Találatok a következő kifejezésre: Hogy érjem hogy legyen (125 db)

Könyökkel bassz egy erõset a gerincére attól megindul a termelés
Mond meg neki, hogy menjen szopjon le valakit és hátha összegyûlik annyi, hogy a tiedre kiverje mindet.
Tartson szünetet egy pár napig, és utána csináljátok.
hát figy ezen nem fogsz tudni változtatni. keress egy alkalmasabb partnert. megjegyzem, nekem van hogy fél deci is kijön, szal, ha gondolod...
Hosszú elõjáték is segíthet.... S kérd, hogy ne nyúljon magához... Csak együttlétekkor tüzeljen... :P
Eleget iszik? Mert attól is lehet kevés...
Én azt figyeltem meg, hogyha sokáig elhúzod a dolgot (kb 1-1.5 óra), akkor több jön :)
Egyedül a második válaszoló mondot valami értelmeset. 1. elõjátéktól nem lesz több, 2. a víztõl sem lesz több, bár van köze valami, inkább az étrend, 3. a dolog húzásával se lesz több csak annyival hogy teljesen kiürül.
Sajnos ezt itt senki nem szereti, ezért nem is tudnak neked rendesen válaszolni.

Kislányt hogy kell, milyen pózban nyilvános wc-n pisiltetni? Hogy érjem el hogy hajlandó legyen?

Legjobb válasz: Ha még kisfiút kérdeztél volna, akkor azt mondom, lehet állva is, de lánynál egyértelmûen ülve. Ha zavar az esetleges fertõzésveszély, akkor vegyél fertõtlenítõ törlõkendõt és az legyen nálad mindig és elõtte töröld le a wc ülõkét. És hogy hajlandó is legyen máshol pisilni, ez egy olyan dolog, hogy nem tudom mennyi idõs a lányod, vagy mennyi ideje szobatiszta, de nálunk a fiam, aki most 3 és fél éves, õ sem akart egybõl nyilvános helyen pisilni, egyszerûen feszélyezte a helyzet, aztán felkeltette egyszer csak a figyelmét az a fajta wc, ami tartályos és nem lehúzni kell, hanem gombbal lenyomni és az annyira tetszett neki, hogy vizsgálgatta a szemével, közben magyaráztam, hogy mi az, miért olyan és egyszer csak közben megindult a pisi is és õ azóta bátran pisil nyilvános helyen is, õ wc-nél állva pisil, itthon a bilibe pisil ülve.

