Találatok a következő kifejezésre: Hogy érhetném azt, hogy a (46 db)

Hogyan érhetném el hogy a lovam ne essen az elejére?

Nos minap az egyik ismerősöm volt fotózni, és rájöttem hogy a lovam teljesen az elejére van esve. Hiába lép szépen maga alá, teljesen 'meg van dőlve' előre... Ezen hogyan javíthatnék?

Hogyan érhetném el, hogy a nejem hajlandó legyen az orális szexre is?

Sajnos a nejem nem hajlandó leszopni, azt mondja azt nem kívánja. De én nagyon kívánom hogy csinálja nekem. Max félévente tudok kicsikarni bel?le egy két nyalást a farkamra, de többet akkor sem, pedig nekem nagyon jólesik. Hiába mondtam neki, azt mondja hogy inkább térjünk a lényegre hagyományosan. Ráadásul amikor én csinálom neki azt sem nagyon szereti, inkább azt akarja hogy kézzel csináljam, vagy térjünk rá a konkrét aktusra.

Legjobb válasz: Tejszínhab, csokiöntet, szembekötés vagy valami hasonló játék, esetleg egy komolyabb beszélgetés hogy miért nem szereti/kívánja, lehet h olyan nevelést kapott h erkölcstelennek vagy tiltott dolognak tartja stb 22/f

Tejszínhab, csokiöntet, szembekötés vagy valami hasonló játék, esetleg egy komolyabb beszélgetés hogy miért nem szereti/kívánja, lehet h olyan nevelést kapott h erkölcstelennek vagy tiltott dolognak tartja stb 22/f
Bizony jól mondák, nem szabad erõltetni.Viszont van egy mondás: Egy kutya nem megy a szomszédba kajáért, ha otthon is jól lakik. Ez azért elgondolkodtató a feleséged részérõl is.És nem durva.
Egyet értek az elõttem írókkal, nem szabad erõltetni, ha õ nem akarja és úgy csinálja, akk abban neked mi lenne a jó..? És még vmi ez engem is érdekel, régebben csinálta? Mert ha nem, akk könnyen lehet, h egyszerûen nem meri, vagy nem tud h belefogni, h neked is jó legyen.. Volt ilyen velem is, mármint hogy az elsõre nehéz volt rá vennem magam, de aztán rákaptam a dologra, és megtanultam azt is élvezni..:)
Biztos, hogy lelki illetve neveltetési okai vannak. Beszélgess el vele! Erõltetni nem szabad, de jó lenne ha elmondaná mi ennek az oka. 23/N
Ejjj!Ismerem ezt az érzést!Nállunk is pont ugyanez a helyzet csak még nem a feleségem!Ugyanúgy õ sem szereti meg nekem sem csinálja!Ha valahogy sikerült rávenned légyszi irj 1 privit!Köszönöm
Hát kövezzetek meg, de nekem mint nõnek is durva, hogy nem csinálja. Nah, de az a kérdés, régen csinálta? Több lehetõség is van. Higiéniailag minden oké? Nem büdi a farkad vagy ilyesmi? Bár ha azt sem akarja, hogy neki csináld, csak bumm bele, akkor itt szerintem nagyobb gáz van. Magamból kiindulva, akkor szoktam ezt kérni /ritkán/, ha igazán annyira nincs kedvem a szexhez. Lehet maga a szexuális életetek laposodott el. És nem csak az orál része.
Vegyél ízesített óvszert.Vagy nyald ki akkor amikor alszik.Ha tetszik neki, utána már vevõ lesz rá...
Az azt akarod, hogy késõbb már a szexet se kívánja, akkor csak erõltesd nyugodtan. Te bármit megtennél neki? Nem hiszem... Nem az számít, mirõl van szó, hanem hogy nem akarja és kész. Ha meg ennyire nem vagy vele elégedett, nem kellett volna elvenni.
Nem szabad erõltetni! Szexben csak azt szabad csinálni, ami mindkét félnek jól esik. Azt hiszem van egyéb más kielégítési mód, amit hajlandó megtenni a feleséged.
A kérdező hozzászólása: 09.15: Én bármit megtennék neki a szexben, amit csak kér. Egyedül azt nem, hogy ne csináljuk. 10.06: Igen. Higiéniailag minden oké. Nem vagyunk cigányok. Nem itt van a gond. Azt mondja, hoy nem akarja illetve, nem kívánja.

Hasi elhízásom van.20/f vagyok. és 180cm and 80Kg. Mit ajálanátok hogyan érhetném el hogy lemenjen a hasamról az az 1 - 2 kg?

