Találatok a következő kifejezésre: Hogy érjem hogy a párom kimutassa, (1 db)

Hogy érjem el, hogy a párom kimutassa, hogy fontos vagyok neki, és hogy szeret?

A kedvesem nem az a h?deromantikus típusú pasi. S?t... Racionális gondolkodású, és túl életszer? srác.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az lenne a legjobb döntés ha most egy kicsit hanyagólnád,nem annyira mutatnád ki hogy nagyon szereted.Valahogy úgy kellene vele viselkedned ahogy õ veled!Csak annyira mutasd ki hogy jó vele amennyire õ teszi vagy még annyira sem és akkor észre kellene vennie a dolgokat,ne érezze azt hogy te mindig csak az övé leszel,harcoljon érted mutassa ki az érzéseit!Ezt csak úgy éred el ha egy kicsit megijeszted ha tényleg szeret akkor ki fogja mutatni az érzéseit!Csak neked úgy kell viselkedned!Csináld úgy mintha nem lenne annyira fontos,menj el nélküle szórakozni a barátnõiddel!Hagyd egy kicsit magára!Ébredjen rá,hogy fontos vagy neki és ha igen akkor ki fogja mutatni!De ez ne csak 1-2 napig tartson ki kell bírnod a cél érdekében!!Sok sikert!

Szia! Szerintem az lenne a legjobb döntés ha most egy kicsit hanyagólnád, nem annyira mutatnád ki hogy nagyon szereted.Valahogy úgy kellene vele viselkedned ahogy õ veled!Csak annyira mutasd ki hogy jó vele amennyire õ teszi vagy még annyira sem és akkor észre kellene vennie a dolgokat, ne érezze azt hogy te mindig csak az övé leszel, harcoljon érted mutassa ki az érzéseit!Ezt csak úgy éred el ha egy kicsit megijeszted ha tényleg szeret akkor ki fogja mutatni az érzéseit!Csak neked úgy kell viselkedned!Csináld úgy mintha nem lenne annyira fontos, menj el nélküle szórakozni a barátnõiddel!Hagyd egy kicsit magára!Ébredjen rá, hogy fontos vagy neki és ha igen akkor ki fogja mutatni!De ez ne csak 1-2 napig tartson ki kell bírnod a cél érdekében!!Sok sikert!
Ha vki mindig csak ad és nem kap, bizonyos idõ után elege lesz!Nem kell ahhoz romantikusnak lenni, hogy ne haveri alapon beszélgessen veled.Mondd el mi a kívánságod konkrétan.Ha így sem lesz jobb a hozzád fûzõdõ magatartása, eldöntöd neked ez elég, vagy változtatsz!
Legyek hozzá kedves, kívánatos, õszinteés mindig odaadó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

10

Borsod megyéből van itt lány aki még szingli?

Születésem óta ebben a megyében élek, számos városban laktam/jártam már, iskola, egyetem, munkahelyek miatt, és mindig azt tapasztalom hogy minden korombéli lány megtalálta már a párját. Van olyan aki még nem, és ha igen akkor miért nem?
27F

4

Szakított velem a barátnőm de nem tudom a konkrét indokot szerintetek mi lehetett?

egyik nap be jelentette hogy szakítani akar mert szerinte túl keveset beszélek vele pedig a legelején meg beszéltük hogy ha bármi bántja a másikat őszintén szólunk de előtte semmi baja nem volt velem sokat nevettünk, beszélgettünk szórakoztunk ez lényegébe egyik napról a másikra jelentette be de rá egy nappal meg más kapcsolatban volt előtte találkozott az illetővel de annyit mondott, hogy csak egy régi barát szerintetek is csak be kavart a hátam mögött ? ez gyötör a legjobban mert nem tudom mi lehet az igazság :/

10

Hogyan ismerkedhetnék lányokkal? (biszex)

Az a helyzet, hogy eléggé visszahúzódó tudok lenni ismerkedési téren és a társkeresőkben nem tudom mennyire bízhatnék meg. Már volt barátom és barátnőm is rövid ideig de most komolyabb kapcsolatot szeretnék egy lánnyal. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Hogyan viselkedhetnék vagy mire figyeljek más lányokkal kapcsolatban, hogy tetszem e nekik? Ha esetleg lenne itt a válaszolók között olyas valaki akit érdekelnék akkor pivátban nyugodtan rám írhat. 17L

1

Mit lehet tenni az irreális elvárások ellen?

Már nem vagyok tini.

2

Meg csalt a barátnőm de vissza akkar jonni hozzám. Mit csinláljak?

A barátnőm járt melletem egy másik fiuval is de nem fekudtek le..szakítot a fiuval miadtam és most vissza akkar hozzám jonni..mit tegyek?? Fogadjam vissza ?? És ha megint meg teszi ugyan ezt ??

8

Reggeli erekció lenne mit lehet tenni?

Lehet kicsit gyerekes kérdés :P de a barátnőmmel szeretnénk együtt aludni. 2 hete járunk mindketten 16 évesek vagyunk. és nem szeretném ha emiatt ciki lenne reggel

8

Elmondhatod h a pároddal a legjobb a szex, vagy van valaki akivel jobb volt az ágyban?

Van barátom és szeretem őt és ő is engem. A szex is hihetetlenül jó vele,de mégse mondom azt h ő a legjobb akivel eddig voltam.
Más h van ezzel?

3

Mit tegyek? Miért van ez?

3 éve együtt vagyok a párommal. A kapcsolatunk nem tökéletes, inkább azt mondanám kész kudarc. Folyton veszekszünk, csúnyán beszélünk egymással stb. Aztán itt jön a képbe, hogy a szüleivel sem jövök ki valami jól, és ami a legdurvább, hogy testileg nem kivánom őt, pedig érzem, h szeretem, és h nem nagyon tudom elképzelni nélküle az életemet, és mással sem! Egy hete összevesztünk és azóta hiába irok neki nem reagál. Bánt a dolog, mert hiányzik, de mégis a szivem mélyén ugy érzem jobb lenne ha vége lenne ennek az egésznek! Viszont félek, h megbánnám, hisz már 1x szakitottam vele és akkor is megbántam! MIT TEGYEK??? :(
22 L

4

Paranoiás vagyok? Úgy érzem a páromnak valami baja van és valamit nem akar elmondani, furcsán viselkedik. Úgy érzem valami nyomja a lelkét. Kérdeztem többször is és nem mondja?

Lehet csak képzelődöm és minden rendben van,vagy az ilyen gyanúk általában nem alaptalanok?Érzem hogy szeret,de mintha valami baja lenne.A szex is működik köztünk,sőt egyre jobb.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!