Találatok a következő kifejezésre: Hogy érjem hogy legyen bennem élet (3 db)

Hogy érjem el hogy legyen bennem élet?

Nem biztos h jó helyre írom ezt, de ha valaki tudna segíteni néhány jótanáccsal annak megköszönném! Az a probléma h azt mondják rám hogy halvér? vagyok és akik mondjuk csak egyszer látnak unottnak tartanak, és nem akarnak velem tovább társalogni. mit csináljak hogy ne haljon meg minden beszélgetésem 2 perc mulva? és akkor mit cisnáljak amikor már nincs több hozzáf?znivalóm? És amúgy az baj hogy nem tudok úgy csinálni mintha valami érdekelne amikor nem is? Hogy verjek magamba életet? mindig olyan vagyok mintha akkor másztam volna el? az ágyból vagy mitha durván be lennék nyugtatózva vagy ilyesmi! Tanácsot?!!

Legjobb válasz: Kb. hasonló helyzetben vagyok, mint te. Valójában soha nem érzem jól magam, nem tudok örülni semminek. Ezért a nap 24 órájában színlelek, úgy csinálok, mintha... Olyat nem tudsz elérni, hogy legyen benned élet, ha egyszer nincs. Csinálj úgy, mintha lenne. Ha valamihez nincs több hozzáfúzni valód, hozz fel egy másik, ám az elõzõhöz hasonló témát. Vagy gondolom azért híreket nézel, azt is felhozhatod, hogy mit láttál tegnap a tévében, min "lepõdtél meg". A lénegy, hogy jól színlelj, és nem veszik észre.

Kb. hasonló helyzetben vagyok, mint te. Valójában soha nem érzem jól magam, nem tudok örülni semminek. Ezért a nap 24 órájában színlelek, úgy csinálok, mintha... Olyat nem tudsz elérni, hogy legyen benned élet, ha egyszer nincs. Csinálj úgy, mintha lenne. Ha valamihez nincs több hozzáfúzni valód, hozz fel egy másik, ám az elõzõhöz hasonló témát. Vagy gondolom azért híreket nézel, azt is felhozhatod, hogy mit láttál tegnap a tévében, min "lepõdtél meg". A lénegy, hogy jól színlelj, és nem veszik észre.
A kérdező hozzászólása: dehát én nem tudok hazudni egyszerûen én nem tudok színlelni:/ meg nem arról van szó hogy nincs kedvem semmihez hanem inkább hamar elmegy:(
Ha ilyen szinten nem érdekel semmi, az lehet hormonprobléma. Nézz el orvoshoz, és kérdezd meg. De ne hagyd magad lerázni, mert az elsõ gondolata az lesz, hogy serdülõkori átmeneti probléma.
Nekem is pont ez a bajom, de már elég jó ideje, és nem tudom miért van.

Hogyan bízzon bennem újra, hogy érjem el hogy más legyen?

iztosan hülye kérdésnek tartjátok, de a rosszindulatú gondolatokat kérlek ne írjátok le. a barátommal lassan együtt leszünk már egy éve és 2-3 hete szétmentünk 3-4 napra, mert idegesítőnek talált, nem bízott bennem, vitáztunk mindig stb. és könyörgtem neki hogy beszéljük meg, 4 nap után megkeresett hogy hiányzok neki, és hogy kezdjük el megint de megmondta hogy nem szerelmes, és nem bízik bennem, de nagyon szeret és velem akar lenni és majd együtt megoldjuk, lelkileg ez nekem nagyon fáj, folyton szeretném megoldani, mindent próbálok úgy tenni hogy jó legyen mégsem érzem hogy neki ez jó lenne, vagyis jó neki szeret velem lenni és szeret ezt érzem, de valamiért mégsem jó ez az egész hogy nem szerelmes, nem bízik bennem és nem is akar annyit velem lenni mint én vele, valami tanácsot tudnátok adni ?

Legjobb válasz: Ha egy ember elveszíti a bizalmat azt nagyon nehéz visszaszerezni. Szóval próbálj ne idegesítõ lenni és legyél olyan hogy még kételye se merüljön fel arról hogy megcsalod.

Ha egy ember elveszíti a bizalmat azt nagyon nehéz visszaszerezni. Szóval próbálj ne idegesítõ lenni és legyél olyan hogy még kételye se merüljön fel arról hogy megcsalod.

Mit tehetnék? Nem birom elviselni már. Hogy érjem el hogy legalább sajnálat érzet legyen benne?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Vegyél ki egyedül egy szobát. Mint látod egyesül is megélsz, nem baátság kérdése.