Ha még kisfiút kérdeztél volna, akkor azt mondom, lehet állva is, de lánynál egyértelmûen ülve. Ha zavar az esetleges fertõzésveszély, akkor vegyél fertõtlenítõ törlõkendõt és az legyen nálad mindig és elõtte töröld le a wc ülõkét. És hogy hajlandó is legyen máshol pisilni, ez egy olyan dolog, hogy nem tudom mennyi idõs a lányod, vagy mennyi ideje szobatiszta, de nálunk a fiam, aki most 3 és fél éves, õ sem akart egybõl nyilvános helyen pisilni, egyszerûen feszélyezte a helyzet, aztán felkeltette egyszer csak a figyelmét az a fajta wc, ami tartályos és nem lehúzni kell, hanem gombbal lenyomni és az annyira tetszett neki, hogy vizsgálgatta a szemével, közben magyaráztam, hogy mi az, miért olyan és egyszer csak közben megindult a pisi is és õ azóta bátran pisil nyilvános helyen is, õ wc-nél állva pisil, itthon a bilibe pisil ülve.
En ugy csinalom a 4 eves kislanyommal hogy ha nem otthon vagyunk akkor van a taskamba pelenka es ha szol hogy kell neki akkor raadom es belepisil, utana kidobom. O meg ugy sem mer raulni ha fogom es meg sajnos a guggolast sem tudja vagy nem akarja pedig mar otthon is mutattam neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 2 év 2 hónapos a lányom és 2 hete szobatiszta. Akkor tartani kellene a wc felett. Majd megpróbálom. Múltkor szólt a tescoban hogy kell pisilni, de mikor meglátta a wc-t, akkor nem nagyon akarta megközelíteni... Biztos idegenkedett tõle, még az otthonihoz van szokva.
Én nem merném akkor sem nyilvános wc-re ráültetni, akárhogy is áttörölgetem elõtte, papírra meg fõleg nem, mert az mindig csúszkál. Na meg csak jobb a kis bõrének is, ha nem fertõtlenítõ kendõre ül, hanem akkor inkább tartom.
Ahogy otthon.... Fertõtlenítõ kendovel letorlod az ülõket es meg van oldva.
Én vettem papír wc ülõke takarót, leterítem a wc-re aztán kész! Második babát várom, így nem tudom a wc fölé tartani a lányom, ezért jött ez a megoldás.
Én letörölgetek elõtte, és körberakom papírral az ülõkét, a lányomnak szólok, hogy nem nyúlhat semmihez, belém kapaszkodik, és ilyenkor én törlöm meg. ( 4 éves lesz)...volt már példa, hogy kint kellett pisiltetnem , bár az ritka, inkább ha kocsival megyünk vhova, és meg kellett állni az út szélén, olyankor pedig tartom teljesen.Egyik kezemmel a hóna alatt körbe, másikkal a lábát hogy le ne pisilje.Ennyi.
Ja igen, arra kell vigyázni, hogy a kis combja ne legyen összezárva, mert akkor szokott mindenfelé fröcskölni a pisi :) picit legyen kinyitva, tehát úgy, mintha wc-n vagy bilin ülne.
Szia, az én kislányom alapból nem is hajlandó idegen wc-re ráülni, úgyhogy nálunk mindig gond nélkül megy a pisilés, felemelem ülõ pózba, fogom a hóna alatt és a kis hátát egy karral + a másik karommal meg a térdhajlatát és gond nélkül tud így pisilni. Amikor kisebb volt és az utcán jött rá a pisilhetnék, viszont guggolni még nem tudott, akkor kísérleteztem ki ezt a pózt és nálunk nagyon bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tegnap sikerült, nyilvános wc-n pisilt a lányom, de nem ült rá, hanem a férjem tartotta :-))

Hogy érjem el h ne legyek lusta? H több kedvem legyen megcsinálni dolgokat. Pl lecke :D

Legjobb válasz: Ne akarj egyszerre nagy anyagot, aktívan koncentrálni kb 20-25 percig tudunk. Kb ekkora adagokban oszd be a leckét, figyelj, hogy teljesíthetõ legyen. Jó módszer, ha leírod szépen a beosztást és amivel kész vagy kihúzhatod, vagy kipipálhatod, így látod, hogy haladsz, van egy rendszer és ez ösztönöz. És persze jutalmazd magad. Pl. ne rágcsálj, iszogass tanulás közben, hanem az elején "beszéld meg magaddal", hogy ha letelt a 25 perc (vagy amennyit beosztottál), akkor kimehetsz a konyhába és megeheted a sütidet (vagy bármit amit szeretnél) 5-10 perc szünetként). Köv. pihenõre megint mást találj ki. Pl. kimehetsz 10 percre a kutyádhoz. Néhány ilyen rövidke pihenõvel felváltott tanulás után iktass be egy hosszabbat, amikor mondjuk elmehetsz biciklizni, vagy esetleg megnéznél egy sorozatot. Utána, ha van még tanulnivalód, kezdheted megint a 25 perc tanulás, 5-10 perc szünet körforgást. A lényeg, hogy Te osztod be az idõdet, de amit elterveztél, ahhoz tartsd magad, így sikerélményed lesz.

