Találatok a következő kifejezésre: Hogy étkezzek 90 (2 db)

Most fejeztem be a 90 napos fogyókúrát, amivel fogytam 7 kilót. Úgy gondoltam folytatom a Színesleves kúrával 2 hétig, mert még 3-4 kilótól akarok megszabadulni. -ha befejeztem a fogyit, hogyan étkezzek, hogy NE hízzam vissza? -mit egyek és hogyan?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok a 7kilóhoz!Megkérdezhetem,mennyivel indultál,és most mennyi vagy?Egyébként,nekem anyukám sikeresen végig csinálta ezt a diétát,igaz Ö 14kilót fogyott,mert volt neki miböl.És látom napmint nap,hogy sok csirkehúst eszik,rengeteg gyümölcsöt,zöldséget,Kenyeret teljesen elhagyta,maximum havonta Háromszor-négyszer.Cukros üditök helyett,inkább sok ásványvízet iszik.És sportol is rendszeresen.Szerintem a mértéken van a hangsúly,ehetsz mindent,csak keveset.Inkább fehérje (Gomba,hal,hús,tojás,tejtermékek)legyen a több.Cukor kell a szervezetbe,de ami kávéba,teába beleteszel böven elég.Probáld a többi dolgot,édesítövel izesíteni.Lesz olyan íze,mint a cukornak.Na röviden,egésségesen kell étkezni,ami alatt azt értem,hogy sok gyümölcs,zöldség,mozgás,sok fehérje,kenyér elhagyása,cukor minimálisan.Inkább víz üditö helyett.És sohanemlesz gondod a súlyodra:) Remélem tudtam segíteni.Sok sikert a 2-3 kilóhoz még!!

Szia! Gratulálok a 7kilóhoz!Megkérdezhetem, mennyivel indultál, és most mennyi vagy?Egyébként, nekem anyukám sikeresen végig csinálta ezt a diétát, igaz Ö 14kilót fogyott, mert volt neki miböl.És látom napmint nap, hogy sok csirkehúst eszik, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, Kenyeret teljesen elhagyta, maximum havonta Háromszor-négyszer.Cukros üditök helyett, inkább sok ásványvízet iszik.És sportol is rendszeresen.Szerintem a mértéken van a hangsúly, ehetsz mindent, csak keveset.Inkább fehérje (Gomba, hal, hús, tojás, tejtermékek)legyen a több.Cukor kell a szervezetbe, de ami kávéba, teába beleteszel böven elég.Probáld a többi dolgot, édesítövel izesíteni.Lesz olyan íze, mint a cukornak.Na röviden, egésségesen kell étkezni, ami alatt azt értem, hogy sok gyümölcs, zöldség, mozgás, sok fehérje, kenyér elhagyása, cukor minimálisan.Inkább víz üditö helyett.És sohanemlesz gondod a súlyodra:) Remélem tudtam segíteni.Sok sikert a 2-3 kilóhoz még!!
Tavaly én is végig csináltam és lement 10 kiló rólam és 1 dekát sem híztam vissza, pedig az utána való 90 napot nem is tartottam be. (Pedig igencsak hajlamos vagyok a hízásra.)
Szia! Én is gratulálok a 7 kilódhoz! Már egyszer végigcsináltam (vagyis nem...) a 90 napost, fogytam 15 kilót, de mind visszajött. Azért írtam, hogy nem csináltam végig, mert ugye szabály, hogy a 90 nap után még 90 napig csak gyümölcs lehet a reggeli. Én ezt nem tartottam be. Pedig ez a titok szerintem.
Bocsánat, elírtam. 3-4 Kilóhoz:)
De ne felejtsd el hogy egy fogyókúrához testmozgás is kell, magába a diéta nem mindig hatásos hosszútávon.
Nem, nem az a titok... Ez a 90 napos úgy rossz ahogy van... Nem véletlen hogy se a Norbi se az Alexandra se a Réka nem javasolja... Valszeg õk értenek hozzá úgyhogy nem véletlenül. Az lehet hogy le lehet vele dobni 15 kilót de a háttérben folyó biológiai folyamatokat hagy ne fejtsem ki...

Hogy étkezzek a 90 nap lejártával?

Legjobb válasz: Ha le telt a diéta 9o napig délig csak gyümölcs de a nap többi részében bármit , persze csak mértékkel.

Ha le telt a diéta 9o napig délig csak gyümölcs de a nap többi részében bármit , persze csak mértékkel.
Egyetértek az elõttem szólóval, csak még annyit hozzá, hogy arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a szénhidrátos ételeket, és este lefekvés elõtt közvetlen ne vacsorázz, kb 2-3 órával elõtte étkezz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!