Találatok a következő kifejezésre: Hogy érjem hogy az (251 db)

Hogyan érjem el azt, hogy valami ne érdekeljen? Pl. Ne érdekeljen, hogy nagy az orrom. Stb. Valamire mindig rákattan az agyam és akkor nem tudok másra gondolni. De hogyan érjem el hogy egyszerüen ne érdekeljen valami?

csak egy példa: régebben nagyon érdekelt az alakom, mindig foglalkoztam vele, most meg tök mindegy mit eszem, nem foglalkozom vele és az se érdekelne ha 100 kgos lennék.... mindenhogyan megfelel az alakom magamnak.Hogyan érjem el azt hogy ez más területen is igy legyen,hogy mindig mindent el tudjak fogadni és ÉRDEKTELENNÉ VÁLJON SZÁMOMRA?

Legjobb válasz: Hát sztem jobb,ha érdekel az alakod:Sne hanyagold el magad.nem zavarna,ha 100kg-os lennél?inkább az a baj,ha nem zavarna...

Hát sztem jobb, ha érdekel az alakod:Sne hanyagold el magad.nem zavarna, ha 100kg-os lennél?inkább az a baj, ha nem zavarna...
Ez hihetetlen, Te én vagy!!!
Melyik barátodat szereted vagy becsülöd meg azért mert szép a szeme? Melyiket tiszteled a nagy melléért? ... gondolom egyiket sem. Szerintem téged is inkább szeretnek azért mert jófej vagy, humoros vagy mert kedves. Tehát nem az számít nekik hogyan nézel ki, Ez legyen elötted hátha segít valamit.

Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik nekem de nem tudom hogyan érjem el azt hogy megszeressen szerintetek?

Legjobb válasz: Hát hogy érd el, hogy megszeressen?? Hmm. Lehet, hogy már tetszel neki, de nem tudsz róla. Amúgy ha meg tudod, hogy tetszel neki, akkor keresd a társaságát. Levelezgess vele órán meg ilyenek. Pl.: nekem is az egyik osztálytársammal tetszünk egymásnak, de õ nem tudja, hogy nekem is õ, de én tudom, hogy én neki igen. Na m1. Az a lényeg, hogy õ el akarja azt érni nálam, hogy nekem is tetszedjen õ (pedig már elérte) és õ ezt úgy csinálja, hogy szünetben velem van..néha lejön hozzánk és dumálgatunk, néha megölel meg ilyenek!!

