Találatok a következő kifejezésre: Hogy és lehet hozzájutni a (15 db)

ez mi? én sem hallottam még errõl? vagy a felicitas/aegonos csomag más néven?
szia. ha van idõd kérdezzél már rá, mert nekem csak pár percem van most. aztán ha válaszolnak én írok annak aki adja. abban volt a domestos? mert nekem nem volt az a csomag!
A kérdező hozzászólása: Szerintem is.Kérdezed te- vagy tegyem én?
Hát, akkor nem jutottunk elõre. valahogyan fel kellene tenni itt egy kérdést hogy ki milyen csomagot kapott a szülészeten?
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom , hová kellene irni ez ügyben azért kérdeztem rá itt, hátha. De ami jár az pedig mindekinek, nemszámit , hogy koraszülött a baba. De megyek is, mert nyafog a kisfiam
elsõ vagyok. ilyen dobozt én sem kaptam és furcsáltam is, ugyanis én csak a zacsit kaptam meg talán az aegonost. kérdeztem is a többieket hogy az milyen doboz de senki sem tudta megmondani, és én koraszülöttes anyukákkal voltam, gondoltuk nem jár. ha megtudod mondani azt ki adja én írok nekik.
A kérdező hozzászólása: Ja és rá van írva a dobozra, hogy Baby Services 2000
A kérdező hozzászólása: A kórházban kellettt volna kapnunk szülés után. Ez egy nagy kék kemény doboz, és hát vannak benne dolgok. Nem tudom miért , de nem mindenkinek adják át a csecsemõsök. Merthogy õk adják, ha adják
az micsoda?
A kérdező hozzászólása: Én ide irtam aki nem kapott ilyet tegye meg õ is, ne nézzenek hülyének bennünket, akiknek át kellett volna adniuk. http://bonita-dm.hu/website/present_02.html

Hogy és hol lehet hozzájutni a 4 napos tabihoz? Vény nélkül kapható gyógyszertárban?

Legjobb válasz: 4 napos? Nem a 72 órásra gondolsz, ami ugye 3 nap? Recept nélkül nem kapható, ha ma van rá szükséged, akkor vmelyik ügyeletes nõgyógyászatra kell menni feliratni.

4 napos? Nem a 72 órásra gondolsz, ami ugye 3 nap? Recept nélkül nem kapható, ha ma van rá szükséged, akkor vmelyik ügyeletes nõgyógyászatra kell menni feliratni.
A kérdező hozzászólása: És 18 év alatt is kiadják? Mármint, nem kell hozzá szülõ?
Hát amikor én 15 voltam, akkor kiadták minden hacacáré nélkül, de ez már 6 éve volt.
kiadják szülõi beleegyezés nélkül, persze.
Amúgy miért hiszi azt mindenki, hogy az ilyen szexuális dolgokhoz szülõ kell? Ki terjeszti ezeket a hülyeségeket????


Valaki ismeri a Star Stable játékot? Megtudná valaki írni hogy a kék sztár pénzekhez és a chathez hogy lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: a chat-hez úgy lehet írogatni, hogy rákattintasz a visszaigazoló e-mail-ra( amit a regisztrációnál megadtál) és bemásolod azt a kódot amit küldtek(ha rákattintasz a link-re, oda). :) a kéké pénzet nem tudom :/ :)

a chat-hez úgy lehet írogatni, hogy rákattintasz a visszaigazoló e-mail-ra( amit a regisztrációnál megadtál) és bemásolod azt a kódot amit küldtek(ha rákattintasz a link-re, oda). :) a kéké pénzet nem tudom :/ :)
A kérdező hozzászólása: rámegyek a star riderre és az Account type-nál ott van a kódom?
A kérdező hozzászólása: kérlek szépen tudsz küldeni egy videót amiben vagy mutogatsz vagy magyarázol? elõre köszi :)

Milyen típusú E-book olvasót ajánlanátok? Melyik a legjobb? Mik a különbségek és hogyan lehet hozzájutni?

Szeretnék venni egyet de nem tudom, hogy mit nézzek rajta, melyik miben különbözik. Lényeges lenne, hogy a könyveimet a számítógépr?l át tudjam tenni rá, tehát ne csak olyan könyveket olvashassak rajta, amelyekért fizetni kell és úgy kell letölteni az amazonról vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Könyvolvasásra eink kijelzõst vegyél, nem fárasztja a szemet mint a tft, olyan mint a papír. Említetted az Amazont, a Kindle-re is lehet usb-n rámásolni könyveket, (nekem is ez van) ajánlom.

Könyvolvasásra eink kijelzõst vegyél, nem fárasztja a szemet mint a tft, olyan mint a papír. Említetted az Amazont, a Kindle-re is lehet usb-n rámásolni könyveket, (nekem is ez van) ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. És a magyar karaktereket meg tudja jeleníteni?

Hogy/ hol lehet könnyen hozzájutni a Koboldok és tündérek földjén c. sorozathoz? (Shadow of the elves, angol német mesefilmsorozat)

nem találom sehol, csak online sorozatokon, de ott csak fele van fenn

Legjobb válasz: http://www.jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=955

A kérdező hozzászólása: http://www.jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=955

Hol lehet venni Mo. -n azt a régi Nintendo játékkonzolt, és hozzá azokat a sárga játékkazettákat? Józsefvárosi piac esetleg? Vagy hogy tudok hozzájutni?

Legjobb válasz: Ha érdekel még a válasz,igen Józsefvárosin van. Nekemis kellene,de sajnos én nem vagyok Pesti,de mikor voltunk Józsefvárosin láttam,csak nem vettük mert egyrészt drága volt,másrészt ha elromlik,nem tudunk Pestre szaladgálni 300 km-rõl...

Ha érdekel még a válasz, igen Józsefvárosin van. Nekemis kellene, de sajnos én nem vagyok Pesti, de mikor voltunk Józsefvárosin láttam, csak nem vettük mert egyrészt drága volt, másrészt ha elromlik, nem tudunk Pestre szaladgálni 300 km-rõl...

Ma kiváltottam a Hipp csomagot, de 2-es van rajta, van 1-es is? Ha igen, mi a tartalma, és hogyan lehet hozzájutni?

Legjobb válasz: Állítólag a kórházban adták, bár én sem kaptam. Nekem is a kettes volt az elsõ, a hármas meg a második.

Állítólag a kórházban adták, bár én sem kaptam. Nekem is a kettes volt az elsõ, a hármas meg a második.
A 4es pedig a harmadik:) A kórházi csomagban volt egy rakat hipp prospektus, minta, de az nem dobozban volt.
Én négyesrõl nem tudok... A legutolsó a 3-as volt, ami 8-12 hónpos kor között váltható ki.
Még annyi, hogy az én kórházi csomagomból kifelejtették a Hipp kupont, és itt az oldalon olvastam róla, hogy egyáltalán létezik. Így n postán kértem utólag kupont, így jutottam hozzá a 2- es dobozhoz, ami ugye nekünk az elsõ volt.:)
2. vagyok Van négyes kupon is, amivel betöltött 1év után lehet átvenni a csomagot. De ez nem minden dobozban van, sajnos. 2 évvel ezelõttiben nem volt, az ideiben igen. Kiváncsi leszek, mi lesz a dobozban.
A kórházi csomagban volt nekünk az 1-es.Akkor teákból állt.Ez 3 éve volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!