Legjobb válasz: célzott zsírégetés nincs, kardió kardió kardió, és jókis étrend ennyi lefog menni szépen lassan mindenhonnan

célzott zsírégetés nincs, kardió kardió kardió, és jókis étrend ennyi lefog menni szépen lassan mindenhonnan
Felülések?
A felülés még mindig jobb mint a felsülés! :) ))
Te sík hülye vagy tesó. Örüljél, és csinálj 30 felülést reggel -este.Meg gyúrjál, ne súlyra, csak erõre, szálkásításra. Más lehidalna ha csak 80 lenne 180.nal.
Törzskörzés, ha könnyebb, használj hula-hopp karikát.
"de õ csak barátnak akkar" 11 évesen ezen kívül mit szeretnél?
De kis buta vagy!!! És mit fogtok csinálni, ha tetszel neki 11 évesen?! Szerintem még olvasd a tankönyveket!!!És ha kicsit több idõt szánnál a házi feladatokra, akkor nem fantáziálnál azon, hogy tetszeni akarj egy 11 éves fiúnak... :DDD Ne akarj még felnõtt módjára viselkedni!!!Élvezd, hogy még gyerek vagy...Már úgysem tart sokáig! Utána meg majd az lesz a bajod, hogy még gyerek szeretnél lenni és milyen jó volt iskolába járni... Sok sikert a tanuláshoz!!!
Ha már ilyen idõsen a fiúk érdekelnek, akkor elképzelhetõ, hogy a családodtól nem kapsz elég szeretetet, nem érzed magad eléggé biztonságban. Elsõkörön azt próbáld meg megoldani, ha tudod. Másrészt egyszerûen lógj vele, beszélgessetek, játszatok, érezzétek jól magatokat. Elõbb utóbb össze fogtok jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi 14:51-es normális volt
mindegyik válasz normális volt, a kérdés volt abnormális :D:P
Szerintem elõször is a tanulásra koncentrálj, de ha tetszik valaki, akkor úgyis csak azon a fiún jár a fejed! Én már csak tudom! Szóval próbáld meg nem titkolni az érzéseidet elõtte, és mégis ugyan úgy viselkedni vele, mint azelõtt, hogy tetszett... A humoros, kedves és okos lányokat szerintem sokan szeretik! EGYÉBKÉNT MEG ATTÓL HOGY VALAKI 11 ÉVES NEM KELL PISZKÁLNI, MERT GONDOLOM, H "JÁRNI" 11 ÉVESEN NEM ÚGY FOGNAK, MINT A NAGYOBBAK!!!!

Ha érzem hogy az a pasi, aki tetszik, bizonytalan hogy engem akar e, hogy érhetném el, hogy biztos legyen benne?

Legjobb válasz: Nos, szerintem légy rámenõsebb , küldj felé egyértelmû jelzéseket, hogy õ kell neked és nem más, simogasd bújj mellé/hozzá, beszélgess vele el errõl, mond meg neki, hogy te õt tudnád elképzelni párodnak, hagyd magad hogy kényeztessen vagy hozzád érjen, érdeklõdj utána, hogy hogy telik a napja, mi történt ma vele, hogy érzi magát, érezze, hogy neked õ kell, és hogy szereted.

Nos, szerintem légy rámenõsebb , küldj felé egyértelmû jelzéseket, hogy õ kell neked és nem más, simogasd bújj mellé/hozzá, beszélgess vele el errõl, mond meg neki, hogy te õt tudnád elképzelni párodnak, hagyd magad hogy kényeztessen vagy hozzád érjen, érdeklõdj utána, hogy hogy telik a napja, mi történt ma vele, hogy érzi magát, érezze, hogy neked õ kell, és hogy szereted.

Hogyan érhetném el, hogy az üzenet amit elküldtem a lánynak facebookon, átkerüljön az egyéb mappából, a bejövõ üzenetekhez?

Nincs közös ismerõsünk a lánnyal, így amit küldök neki automatikusan az egyéb mappába kerül... Bejelölni nem tudom a lányt, mert úgy van beállítva a facebook-ja, hogy ne lehessen bejelölni... Egyébként egy üzletben eladó, és sikerült kinyomoznom a nevét, úgy találtam rá, de így sokra nem megyek a dologgal, ha nem látja amit írok neki...

Legjobb válasz: Miért, hentesnél lehet? Vagy péknél? Cipõboltban meg nem? Elsatnyult világ ez, mondhatom... inkább írok sunyin valami kis elektromos kütyün, mi? Mert akkor nem kell szembenéznem vele...

