Találatok a következő kifejezésre: Hogy érjem azt, h akit (3 db)

Az análsexnél nagyon feszül a lyukam. Még akkor sem túl kellemes ha már kitágult. Olyan érzésem van mintha kakilni kellene. Valakinél van még így? Mit tanácsoltok hogyan érjem el h elmenjek az análtól?

Legjobb válasz: Legyen még hosszabb az elõjáték, és szép fokozatos. A kakiló érzés egy idõ után át fog alakulni elég jóvá:) Ez olyan, mikor az elsõ szexuális élményeim voltak, engem iszonyatosan csikizett, de aztán átalakult :) Azt hiszem az elõzõ oldalon feltette valaki azt a kérdést, hogy hogyan tud elmenni hátulról, én is válaszoltam, olvass bele! Én nagyon szeretem az análszexet, de ha Neked továbbra sem kellemes, csak olyat csinálj a szexben, ami jó. Aztán ez úgyis változhat (pl. partnerfüggõ is). 21/l

Legyen még hosszabb az elõjáték, és szép fokozatos. A kakiló érzés egy idõ után át fog alakulni elég jóvá:) Ez olyan, mikor az elsõ szexuális élményeim voltak, engem iszonyatosan csikizett, de aztán átalakult :) Azt hiszem az elõzõ oldalon feltette valaki azt a kérdést, hogy hogyan tud elmenni hátulról, én is válaszoltam, olvass bele! Én nagyon szeretem az análszexet, de ha Neked továbbra sem kellemes, csak olyat csinálj a szexben, ami jó. Aztán ez úgyis változhat (pl. partnerfüggõ is). 21/l
izgulsz... lazulj el..
A kérdező hozzászólása: én szerintem nem izguluk.már többször is volt análsex.csak nekem valamiért fáj

Hogy érjem el azt, h akit én szeretek lány hogy ne menjen át a gimibe, ha ő nem szeret de én őt nagyon?

És azt nem tudom hogy érjem el hogy ne menjen át mert ha átmegy akkor nekem végem.

Legjobb válasz: Menj át te is. Egyébként remélem, hogy ha szereted, nem akarod elmeszelni a jövendõ tanulását?

Menj át te is. Egyébként remélem, hogy ha szereted, nem akarod elmeszelni a jövendõ tanulását?
Szerintem is menj át te is. Õ tuti átmegy, mert tudja, hogy fontos a tanulás, és ha megmondod neki, hogy ne menjen, azzal csak magadra haragítod és nem érsz el vele semmit. De ha azt látja, hogy miatta képes voltál te is sulit váltani, akkor az pozitívan hat majd rá.
Elõször is: NE VEDD RÁ! Ha szereted, akkor az õ javát nézed. És neki az lesz a jobb, ha gimnáziumba megy, fõleg, ha elég okos hozzá. Másrészt: ha gimnáziumba megy, az még nem ok arra, hogy ne találkozzatok. Az is egy módszer, hogy te is megpróbálsz átmenni. De a kérdésbõl arra következtetek, hogy még nem jártok. Tudja, mit érzel? Ha igen, de õ nem viszonozza, akkor még neked is jobb lesz, ha nem látod mindennap. Ha nem, akkor tudasd vele, hívd el egy fagyira (nem kávét mondok, nektek az még korai, ráértek a koffeinzombivá válással még pár évet ;-) ), moziba, akármi. És hidd el: ha összejöttök, akkor az baromira nem lesz akadály, hogy nem jártok ugyanoda. Ott van ugyanis a délután meg a hétvége. Ha meg nem, akkor igazság szerint mindegy. -G-

Mit jelent az, hogy ha van egy srác, akivel ha beszélek, és megérintem mondjuk a kezét, rögtön elkapja? Azért van, mert zavarba jön, vagy azért, h ne érjek hozzá?

Legjobb válasz: Elõfordulhat hogy zárkózottabb és azért, lehet szimpi vagy neki, de lehet hogy pont az ellenkezõje, én zárkózottságra tippelek.

Elõfordulhat hogy zárkózottabb és azért, lehet szimpi vagy neki, de lehet hogy pont az ellenkezõje, én zárkózottságra tippelek.
miért nem egy az utcán veled szembe elsétáló idegentõl kérdezed meg?
lehet ronda vagy
Hát szerintem ez eléggé azt jelenti , hogy nm akarja hogy hozzáérj:/
Lehet, hogy ez hirtelen volt neki. Ha ezek után is keresi a társaságod és szívesen beszélget, akkor nincs gond. Akkor késõbb hvd majd el valahova, ha érdekel téged.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!