi lefújtuk bolhairtó sprayvel és 10 perc múlva egy lavór melegvíz mellett csipesszel és fésûvel kiszedtük belõle a bolhákat. Kb. 2 órába tellett, de semmi baja nem lett tõle, most már 8 éves nagy cica :)
Én ilyen fiatal macskánál nem igazán használnék nyakörvet vagy port, inkább egy lavor vízbe tenném, nem kell tele engedni csak addig, hogy egy kicsit ellepje így a has tájéki bolhák megfulladnak, ami meg nem az a hátára fejére mászik és ott el lehet õket kapni, csipesszel pl.

Hogyan írtsuk ki a sellőket?

Legjobb válasz: Hogy irtanád ki azt, ami nem is létezik?

Hogy irtanád ki azt, ami nem is létezik?
Nem léteznek sellõk. Mért az álomfejtésben van?
Egyetlen Chuck Norris, Bear Grylls vagy csillámfaszláma képes kiirtani mindet. Az elsõ forgórúgással, a második csapdával és a fogaival a fehérje érdekében, a harmadik pedig halálra-erõszakolja õket.
Pisilj bele a vizébe.
Az ilyen sellõfélékét csak egy módon lehet kiírtani. 1. Fogd meg a sellõfarkánál és forgasd meg vágd a padlónak. (Chuck Norris féle módszer) 2. Vagy adj neki egy nagy nyakast! (Én módszerem) 3. Amikor eszik, vágd a szendvicsét a pofájába! (Osztályunk módszere XD) 4. NE TEGYÉL AZ ÉG VILÁGON SEMMIT!
Lógasd bele a f..szod a vízbe, elkapják a sudár leányok, és miközben húzod ki õket mucsétával csapd le a fejüket.
Ne írtsd õket ki! Akár léteznek, akár nem. Esetleg változtasd emberré.
Csábíts el egy sellõlányt és erõszakoskodj, hogy szét tegye a lábát ;)

Elleptek a szárnyas- és vöröshangyák! Mit csináljak? Hogy írtsam ki õket?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ennyi kínlódás után nem lenne célszerû szakembert hívni?

Ennyi kínlódás után nem lenne célszerû szakembert hívni?
Szerintem is szakember.
Biokill hangyairtó. Nálunk befészkelték magukat a parketta alá, konkrétan az etetõszék alá. Nekünk ez segített.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de hiába hívom a szakikat, mind arra hivatkozik, hõgy õk csak Pest és vonzáskörzetében vállalják. Volt, aki azt se tudta, merre vagyok, azt hitte, más országban. Szóval egyenlõre keresek valakit, aki ki is jön ide. Addig kellene valami, mert 4 gyerek van, és ebbõl 2 allergiás mindenféle csípésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezt nem messze lehet kapni tõlünk. Holnap veszek is.
Nálam a hangyairtó csalétekre még soha nem mentek rá. Ezért azt a módszert dolgoztam ki, hogy leteszek valamire egy kis darab sült húst, vagy pörköltbõl csontot, amire rámennek. Mikor már jó sok van rajta, rászórom a csalit, így azt is elhordják, és eltûnnek egy idõre. Ha nálad se mennek a csalira, próbálkozz ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!


S. O. S! Hogyan irtsam ki a szárnyashangyákat?

Ma reggel a szobában szárnyashangyákat vettem észre. Hogyan irtsam őket ki????

Legjobb válasz: Uborka

Uborka
chemotox

Kerti tóban rengeteg a szúnyoglárva, hogyan írtsuk őket?

Két ékszertekinknek építettük a tavat 2m3, 150 cm mély. Olvastam, hogy létezik vegyszer mentes, biológiai irtószer, ill. halat javasolnátok-e (de nem szeretnénk, hogy bajuk essen). Köszi

Legjobb válasz: Tegyél bele halakat, semmi perc alatt kiirtják belõle.

