Találatok a következő kifejezésre: Hogy érhetném azt, hogy (93 db)

Hogyan érhetném el, hogy figyeljenek rám az emberek?

Nem arról van szó, hogy a központban akarok lenni, de egyszerûen nem figyel rám senki. Se barátok, se a családom.

Legjobb válasz: Elõször is ne azon kattogjon, az agyad, hogyan érhetnéd el, mert ha nem kattogsz rajta, akkor könnyebben vagy hamarabb összejöhet bármi, vagy észre se veszed és megvan a jóság :)

Elõször is ne azon kattogjon, az agyad, hogyan érhetnéd el, mert ha nem kattogsz rajta, akkor könnyebben vagy hamarabb összejöhet bármi, vagy észre se veszed és megvan a jóság :)
Ez illetlenség, ahogy önnel bánnak. Én csak akkor szoktam elfordítani a fejem, ha hozzámbeszélnek, ha kint vagyok és a Nap a szemembe süt. Ilyenkor próbálok háttal állni a Nappal, hogy tudjak figyelni a másikra
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát, egyrészt a többi embernek --bármilyen furán hangozzék-- alapvetõen nem dolga figyelni rád, de azért némi figyelemre jogosan számíthatsz. Egyrészt vizsgáld meg, hogy nem beszélsz-e túl sokat, vagy túl hosszan. Ugyanis akkor, amikor az embernek kõkemény hétköznapi problémákat kell megoldania, akkor egy hosszú, vagy éppen elvont gondolatmenet kifejtése SAJNOS túl fárasztó. Ha ez nem áll fönn, tehát egyértelmûen és aránylag tömören fogalmazol, nem fárasztó módon, akkor jobb a helyzet. Ha nem figyelnek rád, pedig Te tömören, világosan, érthetõen fogalmazol és nem vagy fárasztó, akkor ez olyan, mintha téged kevesebbre becsülnének, beszélj kevesebbet ilyenkor. Ha látod, hogy nem figyelnek, akkor fejezd be a beszédet! Ha pedig valaki nyilvánvalóan nem fogalakozik azzal, hogy beszélsz hozzá, azt viszonozhatod azzal, hogy Te sem sok ügyet vetsz a másikra és így egyenrangúak lesztek. Ez nem valami durva bosszúállás, hanem finom jelzések és önbecsülés! Amúgy az, hogy errõl eszükbe jut egy sztori, nem olyan durva dolog szerintem, finoman irányítani kell a kommunikációt.
A kérdező hozzászólása: Én meg a sok beszélés? :D Én vagyok a lelki szemetesláda az ismerõsi körömben. Folyton én hallgatom mások gondjait. Túl nagy kérés lenne, hogy néha-néha rám is figyeljen valaki? Az a baj, hogy ha én nem figyelek valakire, akkor az rögtön meg van rám sértõdve. Ha én mindenkire megsértõdnék ilyen esetben, akkor már senkivel sem beszélnék...
Ááá, nem érted, ez világos a mondataidból. Tartsd sokkal többre magad ennél! A többiekkel egyenrangú ember vagy, ezt értsd meg és viselkedj is így!
Ha megpróbál lenézni, akkor téged hol érdekel, hogy megsértõdik, meg ilyenek? Akkor gondoljon, amit akar, ennyi! Tartsd többre magad: ne legyél már mindenkinek a lelki szemetes ládája, csak aki ezt kiérdemelte és õszinte barát!

Hogyan érhetném el, hogy sokan olvassák az írásaimat? Mit csináljak, hogy elinduljak azon az úton, ami az írót íróvá teszi?

Legjobb válasz: Egyet értek az elsõvel, bár az internetre nem érdemes felrakni olyan történeteket, amikkel a továbbiakban esetleg nagy dolgot szeretnél kezdeni, mert félõ, hogy lopnak (történt ez velem is), viszont valóban, az interneten lehet a legtöbb "rajongód". Mielõtt neki vágsz "írónak lenni" gyõzõdj meg róla, hogy van stílusod, szókincsed és eredeti(!) - hangsúlyozom: eredeti - történettel tudsz elõállni, és azt hiszem ez utóbbi talán a leglényegesebb? Hogy miért? A legtöbb ember vágyja az újat, és egy sokadik vámpíros-love-os sztori már nem igazán keltené fel senkinek az érdeklõdését! Szívbõl kívánok sok sikert, mert én is azok közé az emberek közé tartozom, akik imádnak olvasni, és örlnék, ha egyszer a te történeteidet is elolvashatnám! Szóval drukkolok!