Hát hogy érd el, hogy megszeressen?? Hmm. Lehet, hogy már tetszel neki, de nem tudsz róla. Amúgy ha meg tudod, hogy tetszel neki, akkor keresd a társaságát. Levelezgess vele órán meg ilyenek. Pl.: nekem is az egyik osztálytársammal tetszünk egymásnak, de õ nem tudja, hogy nekem is õ, de én tudom, hogy én neki igen. Na m1. Az a lényeg, hogy õ el akarja azt érni nálam, hogy nekem is tetszedjen õ (pedig már elérte) és õ ezt úgy csinálja, hogy szünetben velem van..néha lejön hozzánk és dumálgatunk, néha megölel meg ilyenek!!
Az elõttem szóló remekül összefoglalta mit kell ilyen esetben tenni. Amit írt, azt kövesd szerintem pontosan, ennél többet nem tudsz tenni egyelõre. :) Sok sikert!:) 16/F
én 15/L Hát nem tudom. Ennél többet nem nagyon tudsz tenni. Talán, késõbb hívd el valahova. Talán elõször ne csak õt hívd el, hanem többen mennyetek el mondjuk moziba vagy valahova..és akkor is "közeledhetsz" hozzá. Pl.: moziban egymás mellé ülve meg ilyenek. Szépen fokozatosan! De az se jó, ha túl nyomulós vagy!!
Hány éves vagy?
jaj istenem, ez annyira aranyos!:) emlékszem, mikor én is épp 12 voltam, és bele voltam zúgva egy fiúba. persze õ errõl nem tudott, de már 6. éve volt így. aztán igazából én voltam az, aki elkezdett közeledni a másik felé, mert már nem bírtam nélküle. ..persze csak ahogy egy 12 éves szerelmes lány nem tudja kibírni:) nem voltunk olyan hû de jóban, de azért jól megvoltunk, így elhívtam õt, a fiút és 2 közös barátunkat hozzánk (ezt ne csináld, így visszagondolva nekem is nagyon furcsa:D). na aztán a vége az lett, h õ is elhívott minket hozzájuk (nekem cselesen 2 órával korábbra mondta az idõpontot), és összejöttünk:) ma is nagyon jó visszagondolni rá. elsõ szerelem, elsõ barát. és most így, 4 év után újra elkezdtek alakulni a dolgok. egy éve nem láttam, csak msn-en beszélgettünk, és elhívott randizni. csütörtökön találkoztunk. és megint találkozni akar. nem tudom, mi legyen. nehéz dolog a szerelem:) és igazából fogalmam nincs, miért írom le ezeket:D talán mert annyira kikívánkozik belõlem, de nem akarok még senkinek beszélni róla, de itt úgyse tudják, ki vagyok, és így egyszerûbb:) na de a lényeg, amit mondani akarok, hogyha tetszik, akkor mindenképpen hívd el valahova. azt ne csináld, hogy semmit nem teszel a dolog érdekében, mert lehet, h egész életedben bánni fogod, és azon fogsz rágódni, hogy 'mi lett volna ha..' azt ne találd ki kifogásnak, hogy lehet, hogy még nem tetszel neki. mert ezt nem elszomorításképpen mondom, de ha eddig nem tetszettél meg neki, akkor nagyon sok esély nincs rá, hogy ezután megtetszel. szóval hajrá, csapj le a lányra! persze csak szép lassan!:) 17/L
szerintem hagyd a fenébe, még nagyon fiatal vagy, pár hónap mulva ugy is megtetszik valaki más, föleg igy hogy fiu vagy. Meg amugy is nem szerencsés osztálytárssal járni, mivel ha valami nem jol sül el köztetek, akkor is mindennap eggyütt kell lennetek, látnotok kell egymást ami viszont elég kellemetlen, de ahogy gondolod
Elõször kerûl hozzá közelebb a szünetben, vegyél egy balatonszeletet, vagy egy csokit, és amikor odaérsz mellé, akkor kezded kibontani, majd csak úgy mellesleg megkérdezed, -Kéred a felét? aztán elkezdel vele beszélgetni. Elõször inkább csak kérdezgesd, mi a kedvenc édessége, a kedvenc színe, a kedvenc virágja, milyen zenét szeret. Persze nem kell egyszerre letámadni.Amikor észreveszed, hogy csak ímmel-ámmal válaszol, vagy otthagy, kár a gõzért.Ha úgylátod szívesen beszélget veled, akkor meglepheted egy szál virággal a nénnapján, csokival, szép képeslappal, amire írsz egy nagyonszép idézetet, vagy lemásolsz egy cd-t a kedvencébõl. Ha ezeket elfogadja, akkor jöhet a mozi.A nõk szeretik, ha odavannak értük a férfiak, ezt nagykorodban se felejtsd el!Igaz, hogy még fiatal vagy, de valamikor elkell kezdeni. Sok sikert kisöreg!!!! Ezt egy jó pali üzeni neked.
17:46os, ne mondd, hogy te még sose voltál szerelmes. és azt se próbáld elhitetni, hogy semmit nem próbáltál tenni. ha tetszik neki, ha próbálkozzon be a lánynál. az embernek tanulnia kell valamibõl, és tapasztalatokat kell szereznie. hajrá, kissrác!:)
esetlek, ha meghívsz barátokat, õt is meghívhatod, mint barát és majd idõvel kialakul minden.
Szerintem elõször barátkozz meg vele (nagyon szorosan), ismerjétek meg egymást jobban (h legyen hözös téma) és utána amikor csak ketten vagytok valahol, akkor mond el neki mit érzel. De addig kitartónak kell lenned és ne ilyedj meg ha pl: 1 nap nem keresi a társaságodat, mert másnap meg fogja :)
15/f Fuzd Meg es nem kotovel xD:) ) mondjuk 12 eves vagy akkor inkabb vegyel neki meseskonyvet:D
XD Hát na...a fiú sokszor.. :) ))
ezek jó válaszok, kár hogy a mi osztályunkban kevesen csinálják így :D
1. Tudd meg, hogy van-e fiúja. Ha van, ne próbálkozz. 2. Hívd fel a figyelmét magadra valamivel. Éreztesd vele, hogy õ több neked, mint egyszerû osztálytárs. Ha elég érett vagy, tudni fogod, hogy ezt hogy csináld, de azért néhány tipp: csapódj hozzá a szünetekben, beszélgess egy kicsit vele, de ne legyél tolakodó. Dícsérd meg valamért (a hajáért, a ruhájáért, egy jó feleletért, bármiért). Óra alatt, szünetekben, próbáld elkapni a tekintetét, és ha ez megvan, mosolyogj rá, de ne vigyorogj. 3. Ha az elõzõek sikeresek (nem utasít el), akkor hívd meg õt egy sétára, vagy becsüccsenni valahová, de az elsõ alkalommal semmiképpen sem olyan helyre, ahol a "lényegre" lehetne térni. Az még ráér... 4. Legyél tapintatos: nem kell tudatni az egész osztállyal, hogy hajtasz rá. Úgyis rájönnek maguktól... :-) 60/f
Köszönöm :) )
Szivesen!! :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi
A kérdező hozzászólása: és mivan ha nem még tetszek neki?
A kérdező hozzászólása: köszi!! te hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: 12 lehet hogy kicsi vagyok de...
kedves utolsó!látom nagyon kedves vagy:)

