Találatok a következő kifejezésre: Hogy és kell feltenni (59 db)

Arra szeretnék választ kapni, hogy Iphone mobilra, hogy lehet témát feltenni? Külön Itunes-on belül nem találtam témaletöltést és neten annyi szépet találtam, de nem tudom, hogy kell felrakni. Minden megoldsást szívesen várok!

Legjobb válasz: Gyárilag nem lehet! (ennyit a híres iPhone-ról......) Fel kell hozzá törni (jailbreak-elni kell) ami nem túl egyszerû dolog, aztán még további bûvésztrükkök is szükségesek hozzá. És ha összejön, akkor is lelassul a telefon tõle. Én inkább ki is hagytam a dolgot. De ha nagyon bele akarod vetni magadat,és bevállalós vagy, szifon.com-on kiokosodhatsz.

Gyárilag nem lehet! (ennyit a híres iPhone-ról......) Fel kell hozzá törni (jailbreak-elni kell) ami nem túl egyszerû dolog, aztán még további bûvésztrükkök is szükségesek hozzá. És ha összejön, akkor is lelassul a telefon tõle. Én inkább ki is hagytam a dolgot. De ha nagyon bele akarod vetni magadat, és bevállalós vagy, szifon.com-on kiokosodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:D majd próbálkozom vmivel aztán meglátjuk mi lesz...

Hogy és mivel kell feltenni az alapozót?

ne nézzetek hülyének, csak 11 éves vagyok, de a n?vérem cukkol hogy még ezt sem tudom. Ezért kérdezem ezt...

Legjobb válasz: Attól függ hogy milyen, én újjal szoktam szétkenni, édesanyám összekeveri egy kis arckrémmel és úgy keni fel, persze ez a folyékonyakra igaz. Van olyan amihez adnak kis szivacsot és azzal is fel lehet vinni. Meg vannak a púderek, amiker púderecsettel vagy pamaccsal. De szerintem a te hamvas bõrödnek még tök fölöd az alapozó és a púder. Sokkal jobb ha nincs , mert csak eltömíti a pórusokat, és szerintem csak akkor kell használni, ha tényleg nagyon csúnya a bõröd és szégyenled vagy már benne vagy a korban és szintén szégyneled. De ilyenkor is ha haza mégy egybõl le kell mosni sminklemosóval és aztán megmosni az arcot hogy fellélegezzen. Én nem vagyok alapozó párti, csak korrektort és púdert használok ha szükséges, de egyébként ha smikelek munkábamenet nem használok alapozót.

Attól függ hogy milyen, én újjal szoktam szétkenni, édesanyám összekeveri egy kis arckrémmel és úgy keni fel, persze ez a folyékonyakra igaz. Van olyan amihez adnak kis szivacsot és azzal is fel lehet vinni. Meg vannak a púderek, amiker púderecsettel vagy pamaccsal. De szerintem a te hamvas bõrödnek még tök fölöd az alapozó és a púder. Sokkal jobb ha nincs , mert csak eltömíti a pórusokat, és szerintem csak akkor kell használni, ha tényleg nagyon csúnya a bõröd és szégyenled vagy már benne vagy a korban és szintén szégyneled. De ilyenkor is ha haza mégy egybõl le kell mosni sminklemosóval és aztán megmosni az arcot hogy fellélegezzen. Én nem vagyok alapozó párti, csak korrektort és púdert használok ha szükséges, de egyébként ha smikelek munkábamenet nem használok alapozót.
Folyékony alapozót nedves szivaccsal lehet szépen felvinni a bõrre.
Ha kézzel viszed fel, természetesebbnek hat, csak meg kell tanulni egyenletesen elkenni. A szivacs szerintem maszkosabb hatást kelt. Ami fontos: jó minõségût érdemes, hogy levegõzhessen a bõr (pl. Maybelline, Miss Sporty, Manhattan termékek, ezek még elérhetõ árban is vannak).
A záróizom "beszippantja", annál nem kell feljebb nyomni. 5-10 perc után már hat.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Kaptam egy tavirózsát egy nagy barna gumószerű valamit és azt nem tudom, hogy most ezt kell leültetni valamilyen dézsába vagy elég ha csak úszik a víz tetején? Sajna itt kell feltennem a kérdést, mivel nincs külön növényes rovat.

Legjobb válasz: Ha jòl èrtem, akkor egy taviròzsa-gumòròl van szò. Azt el kell ultesd, csak jò lenne tudni, majd a szàra milyen hosszùra no. Esetleg nem tudod, milyen fajta? Mert nem mindegy, milyen mèlyen van. Ha tùl mèlyen van, kikel, de nem fog viràgzani. àltalàban a vìz magassàga 30 centi ès fèl mèter kozott kell, hogy legyen.

Ha jòl èrtem, akkor egy taviròzsa-gumòròl van szò. Azt el kell ultesd, csak jò lenne tudni, majd a szàra milyen hosszùra no. Esetleg nem tudod, milyen fajta? Mert nem mindegy, milyen mèlyen van. Ha tùl mèlyen van, kikel, de nem fog viràgzani. àltalàban a vìz magassàga 30 centi ès fèl mèter kozott kell, hogy legyen.