Egyet értek az elsõvel, bár az internetre nem érdemes felrakni olyan történeteket, amikkel a továbbiakban esetleg nagy dolgot szeretnél kezdeni, mert félõ, hogy lopnak (történt ez velem is), viszont valóban, az interneten lehet a legtöbb "rajongód". Mielõtt neki vágsz "írónak lenni" gyõzõdj meg róla, hogy van stílusod, szókincsed és eredeti(!) - hangsúlyozom: eredeti - történettel tudsz elõállni, és azt hiszem ez utóbbi talán a leglényegesebb? Hogy miért? A legtöbb ember vágyja az újat, és egy sokadik vámpíros-love-os sztori már nem igazán keltené fel senkinek az érdeklõdését! Szívbõl kívánok sok sikert, mert én is azok közé az emberek közé tartozom, akik imádnak olvasni, és örlnék, ha egyszer a te történeteidet is elolvashatnám! Szóval drukkolok!

Ha érzem hogy az a pasi, aki tetszik, bizonytalan hogy engem akar e, hogy érhetném el, hogy biztos legyen benne?

Legjobb válasz: Nos, szerintem légy rámenõsebb , küldj felé egyértelmû jelzéseket, hogy õ kell neked és nem más, simogasd bújj mellé/hozzá, beszélgess vele el errõl, mond meg neki, hogy te õt tudnád elképzelni párodnak, hagyd magad hogy kényeztessen vagy hozzád érjen, érdeklõdj utána, hogy hogy telik a napja, mi történt ma vele, hogy érzi magát, érezze, hogy neked õ kell, és hogy szereted.

Nos, szerintem légy rámenõsebb , küldj felé egyértelmû jelzéseket, hogy õ kell neked és nem más, simogasd bújj mellé/hozzá, beszélgess vele el errõl, mond meg neki, hogy te õt tudnád elképzelni párodnak, hagyd magad hogy kényeztessen vagy hozzád érjen, érdeklõdj utána, hogy hogy telik a napja, mi történt ma vele, hogy érzi magát, érezze, hogy neked õ kell, és hogy szereted.

Hogyan érhetném el, hogy az üzenet amit elküldtem a lánynak facebookon, átkerüljön az egyéb mappából, a bejövõ üzenetekhez?

Nincs közös ismerõsünk a lánnyal, így amit küldök neki automatikusan az egyéb mappába kerül... Bejelölni nem tudom a lányt, mert úgy van beállítva a facebook-ja, hogy ne lehessen bejelölni... Egyébként egy üzletben eladó, és sikerült kinyomoznom a nevét, úgy találtam rá, de így sokra nem megyek a dologgal, ha nem látja amit írok neki...

Legjobb válasz: Miért, hentesnél lehet? Vagy péknél? Cipõboltban meg nem? Elsatnyult világ ez, mondhatom... inkább írok sunyin valami kis elektromos kütyün, mi? Mert akkor nem kell szembenéznem vele...

