Találatok a következő kifejezésre: Hogy érzem lenn van a méhem (2 db)

Hogy érzem ha lenn van a méhem milyennek érzem és mit ha nem érem el?

Én vagyok aki kétségbe vagyok esve!!csináltam ma egy gabriel tesztet 10 körül negatív lett!!De nem tom mi van ha mégis jó amit a n?gyógyi csinált?Ugyanis az elszinez?dött miután eltelt egy nap észrevettem egy halvány rózsaszín csíkot!!!!

Legjobb válasz: Hali, elõször is nem a méhed van lennt, hanem a méhszájad, azt pedig úgy érzed, ha felnyúlsz a hüvelyeden ameddig csak tudsz és ott a legtetején érzel egy kisebb "bütyköt", na az a méhszáj. Ha nagyon nehezen éred el és puha, akkor terhességre kell gyanakodni, de ha lent van vagy középen és picit nyitot, kemény, akkor nem vagy terhes. Amúgy ha egy nap múlva nézed meg a tesztet az már nem jelent semmit, hiszen mindegyiknek rá van írva a dobozára, hogy 10PERC ELTELTE UTÁN A TESZT EREDMÉNYE NEM ÉRVÉNYES!!! A doki bizti nem tévedett, fogd fel végre: NEM VAGY TERHES! És nem ártana védekezni sem, ha nem akartok babát, mert egyszer majd nem lehet, ha estelge szeretnél, mert a nem védekezésnek és aztán abortusznak csúnya vége is lehet. Én nem játszanék ezzel.

Hali, elõször is nem a méhed van lennt, hanem a méhszájad, azt pedig úgy érzed, ha felnyúlsz a hüvelyeden ameddig csak tudsz és ott a legtetején érzel egy kisebb "bütyköt", na az a méhszáj. Ha nagyon nehezen éred el és puha, akkor terhességre kell gyanakodni, de ha lent van vagy középen és picit nyitot, kemény, akkor nem vagy terhes. Amúgy ha egy nap múlva nézed meg a tesztet az már nem jelent semmit, hiszen mindegyiknek rá van írva a dobozára, hogy 10PERC ELTELTE UTÁN A TESZT EREDMÉNYE NEM ÉRVÉNYES!!! A doki bizti nem tévedett, fogd fel végre: NEM VAGY TERHES! És nem ártana védekezni sem, ha nem akartok babát, mert egyszer majd nem lehet, ha estelge szeretnél, mert a nem védekezésnek és aztán abortusznak csúnya vége is lehet. Én nem játszanék ezzel.
szai, 100%-ig igaza van az elõzõ hozzászólónak. Ehhez nincs is mit hozzátenni.
Az elsõ válaszoló vagyok. 2. válaszoló KÖSZI IGYEKSZEM RÁVENNI A FIATALSÁGOT A VÉDEKEZÉSRE, CSAK HIÁBA, FELELÕTLENEK ÉS NEMTÖRÕDÖMÖK :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nyugi fel van iratva a gyógyszer!! De furi volt a menstruációm!! És nem tudom hogy mi van de szurkál lenn baloldalt!Hát a leghosszabb ujjammal elértem valamit!!de nem mondanám hogy kemény bár nincs viszonyítási alapom, a mensim 4.napja van amúgy ha ez befolyásol bármit is!! Légyszi írjatok!! Ja de még reggel elsõ vizelettel tesztelek!!
A kérdező hozzászólása: Ülve vagy fekve vagy hogy nézzem?
Szerintem széttett lábakkal guggolva a legegyszerûbb. Hát volt rá példa, hogy a nõ mensizett és mégis babát várt, úgyhogy szerintem nem befolyásol semmit. HA FOGIGÁTLÓ BOGYÓRA GONDOLTÁL GYÓGYSZER ALATT, AKKOR HELYESEN CSELEKDTÉL :)
A kérdező hozzászólása: Igen arra gondoltam, köszi a választ csak jöjjön meg de az még sokára lesz!! Amúgy ha benyulok szinte rögtön ott lehet vagy feljebb kicsit mert ott rögtön van valami kemény de feljebb is éreztem valamit most akkor melyik? drukkoljatok hogy reggel negatív legyen!! Amúgy meg azért nem akarom mert anyukám rák beteg, és nem hiányozna a "jó" hír neki tegnap hunyt el nagypapám az õ apukája szóval nem jönne jókor higgyétek el!És még tanulok is!!(fõsuli)

Lehet terhességre utaló jel ha fáj a köldököm, és ugy érzem hogy a méhem is lent van!?

Legjobb válasz: Lent van a méhed? Ezt hogy érted? Ha terhes lennél, inkább feljebb éreznéd... Bár passz minden nõ más... Amúgy bármi lehet.

Lent van a méhed? Ezt hogy érted? Ha terhes lennél, inkább feljebb éreznéd... Bár passz minden nõ más... Amúgy bármi lehet.
a méhed kábé 10 cm-re van a szeméremdomb felett és csak félidõsen tehát 20 hetesen fog a teteje a méhnek a köldök felé érni. Tehát az még nem fájhat emiatt. a méhem lent van kifejezést én sem értem szervi baj lehet az oka a fájdalomnak amirõl írsz amennyiben nem vagy várandós de a fájdalom akkor sem indokolt. Menj el orvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!