Találatok a következő kifejezésre: Hogy érzik azt (3811 db)

Létezik olyan, hogy érzem azt, hogy hiányzom valakinek, gondol rám?

Nem tudom jó kategóriába írtam-e a kérdést. A körülmények bonyolultak. Nem lehetek vele, nem nyilvánítottunk ki egymásnak semmit, csak apró jelek voltak. Nem szabad. 2 hónapra külföldre utazom. Vele álmondtam, és lehet, hogy csak emiatt, de úgy érzem gondol rám sokat. Lehetséges ez? Vagy csak szeretném, hogy így legyen? Még sosem volt velem ilyen... De hiszek ezekben a dolgokban.

Legjobb válasz: Van ilyen, ha nagyon szeretsz valakit, akkor megérzed, hogy mi van vele, sokszor még azt is, ha gondol Rád.

Van ilyen, ha nagyon szeretsz valakit, akkor megérzed, hogy mi van vele, sokszor még azt is, ha gondol Rád.
Létezik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem jöhet össze semmi, és nem is akarom, mert családja van. De hiszek benne, hogy jól érzem azt, hogy 'velem van'...
Mivel annyira ismeritek már egymás gondolatmenetét, gondolkodásmódját. Nem pedig ténylegesen olvassátok a gondolatokat
Van ilyen. Telepatia 1 formaja. En eleg jol ismerem, mert az anyukammal "egyre jar az agyunk", be tudjuk fejezni a masik gondolatat, akkor hiv fel, amikor en is hivni akarom, rendszerint ugyanazert, sokszor gondolunk egyre... :) Mas nekem fontos szemelyeknek, pedig ereztem mar, hogy gondolnak ram.
A kérdező hozzászólása: 15 évvel idõsebb nálam.
Szerintem õ inkább a lelki társad sem mint szerelmed lehet.
nem, nem létezik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Volt már olyan, hogy valaki nagyon hiányzott, de még sosem éreztem ezt. Olyan, mintha már együtt lennénk. Távol van tõlem, de mégis közel.
Szerintem az jelenik meg, hogy neked hiányzik és szeretnéd, ha Te is hiányoznál neki
Egyszerû. Te szereted.... és amit érzel azok nem a másik fél érzelmei hanem pont, hogy a tieid. Neked hiányzik õ és te szereted õt.....
hát ez van. én nem hiszek ezekben a dolgokban, szal aztmondom nem. ha te hiszel akkor egyértelmüen aztgondolod h igen. kitudja lehet vki irányítja az agyad xD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményed, és annak kifejtését. Más?
csuklasz
miért akarod magadnak nézegetni? ezért vannak az orvoso!!!!
Magadnak nem tudod, annál sokkal beljebb és feljebb van. Igen, a méhszáj zárt jó esetnem az utolsó pár hétig. Ezt tényleg csak orvos tudja megnézni, mivel nem tudsz olyan pozíciót felvenni hogy elérj odáig. Tudom, hogy érdekes dolog, de bízd az orvosra :)
A fenti két válasz HÜLYESÉG! Nyúlj fel és eléred. Nem tudom honnan szedtétek, hogy azt csak orvos tudja megnézni, hát szerintem már ezen az oldalon is többször volt róla szó, hogy ez egy egészen jó módszer a termékenység megállapítására. A pozíciója, keménysége és nyitottság mutatja a termékenységet. Bõvebben nézzétek meg a babatervezokotthona.net oldalon (had ne kelljen már itt leírnom) Konkrétan a kérdésre válaszolva, ha nyitott akkor én érzek egy kis lukat a közepén.

Hogy érzi azt az ember, hogy a ló jobban terhel a mellső lábaira, mint a hátsókra?

Legjobb válasz: Botladozik,vagy ha sántít az elejére akkor bólint .