Miért, hentesnél lehet? Vagy péknél? Cipõboltban meg nem? Elsatnyult világ ez, mondhatom... inkább írok sunyin valami kis elektromos kütyün, mi? Mert akkor nem kell szembenéznem vele...
Van olyan lehetõség, hogy fizetsz a Facebook-nak, az üzenetküldéskor ajánlja fel. Másik lehetõség, hogy személyesen próbálkozol.
A kérdező hozzászólása: Az a cink, hogy én 21 éves vagyok, õ meg 31... Bár nem gondolnám annyinak, de ez így kínos...
"És ezt a fizetõs dolgot nem lehet valahogy kijátszani?" De, ki lehet játszani. Odamész hozzá. Mondtam, ez a másik lehetõség. Az ingyen van. #1 voltam.
Attól, hogy az egyéb mappában van még láthatja, elõbb utóbb észre fogja venni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gyáva, de nem hiszem, hogy sok pasi mer kezdeményezni egy cipõboltban...
De mi a szent székletért nem mész oda hozzá és beszélsz vele a Facebook-on való hülye írogatás helyett? Gyáva vagy?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azért jelölném be ismerõsnek, mert akkor valószínûleg észrevenné, hogy írtam neki...
De ha nem is ismered, akkor miért is jelölnéd be ismerõsnek? Mert szeretnéd megismerni? Akkor elõbb ismerd meg személyesen, szemtõl szembe! Azután jelöld be (jogosan) a Facebook-on, mint ismerõst.
A kérdező hozzászólása: És ezt a fizetõs dolgot nem lehet valahogy kijátszani?
A fb hihetetlenül ki tudja ölni egyes férfiakból a maradék férfiasságot is, vagy csak rém lusták lesznek tõle.... (nagy tisztelet a kivételnek) Tudod hol dolgozik, akkor menj szépen oda hozzá és mondd el neki azt, amit levélben el mernél küldeni. A kapcsolatokat úgy is való életben kell(ene) bonyolítani és kialakítani. Elõbb utóbb úgy is találkoznod kellene személyesen a lánnyal, nem maradhatsz örökké a virtuális világban. Legyél tökös és állj elé. Légy férfi! (amúgy szerinted mi a garancia arra, hogy ha mégis feltûnik neki a leveled, akkor válaszolni is fog? ha mondjuk olyan a lány, hogy nem áll szóba idegenekkel a neten, akkor lõheted az egész levelezõsdit....)

Hogy érhetném el, hogy b aszás utáni elélvezésnél akkorát tudjak ordítani az élvezettől, mint egy medve, ahogy azt a pornófilmekben csinálják a csávók?

Legjobb válasz: Pff..úgy hogy kinyitod a szádat és ordítasz. Amúgy igazán nagy orgazmusod nem lehetett még, én sokszor tényleg alig tudom visszafogni magam, hogy ne ordítsak, de így is hangos vagyok. 26F

Pff..úgy hogy kinyitod a szádat és ordítasz. Amúgy igazán nagy orgazmusod nem lehetett még, én sokszor tényleg alig tudom visszafogni magam, hogy ne ordítsak, de így is hangos vagyok. 26F
az csak színészet de egyébként mielõtt elmész kb. 2mp-vel húzd ki és várj pár mp-t.vagy ne dugj sokáig és akkor jobban fog esni.partnertõl is függ.de ellehet érni a kívánt hatást:)
Ne pornó filmeken nõjél már fel..Az mind eljátszott, megrendezett szitu..Inkább térj vissza a valóságba..
Kérd meg a barátnõdet hogy a végén szorítsa jól össze a mogyoróid, biztos a siker!
azt csak megjátszák:D nehogy bevedd mááár:D
te is ugyanugy meg tudod jaszani mint ok
Jó nagy hülye egy kérdés el tudom képzeli hogy az aki kérdezte milyem lehet egy ostoba
A kérdező hozzászólása: 19/F
Remélem nem a szomszédom vagy?! Ráb-szol ha üvõltüzül, mint a fába szorult féreg

Szerintetek jár gyed? Passziv gyeden vagyok de jön a kistesó és szeretnék a második pici után is gyedet kapni de azt hallottam hogy igy nem jár. Hogyan érhetném el hogy kapjak gyedet?

Legjobb válasz: Passzív gyed nem számít biztosítási idõnek így passzív gyed után nem mehetsz a következõ babával gyed-re csak gyesre.