Miért, hentesnél lehet? Vagy péknél? Cipõboltban meg nem? Elsatnyult világ ez, mondhatom... inkább írok sunyin valami kis elektromos kütyün, mi? Mert akkor nem kell szembenéznem vele...
Van olyan lehetõség, hogy fizetsz a Facebook-nak, az üzenetküldéskor ajánlja fel. Másik lehetõség, hogy személyesen próbálkozol.
A kérdező hozzászólása: Az a cink, hogy én 21 éves vagyok, õ meg 31... Bár nem gondolnám annyinak, de ez így kínos...
"És ezt a fizetõs dolgot nem lehet valahogy kijátszani?" De, ki lehet játszani. Odamész hozzá. Mondtam, ez a másik lehetõség. Az ingyen van. #1 voltam.
Attól, hogy az egyéb mappában van még láthatja, elõbb utóbb észre fogja venni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gyáva, de nem hiszem, hogy sok pasi mer kezdeményezni egy cipõboltban...
De mi a szent székletért nem mész oda hozzá és beszélsz vele a Facebook-on való hülye írogatás helyett? Gyáva vagy?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azért jelölném be ismerõsnek, mert akkor valószínûleg észrevenné, hogy írtam neki...
De ha nem is ismered, akkor miért is jelölnéd be ismerõsnek? Mert szeretnéd megismerni? Akkor elõbb ismerd meg személyesen, szemtõl szembe! Azután jelöld be (jogosan) a Facebook-on, mint ismerõst.
A kérdező hozzászólása: És ezt a fizetõs dolgot nem lehet valahogy kijátszani?
A fb hihetetlenül ki tudja ölni egyes férfiakból a maradék férfiasságot is, vagy csak rém lusták lesznek tõle.... (nagy tisztelet a kivételnek) Tudod hol dolgozik, akkor menj szépen oda hozzá és mondd el neki azt, amit levélben el mernél küldeni. A kapcsolatokat úgy is való életben kell(ene) bonyolítani és kialakítani. Elõbb utóbb úgy is találkoznod kellene személyesen a lánnyal, nem maradhatsz örökké a virtuális világban. Legyél tökös és állj elé. Légy férfi! (amúgy szerinted mi a garancia arra, hogy ha mégis feltûnik neki a leveled, akkor válaszolni is fog? ha mondjuk olyan a lány, hogy nem áll szóba idegenekkel a neten, akkor lõheted az egész levelezõsdit....)

Hogyan érhetném el, hogy gyorsabban erősödjön és sűrűsödjön a szakállam? Van valami trükk? Mert még csak egy-két helyen fekete a szőr (az államnál)

Legjobb válasz: De lehet, hogy valaki normális, és tetszik neki, ha egy férfi arcán van szõr. :) Sajnos én nem tudok válaszolni, de jeleznem kellett, hogy az elsõ egy idióta.

De lehet, hogy valaki normális, és tetszik neki, ha egy férfi arcán van szõr. :) Sajnos én nem tudok válaszolni, de jeleznem kellett, hogy az elsõ egy idióta.
Ilyet kérdezni... örülj hogyha nem látszik annyira. Nem szép cseppet sem.
Életem során azok a srácok, akikkel szóbakerült ez a téma, mindig magukat szidták, hogy hogy lehettek olyan hülyék, hogy azt akarták, hogy erõsebb és férfiasabb legyen az arcszõrzetük. Õk megbánták, hogy bármit is elkövettek ennek érdekében. Szóval gondold meg jól. Egyébként ha gyakrabban borotválod, idõvel erõsebb lesz.
vedd például a nõi lábat, minnél jobban borotváljuk, annál erõsebb, és gyorsabban nõ a szõr. eleinte csak kis pihéz, leborotválod, és egyre sötétebb és erõsebb borosta lesz belõle. sok sikert néhány év múlva utálni fogd :D
A kérdező hozzászólása: Hát én azért kipróbálnám. Köszi a válaszokat :)
Szerintem szekszi a borosta...és a kecskeszakáll :P:P Ja és borotváld sokszor.

Hogyan érhetném el, hogy feltegyék az oldalam a lap.hu-ra?

Konkrétan a karacsony.lap.hu-ról van szó. Mit kell tennem?

Legjobb válasz: http://karacsony.lap.hu/linkajanlas/ ;) „Levi”

Hogy érhetném el, hogy b aszás utáni elélvezésnél akkorát tudjak ordítani az élvezettől, mint egy medve, ahogy azt a pornófilmekben csinálják a csávók?

