Találatok a következő kifejezésre: Hogy érjem hogy a párom kimutassa, (1 db)

Hogy érjem el, hogy a párom kimutassa, hogy fontos vagyok neki, és hogy szeret?

A kedvesem nem az a h?deromantikus típusú pasi. S?t... Racionális gondolkodású, és túl életszer? srác.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az lenne a legjobb döntés ha most egy kicsit hanyagólnád,nem annyira mutatnád ki hogy nagyon szereted.Valahogy úgy kellene vele viselkedned ahogy õ veled!Csak annyira mutasd ki hogy jó vele amennyire õ teszi vagy még annyira sem és akkor észre kellene vennie a dolgokat,ne érezze azt hogy te mindig csak az övé leszel,harcoljon érted mutassa ki az érzéseit!Ezt csak úgy éred el ha egy kicsit megijeszted ha tényleg szeret akkor ki fogja mutatni az érzéseit!Csak neked úgy kell viselkedned!Csináld úgy mintha nem lenne annyira fontos,menj el nélküle szórakozni a barátnõiddel!Hagyd egy kicsit magára!Ébredjen rá,hogy fontos vagy neki és ha igen akkor ki fogja mutatni!De ez ne csak 1-2 napig tartson ki kell bírnod a cél érdekében!!Sok sikert!

Szia! Szerintem az lenne a legjobb döntés ha most egy kicsit hanyagólnád, nem annyira mutatnád ki hogy nagyon szereted.Valahogy úgy kellene vele viselkedned ahogy õ veled!Csak annyira mutasd ki hogy jó vele amennyire õ teszi vagy még annyira sem és akkor észre kellene vennie a dolgokat, ne érezze azt hogy te mindig csak az övé leszel, harcoljon érted mutassa ki az érzéseit!Ezt csak úgy éred el ha egy kicsit megijeszted ha tényleg szeret akkor ki fogja mutatni az érzéseit!Csak neked úgy kell viselkedned!Csináld úgy mintha nem lenne annyira fontos, menj el nélküle szórakozni a barátnõiddel!Hagyd egy kicsit magára!Ébredjen rá, hogy fontos vagy neki és ha igen akkor ki fogja mutatni!De ez ne csak 1-2 napig tartson ki kell bírnod a cél érdekében!!Sok sikert!
Ha vki mindig csak ad és nem kap, bizonyos idõ után elege lesz!Nem kell ahhoz romantikusnak lenni, hogy ne haveri alapon beszélgessen veled.Mondd el mi a kívánságod konkrétan.Ha így sem lesz jobb a hozzád fûzõdõ magatartása, eldöntöd neked ez elég, vagy változtatsz!
Legyek hozzá kedves, kívánatos, õszinteés mindig odaadó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nekem így sose lesz barátom?

Van egy fiú akivel nagyon jó barátok vagyunk/voltunk, de nemrég elárulta h tetszem neki és h akar velem járni. De ettől én nagyon megijedtem, és már nem tudok úgy ránézni mint egy barátra.
Am. jól néz ki a srác, meg kedves de valahogy én úgy érzem mintha nem lennék még készen egy kapcsolatra. Eddig még minden fiúval ugyen ez történt h közeledni próbált én meg megijedtem.
Csakmert az összes osztálytársamnak van már barátja, de én nagyon nem érzem érettnek ehhez magamat.

2

Ha több lány közül az egyik horogra akad, akkor hogy tarthatom meg tartaléknak a többi lányt a komoly kapcsolat ideje alatt?

17

Miért gondolkozok így?

18 éves fiú vagyok, és érzek valamit egy lány iránt, nagyon bejön, de valahogy félek egy kapcsolattól. Egyrészről vele szeretnék lenni, másrészről nem szeretném lekötni magam, nem tudom miért van ez. Volt már valaki így? Ti mit csináltatok ebben a helyzetben?

1

Tudna irni valaki errol?

Sziasztok!:) Arra szeretnelek titeket kerni, hogy irjatok valami aranyos, szerelmes idezetet..ilyesmi:) lehetoleg ne legyen tul nyalas.:) Tudna irni valaki errol? Elore is koszonom.<3

3

FIÚK! Ha van egy lány (nagyon jó) barátotok, hogyan tudna titeket "elcsábítani"?

Van egy jó barátom. Nem kapcsolatot szeretnék tőle, csak örülnék, ha valamennyire érdekelném.. Válaszokat köszi :)

8

Hogyan lépjek kapcsolatba egy fiúval? Gáz, ha a lány "kezdeményez"?

Nem facebookon élem az életem, de találtam egy nagyon szimpatikus fiút, aki a közeli városban lakik, de még élőben sosem láttam, és szerintem ő még nem is hallhatott rólam. Az zaklatás, vagy szerintetek hogy fog reagálni, ha csak így ismeretlenül bejelölöm, ő talán vissza is igazol, és ezután én ráírok? Ez nem gáz egy lánytól? Még egyszer kihangsúlyozom, nem facebook-mániás vagyok, de ezzel a fiúval sehogy máshogy nem tudok megismerkedni, de szeretnék. 17/l

7

8 év körkülönbség még jó vagy már túl sok?

11

Ez normális? (Lent)

Van egy lány pár éve ismerem de közelebbről kb.3-4 hónapja.
Szerelmes vagyok belé :S
Szerintem ez nem teljesen egyoldalú szerelem mert sokszor szemezgettünk és rengeteget beszéltünk fb-n is de nemtudom pontosan voltak jelek már.
Már párszor voltunk sétálni városban meg egyszer moziban is de kettesben még nem.
Most összeszedtem a bátorságom és elhívtam kettesben Igent mondott ^^
De azóta teljesen kész vagyok...
Tegnap óta alig ettem tudom hogy nem jó de nem is kívánok és nem is érzem az éhséget,a hasamban pedig a pillangok repkednek.
A gondolataim is folyton rajta járnak ha valaki mond valamit azt se tudom felfogni mert akkor is RÁ gonolok.
Azon is izgulok hogy milesz ha kettesben leszünk el ne rontsak valamit..
Ez normalis akkor amikor szerelmes az ember vagy ez egyáltalán szerelem?
16/F a lány 15

4

Fiúk, volt már hogy egy kapcsolatban nem éreztetek semmit a barátnőtök iránt?

hogy nem voltatok szerelmesek, és úgy gondoltátok hogy ebből az egészből semmi nem lesz? ... szakítottál a csajjal? ... vagy hagytál időt és végül beleszerettél?

6

Õszinte volt? Másfél éves szerelmi kapcsolatban élünk, igazi szenvedéllyel. Ma azt mondta a barátom, ha elhagynám, pár nap múlva direkt kézen fogva jelenne meg valakivel előttem.

Így túltenné magát rajta? Pár nap és ennyi? Vagy ez egy férfi-duma?Vagy ez egy férfi-duma?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!