Mit kell bevetnem az elsõ randin hogy minden jó legyen? Hogy érjem el azt hogy járni akarjon velem egy fiú?

Kedves, aranyos, mosolygós, beszélgetõs vagyok, de mégis félek hogy nem sikerül az elsõ randi. Már láttuk egymást facebookon úgy hogy a külsõ miatt nem fog meglepetés érni.

Legjobb válasz: Vagy egymásra hangolódtok vagy nem. Ezekkel a tulajdonságokkal minden okod megvan az önbizalomra :) Ha nem sikerül, maximum azért lehet, mert nincs meg az a plusz, de akkor úgysem tehetsz semmit.

Vagy egymásra hangolódtok vagy nem. Ezekkel a tulajdonságokkal minden okod megvan az önbizalomra :) Ha nem sikerül, maximum azért lehet, mert nincs meg az a plusz, de akkor úgysem tehetsz semmit.
Add önmagad hisz abba te vagy a legjobb! :)


A stardoll access játékba hogy érjem el azt, hogy minél többen szivezzék az évkönyvem?

Legjobb válasz: Én úgy csináltam, hogy sok profilt csináltam, amin mindennap szíveztem magamat, és így hamar meglett az összes. Utána töröltem õket. Vagy, kérd meg a barátaidat, klubokban lévõ embereket egy oda-vissza szívre (ha te beszívezel, én is beszívezlek téged.). Sok sikert :)

Én úgy csináltam, hogy sok profilt csináltam, amin mindennap szíveztem magamat, és így hamar meglett az összes. Utána töröltem õket. Vagy, kérd meg a barátaidat, klubokban lévõ embereket egy oda-vissza szívre (ha te beszívezel, én is beszívezlek téged.). Sok sikert :)
én is sok profilt csináltam :)

Hogy érjem el azt, hogy amikor elválasztom oldalasan a hajamat ott maradjon és ne hulljon az arcomba?