Ne akarj egyszerre nagy anyagot, aktívan koncentrálni kb 20-25 percig tudunk. Kb ekkora adagokban oszd be a leckét, figyelj, hogy teljesíthetõ legyen. Jó módszer, ha leírod szépen a beosztást és amivel kész vagy kihúzhatod, vagy kipipálhatod, így látod, hogy haladsz, van egy rendszer és ez ösztönöz. És persze jutalmazd magad. Pl. ne rágcsálj, iszogass tanulás közben, hanem az elején "beszéld meg magaddal", hogy ha letelt a 25 perc (vagy amennyit beosztottál), akkor kimehetsz a konyhába és megeheted a sütidet (vagy bármit amit szeretnél) 5-10 perc szünetként). Köv. pihenõre megint mást találj ki. Pl. kimehetsz 10 percre a kutyádhoz. Néhány ilyen rövidke pihenõvel felváltott tanulás után iktass be egy hosszabbat, amikor mondjuk elmehetsz biciklizni, vagy esetleg megnéznél egy sorozatot. Utána, ha van még tanulnivalód, kezdheted megint a 25 perc tanulás, 5-10 perc szünet körforgást. A lényeg, hogy Te osztod be az idõdet, de amit elterveztél, ahhoz tartsd magad, így sikerélményed lesz.
Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, amik igazán érdekelnek. Ezzel feltöltõdsz, és utána már mondhatod magadnak, hogy "oké, akkor most csinálok nemszeretem dolgokat, és utána folytatom a nekem kedveseket". De azzal is érdemes megpróbálkoznod, hogy keresel kihívást a leckeírásban, és így élvezetes(ebb)é teszed. Ha van kedved, olvasd el Csíkszentmihályi Mihály Flow címû könyvét, ami arról szól, hogy érjük el ezt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Flow
Ja igen, az olyan hülyeségeket, hogy "elsõ a tanulás, aztán jöhet a szórakozás", felejtsd el. Az autóba is elõbb tankolunk, aztán furikázunk vele.
Miért lenne jó egy alapvetõen lelki problémára egy vegyi élénkítõszer? Oké, hogy javítja a koncentrációs képességet, de kedvet nem csinál. Viszont vannak káros hatásai is, tehát én semmiképpen nem javaslom.
Tûzz ki magadnak apró célokat, határidõvel. Pl. 10-kor elõszedem a füzetet és megnézem mi a lecke. Ha odáig eljutsz, akkor 11-ig megcsinálok egyet belõlük. Stb.
2., 11., 13 nagyon jól összeszedték!
En nemreg elkezdtem hasznalni ezt az oldalt, eddig bevalik. A lenyege, hogy celokat tuzol ki hataridovel, es ha befejezted, kiikszeled, es pontokat kapsz. Lehet, hogy hulyesegnek hangzik igy elsore, de egy probat megerhet. https://www.alive.do/
akkor zum beispiel: koffein tabletta
A kérdező hozzászólása: kössz mindenkinek :) és nem szeretem a kávét
6-os jól mondja! Bár azzal meg az a gond, hogy kikapcsolódás után a fenének sincs kedve már a kötelezõ dolgokra! :D A lustaságra sem sok gyógyszer van!
Nagyon egyszerû, és nekem bejött: igyál kávét!
Én 27 vagyok és én is lusta vagyok munka téren. Nekem is segìthetek :)
Minek ezen változtatni? A lustaság fél egészség.

Hogyan érjem el, hogy lazább erkölcsű legyek és ne legyen ilyen miatt bűntudatom (ha megtenném)?

Már jó ideje egyedül vagyok vágyom egy kis gyengédségre és szexre. Lenne is rá alkalmam. Van egy lány akinek vonzó a külseje és tudom, hogy régóta tetszem neki. Beszélünk néha, már célzott is rá, hogy esetleg átjöhetnék "felvidítani" ha van kedvem. Sajnos olyan erkölcsi gátak vannak bennem amik nem engedik, hogy szerelem nélkül ágyba bújjak vele. Lehet hogy már régimódi ez a gondolkodásmódom és nem állja meg a helyét a mai világban. ....most olvasom vissza ez így baromi hülyén hangzik:D, de komolyan érdekel, ha van rá mód. F/7(pí)

Legjobb válasz: úgy van rá mód hogy megbeszéled vele hogy itt most részedrõl csak szex lesz és más nem. És ha át esel az elsõn és a másodikon és látni fogod hogy az ég világon senkinek nem ártottál vele sõt magadnak jót tettél akkor el fog múlni a probléma

úgy van rá mód hogy megbeszéled vele hogy itt most részedrõl csak szex lesz és más nem. És ha át esel az elsõn és a másodikon és látni fogod hogy az ég világon senkinek nem ártottál vele sõt magadnak jót tettél akkor el fog múlni a probléma

Hogyan érjem el, hogy a kutyám mindíg, minden körülmények között behívható legyen? (nagyon féltem őt és másokat)