Botladozik, vagy ha sántít az elejére akkor bólint .
Felépítésébõl adódóan minden ló, amelyik nincs összeszedett állapotban, az elejét jobban terheli, mint a hátulját, tehát ezen a napi munka során dolgoznia kell a lovasnak, fel kell építeni az összeszedettséget, a súlyt hátra kell helyezni. Ha többet érzel a kezedben, mint a csizmádban, tehát a ló hátulja elmarad, inaktív, ha úgy érzed, hogy "nincs elõtted a ló" - mind érzésben (tehát a csizma mögött van), illetve látszatra, a mozgása lapos, a ló nincs öntartásban, alacsonyan támaszkodik akkor egészen biztosan az elejére van esve.
Nekem volt egy ilyen lovam, akit egy lovasiskolából szedtem ki.Ugyebár ott magára volt hagyva így a hátsó lábait nem használta.Ügetésben is könnyen észrevehetõ mivel dobál, húzza a szárat, illetve tanügetni is képtelenség rajta.Ezt hamar helyre lehet hozni.Alig 1hónap úgy hogy csak gyakorlott, határozott lovas lovagolja és hozzászokik :)

Létezik, hogy érzem az epém mozgását? Lehetséges hogy epekő?

Epés refluxom van,és most diézom.Párolt zöldséget kezdtem el enni és közbe a jobb bordám alatt annyira elkezdett mozogni valami,olyan mint a gyors szívverés vagy mikor terhes voltam és rúgdosott a baba.Ilyet még sose éreztem evés közbe.

Legjobb válasz: Milyen mas uton modon sugallja neked a tested h nem azt kene enni? Azt varod h e-mailt kuldjon??

Milyen mas uton modon sugallja neked a tested h nem azt kene enni? Azt varod h e-mailt kuldjon??
Nem fog javulni, ez fix.
Gyurcsány és tsait lecsukják + teljes magánvagyonuk erejéik felenek mindenért, be lesznek itt tömködve a lyukak kérem, egy ideig...
Szerintem te nem vagy tisztában a politikai helyzettel. Senkit nem fognak lecsukni. Gyurcsányék magánvagyona, meg még jópár embernek külföldi számlákon van, amihez nem férhetnek hozzá. A lyukakhoz pedig nem lenne elég, korántsem. Napokra se tudnák hárítani a gondokat. Az életszínvonal addig fog csökkenni, amíg elég ember nem hal éhen ahhoz, hogy már mindenkinek tudjanak munkát biztosítani, és ne kelljen ennyi nyugdíjat meg segélyt kifizetni.
De sok kicsi sokra megy, akár a nemzetközi bíróságokon is, ugye? :)

Mennyire közeledsz az első randin? Mi az ami neked még belefér? Hogy érzed az első randin magad?

Legjobb válasz: Csók és más semmi, ha több is van, akkor megdugom, de utána nem sokat jósolok neki. Zavarban nem szoktam lenni.

Csók és más semmi, ha több is van, akkor megdugom, de utána nem sokat jósolok neki. Zavarban nem szoktam lenni.
általában jól érzem magam.próbálok minnél közelebb kerülni, akár szex is.de nem akárkivel megyek el randira. 23/ff
Hát max csók, feleseges bármit is elsietni, elveszti a varázsát. 23 lány
Csók esetleg. De az még jobb, ha nincs, mert akkor úgy, de úgy vársz rá...és egyszercsak megtörténik.:) :$
Szájrapuszi :D Szerintem második randin jöhet a csók :D

Láttam itt egy kétfejű egytestű kisbabát. Hogy kell őket etetni? 2 száj, 1 gyomor. Hogy érzik az éhséget? Mindkettő éhes?

Legjobb válasz: Itt egy cikk, egy amerikai ikerpárról, sok érdekes dologról írnak: http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=23226

Itt egy cikk, egy amerikai ikerpárról, sok érdekes dologról írnak: http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=23226
nekem errõl a kajálás másik része jut az eszembe...

Szeretkezés közben érzem az alhasamban hogy közeledek az ejakulációhoz. Ez lehet az ok?