Végig össze volt fogva egész nyáron, ez lehet az oka? Hogyan lehet elérni? Nincs fufrum, nem is szeretnék mert nem áll jól. Hosszú hajam van. Ötletek?

Legjobb válasz: Az elején tûzd oda hullámcsattal, majd fújd le lakkal. Várj egy picit, majd vedd ki a hullámcsatot, de ha gondolod elég simán hullámcsattal rögzíteni. Ügyelj arra, hogy mindig ott válaszd el (egybõl hajmosás után is) a hajad és 2-3 hét után ott fog maradni magától, be fog állni úgy :)

Az elején tûzd oda hullámcsattal, majd fújd le lakkal. Várj egy picit, majd vedd ki a hullámcsatot, de ha gondolod elég simán hullámcsattal rögzíteni. Ügyelj arra, hogy mindig ott válaszd el (egybõl hajmosás után is) a hajad és 2-3 hét után ott fog maradni magától, be fog állni úgy :)
A kérdező hozzászólása: Szuper! Köszönöm, ment a zöldkéz! :D

Hogy érjem el azt hogy DeviantArt-on sokan megnézzék a rajzaimat, és kommenteljenek?

Szeretnék jó rajzoló lenni, és néhány alkotásomat fel is szoktam tölteni dA-ra de elég kevesen nézik, kommentelik... Animéket szoktam rajzolni, de néha csak úgy magamtól (tehát semmilyen animéből) rajzolom meg az anime kinézetű embereket, képregényeket.... Szeretném ha sokan látnák a rajzaimat és írnának hozzá.Ezt hogy tudom elérni?? dA-n itt vagyok elérhető: <http://misora-chanx.deviantart.com/

Legjobb válasz: bocsi, de õszinte akarok lenni hozzád..ahhoz hogy népszerûbb legyél változtatnod kell. a képregényen még van mit javítani..a megrajzolás sem túl jó és a szöveget is nehezen lehet elolvasni. a rajz egész jó lenne, de csak építõ kritikaként mondom neked: ez még nem olyan jó, mert pl. a haja eléggé lapos.. és én ezt mondom úgy, hogy én is imádok rajzolni, de azért van önkritikám. de azért ne add fel

bocsi, de õszinte akarok lenni hozzád..ahhoz hogy népszerûbb legyél változtatnod kell. a képregényen még van mit javítani..a megrajzolás sem túl jó és a szöveget is nehezen lehet elolvasni. a rajz egész jó lenne, de csak építõ kritikaként mondom neked: ez még nem olyan jó, mert pl. a haja eléggé lapos.. és én ezt mondom úgy, hogy én is imádok rajzolni, de azért van önkritikám. de azért ne add fel
A kérdező hozzászólása: Köszi, és hidd el, én tudom hogy még elég rossz vagyok, de pontosan ilyen kommenteket várok...Legalább így tudom ki mit gondol..Am a többi rajzaimat is láttad vagy csak a képregényt? A szöveg sajnos elcsúszott amikor filctollal rajzoltam át... :/ Am azért köszi! :)
Csoportok. DA-n vannak különbözõ tematikus csoportok, ahová beküldheted a képeidet és így többen láthatják, mint egyszerû feltöltésnél. Pl egy random anime-manga csoport: http://anime-manga-creation.deviantart.com/ Százával van még ilyen. Érdemes a nagyobb látogatottságúak között válogatni. Ha már digitalizálod a képeidet, rájuk férne némi utómunka. Mivel már a rajz nagyjából kész van, ez már digitalizáló tábla nélkül is megoldható. Emellett nem akarlak megsérteni, de még van hová fejlõdnöd.
A kérdező hozzászólása: Köszi, mentek a zöld kezek! :)
Nagyon jó kérdés. :) Engem is leszarnak általában...Jó, nem lehet mindenki ismert, de azért rossz, hogy valakinek a legtöbb magyar ír, én meg mintha nem is ebbe az országba tartoznék. XD Mindegy.