Legjobb válasz: Pff..úgy hogy kinyitod a szádat és ordítasz. Amúgy igazán nagy orgazmusod nem lehetett még, én sokszor tényleg alig tudom visszafogni magam, hogy ne ordítsak, de így is hangos vagyok. 26F

Pff..úgy hogy kinyitod a szádat és ordítasz. Amúgy igazán nagy orgazmusod nem lehetett még, én sokszor tényleg alig tudom visszafogni magam, hogy ne ordítsak, de így is hangos vagyok. 26F
az csak színészet de egyébként mielõtt elmész kb. 2mp-vel húzd ki és várj pár mp-t.vagy ne dugj sokáig és akkor jobban fog esni.partnertõl is függ.de ellehet érni a kívánt hatást:)
Ne pornó filmeken nõjél már fel..Az mind eljátszott, megrendezett szitu..Inkább térj vissza a valóságba..
Kérd meg a barátnõdet hogy a végén szorítsa jól össze a mogyoróid, biztos a siker!
azt csak megjátszák:D nehogy bevedd mááár:D
te is ugyanugy meg tudod jaszani mint ok
Jó nagy hülye egy kérdés el tudom képzeli hogy az aki kérdezte milyem lehet egy ostoba
A kérdező hozzászólása: 19/F
Remélem nem a szomszédom vagy?! Ráb-szol ha üvõltüzül, mint a fába szorult féreg

Szerintetek jár gyed? Passziv gyeden vagyok de jön a kistesó és szeretnék a második pici után is gyedet kapni de azt hallottam hogy igy nem jár. Hogyan érhetném el hogy kapjak gyedet?

Legjobb válasz: Passzív gyed nem számít biztosítási idõnek így passzív gyed után nem mehetsz a következõ babával gyed-re csak gyesre.

Passzív gyed nem számít biztosítási idõnek így passzív gyed után nem mehetsz a következõ babával gyed-re csak gyesre.
Nem nem számít annak passzív gyed, az nélkül kell meglennie. Bejelenthet de az kinek éri meg, havi 45-50. ezres járadékot kell fizetni.
Nem jár majd a GYED a másodiknál! Ha bejelentenek, akkor havi 50.000 járulékot kell magad után fizetni minimum fél évig!!!!
Járni fog a gyed, ha lemondod a passzív gyedet.Bemész a munkaügyibe regisztráltatod magad.Az a lényeg, hogy a szüléskor munkanélküli ellátásban részesülj! Igényeld meg a tgyas-t, majd újra munkanélküli 1-2 napig, ...aztán gyedet!!!
A 365 napba sajnos nem számít bele a passzív gyed:(...
A kérdező hozzászólása: Május 27-re várjuk a tesót.De mar azt is hallottam hogy ebbe a 365 napba beleszámít a passzív gyed is .Nem tudom ez igaz lehet?És ha elmennék munkanélkülire a szülés elõtt pár nappal akkor a t-gyást hol és mikor kell igényelnem?
Mikor fog megszületni a kistesó? Az azt megelõzõ 2 évet fogják nézni, hogy akkor meg van-e a 365 nap.Ha nincs meg, akkor nem tudsz tenni semmit:(
A kérdező hozzászólása: 2011 szeptemberében járt le a szerzõdésem és nem hosszabbították meg tovább.Annyi hogy a tgyás-t 2012 januárig kaptam.Szerintetek igy tudok tenni valamit?
Jaaaa? Így tényleg nehézkes. Mikor szûnt meg a munkahelyed???
A kérdező hozzászólása: De ha elmennék münkanélkülire néhány napra akkor is még ott van az a kérdés hogy az elmult 2 évben nem volt meg a 365 nap munkaviszonyom.Mert 2011 augusztusában született az elsõ kisfiam vele 2012 januárig kaptam tgyás-t és igy ahogy számolom nincs meg a 365 napom.Szerintetek mit tudok csinálni?
Deeee, sokra megy a munkaugyivel, mert csak a szülés napján kell, hogy munkanélkülin legyen!!! Az aktív viszonynak számít, nem úgy, mint a psûasszív gyed(ami után nem járna sem a tgyas, sem a gyed! Megigényli a tgyas-t, a tgyas lejártakor újra munkanélküli 1-2 napig, majd megigényli a gyedet!
Munkanélküli összesen 3.hónapig jár, azzal nem sokra megy.
A kérdező hozzászólása: És ha valaki bejelentene a szülés idejére akkor járna ujra gyed a második után?És az igaz hogy az elmult 2 évben 365 nap munkaviszonynak meg kell lenni?A passziv gyed munkaviszonynak számít?
A kérdező hozzászólása: A tb-nél is érdeklõdtem hogy beleszámít-e a passzív gyed ebbe a 365 napba és azt mondták hogy mindenkinek egyedileg bírálják el.Ez hogy lehet nem tudja valaki mit jelent hogy hogyhogy mindenkinek egyedileg bírálják el

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!