Találatok a következő kifejezésre: Hogy érjem azt, (251 db)

Hogy érjem el hogy a barátom többet törődjön velem? Hogy érjem azt el h néha beszéljen az érzéseiről?

8 hónapja élek párkapcsolatban nagyon szeretjük egymást de ? sohasem nyílvánitja ki az érzéseit ..? nem olyan fajta mégis jól esne ha folyamatosan éreztetné velem azt hogy szeret... mert vannak napok mikor rosz kedve van és ez kihat rám is... és nagyon rosszul érzem magam emiatt .. vagy csak én vagyok az oka? mit nem csinálok jol?:(

Legjobb válasz: Nem kommunikálsz vele. Esetleg még nem jártok olyan rég, hogy teljesen meg merjen benned bízni.

Nem kommunikálsz vele. Esetleg még nem jártok olyan rég, hogy teljesen meg merjen benned bízni.
Együtt is éltek? Ha minden nap találkoztok akkor azért csak-csak elmondja kimutatja az érzéseit meg kell tanulni ezt lefordítani. Azt mondom azért hogy beszélj vele errõl de úgy hogy ne érezze kötelezõnek csak hogy ha neked elmondja mi bántja akkor meghallgatod és hat tudsz segítesz neki.
Korbáccsal, kifeszíted a palit, aztán ütésenként:szeretsz? Ennyi az egész.Vagy hozzá szoksz, vagy keresel mást, mert az ilyenek nem változnak.
"nagyon szeretjük egymást de õ sohasem nyílvánitja ki az érzéseit" - akkor ez most hogy van? Akkor honnan tudod? Amúgy szerintem is a beszélgetés a legjobb megoldás.
A kérdező hozzászólása: onnan tudom h szeret.. h elég bonyulult a kapcsolatunk a szüleim miatt igy ha nem szeretne.. a sok gond miatt rég elhagyott volna de mégis kitart mellettem... szokta kimutatni de nagy ritka...2x-3x volt ilyen alkalom h kicsit beszélt az érzéseirõl..fõleg h nagyon kedv függõ személyiség
Szerintem sehogy. Ha ilyen ember, akkor nem nagyon tudod ráerõltetni hogy beszélgessen az érzéseirõl. Ettõl függetlenül én ugy gondolom ha valaki szeret valakit azt érzi a másik, ha nem , akkor ott gondok vannak a kapcsolattal.
Nekem is volt "szülõprobémás" kapcsolatom, de ez nem azt jelenti, hogy nagyon szerettem a páromat. Inkább bíztam benne, hogy ha minden rendben lesz, akkor meglátom, milyen is valójában. Az, hogy valaki nem hagy el, jelentheti, hogy nagyon szeret, de még 1000 másik oka lehet. "nagyon kedv függõ személyiség" Tehát egy hisztérika.

Hogyan érjem azt el, hogy ha olyannak írok üzenetet facebookon aki nem ismerősöm, hogy észrevegye, hogy levelet kapott tőlem?

Mert ugye akkor csak az egyéb-nél megjelenik, hogy (1), de ezt kevesen szokták észrevenni

Legjobb válasz: úgy hogy bejelölöd ismerõsnek, akkor majd észreveszi

úgy hogy bejelölöd ismerõsnek, akkor majd észreveszi
Sehogy, mert ez php.
Nem nagyon világos, hogy mit szeretnél. Elõször is, ahogy az elõzõ írta, az ûrlap feldolgozását mindig egy szerveroldali program végzi. Mondjuk php-vel megoldhatjuk. Az ûrlap a form action tulajdonságában lévõ fájlt meghívja, és az fogja elvégezni az ûrlap által küldött információkat (ha nincs action, akkor önmagát hívja meg). Ha azt szeretnéd, ha a fájl kitallózása után azonnal induljon a feltöltés, akkor a file input mezõre kell rápakolni egy kis javascriptes trükköt pl.: <input type="file" name="feltoltott_file" onchange="submit();" /> Bár nem vagyok biztos benne, hogy az onchange event itt megfelelõ lesz-e, de ki kell próbálni.


2, 5éves kisfiam nappal szobatiszta, de éjszaka pelusos. Hogy tudnám leszoktatni róla, hogy érjem azt el, hogy felkeljen éjszaka, ha pisilnie kell?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is 2,5 éves korától szobatiszta. Most 3 éves 4 hónapos, de még mindig pelusa van estére. Én nem sietettem a nappaliról is saját maga szokott le. Reggelre még mindig van pisi.