Hogyan érjem el azt hogy ne csak csiklónál legyen orgazmusom? Hogyan álljak neki, hogy el tudjak jutni az ujjazásig is?

Legjobb válasz: Kezd azzal, hogy ezt a kérdést a megfelelõ kategóriában teszed fel!:)

Kezd azzal, hogy ezt a kérdést a megfelelõ kategóriában teszed fel!:)

Hogyan érjem el azt, hogy ha meditálni szeretnék, hogy ne kalandozzon el állandóan az agyam. Hogyan tudnám elérni azt, hogy teljesen üres legyen az elmém?

Legjobb válasz: Figyelj a lélegzetre. Nem baj ha elkalandozol, csak amikor észre veszed, akkor térj vissza a jelenlétbe. Ha ezt gyakorlod, akkor egyre több ideig leszel képes a jelenben maradni.

Figyelj a lélegzetre. Nem baj ha elkalandozol, csak amikor észre veszed, akkor térj vissza a jelenlétbe. Ha ezt gyakorlod, akkor egyre több ideig leszel képes a jelenben maradni.
én mindig azt kérdeztem magamtól: mi a semmi? és egy idõ után elcsendesedett a tudat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokay. Szerencsére mindig észre veszem ha elkalandozok és akkor, "vissza térek, ".
OSHO erre dinamikus technikákat javasolt. Intenzív mozgás után ülj le meditálni. Ha ismersz energetizáló technikákat pl. Arolo akkor elõtte azt is használd mivel az energia szint növekedése elõsegíti a meditatív állapot kialakulását. A mozgás lehet futás, torna. OSHO szabadtácot alkalmazott erre a célra.
Ennek semmi köze az agykontrollhoz, legközelebb figyelj jobban oda a kategóriára.
Ne akard teljesen meg állítani a gondolataidat. Csak picit lassítsd le és lassan eltávolotsz.. nem szabad erõfeszítéseket tenni. Csak inkább megfigyelõ vagy, mint cselekszõ..

Hogy érjem el azt, hogy ne féljek a nőktől?

23 éves egri srác vagyok. Szeretem, ha elismernek, ezért sokat dolgozok, egyáltalán nem jut időm ismerkedésre. Online próbálkozok, de nem járok sikerrel. Viszont már nagyon jó volna egy kapcsolat. A személyes ismerkedés azért is megy nehezen, mert igazából még nem volt kapcsolatom és valahogy félek is a nőktől. Mi lehetne erre a megoldás? Jó volna, ha lenne egy lány a közelben, aki fel tudná oldani a félelmeimet, mert nem hiszem, hogy ez magától megoldódna.

Legjobb válasz: A félelmeidet te magad tudod feloldani, mégpedig úgy, hogy pont azt csinálod, amitõl félsz. Vagyis sokat vagy nõk társaságában.