Van egy 1éves keverék kan kutyusom, aki elég makacs, önfejű! Már sétáltatom póráz nélkül is, de csakis olyan helyen, ahol ritkán járnak mások (erdős részen). A viselkedése ilyenkor: elég messzire el tud kóborolni (20-30m), ha hívom, nem mindig hallgat rám, egyszerűen füle botját sem mozdítja, csak szaglászik és teszi a süketet! De máskor meg elég egyszer szólnom és repül is felém! Vagy néha szólnom sem kell, és lohol utánam. Miért van, hogy egyszer hallgat, másszor meg egyáltalán nem? Ha póráz nélkül lenne és úgy találkoznánk másik kutyával vagy emberrel, biztos, hogy megszünnék létezni és rögtön nekiiramodna. Elég kellemetlen úgy sétálni, hogy pásztázni kell a terepet, hogy jön-e ember vagy kutya. Mit tegyek, hogy megbízhatóan jöjjön, ha hívom?

Legjobb válasz: Nem lehet minden baleset ellen bebiztosítani magunkat! Amelyik kutyát póráz nélkül sétáltatják az valószínõleg nem fogja megenni a futókat sem, max. megszagolja. Ha azt akarnánk elérni, hogy 100%-osan minden helyzetben biztonságban legyünk, akkor egyrészt lehetetlen küldetésre vállalkoznánk, másrészt élhetetlenné válna az életünk. Van olyan optimális megoldás, amikor a kockázat elfogadhatóan alacsony és a kényelem is megmarad. Én is póráz nélkül sétáltatom a kutyámat ott, ahol mások futnak és bicikliznek. Én is félek, hogy egy õrült száguldó biciklis keresztül esik a kutyámon, mert lassítani nem mindegyik szeret, úgyhogy inkább magam mellé rendelem és félre húzódunk. Férjünk el egymás mellett, senki se akarja magának kisajátítani a közterületeket! Csak intelligencia és empátia kérdése, hogy tudunk-e normálisan egymás melett élni. Errõl szól a társadalom.