Viszont ha megprobálok egész fels? testtel mozogni akkor valamivel tovább bírom.Ez lehet az oka a korai magömlésemnek?Rögzülhetett bennem az alhasi izmok megfeszítése?Sajnos ebb?l adódóan még csókot is alig tudok adni a páromnak szeretkezés közben mert olyankor ugye azok az izmok dolgoznak.Más is van így ezzel? 17/F

Legjobb válasz: A hosszan tartó szeretkezés egy önuralmon alapuló folyamat, amit maszturbálással lehet javítani és fejleszteni, de akár teljesen elrontani is. Aki naponta többször csinálja rövid ideig, annak rövidebb is lesz a kitartása mint annak, aki mind hosszabb és hosszabb ideig tartja vissza az orgazmust. A gátizmok megfeszítése általában elõrehozza az orgazmust, ilyenkor érzi azt a férfi hogy megfeszül a makkja, így ilyenkor erõsebb is lesz rajta a stimuláció. Ha érzed hogy közel az orgazmus, akkor lazítsd el a gátizmaid, ne "feszítsd" a péniszed. Lassíts, ha kell akkor húzd ki egy pillanatra hogy megnyugodj. Minél nagyobb az önuralmad, annál kevesebbszer kell lassítani vagy kihúzni. Ha érzed hogy egy pózban már akkor is elmész ha lassan csinálod, akkor váltsatok. Nem kell elsõre örökké kitartani, elég ha mondjuk 20 percig. Legközelebb már legyen 25, aztán 30 és végül már az egész éjszakás lepedõakrobatika sem fog gondot okozni. Szex elõtt ne igyál semmit és menj pisilni, mert a tele hólyag ugyancsak sietteti az orgazmust.

A hosszan tartó szeretkezés egy önuralmon alapuló folyamat, amit maszturbálással lehet javítani és fejleszteni, de akár teljesen elrontani is. Aki naponta többször csinálja rövid ideig, annak rövidebb is lesz a kitartása mint annak, aki mind hosszabb és hosszabb ideig tartja vissza az orgazmust. A gátizmok megfeszítése általában elõrehozza az orgazmust, ilyenkor érzi azt a férfi hogy megfeszül a makkja, így ilyenkor erõsebb is lesz rajta a stimuláció. Ha érzed hogy közel az orgazmus, akkor lazítsd el a gátizmaid, ne "feszítsd" a péniszed. Lassíts, ha kell akkor húzd ki egy pillanatra hogy megnyugodj. Minél nagyobb az önuralmad, annál kevesebbszer kell lassítani vagy kihúzni. Ha érzed hogy egy pózban már akkor is elmész ha lassan csinálod, akkor váltsatok. Nem kell elsõre örökké kitartani, elég ha mondjuk 20 percig. Legközelebb már legyen 25, aztán 30 és végül már az egész éjszakás lepedõakrobatika sem fog gondot okozni. Szex elõtt ne igyál semmit és menj pisilni, mert a tele hólyag ugyancsak sietteti az orgazmust.
A kérdező hozzászólása: Nem a gátizmaim feszülnek hanem a péniszem feletti résznél az izmok és ilyenkor érzem hogy közeledik az ejakuláció.

Normálisan eszem, akkor mégis miért érzem azt, hogy túl sok?

53 kg vagyok, 160 cm és 16 éves. Nem szeretnék túl sokat fogyni, csak jó lenne ha a lábaimról lemenne a felesleg, izmosodna a hasam stb. Heti 6x mozgok (3 cardio, 1 pilates, 1 láb, 1 has/kar) és naponta 90 ch-t és 150 fehérjét eszem (kb 1500 kalória). Nagyon sokat eszem? Vagy ezzel az ütemmel két hónap alatt sikerülhet elérnem a kitûzött célt?

Legjobb válasz: Nem kell számolni kalóriát. Egyél addig ameddig jól esik, ne érezd, hogy nagyon tele vagy. A sport miatt fogyni fogsz. A kalóriaszámolás felesleges, hisz: ha láttod és érzed, hogy fogysz akkor minek kellenek a számok? Tehát. Ha számolnám a kalóriákat akkor, napi 3x étkezésnél megehetnék 1 tábla milka csokit (darabja 500 kcal körül van) reggelire, ebédre, vacsorára és akkor úgy 1500 kalóriát vinnék be, ergo elméletben fogyok. Nem, tudom megmondani, hogy sok-e amit eszel mert azt az ember gyomra érzi. Ha, te soknak érzed felejsd el a kalóriaszámlálást és folytasd annélkül. 2 hónap alatt (vagy akár kevesebb idõ alatt is) látványos eredményt fogsz elérni! Felesleges stressz a kalória számolás, és a stressz több kaját kíván.