A félelmeidet te magad tudod feloldani, mégpedig úgy, hogy pont azt csinálod, amitõl félsz. Vagyis sokat vagy nõk társaságában.
A kérdező hozzászólása: És nem fognak egy ilyen fura kérdés miatt hülyének nézni? Vagy nem gondolják azt, hogy ez egy tárgyilagos kérdés és kész? Akkor sem tudnám, hogy folytassam, de ez a "valójában azért jöttem ide, mert kedves lánynak tûnsz" szöveg szerintem számukra inkább vicces, mint vonzó.
Szia! Én lány vagyok! Nem kell félned a lányoktól csak menj oda hozzájuk valami kamu szöveggel pl. Merre van a posta vagy higy hány óra! A lányok azt várják hogy a fiúk kezdeményezzenek! Ennyi a lényeg!
BUZ.I MLSZ!!!
Le kell gyõznöd a félelmeidet, hisz csak így tudsz változtatni ezen. Szóval menj nõk közé, nyisd ki a szád, erõltesd meg magad, és próbálj ismerkedni nõkkel, 23 éves vagy... ne lény tutyimutyi. Egyébként meg az embernek mindig csak arra van ideje, amire igazán szánni akar. Szóval ez nem kifogás.
A kérdező hozzászólása: És mert nem akarom megbántani õket, nem akarok nekik csalódást okozni. Azt se szeretném, hogy hülyének nézzenek.
A kérdező hozzászólása: Mert úgy érzem, hogy nem tudok nekik annyit nyújtani, mint mások. Mert mások tapasztaltak én pedig ilyen tapasztalatlan vagyok.
Miért félsz a nõktõl?
A kérdező hozzászólása: Lasix: akkor csak maradjunk a félelemnél.
"Egyáltalán nem jut idõm az ismerkedésre"– arra jut az embernek ideje, amire szeretné, ezért rossz kifogás!
Ha munkatársad, akkor kérdezd meg ezt a hol van a posta dolgot. Ezután már nyugodtan köszönhetsz neki, esetleg meg is kérdezhetnéd, hogy, hogy van. Innentól csak lesz valahogy, én se vagyok szép (és vitiligóm is van) de ez mûködött a legszebb lányoknál. Egyik betig annyira belémesett, hogy a nyakkendõmtõl fogva húz magához, hogy adjak egy csókot a nyakára :D

Hogy érjem el azt hogy én nem vagyok nagy képű vagy hát már legalább is nem vagyok?

A családommal eleinte gazdag körülmények között építkeztünk de egyre csak szegényebbek lettünk ehhez jöttek a szül?i veszekedések családi problémák.Térjünk a lényegre szoval az osztálytársaim mindig le nagy kép?znek valaki azt mondja hogy én mindenkinél jobbnak tartom magam meg direkt csinálom hogy röhögjenek rajtam pedig ez nem igaz ez nekem rosszul esik

Legjobb válasz: Lehet, hogy van értékrendet, tudod mit akarsz tenni,és mit nem. Ez manapság már nagyképûség számít, de ne is törõdj velük. Csak tudd hogy mit akarsz, ezt a fajta nagyképûséget fell kell vállalni, mert különben le fognak húzni a reménytelenségbe, és mocsokba.

Lehet, hogy van értékrendet, tudod mit akarsz tenni, és mit nem. Ez manapság már nagyképûség számít, de ne is törõdj velük. Csak tudd hogy mit akarsz, ezt a fajta nagyképûséget fell kell vállalni, mert különben le fognak húzni a reménytelenségbe, és mocsokba.
Erkölcsi tartás is nagyképûség, azaz sokminden. Ha még írnál, akkor jobban megértenénk.
A kérdező hozzászólása: már anyira idegesitenek ezzel hogy "nagyképü vagyok" hogy probálok megváltozni amiatt ami nem is vagyok
Osztályban átlagban mindig rászálnak valakire. Jelen esetben téged. Ne havarjon, hanem vett tudomásul, hiszen változtatni ezen már nemigen lehet. Vállald fel magadat, de a te értékrended szerint, nem az õvékével. Ha látják, hogy úgy próbálsz viselkedni amilyen nem vagy az csak ront a helyzeteden. Életben sok jelzõt ráakasztanak az emberekre, nem kell komolyan venni. Ha nem fogadtak be akkor sem fognak, ha a kedvükre teszel. Szerintem inkább az a baj, hogy látják rajtad hogy bánt amit mondanak, kikezdhetõ vagy, ezért mégjobban piszkálnak már azzal is ami nem igaz, csak nevetnek rajtad, hogy felveszed a dolgokat. Ameddig ezen bánkotsz addig nem változik a helyzet. Ez olyan mint akire azt mondják gyökér, ha nem veszed fel akkor abbahadják, ha felveszed akkor meg le sem szálnak rólad.
A kérdező hozzászólása: értem
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor legyek önmagam és ne vegyem tudomásul öket ahham:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!