Nem lehet minden baleset ellen bebiztosítani magunkat! Amelyik kutyát póráz nélkül sétáltatják az valószínõleg nem fogja megenni a futókat sem, max. megszagolja. Ha azt akarnánk elérni, hogy 100%-osan minden helyzetben biztonságban legyünk, akkor egyrészt lehetetlen küldetésre vállalkoznánk, másrészt élhetetlenné válna az életünk. Van olyan optimális megoldás, amikor a kockázat elfogadhatóan alacsony és a kényelem is megmarad. Én is póráz nélkül sétáltatom a kutyámat ott, ahol mások futnak és bicikliznek. Én is félek, hogy egy õrült száguldó biciklis keresztül esik a kutyámon, mert lassítani nem mindegyik szeret, úgyhogy inkább magam mellé rendelem és félre húzódunk. Férjünk el egymás mellett, senki se akarja magának kisajátítani a közterületeket! Csak intelligencia és empátia kérdése, hogy tudunk-e normálisan egymás melett élni. Errõl szól a társadalom.
Használj hosszú pórázt. Szabad területen akár 15-20 méterest is. Amikor elmegy a kutya, és jó sebességben van, megfogod a pórázt és megakasztod. Ez a legjobb futás közben. Abban a pillanatban, amikor megakasztod, elhangzik a behívás szava. Ha bejön hozzád, dícséret, jutalom és újra mehet.Mindig már távolságokkal csináld.
mindig jutalmazd ha közeledben van vagy visszajön. Kedves elõzõ válaszoló nem minden városban van kutyafutattó
Ezért találták ki nálunk okosabb emberek a pórázt és a kutyafuttatót. Mindig lesz olyan hogy nem jön vissza, még ha nagyon jól nevelt akkor is kerülhetsz ilyen helyzetbe, elég ha meglát egy szukát, akkor aztán hivogathatod.
A kérdező hozzászólása: Kutyafuttatót? Ne haragudj, nem bántásból, de mibõl gondolod, hogy kicsiny országunk már olyannyira fejlett, hogy minden településen található kutyafuttató? Nem, nálunk ilyen nincs! Pórázzal meg nem igazán tudja egy kutya "kitombolni magát" , úgy, hogy ki legyen teljes mértékben elégítve a mozgásigénye. Póráz nálam van természetesen, csak szeretném, hogy ha messzirõl meglát egy kutyát, embert, akármi érdekeset, legalább annyira behívható legyen, hogy rátudjam tenni a pórázt, és ne szaladjon azonnal oda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. A jutalmazást most is csinálom, 1 kis dobozzal indulunk útnak mindig :) , amiben virslidarabkák vannak. Néha elég ha csak megmutatom neki a dobozt, és már szalad is felém. Õszintén szólva, úgy érzem (lehet, hogy hülyeség), hogy ha érzi rajtam, hogy nem bizom benne, akkor azért sem jön vissza, de ha nyugisan megyek, nem parázom azon, hogy visszajön-e, akkor meg nincs gond. Nagyon hasznosnak találom azokat a válaszokat, amelyekben azt irjátok, hogy ha másik kutya közeledik, akkor szépen szóljak hozzá, nyugodt hangnemben, mintha örülnék, hogy közeledik egy másik kutyus. Eddig ez eszembe sem jutott, idáig inkább csak nyugtatgattam már elõre, mert láttam, hogy spannolja magát, pl. "nem szabad" "fuj". Ezt akkor elrontottam ezek szerint, mert talán ezzel hergeltem inkább. Nagyon szeretném ha póráz nélkül tudna futkározni és mindig visszajönne. Vannak itt mifelénk olyan kutyusok, akiket elenged a gazdájuk és semmi gond nincs velük, én ezt lakott területen, házak között nem merném megtenni (MÉG EGYÁLTALÁN NEM). Az a probléma is fennáll, hogy ha egy ember közeledik, akkor vagy eleve rosszul áll hozzá és morogni kezd, vagy szimpatikus neki, és attól félek, hogy menne vele, ügyet sem vetve rám. Idáig csak azért volt szerencsém, mert midnig hamarabb, már messzirõl észrevettem, hogy ha közeledett valaki, igy meg tudtam idõben fogni. Nemtudom ha találkoznánk egy kutyával, és az enyém póráz nélkül lenne, akkor mit tenne, az a gond, hogy ezt nem tudom kipróbálni, mert érthetõen egyik gazdi sem örülne neki, ha ezt az õ kutyájukkal próbálnám ki elõször. Van aki még azt sem szivleli, ha pórázzal megy oda a kutyám.
Látod, azt én se szívlelem, ha pórázon odaengednek egy kutyát az enyémhez. Ha pórázon van, akkor nincs ismerkedés, ez alapszabály! Ha látom, hogy pórázos kutya közeledik a kutyafuttatón, akkor én is mellém rendelem az enyémet és elvárom, hogy ne engedje ránk a szembe jövõ az övét hosszú pórázon. Ha ismerkedni akar, akkor szóljon és engedje el a kutyáját, akkor én is elengedem az enyémet. Utcán, amikor mindkettõ pórázon van, akkor meg fõleg nincs ismerkedés. Ez alól egyetlen kivételt teszek, amikor olyan kutyával találkozunk, akit ismerünk, azzal üdvözölhetik egymást.
Hú, siettem, kicsit elírtam... : 20 méteres pórázra, a nyakörvre
Szia! Teljesen jól érzed egyébként, hogy ha izgulsz, azt megérzi rajtad. Gondolj csak egy igazi, vadon élõ falkára:az alfa nem izgul a többiek miatt, neki természetes, hogy õt követik, míg a rangban alatta lévõk azért igyekeznek, hogy el ne veszítsék a fõnököt. Szóval vigyázni kell, mert egy cseppnyi bizonytalanságot is megérez a hangodon a kutyád!

Hogy érjem el hogy legyen bennem élet?

Nem biztos h jó helyre írom ezt, de ha valaki tudna segíteni néhány jótanáccsal annak megköszönném! Az a probléma h azt mondják rám hogy halvér? vagyok és akik mondjuk csak egyszer látnak unottnak tartanak, és nem akarnak velem tovább társalogni. mit csináljak hogy ne haljon meg minden beszélgetésem 2 perc mulva? és akkor mit cisnáljak amikor már nincs több hozzáf?znivalóm? És amúgy az baj hogy nem tudok úgy csinálni mintha valami érdekelne amikor nem is? Hogy verjek magamba életet? mindig olyan vagyok mintha akkor másztam volna el? az ágyból vagy mitha durván be lennék nyugtatózva vagy ilyesmi! Tanácsot?!!