Az én kisfiam is 2, 5 éves korától szobatiszta. Most 3 éves 4 hónapos, de még mindig pelusa van estére. Én nem sietettem a nappaliról is saját maga szokott le. Reggelre még mindig van pisi.
Valahol olvastam, hogy egy hormon felelõs azért, hogy éjszaka, ha pisilnünk kell, felébredjünk. Amíg ebbõl a hormonból nem termelõdik elég, nem ébred fel a kisgyerek. Szóval ezt nem tudod befolyásolni.
Adj idõt neki. Te nem tudod befolyásolni semmivel, amíg nincs rá megérva. Majd ha reggelre száraz a pelus, több napon át, akkor próbálkozhatsz a pelus levételével, de még utána is elõ fognak fordulni balesetek. Nekem 3 éves a fiam, és éjjel még pelusos, reggel teli a bugyor, pedig lefekvés elõtt pisil. Nyugi, a fiúk amúgy is késõbb válnak ágytisztává, mint a láynok.

C#-ban ha csinálok egy Button bt = new Button () -t akkor hogy érjem azt el, hogy ez a button látszódjon is a formomon?

már fel van paraméterezve meg minden,csak nem tudom megjeleníteni

Legjobb válasz: bt.Visible = true ??

bt.Visible = true ??
Ja nem, bocs: bt.Parent = this;
pontosabban : this.Controls.Add(bt);
Csináld így: Button button1 = new Button { Location = new Point(...), Size = new Size(...) }; this.Controls.Add(button1);
Könyökkel bassz egy erõset a gerincére attól megindul a termelés
Mond meg neki, hogy menjen szopjon le valakit és hátha összegyûlik annyi, hogy a tiedre kiverje mindet.
Tartson szünetet egy pár napig, és utána csináljátok.
hát figy ezen nem fogsz tudni változtatni. keress egy alkalmasabb partnert. megjegyzem, nekem van hogy fél deci is kijön, szal, ha gondolod...
Hosszú elõjáték is segíthet.... S kérd, hogy ne nyúljon magához... Csak együttlétekkor tüzeljen... :P
Eleget iszik? Mert attól is lehet kevés...
Én azt figyeltem meg, hogyha sokáig elhúzod a dolgot (kb 1-1.5 óra), akkor több jön :)
Egyedül a második válaszoló mondot valami értelmeset. 1. elõjátéktól nem lesz több, 2. a víztõl sem lesz több, bár van köze valami, inkább az étrend, 3. a dolog húzásával se lesz több csak annyival hogy teljesen kiürül.
Sajnos ezt itt senki nem szereti, ezért nem is tudnak neked rendesen válaszolni.

Hogyan érjem el azt, hogy valami ne érdekeljen? Pl. Ne érdekeljen, hogy nagy az orrom. Stb. Valamire mindig rákattan az agyam és akkor nem tudok másra gondolni. De hogyan érjem el hogy egyszerüen ne érdekeljen valami?

csak egy példa: régebben nagyon érdekelt az alakom, mindig foglalkoztam vele, most meg tök mindegy mit eszem, nem foglalkozom vele és az se érdekelne ha 100 kgos lennék.... mindenhogyan megfelel az alakom magamnak.Hogyan érjem el azt hogy ez más területen is igy legyen,hogy mindig mindent el tudjak fogadni és ÉRDEKTELENNÉ VÁLJON SZÁMOMRA?

Legjobb válasz: Hát sztem jobb,ha érdekel az alakod:Sne hanyagold el magad.nem zavarna,ha 100kg-os lennél?inkább az a baj,ha nem zavarna...

Hát sztem jobb, ha érdekel az alakod:Sne hanyagold el magad.nem zavarna, ha 100kg-os lennél?inkább az a baj, ha nem zavarna...
Ez hihetetlen, Te én vagy!!!
Melyik barátodat szereted vagy becsülöd meg azért mert szép a szeme? Melyiket tiszteled a nagy melléért? ... gondolom egyiket sem. Szerintem téged is inkább szeretnek azért mert jófej vagy, humoros vagy mert kedves. Tehát nem az számít nekik hogyan nézel ki, Ez legyen elötted hátha segít valamit.

Szívesen fogadok tanácsokat, hogy érjem el ezt az alakot és megköszönöm ha valaki követi a blogomat! Hogyan érjem ezt az alakot?

http://zoykadreambody.tumblr.com/ ma este teszek fel képet,hogy milyen most az alakom!

