Találatok a következő kifejezésre: Hogy és tudok csatlakozni (53 db)

Samsung s5230as telefonom van és kb 1 hete nem tudok csatlakozni az internetre:S azt irja ki h kapcsolodás sikertelen. Hogy lehetne megcsinálni?

néztem már itt kérdéseket, de egyikre sincs normális válasz, amivel meglehetne oldani:/

Legjobb válasz: Én is tmobilos vagyok kb 1 éve. Eleinte én is feltudtam csatlakozni a netre, de egyik pillanatról a másikra pár hónapja nem lehet. Én sem tudom mi lehet az oka. A netes felületükön beléptem az oldalamra ott azt írja, hogy netstart aktiválva. Tehát elvileg jónak kellene lennie, de mégsem jó. Segíteni nem tudtam, de várom, hátha valaki tud ötletet, hogy mi lehet a baj.

Én is tmobilos vagyok kb 1 éve. Eleinte én is feltudtam csatlakozni a netre, de egyik pillanatról a másikra pár hónapja nem lehet. Én sem tudom mi lehet az oka. A netes felületükön beléptem az oldalamra ott azt írja, hogy netstart aktiválva. Tehát elvileg jónak kellene lennie, de mégsem jó. Segíteni nem tudtam, de várom, hátha valaki tud ötletet, hogy mi lehet a baj.
A kérdező hozzászólása: nekem is azt irja ki.. :/
1430
Megnézitek a T-mobil honlapján, hogy mennyi az ügyfélszolgálat telefonszáma ( mobilról ingyenes). Felhívjátok, és megkérdezitek.
A kérdező hozzászólása: najó lett :D beléptem ott a menünél a komminukáció "fülbe" és ott rámentem facebookra. elé irtam egy 0-át és jóóó :)
A kérdező hozzászólása: de máskor is beléptem már netre. és ugy nem volt jó. nem értem mi baja volt:O
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyit hogy mások sem tudnak rá csatlakozni, de gondolom ez nem meglepõ
A probléma egyszerû: online-mode= false Állítsd át false-ra.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt tudom de amikor át állítom akkor vissza rakja magát autómatikusan true-ra Nem tudod hogy tudnám ezt megoldani?
A kérdező hozzászólása: Amikor elindítom a szervert akkor vált vissza
A kérdező hozzászólása: Aki tudja mi lehet a baj az írja le részletesen nagyon kéne a segítség! Elõre is köszönöm
Hamachi kéne hozzá! Hamachis szerver legyen!
Szia. Én is sokat minecraftoztam. Mondom a hibákat. Elösször is az IP azért nem jó mert a rutered nincs beállitva. Az inditóba a true szót ird át false ra.
Felül kell írni a false-t!


Vettem egy BlackBerry 8520 Curve telefont és nem tudok vele az itthoni háózatra csatlakozni. Megtalálja a hálózatot és amikor csatlakozni szeretnék azt írja, hogy "nem végezhető el a hálózatalapú hitelesítés". Mit lehet ezzel kezdeni?

Legjobb válasz: Hát valószínûleg hibás.Vidd vissza.Vagy kapcsold ki szedj ki belõle mindent.1 óra múlva tegyél vissza bele mindent kapcsold be és próbáld újra ha ígysem jó vidd vissza.

Hát valószínûleg hibás.Vidd vissza.Vagy kapcsold ki szedj ki belõle mindent.1 óra múlva tegyél vissza bele mindent kapcsold be és próbáld újra ha ígysem jó vidd vissza.

Wi-fi routerom van, és egy android telefonom. A telóval tudok csatlakozni a wifire de ha pl youtubozni akarok kidobja hogy probléma van az internet kapcsolattal. Mi lehet a bibi?

Legjobb válasz: Nekem N8-as Nokiam van és nálam se megy a youtube wifivel.Tudom,hogy más rendszer de lehet,hogy ez nálad is alap.

Nekem N8-as Nokiam van és nálam se megy a youtube wifivel.Tudom, hogy más rendszer de lehet, hogy ez nálad is alap.

Hogy tudok regisztrálni az usteam-re és hogy tudok csatlakozni?