Tegyél bele halakat, semmi perc alatt kiirtják belõle.
Ebihal/béka?
A kérdező hozzászólása: :) Mindjárt indulok éppen... Te merre horgászol?:DDD Nagyon köszönöm, így már nagyobb önbizalommal megyek portyára.:)
Ugyan dehogy lesz kellemetlen :) Én is horgászom, csalihalat fogni semmi fáradság, csak berakod a hálót, késõbb meg kiveszed. Mondjuk én is csak olyankor viszem ki, ha valaki szól, hogy kell a tóba :D Nekem is küsz van benne, meg pár vörösszárnyú, nincs is egy szem szúnyoglárva sem. Szerintem nagyon szívesen fognak neked adni. Én legalábbis biztos szívesen adnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, ez lenne az utolsó verzió, hogy odabringázok, kedvesen mosolygósan, és mindenkitõl kérek csak két kishalat.:) Kellemetlen lesz, de mindegy.
Ilyenkor már általában nem árulnak kishalat a horgászboltok. A legegyszerûbb megkérni egy horgászt, hogy fogjon neked. A pecások szoktak használni egy u.n. csalihal fogó hálót, ha valamelyiknél van ilyen és van a vízben bõven kishal, akkor pillanatok alatt foghat neked akár 50-100 db kishalat is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, megnézem holnap azt az egyet is, ami itt nálunk, a tóparton található!
A horgászboltokban kis hal is kapható .
A kérdező hozzászólása: Igen, azóta én is erre jutottam. Kis testû halakat szeretnék, akik el tudnak bújni a tekik elõl. Fogalmam sincs, hol kaphatnék eleséghalakat, gyerekkoromban sok kisállatkereskedésben láttam, de mostanában sehol sem. Másik ötletem, a helyi halgazdasághoz elbringáznék, tudnak-e olyan kistestû tenyésztett halakat, akiket berakhatnék a tavunkba. Ha megnõnek, elereszteném a közelünkben lévõ természetes tóban. Bé verzió: pofátlanul kérek (könyörgök) a helyi horgászoktól néhány csalihalat. Jaj, sosem hittem, hogy ilyen gondom lesz, szerinted ezek járható utak?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá, de a békákkal egy baj van: túlságosan szeretem õket. Sõt, kifejezetten imádom a békákat, így állandó idegbetegségben lennék, nehogy történjen vele/velük valami.:) Tudom, beteges...

Hogyan irtsam ki ékszerteknősöm mellől a szúnyoglárvákat?

A kertünkben készítettünk egy tavat a teknősnek de nincs benne szivattyú azért az állóvízben már elég osk a szúnyoglárva. Az algák ellen van alga gátlóm de nem tudom mit tegyek ezek ellen :(

Legjobb válasz: Esetleg valami halféle, ami ezekkel táplálkozik?

Esetleg valami halféle, ami ezekkel táplálkozik?
Tegyél mellé ezüstkárászokat. Megoldják elég hamar :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de ezek újabb kérdéseket vetnek fel :) 1, Ilyen halakat hol tudok beszerezni ? Vagy minden kisállat boltban kaphatóak ? 2, Esetleg van olyan hal ami az algák õsellensége ? 3, Ha halakat telepítek a tóba akkor mindenképpen szükséges valami vízforgató szivattyút szereznem ?
Az ezüstkárászok tavi halak, szóval hobbiboltban nemigen kapod meg õket...szerintem. Én ismerõstõl kaptam õket, akváriumba. Nagy elõny, hogy csak akkorára nõnek, hogy kényelmesen elférjenek az éppen aktuális helyen. Az enyémek között a legnagyobb is max. 2cm, de persze tóban nagyobbra nõnének. Javaslom, hogy ha van horgász ismerõsöd, tõle érdeklõdj, hátha tud segíteni hogy hol szerezhetsz be párat :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ :) És utána járok :)
Az alga ellen szerezz be néhány nagyra nõtt algaevõ harcsát (akváriumos ismiknél érdeklõdhetsz, de minden állatkereskedésben kaphatók). Ha jól érzik magukat, gyorsan elszaporodnak. Legalább a tekinek lesz élõ kajája :) A tavi halak közül meg szinte mind megeszi a szúnyoglárvát.

Hogyan írtsam ki ezt a fajta vírust?

Üdv! A következő vírust kaptam be valahonnan, Műveleti memória » C:\Users\XY\AppData\Local\Temp\plugtemp\svchost.exe - Win32/Ainslot.AA féreg Eset smart securityt használok, teljesen legálban, nem ilyen torrentről leszedett crackelt szart, de mégse képes kiírtani ezt a vírust, vagy megtisztítani a fálj-t. Amiket itt írtak, h online nod scanner illetve csökkentett módban való törlés nem segített. Újratelepíteni meg nem szeretném a windowst. szóval vmi segítség jól jönne. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Csökkentett mod és manuálisan kitörlöd