Legjobb válasz: nem koplalok,csak van egy komoly gyomor betegségem ami miatt januárig alig ehetek valamit,de utána összeállítom a normális étrendem...am most rakok fel képet (csak szar a fényképezõ)

A kérdező hozzászólása: nem koplalok, csak van egy komoly gyomor betegségem ami miatt januárig alig ehetek valamit, de utána összeállítom a normális étrendem...am most rakok fel képet (csak szar a fényképezõ)
és szerinted ilyen kevés kaja és fõleg fehérje mellett vajon hogy fogsz ennyi edzést bírni?
A kérdező hozzászólása: a komoly edzést csak januárban kezdem...amíg nem ehetek rendesen addig csak itthon tornázok és hulahoppozok!
szerintem ezt a kérdést tedd át a sport kategóriába
te figyi már, én megnéztem, de nem tudok kommentelni hozzád... az alakod és a "célod" közt 1 alapvetõ különbség van: hogy õ barnább. egyébként teljesen hasonlóak vagytok. azért látod õt másnak, mert izmosabb. de ha olyat akarsz elérni, akkor nem diétáznod kell, mert akkor inkább ilyen leszel: http://2.bp.blogspot.com/-2epo_hCMel8/Th71BcNoUzI/AAAAAAAAA3.. az izmosításhoz pedig éppen arra van szükséged, hogy sokat egyél, összetett szénhidrátot és rengeteg fehérjét, és megterhelõ gyakorlatokat végezz. kezdeném azzal, hogy az 1 csomag pufirizs az nem diéta, a tejberizs fahéjjal meg egyenesen vicc kategória, és hogy nem lehet úgy testet formálni (akár fogyni, akár izmosítani), hogy durr belelövök, hogy ezeket kéne ennem és attól majd jó lesz. nem gúnyolódni akarok, de amit most csinálsz, azzal nemhogy eredményed nem lesz, hanem tönkre is teszed magadat... ha gondolod, írj e-mailt, megpróbálok segíteni neked, 3 hónap alatt leadtam 10 kilót és most már alakformálok, szóval kcal-ról, diétáról, izomépítésrõl van némi fogalmam.
délben reggelizel? És mikor van a vacsora? Hajnali 1??

Hogyan érjem el gyorsabban, és mi lenne az ideális testsúly? ;$

17/L 163cm 63kg...sztem dagi vagyok..pedig odafigyelek, h mit eszek(írom a kalóriákat - egy nap általában 700-800at viszek be) és sportolok is heti 5ször..de nagyon lassan mennek le a kilók(December óta csak 4kilót fogytam)... Tutok vlm módszert amivel többet tudnék leadni? És szerintetek mennyi lenne a magasságomhoz megfelelõ tetsúly? Elõre is köszi a válaszokat!! :')

Legjobb válasz:
Szia! Kb. heti 1 kg fogyással kell számolni, attól azért annyira nem vagy lemaradva. Egy kicsit tényleg sok ez a súly, de ha izmos vagy, lehet hogy nem is sok. Két dologra gondoltam. Egyrészt ne csak a kilókat mérd, hanem a combod, derekad kerületét is. Nem az a fontos, hogy hány kiló valaki, hanem hogy a súlyából mennyi az izom és mennyi a zsír. Mivel 1 kg zsír sokkal nagyobb helyet foglal, mint 1 kg izom, két ugyanolyan súlyú ember közül az egyik lehet nagyon kövér, a másik sovány, attól függõen, hogy a súly mekkora részét adja izom és mekkorát zsír. Ha a derekad, combod, karod, nyakad kerületét is méred, azzal jobb közelítést kapsz. Másrészt, ha nagyon nem megy, menj orvoshoz, mert lehet, hogy valamilyen anyagcsere betegséged van. Persze elõtte még gondod át, hogy összetételét tekintve egészséges-e az étrended, elég intenzív-e a mozgás stb.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Kb. heti 1 kg fogyással kell számolni, attól azért annyira nem vagy lemaradva. Egy kicsit tényleg sok ez a súly, de ha izmos vagy, lehet hogy nem is sok. Két dologra gondoltam. Egyrészt ne csak a kilókat mérd, hanem a combod, derekad kerületét is. Nem az a fontos, hogy hány kiló valaki, hanem hogy a súlyából mennyi az izom és mennyi a zsír. Mivel 1 kg zsír sokkal nagyobb helyet foglal, mint 1 kg izom, két ugyanolyan súlyú ember közül az egyik lehet nagyon kövér, a másik sovány, attól függõen, hogy a súly mekkora részét adja izom és mekkorát zsír. Ha a derekad, combod, karod, nyakad kerületét is méred, azzal jobb közelítést kapsz. Másrészt, ha nagyon nem megy, menj orvoshoz, mert lehet, hogy valamilyen anyagcsere betegséged van. Persze elõtte még gondod át, hogy összetételét tekintve egészséges-e az étrended, elég intenzív-e a mozgás stb.