Hogy kell feltenni a tampont? Meg szuz vagyok. Es mit kell tudni rolla?

Legjobb válasz: Jaj édesem, hát láttál már tampont? Nem hinném. Van egy jó hosszú zsinór a végén. Ez kilóg belõled, annál fogva kell kihúzni. Nem, a zsinór vékony, egyáltalán nem érzed, hogy ott van. (12:35)

Jaj édesem, hát láttál már tampont? Nem hinném. Van egy jó hosszú zsinór a végén. Ez kilóg belõled, annál fogva kell kihúzni. Nem, a zsinór vékony, egyáltalán nem érzed, hogy ott van. (12:35)
Tudtommal van hozzá használati utasítás is. Csekkold le!
Kezdetnek válassz minit. Tedd fel az egyik lábad valamire (wc, fürdõkád), lazíts és dugd fel, amilyen mélyre csak tudod. Akkor van elég mélyen ha egyáltalán nem érzed. Lényegében ennyi. Kizárólag tiszta kézzel, kézmosás után! Ne felejtsd el rendszeres cserélni! A tampon dobozában részletes leírást (képpel) fogsz találni, abban minden benne fontos dolog benne van. Legalábbis az OB tamponban volt ilyen...Már rég nem használtam.
A kérdező hozzászólása: es hogy vegyem ki?
Hja ilyen szerencsétlen vagy, akkor inkább ne használd.
Általában van a tampon végén egy kis szál. Na az azért van hogy kitudd húzni óvatosan. -Egy fiú.
A kérdező hozzászólása: Kiegészítésként: Flashelt psp-rõl van szó, tehát gondolom tört szoftver kell rá!
flash+magyarosítás====500 ft (nálam)

Az a feladatom, hogy egy vállalkozónak kell feltennem 8 kérdést, és a válaszát leírni. Valaki?

Holnapra kéne. :/ Itt a 8 kérdés: -Miért kezdett a vállalkozásba? -Milyen módszerrel választott tevékenységet? -Minek volt dönt? szerepe a választásban? -Milyen er?forrásokra volt szüksége a tevékenység elindításához? -Milyen tevékenységr?l van szó? -Mennyire biztos a vev?köre? -Melyek a vállalkozás kockázatai? -Milyen eredményt ért el? Társadalomismeret házi. :/ Köszönöm ha veszitek a fáradtságot. :)

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a gyors választ! Megmentettél egy 1estõl. :) Nem tudom mi az a kérdés, azt mondta a tanár hogy nem nekünk kell érteni, a vállalkozók tudni fogják...

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Megmentettél egy 1estõl. :) Nem tudom mi az a kérdés, azt mondta a tanár hogy nem nekünk kell érteni, a vállalkozók tudni fogják...
nincs mit. a második tipikus bullsith, lehet rá írni, h a "piaci folyamatok elemzése vezetett erre a döntésre", vagy olyat, h "a keresleti viszonyok tér és idõbeli modellezése az elkövetkezõ 10 évre ennek a szolgáltatásnak a piacképességét támasztotta alá", stb... :-)
bocs, harmadik...
A kérdező hozzászólása: Óóó tökéletes az nekem. :)

OTP-nél van junior kártyám, és kérdés, hogy pénz rátétel készpénzzel hogy működik? Bemegyek a bankba x forinttal és megmondom, hogy ezt tegyék a számlámra? És meg van szabva, hogy minimum mennyit kell feltenni?

Legjobb válasz: Bármelyik OTP bankfiókba bemész, ott a pénztárban befizethetsz bármilyen összeget. Legjobb, ha tudod a számlaszámodat amire befizetnél, amihez a bankkártyád hozzá van kapcsolva. De az is elég ha megmondod az adataidat, név, cím, hogy azonosítani tudjanak és a számlát is, hogy melyik számlára akarod befizetni.

Bármelyik OTP bankfiókba bemész, ott a pénztárban befizethetsz bármilyen összeget. Legjobb, ha tudod a számlaszámodat amire befizetnél, amihez a bankkártyád hozzá van kapcsolva. De az is elég ha megmondod az adataidat, név, cím, hogy azonosítani tudjanak és a számlát is, hogy melyik számlára akarod befizetni.
A kérdező hozzászólása: Akkor oké! Köszönöm a választ!
Elkérik a személyidet meg a lakcímkártyádat, aztán annyi.
Odaadod a kártyát és beírod a pint. Õ meg ráírja a pénzt! De kézrátétellel is rakhatsz rá pénzt! :D

Honnan kell minecraft launchert letölteni, és hogy kell feltenni?

mert ami most van, azzal nem lehet frissíteni a játékot, le szeretnék szedni egy jobbat, de honnan, és hogyan kell feltenni?

Legjobb válasz: mestermc.hu/%5BnCore%5D%5Bgame_rip%5DMinecraft_Installer_+_A utoUpdater_1.2.0_02.torrent | Crackelt, ha benyomod a force update-t akkor frissíteni fog

mestermc.hu/%5BnCore%5D%5Bgame_rip%5DMinecraft_Installer_+_AutoUpdater_1.2.0_02.torrent | Crackelt, ha benyomod a force update-t akkor frissíteni fog
A kérdező hozzászólása: thx


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!