Csökkentett mod és manuálisan kitörlöd
Malwarebytes Anti-Malware kiírtja :) Ha nincs meg akkor egyszerûen beírod a nevét a Google-ba és origo szovtverbázisról letöltöd
Sajátgép/eszközök/Mappa beállításai ott nézet utánna Az operációs rendszer védett fáljainak elrejtésérõl töröld a pipát ha rejtett mappa ezzel látni fogod.Legjobb Vezérlõpult/Súgó és támogatás és ott rendszer visszaállítás és visszaállítod a rendszert azelõttre mielõtt a vírus lelepûlt.Ajánlok neked 2 programot Sandboxie ezzel a telepítõket egy virtuális környezetben futtatod látod mi hova települne mit csinál a program.A másik pedig a total uninstall ezzel telepítésnél és futtatásnál külön monitorozod a programot nyom nélkül leszedi a programokat amit esetleg a telepitõ hátrahagy mindent ugyan úgy visszalehet állítani vele mint telepítés elõtt persze ha telepítés elõtt monitorozod a programot.Ha megvan még a vírus telepítõje akkor rendszer visszaállítás majd a vírust futtasd sandboxiban nézd meg mit hová telepít a c:/sandbox mappában és keresd meg a rendszerben ha valami visszamarad azt törlöd kézzel.
:) )
A kérdező hozzászólása: Na sikerült kiírtanom manuálisan, így most már se kaspersky se nod nem jelez semmit :) köszi a válaszokat
oké, még annyi hogy azért nem árt elõtte beállítani úgy hatékonyabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kaspersky-t most futtatok igaz 30napos trial de hát elvileg annak is mûködnie kell rendesen :D szóval hnap reggelre kiderül, h az mit talál
Ez egy új kártevõ, az ESS5 azonban Felhõ alapú, észleli és azonnal frissit. Nekem az a gyanús, mit mûvel az utóbbi napokban a tûzfala, ha Mozilla Firefox-ot használok: lefagy és megszakítja a kapcsolatot! Elõtte állandóan frissiti magát. Valami nagyon komoly támadás lehet a neten, a böngészõket támadják. De érdekes módon a Chrome jó. Próbálj beszélni velük, vagy írjál: https://www.eset.hu/tamogatas/kapcsolat
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/removal/a.. Nem csoda, hisz egy semmi a cucc, Kaspersky-vel próbáld, más lesz az összhatás! :D
A kérdező hozzászólása: Az sajnos nem vált be, mivel utána elindítom normál módban és ugyanúgy ott a vírus:-/
A gépedre telepített Eset Smart Security melyik? 5-ös felismeri, karanténba teszi. Az Eset fõoldalán a Beállásokban rendben van a Behatolásvédelem? Mûködik a tûzfala és rendszeresen frissiti magát?

Hogyan írtsam ki 1 vírust a gépemből?

Nos a helyzet az h van a gépemben 1 AVG 2011-es antivírus(ami frissül)Multkor lekaptam 1 programot(ahhoz volt a vírus) és azota nem tudom kiírtani.az avg észleli de azt írja h ismeretlen.Naponta délután 5 ora fele folyamatosan a hálozatomhoz akar mindig más néven csatlakozni valaki/valami(amit én szépen mindig manuálisan blokkolok.)Az ikonok megváltoztak a képernyőn(asztalon) a szemináriumi munkámat majdnem gallyra vágta,nem tudok ékezetet írni(valamikor),hogy kéne kiírtani?Milyen program segítségével? Van más megoldás is mint a rendszer ujratelepítése? Vírusírtot nem szivesen cserélnék.

Legjobb válasz: Próbáld meg ezzel leszedni.

Próbáld meg ezzel leszedni.
A kérdező hozzászólása: Oké!Kiprobálom.
avast a csúcs. de ha valaki csatlakozni akar akkor valaki megvárta míg valaki letölti majd a vírussal leszedte az adatokat és most támad.
A kérdező hozzászólása: Att ellenõriztem 12 vírust talállt.Szétterjedt ez a [email protected] a gépemben valami MSIL/Kryptik.W trojairol van szo.Sajnos 1 helyrõl nem tudja kiírtani.
Dobd ki azt a szart, dobj be egy 30 napos próbaverziót valamibõl. Ajánlott Kaspersky és BitDefender (és utoljára Eset termék amihez legálisan licencet találsz a PCworld újságban amit szintén ingyen lehúzol tori oldaról..)

Hogyan írtsuk ki a bolhát az emberi hajból?

nem tetüre hanem bolhára gondolok' Ugyan úgy kilehet írtani mint a tetüt? A fejt is csípik? rosszabb mint a tetü?

Legjobb válasz: tetü irtó jó.

tetü irtó jó.

Beköltöztek a pókok. Hogy irtsam ki őket?

Beköltöztek az autómba a pókok, eddig 2-t láttam/agyonütöttem, de csomó pókháló van a szélvéd? alsó részénél, ahol van a befújó/páramentesít?.

Legjobb válasz: Chemotox

Chemotox
Szerintem néha kikéne takarítani a kocsit meg a garázst. És nem lenne ilyen gondod. Egyszerûen elsem tudom képzelni hogy történhetett ez. Én egyszer láttam már ilyet de az egy 30 éves barkasz volt amivel a földekrõl a takarmányt szalitották.
Én rendszeresen takarítom a kocsit, de vagy 2 hete minden nap úgy szállok be, hogy közben biztonsági háló készült valahol :-) Lehet, bepróbálkozok nála a chemotox-szal. Nem túl jó illatú, de majd kiszellõzik...
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen van takarítva az autó kívül belül. KB 2 hetente. Igaz nem szedem darabokba a mûszerfalat, de áttörlöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!