Legjobb válasz: Kb. hasonló helyzetben vagyok, mint te. Valójában soha nem érzem jól magam, nem tudok örülni semminek. Ezért a nap 24 órájában színlelek, úgy csinálok, mintha... Olyat nem tudsz elérni, hogy legyen benned élet, ha egyszer nincs. Csinálj úgy, mintha lenne. Ha valamihez nincs több hozzáfúzni valód, hozz fel egy másik, ám az elõzõhöz hasonló témát. Vagy gondolom azért híreket nézel, azt is felhozhatod, hogy mit láttál tegnap a tévében, min "lepõdtél meg". A lénegy, hogy jól színlelj, és nem veszik észre.

Kb. hasonló helyzetben vagyok, mint te. Valójában soha nem érzem jól magam, nem tudok örülni semminek. Ezért a nap 24 órájában színlelek, úgy csinálok, mintha... Olyat nem tudsz elérni, hogy legyen benned élet, ha egyszer nincs. Csinálj úgy, mintha lenne. Ha valamihez nincs több hozzáfúzni valód, hozz fel egy másik, ám az elõzõhöz hasonló témát. Vagy gondolom azért híreket nézel, azt is felhozhatod, hogy mit láttál tegnap a tévében, min "lepõdtél meg". A lénegy, hogy jól színlelj, és nem veszik észre.
A kérdező hozzászólása: dehát én nem tudok hazudni egyszerûen én nem tudok színlelni:/ meg nem arról van szó hogy nincs kedvem semmihez hanem inkább hamar elmegy:(
Ha ilyen szinten nem érdekel semmi, az lehet hormonprobléma. Nézz el orvoshoz, és kérdezd meg. De ne hagyd magad lerázni, mert az elsõ gondolata az lesz, hogy serdülõkori átmeneti probléma.
Nekem is pont ez a bajom, de már elég jó ideje, és nem tudom miért van.

Hogyan érjem el azt hogy élvezetes legyen velem a beszélgetés?

Ezt úgy értem hogy mikor komoly dologról beszélünk akkor megértsem,ha néha kedves szavakat mondok az jó,meg ne bunkóan...stb

Legjobb válasz: Az aktív hallgatás jót tesz egy beszélgetésnek, légy jártas több témában is, komolyabb dolgokban.

Az aktív hallgatás jót tesz egy beszélgetésnek, légy jártas több témában is, komolyabb dolgokban.
Érdemes több témában tájékozottnak lenni, és kérdezni a másik féltõl úgy, hogy azzal továbbvidd a társalgást.

Ismerek egy lányt aki nagyon tetszik nekem és szeretném hogy a barátnõm legyen! Ezt hogy érjem el? Mármint hogy mirõl beszélgessek vele. Stb. vagy ha nem sikerül, akkor hogy legyek a legjobb barátja?

Legjobb válasz: hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.

hát ez nagyon függ attól, h mennyire ismeritek már egymást és milyen közegben szoktatok találkozni. gondolom suli... (?) Általában amúgy a lányokhoz nem beszélni kell, hanem hallgatni õket. Kérdezni, figyelni, reagálnni. Általában szeretnek magukról beszélni és érezni, h figyelnek rájuk.
A kérdező hozzászólása: szerintem eléggé ismerem! együtt járunk edzésre!
Legyél vicces! De ne úgy hogy mondogatod a vicceket mert az rohadt unalmas tud lenni.Amúgy meg ha tetszik neked akk mondd meg neki! A csajok szeretik az õszinte srácokat.14/L

Hogyan legyek olyan feleség, amilyen nem vagyok? Hogy érjem el, hogy legyen bizalmam, ha nincs? Tényleg senki sem fesztiválozik rajtam kívül vagy csak nem beszélnek róla?