Nem tudom a tb-met fizetni, mert nincs semmi jövedelmem. Munkaügyi nem fizeti. Hogyan érjem el hogy átvállalja az önkormányzat?

Pályakezdő vagyok, állást keresek, de nincs. Nincs jövedelmem, nem tudom kifizetni a pénzt. mellesleg most tudtam ezt meg, hogy 4 hónapja nem fizeti nekem senki se. (én úgy tudtam hogy a munkaügyi központ fizeti 1 évig)

Legjobb válasz: Akkor a TBd dec.15-ig volt rendezett. Magánszemélynek elengedhetnek járulékokat is, szoktak is elengedést adni. Ha nem akarsz parázni rajta hogy kiderül-e, akkor kérvényezd meg a TB rendezést az önkormányzatnál. Amikor megkaptad a papírt, hogy õk rendezik, akkor 2011.12.16-i hatállyal jelentkezz be egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésre a NAVhoz. Ugyanabban a levélben elküldheted a kijelentkezést is (azzal a dátummal amikortól az önkormányzat rendezi) Idén már nem küldenek határozatot a járulék fizetésrõl, vagy kiszámolod magadnak, hogy mennyit kell fizetned, vagy megnézed ügyfélkapun keresztül az adófolyószámládat. Ha kiszámolod magadnak, akkor a be- és kijelentkezéssel együtt elküldheted a méltányossági kérelmet a járulék elengedéséhez (ennek is fenn van a nyomtatványa a neten) Ebben elsõsorban elengedést kérj, aztán mérséklést, és részletfizetési lehetõséget. Errõl küldenek határozatot, hogy mit engedélyeznek. Ezeket elintézheted ügyfélkapun keresztül is, akkor nem kell postázgatnod.

Akkor a TBd dec.15-ig volt rendezett. Magánszemélynek elengedhetnek járulékokat is, szoktak is elengedést adni. Ha nem akarsz parázni rajta hogy kiderül-e, akkor kérvényezd meg a TB rendezést az önkormányzatnál. Amikor megkaptad a papírt, hogy õk rendezik, akkor 2011.12.16-i hatállyal jelentkezz be egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésre a NAVhoz. Ugyanabban a levélben elküldheted a kijelentkezést is (azzal a dátummal amikortól az önkormányzat rendezi) Idén már nem küldenek határozatot a járulék fizetésrõl, vagy kiszámolod magadnak, hogy mennyit kell fizetned, vagy megnézed ügyfélkapun keresztül az adófolyószámládat. Ha kiszámolod magadnak, akkor a be- és kijelentkezéssel együtt elküldheted a méltányossági kérelmet a járulék elengedéséhez (ennek is fenn van a nyomtatványa a neten) Ebben elsõsorban elengedést kérj, aztán mérséklést, és részletfizetési lehetõséget. Errõl küldenek határozatot, hogy mit engedélyeznek. Ezeket elintézheted ügyfélkapun keresztül is, akkor nem kell postázgatnod.
Az önkormányzat szociális osztályára kell bemenned. Mondod, hogy a tb-det szeretnéd rendezni szociális alapon, mert nincs semmi jövedelmed. Ott adnak egy kérdõívet a szociális helyzeteddel kapcsolatban. Azt kitöltöd szépen. És ha elég szegény vagy akkor szociális alapon az önkormányzat majd rendezi a tb-d. Kizáró ok lehet pl nagy értékû autó, ingatlan, stb.
A kérdező hozzászólása: hát nekem az én nevemen nincs semmi se. anyumék meg elváltak... és kérhetem azt is hogy rendezzék el nekem azt a 4 hónap kihagyást is?
A diákigazolványra való jogosultságod utáni 45 napban még passzív jogon jogosult voltál az eü. ellátásokra (pl. ha januárban végeztél, akkor március 31+45 nap, azaz május 15-ig) Ha még nem vagy 20 éves, a veled élõ szülõd jövedelme és vagyona is számít a jövedelmi és vagyoni helyzet vizsgálatakor. Ha már elmúltál 20, akkor nem. (a külön élõ szülõé egyik esetben sem) Csak az igénylés napjától rendezik a TBd, visszamenõlegesen nem. Ha van így "kiesõ" idõd (ami alatt nem volt rendezve a TBd), akkor vagy reszkírozod, hogy az 5 éves elévülési idõn belül nem veszik észre, vagy arra az idõszakra bejelentkezel fizetésre és kéred a fizetendõ összeg méltányossági elengedését.
A kérdező hozzászólása: és el szokták engedni? 21 éves vagyok tavaly végeztem okj-s képzést (júniusban volt vége) bejelentett munkám azóta nem volt
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves utolsó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!