Vegyél ki egyedül egy szobát. Mint látod egyesül is megélsz, nem baátság kérdése.
Beszélj a fõbérlõvel, mondd meg neki, hogy nem akarsz tovább együtt lakni vele, és ha õ marad, te mész el... A fõbérlõ kiteheti.
akkor zárd rövidre a dolgot: ha õ nem akar, menj te. költözz egy másik albérletbe. amúgy miért neki kellene? ha a lakbért, a rezsi ráesõ részét fizeti rendesen és neki jó így, csk neked nem tetszik, miért kellene neki mennie? nem, mintha védeném, de ebben nincs igazad. arról nem is beszélve, hogy a lakás elosztása sem elõnyös, ha odaveszel valakit helyette, megint gond lehet a fürdõ-hozzáféréssel.
Õ nem fog elmenni, neked kell lépned!
Röviden? Költözzetek külön. A leírásodból látszik, hogy teljesen különbözõ az életviteletek- és felfogásotok, soha nem is fogtok jól kijönni.
A kérdező hozzászólása: Nekem lenne hova menne, a szüleim is mögöttem álnak..De miért én menjek el???miért??Neki kell mennie nem nekem.Ugy gondolom.
Szar lehet a lakas, miert nem mesz egy normalisabb lakasba? Egyedul?
Beszélj a fõbérlõvel.Mondd meg neki, két választása van: 1.Kiteszi a lányt, te maradsz és fizeted az albérletet. 2.nem teszi ki a lányt, te elmész, a lány ottmarad, és bajlódhat majd õ a lánnyal meg a fizetéssel, mert a csaj nem fog tudni fizetni. Hidd el, téged fog választani.Mondd meg neki hogy már hónapok óta te fizeted a lakbért, és ha nem tesz valamit el fogaz menni.
A kérdező hozzászólása: Na ezt megkaptam.Jogos amit mondtál.Csak tudod elvi kérdése az egész.Ha maradni akar fizetnie kell és elvárom az alkalmazkodást ami belöle nagyon hiányzik.3 hete örlödik bennem ez.3 hete ezt csinálja.de engem tarta [email protected] mert nem tud mit enni, mert elvégre nem adok abbol ami az enyém amiért én megdolgozom.
kedves kérdezõ. a válaszod és az én bejegyzésem között egy perc a különbség, akkor írtam, amikor te válaszoltál, azaz veled egyidõben. ezért nem olvastam. abból, amilyen stílusban kommunikálsz, azt gondolom, azért veled sem lehet könnyû. sõt! a problémád megoldva. ha õ nem fizet, akkor a fõbérlõ maga fogja elküldeni és akkor jöhet valaki más helyette, akivel ki kell jönnöd. reméljük mindkettõtöknek jó lesz, khmmm
A kérdező hozzászólása: utolso elöttinek.Most mondom hogy nem dolgozik.Haliho..szerinted miböl fizeti a rá esö részét???semmiböl ..most sem fizetett.én 6án kifizettem a saját részem 30 rugot adtam a föbérlönek.ö meg SEMMIT.akkor miröl beszélünk??? éjjeli pillango éjszaka bulizik haverokkal log nappal meg döglik és alszik, mmint hogy elinduljon munkát keresni.
A kérdező hozzászólása: Megmondom öszintén szerintem kettönk közül neki kellene mennie.De nem hajlando.Nem hajlando arra sem hogy alkalmazkodjon és arra sem hogy elmenjen.
A kérdező hozzászólása: A föbérlönk fejre álna.Minek neki olyan bérlö aki nem fizet??Nem dolgozik, lébecolos, semmit nem tesz otthon.Haza megyek este és én állok neki még mosogatni takaritani. Én szeretnék maradni.Nekem nagyon jo a környezet ilyesmi.Hogy érjem hogy belássa neki kell lépnie??
Hagyd a francba szabadulj meg tõle. Nm hiszem hogy õt rá tudnád venni hogy mennyen el az albérletbõl szerintem keress egy másikat vagy a barátod nem tudna segíteni hogy náluk lakj egy darabon? Mert hatni az ilyen hülyére ugy sem tudsz.
Nem nyavalyogni kell, hanem dönteni. Ha felelõsséget érzel iránta, akkor próbáld megbeszélni vele a dolgot. Ha nem érzel felelõsséget, akkor hagyd a fenébe és lépj le. Dolgozol, keress új albérletet, vagy költözz vissza egy idõre a szüleidhez és ne hagyd, hogy tönkre tegye az életedet. De egy valamit ne tegyél, hogy maradsz és siránkozol, hogy milyen szemét a másik. Az sehová sem vezet. Viselkedj felnõttként!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!