Nagyon sokszor komoly munkám van benne, hogy ne fejezzem ki, hogy féltékeny vagyok. Hiába, ez van, de próbálkozom. Szeretnék bízni a férjemben, de folyton sumákol, elhallgat dolgokat, utolsó percekben mond el mindent, hogy "pont akarta mondani". Mindig közbejön valami és egészen máshogy alakul, mint ahogyan tervezte. Nem bízom benne, mert honnan tudjam, hogy éppen azzal kapcsolatban őszinte-e, hogy hűséges-e, ha mindenben folyton ködösít. Szeretnék olyan felesége lenni, hogy akarjon nekem dolgokat elmondani. Hogyan érjem el, hogy ne legyek belülről sem féltékeny? Tudom, hogy a bizalom minden kapcsolat alapja, bla-bla, de hogyan engedjem át magam annak az érzetnek, hogy bízom benne, hogy a mi kapcsolatunk kiállja az idők próbáját?

Legjobb válasz: Mielõtt hozzámentél is sumákolt? Te választottad...

Mielõtt hozzámentél is sumákolt? Te választottad...
Tulajdonképpen az az érzésem, hogy (kivételesen) a hiba NEM benned van, hanem a férjedben. Megbízni csak abban lehet, aki megbízható, az, aki "folyton sumákol, elhallgat dolgokat", számomra NEM ez a kategória. "Tudom, hogy a bizalom minden kapcsolat alapja" - EZ igaz, nem mindenkiben lehet megbízni. Ha NINCS bizalom, akkor semm értalme annak, "hogy bízom benne, hogy a mi kapcsolatunk kiállja az idõk próbáját?" Beszélj a férjeddel, közöld vele, hogy ha ö becsületes, öszinte lesz veled, akkor meg tudsz benne bízni, amig folyamatosan mellébeszél, addig nem. De szerintem valószínüleg tényleg nem megbízható, ebben az esetben viszont nincs értelme a házasságotoknak.
menj el a dilidokihoz, vagy kefélj valami idegennel egy nagyot. attól jobban leszel
A kérdező hozzászólása: 17 évesen estem szerelembe, mára elmúltam 31 is :) Tuti, hogy szeretem és az agyammal tudom, hogy õ is viszont szeret, csak nagyon nehezen jön le ezekbõl a viselkedési formákból, így baromira elbizonytalanodom. Tetszik az ötlet, hogy csupán férfi és nõi ellentmondásokról lehet szó, csak mégis nehezen viselem. :) Az, hogy kifejtem (félévente/évente egyszer - mikor már fullra lemerülök benne), mennyire nem tudok ezzel mit kezdeni, kérem, hogy figyeljen oda ezekre, idestova 14 éve nem jut el az agyáig. Vagy [email protected] rá. Szeretem, kitartok mellette amíg csak tart az érzés.
4-sel maximálisan egyet tudok érteni. Én is ilyen vagyok különben, mintha rólam írtál volna csak én nõ vagyok. Amikor ilyen eset van, sokszor gondolok arra, hogy jaj ne már megint mit gondolhat a másik, remélem nem ért félre, nem hiszi, hogy hazudok, vagy sumákolok ahogy írtad magad is. Mert pontosan tudom, illetve sejtem, hogy a másiknak hogy esik adott pillanatban a dolog ("igen, ezt már épp mondani akartam" vagy "úgy gondoltam nem olyan fontos", "késõbb akartam elmondani") de akkor már nem lehet visszacsinálni sajnos. Egyszerûen ilyen vagyok, és próbálok ellene tenni mások miatt (akik számítanak rám) több kevesebb sikerrel.
Mintha én irtam volna! :) Igen érik bennem az elkoltozés csak nincs hova es mibol. mi 7 éve leszunk egyutt, de ugyan az a sunyiság, bliccelés, ködösités elsosorban pénzzel kapcsolatos dolgokban.
a problema hogy nincs onbizalmad es ezt egyedul Te tudod sajatmagadba fel epiteni
Ha jól értem, bizonytalan és társfüggõ vagy, ebbõl ered a féltékenység is. Tényleg boldog vagy mellette, vagy inkább csak a társfüggés tart ott? Pszichológus biztosan nem fog ártani. Jól gondolom, hogy nagyon fiatalon, kevés tapasztalattal a hátad mögött kerültél össze vele?
Egész életedben megakarod játszani magad?
A kérdező hozzászólása: Félévente egyszer vagyok "nyilvánosan" ( otthon a szobában)féltékeny, mert kifejezetten figyelek rá, hogy ne mutassam. Tudom, hogy idegesítõ lehet, ezért nem csinálom. Nem mellesleg õ sokszor tesz féltékenykedõs megjegyzéseket, meggyanúsított a létezõ összes férfikolegámmal 26-48 éves korig...pedig soha senkivel nem találkoztam, amióta a felesége vagyok. Nem is tudnám megcsalni, hiszen annyira szeretem. Nem is próbálkoznék állandóan változni, hogy a kedvében járjak, ha nem lenne így. De úgy érzem, kezd teljesen lemeríteni, hogy õ nem hajlandó felfogni, hogy mennyire megbánt ezzel a viselkedésével - mintha még arra sem tartana, hogy megbeszéljen velem dolgokat. Elvileg szeret, sokszor érzem is, de azt hiszem, hamarosan ki fogok kattanni és olyat teszek, amit meg fogok bánni. Hogy ilyen volt-e elõtte? Igen, de nem ennyire vagy ügyesebben csinálta, hogy nem mindig tûnt fel. tudom, hogy én választottam, de nem tehetek róla, hogy 15 éve még nem gondoltam bele, hogy ez esetleg rosszabb lesz, hiszen nekem is van millió hibám, amit meg õ visel el... Azt mondjátok meg légyszi, hogyan kell kiirtani magamból a bizonytalanságot? Most nem a féltékenységre gondolok csak, hanem arra, hogy mi lenne, ha egyedül maradnék, mert pontot teszek a végére? Hogyan alakítsam át magam olyanra, akiben nincs ilyen sok hiba, mert az tuti, hogy én csesztem el valamit. Menjek pszichológushoz?
bizalom nélkül szart se ér az egész. jön véletlenül egy pletyka te meg bedõlsz neki és puff, vége egy kapcsolatnak azért mert te nem bízol a párodban. Ha meg akar csalni úgyis megfog ha pedig szeret akkor úgysem lép félre. mindenhez 2 ember kell, de egyszer rá fog unni a féltékenységedre és elküld majd és akkor okolhatod magad mert miattad van az egész, vagy pedig a másik verzió hogy félre fog lépni mert nagyon elviselhetetlen ha valaki túlságosan féltékeny, szóval változtass magadon vagy hagyd el de nem bisztos hogy találsz még egy embert aki így elfogad
A kérdező hozzászólása: :) apával szeretek