Nem kell számolni kalóriát. Egyél addig ameddig jól esik, ne érezd, hogy nagyon tele vagy. A sport miatt fogyni fogsz. A kalóriaszámolás felesleges, hisz: ha láttod és érzed, hogy fogysz akkor minek kellenek a számok? Tehát. Ha számolnám a kalóriákat akkor, napi 3x étkezésnél megehetnék 1 tábla milka csokit (darabja 500 kcal körül van) reggelire, ebédre, vacsorára és akkor úgy 1500 kalóriát vinnék be, ergo elméletben fogyok. Nem, tudom megmondani, hogy sok-e amit eszel mert azt az ember gyomra érzi. Ha, te soknak érzed felejsd el a kalóriaszámlálást és folytasd annélkül. 2 hónap alatt (vagy akár kevesebb idõ alatt is) látványos eredményt fogsz elérni! Felesleges stressz a kalória számolás, és a stressz több kaját kíván.
A kérdező hozzászólása: kaloriat nem szamolom csak tudom hogy kb mennyit eszek azert irtam oda, a tapertek tartalomra figyelek
Még be kell kalibrálni az érzéseidet. Nincs ezzel baj, csak tudatosan állítsd át magadban a relatív érzéseket. Amit most túl soknak érzel, arról tanuld meg hogy az a viszonylag kevés (még a normálisnál is kissé kevesebb, fogyókúrás mennyiség) :)

Miért érzem azt, hogy a lányok mind, akik nekem tetszenek jellemre bunkók és tőlem aljasabbak, szívtelenek? Jól érzem?

Emiatt nem merek lányoknál kezdeményezni, úgy érzem minden lány durva, bunkó, flegma, érzéketlen jellemre és tuti elutasítana, de még inkább tartok attól,hogy kinevetne, kigúnyolna.

Legjobb válasz: Hát, valahogy én is így érzek. Ez szerintem valami tapasztalat lehet, hogyha ezt érzi valaki. Bár az ember nem léleklátó, de mégis már elég látni azt is, ahogyan beszélnek, viselkednek. Nekem még eleve bátorságom sincsen a kezdeményezéshez, és igazából nincs is hol kezdeményezni, nincsen ismerkedési lehetõség. Az ilyen lányokra azt szoktam mondani, hogy "angyalbõrbe bújt ördögök". Óriási az ellentét a viselkedésük és a kinézetük között. Egy esetleges bunkó elutasítás nagyon rosszul esne nekem is, ha valahol odamennék hozzájuk. Nekik könnyû az ismerkedés, mert általában ki vannak szolgálva, és csak válogatniuk kell a "jelöltek" közül.

Hát, valahogy én is így érzek. Ez szerintem valami tapasztalat lehet, hogyha ezt érzi valaki. Bár az ember nem léleklátó, de mégis már elég látni azt is, ahogyan beszélnek, viselkednek. Nekem még eleve bátorságom sincsen a kezdeményezéshez, és igazából nincs is hol kezdeményezni, nincsen ismerkedési lehetõség. Az ilyen lányokra azt szoktam mondani, hogy "angyalbõrbe bújt ördögök". Óriási az ellentét a viselkedésük és a kinézetük között. Egy esetleges bunkó elutasítás nagyon rosszul esne nekem is, ha valahol odamennék hozzájuk. Nekik könnyû az ismerkedés, mert általában ki vannak szolgálva, és csak válogatniuk kell a "jelöltek" közül.
Mert mondjuk a rendes lányokra kellene bukni, nem a gatya helyett övet hordó r*bancokra.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam leszólítani õket, de ezt érzem. Amúgy meg sajnálom, de nem jönnek be a túlsúlyos lányok, most arról nem tehetek, hogy a vékony, alacsony lányok a gyengéim.
Attól még, hogy valaki vékony, nem biztos, hogy durva, bunkó, flegma, érzéketlen. Ha nem szólítottad meg õket, akkor miért nyilvánítasz véleményt róluk. Ismered az összes lányt? Nem? Akkor ne írj olyat, hogy minden lány...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!