Találatok a következő kifejezésre: Hogy és tudok csatlakozni egy (22 db)

Szolgáltatót kint regisztráltad? vagy itt magyaroknál?
A kérdező hozzászólása: A készüléknek csak a driverét raktuk fel.Hogy lehet regisztrálni rá?
Akkor még egyszer megkérdem kint külföldön fizetsz elõ internet szolgáltatását?
A kérdező hozzászólása: Nem külföldön fizetek elõ hanem itthon.A készüléket meg egy Netvadászhoz kaptam.
Akkor sajnos NEM fog menni :(
ui: a netvadász kütyük is csak akkor müködnek ha valaki vagy valakik nem védik le a router wifi kimenetét jelszoval
most néztem ez nem router hanem sima wifi antenna UGY HOGY CSAK AKKOR TUDSZ EZZEL NETEZNI HA VALAMELY NYILVÁNOS HELYEN VAGY AHOL VAN FREE WIFI


Hogy és hol tudok csatlakozni egy Battlefield 2 szerverhez?

Legjobb válasz: attol függ, h eredeti-e vagy másolt a játék ... ?

attol függ, h eredeti-e vagy másolt a játék ... ?
vedd meg eredetiben ;) mondjuk szar a netcode-ja

Vettem egy BlackBerry 8520 Curve telefont és nem tudok vele az itthoni háózatra csatlakozni. Megtalálja a hálózatot és amikor csatlakozni szeretnék azt írja, hogy "nem végezhető el a hálózatalapú hitelesítés". Mit lehet ezzel kezdeni?

Legjobb válasz: Hát valószínûleg hibás.Vidd vissza.Vagy kapcsold ki szedj ki belõle mindent.1 óra múlva tegyél vissza bele mindent kapcsold be és próbáld újra ha ígysem jó vidd vissza.

Hát valószínûleg hibás.Vidd vissza.Vagy kapcsold ki szedj ki belõle mindent.1 óra múlva tegyél vissza bele mindent kapcsold be és próbáld újra ha ígysem jó vidd vissza.

Wi-fi routerom van, és egy android telefonom. A telóval tudok csatlakozni a wifire de ha pl youtubozni akarok kidobja hogy probléma van az internet kapcsolattal. Mi lehet a bibi?

Legjobb válasz: Nekem N8-as Nokiam van és nálam se megy a youtube wifivel.Tudom,hogy más rendszer de lehet,hogy ez nálad is alap.

Nekem N8-as Nokiam van és nálam se megy a youtube wifivel.Tudom, hogy más rendszer de lehet, hogy ez nálad is alap.

Találtam az interneten egy baráti társaságot, és szeretnék csatlakozni hozzájuk. A probléma, hogy nagyon zavarban vagyok, mert tudom, hogy az első benyomás nagyon számít. Hogy érjem el, hogy befogadjanak?

Nincsenek nagyon barátaim, ezért szeretnék új barátokat találni, akikkel mehetnénk bulizni, biliárdozni, kirándulni, stb., de ugye az első benyomás nagyon számít, és mivel tudom ezt, nagyon ideges vagyok, és félek, hogy -ahogy a gimnáziumban is- pont ezzel fogom elrontani. Mit tegyek, hogy elérjem, hogy befogadjanak?

Legjobb válasz: Szerintem csak add önmagadat. Ha másnak színleled magad vagy taktikázol azzal olyan barátokat szerezhetsz akik nem önmagadért szeretnek és erre nem vágysz. Ha nem jön össze akkor sem lesz bajod, majd elõbb-utóbb találsz olyan embereket akik illenek hozzád.

Szerintem csak add önmagadat. Ha másnak színleled magad vagy taktikázol azzal olyan barátokat szerezhetsz akik nem önmagadért szeretnek és erre nem vágysz. Ha nem jön össze akkor sem lesz bajod, majd elõbb-utóbb találsz olyan embereket akik illenek hozzád.
Ezt nem is értem, hogy lehet az interneten baráti társaságot "találni"? Felvételt hirdettek? Önéletrajz+motivációs levél, és félsz az interjútól? Nem értem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!