Tetszek neki? Hogyan érjem el hogy "nyilvánosan szerelmes legyen belém"? (még nem járni akarok, hanem csak h ne titok legyen h van köztünk valami. De . Van köztünk valami? ) (lány vagyok)

Van 2 barin?m,nagyon ritkán talizunk. Az egyiknek a bátyja is ott volt egy ott alvos bulinkon. Õket csúfolta,meg idegesítette ?ket,engem nem! Pl.: egyszer (kicsit undi) hagymás cucclit ettunk,és viccbol mondta h majd mikor alszunk lelehel minket,és hozzá tette,hogy nekem ad orrdugót,vagy majd szól nekem el?tte.

Legjobb válasz: Headshot.

Headshot.
Jujj, de romantikus! :) Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz. Az, hogy "nyilvánosan szerelmes legyen belém" nem válasz. Döntsd el, hogy akarod e, vagy sem. Ha akarod, akkor légy vele kedves, mosolyogj rá sokat, keresd az alkalmat a találkozásra, szemezz vele, stb-stb. Ha nem akarod, akkor hagyd békén.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.:) Gyors volt. :D Akaroom! Még férjnek is elfogadnám. Csak, még fiatal vagyok hozzá. (13) (mert vallásom szerint akkor helyes a járás, ha a cél a házasság.de 7 évig nem fogunk járni házasság elõtt sztem :/) Kössz, mégegyszer :) )
Én is szeretem a finom tini puncit. ^^ a bátyóka
Talán a másik két lánnyal már többször beszélt, és egy ismeretlennel nem akart bunkó lenni.
A kérdező hozzászólása: 4.: norm.válaszokat kérek. 5.: a tesojára lehet, h igaz...de a másik lány is csak egyszer (akkor találkozott vele, mint én.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!