Az animés letölt?s tárhelyre gondolok. Régen sokat töltöttem le, de most valahogy nemjó a régi jelszóm.. Hol tudok újjat regisztrálni? és mi a kiszolgáló címe?

Legjobb válasz: Lol 22% ban hasznosnak tünik egyébként van usteam itt is te szar mert vannak emberek akik ismerik te meg nem ismered

Lol 22% ban hasznosnak tünik egyébként van usteam itt is te szar mert vannak emberek akik ismerik te meg nem ismered
azé jó volna ha nem reklámoznátok, mert már 1x betiltották õket a szerzõi jog miatt...
erre itt nem fogsz tudni választ kapni, mert usteam "nincs" ... de a google a barátod ;)
FELHASZNÁLÓNEVED:[email protected]:31337
Mi az, hogy nincs? Tényleg betiltották, de már van megint.
http://usteam.hu/ ezen az oldalon regizz. és utána az oldaon megtalálod a segítséget a csatlakozáshoz is

Találtam az interneten egy baráti társaságot, és szeretnék csatlakozni hozzájuk. A probléma, hogy nagyon zavarban vagyok, mert tudom, hogy az első benyomás nagyon számít. Hogy érjem el, hogy befogadjanak?

Nincsenek nagyon barátaim, ezért szeretnék új barátokat találni, akikkel mehetnénk bulizni, biliárdozni, kirándulni, stb., de ugye az első benyomás nagyon számít, és mivel tudom ezt, nagyon ideges vagyok, és félek, hogy -ahogy a gimnáziumban is- pont ezzel fogom elrontani. Mit tegyek, hogy elérjem, hogy befogadjanak?

Legjobb válasz: Szerintem csak add önmagadat. Ha másnak színleled magad vagy taktikázol azzal olyan barátokat szerezhetsz akik nem önmagadért szeretnek és erre nem vágysz. Ha nem jön össze akkor sem lesz bajod, majd elõbb-utóbb találsz olyan embereket akik illenek hozzád.

Szerintem csak add önmagadat. Ha másnak színleled magad vagy taktikázol azzal olyan barátokat szerezhetsz akik nem önmagadért szeretnek és erre nem vágysz. Ha nem jön össze akkor sem lesz bajod, majd elõbb-utóbb találsz olyan embereket akik illenek hozzád.
Ezt nem is értem, hogy lehet az interneten baráti társaságot "találni"? Felvételt hirdettek? Önéletrajz+motivációs levél, és félsz az interjútól? Nem értem.
wifin vagy kabelesen?
startmenû>vezérlõpult>hálozati és megosztáso központ
Szolgáltatót kint regisztráltad? vagy itt magyaroknál?
A kérdező hozzászólása: A készüléknek csak a driverét raktuk fel.Hogy lehet regisztrálni rá?
Akkor még egyszer megkérdem kint külföldön fizetsz elõ internet szolgáltatását?
A kérdező hozzászólása: Nem külföldön fizetek elõ hanem itthon.A készüléket meg egy Netvadászhoz kaptam.
Akkor sajnos NEM fog menni :(
ui: a netvadász kütyük is csak akkor müködnek ha valaki vagy valakik nem védik le a router wifi kimenetét jelszoval
most néztem ez nem router hanem sima wifi antenna UGY HOGY CSAK AKKOR TUDSZ EZZEL NETEZNI HA VALAMELY NYILVÁNOS HELYEN VAGY AHOL VAN FREE WIFI

Hol és hogyan tudom beállítani, hogy a telefonom csatlakozni tudjon az itthoni számítógépes internethez wifin?

Legjobb válasz: Elég bekapcsolni a telefonon a wifit, az automatikusan megkeresi a körülötte lévõ hálózatokat, ott kiválasztod az saját hálózatodat (vagy a szomszédét) és kész. Ha nincs otthon wifi routered akkor elõbb szerezz be egyet.

Elég bekapcsolni a telefonon a wifit, az automatikusan megkeresi a körülötte lévõ hálózatokat, ott kiválasztod az saját hálózatodat (vagy a szomszédét) és kész. Ha nincs otthon wifi routered akkor elõbb szerezz be egyet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!