Passzív gyed nem számít biztosítási idõnek így passzív gyed után nem mehetsz a következõ babával gyed-re csak gyesre.
Nem nem számít annak passzív gyed, az nélkül kell meglennie. Bejelenthet de az kinek éri meg, havi 45-50. ezres járadékot kell fizetni.
Nem jár majd a GYED a másodiknál! Ha bejelentenek, akkor havi 50.000 járulékot kell magad után fizetni minimum fél évig!!!!
Járni fog a gyed, ha lemondod a passzív gyedet.Bemész a munkaügyibe regisztráltatod magad.Az a lényeg, hogy a szüléskor munkanélküli ellátásban részesülj! Igényeld meg a tgyas-t, majd újra munkanélküli 1-2 napig, ...aztán gyedet!!!
A 365 napba sajnos nem számít bele a passzív gyed:(...
A kérdező hozzászólása: Május 27-re várjuk a tesót.De mar azt is hallottam hogy ebbe a 365 napba beleszámít a passzív gyed is .Nem tudom ez igaz lehet?És ha elmennék munkanélkülire a szülés elõtt pár nappal akkor a t-gyást hol és mikor kell igényelnem?
Mikor fog megszületni a kistesó? Az azt megelõzõ 2 évet fogják nézni, hogy akkor meg van-e a 365 nap.Ha nincs meg, akkor nem tudsz tenni semmit:(
A kérdező hozzászólása: 2011 szeptemberében járt le a szerzõdésem és nem hosszabbították meg tovább.Annyi hogy a tgyás-t 2012 januárig kaptam.Szerintetek igy tudok tenni valamit?
Jaaaa? Így tényleg nehézkes. Mikor szûnt meg a munkahelyed???
A kérdező hozzászólása: De ha elmennék münkanélkülire néhány napra akkor is még ott van az a kérdés hogy az elmult 2 évben nem volt meg a 365 nap munkaviszonyom.Mert 2011 augusztusában született az elsõ kisfiam vele 2012 januárig kaptam tgyás-t és igy ahogy számolom nincs meg a 365 napom.Szerintetek mit tudok csinálni?
Deeee, sokra megy a munkaugyivel, mert csak a szülés napján kell, hogy munkanélkülin legyen!!! Az aktív viszonynak számít, nem úgy, mint a psûasszív gyed(ami után nem járna sem a tgyas, sem a gyed! Megigényli a tgyas-t, a tgyas lejártakor újra munkanélküli 1-2 napig, majd megigényli a gyedet!
Munkanélküli összesen 3.hónapig jár, azzal nem sokra megy.
A kérdező hozzászólása: És ha valaki bejelentene a szülés idejére akkor járna ujra gyed a második után?És az igaz hogy az elmult 2 évben 365 nap munkaviszonynak meg kell lenni?A passziv gyed munkaviszonynak számít?
A kérdező hozzászólása: A tb-nél is érdeklõdtem hogy beleszámít-e a passzív gyed ebbe a 365 napba és azt mondták hogy mindenkinek egyedileg bírálják el.Ez hogy lehet nem tudja valaki mit jelent hogy hogyhogy mindenkinek egyedileg bírálják el

Hogyan érhetném el, hogy az "enyém legyen"?

Több, mint fél éve, hogy megismerkedtem egy tőlem idősebb nővel (ő 37, én 23) és azóta mondhatni, hogy napi szinten van vele szexuális kapcsolatom, meg néha rá tudom venni, hogy elmenjünk étterembe (de azt is csak más városba, nehogy lebukjon). A nőnek 2 gyereke van + férje. Én szeretném, ha elhagyná a férjét és odaköltözne hozzám (van állásom, házam, mondhatni jól élek, el tudnám tartani őt is és a gyerekeit is, mellettem azt is megtehetné, hogy ha akar nem dolgozik). De ő ilyenről még csak nem is beszélt, hogy elhagyja a férjét. Azt veszem észre, hogy neki teljesen megfelel ez az állapot, nekem viszont NEM. Én szeretném, ha nem csak naponta pár órát lehetnék vele, ha ébredhetnék mellette etc. Hogyan adagoljam be neki, hogy esetleg elhagyhatná a férjét, hogy azért ne rontsak ajtóstul a házba, mert abból biztosan nem sülne ki semmi jó.

Legjobb válasz: ha magától nem akarja akkor sehogy csak azt ne kövesd el, hogy amikor elmenekül tõled, mert rendbe akarja tenni az életét akkor zaklatod, vagy a férjét tájékoztatod a múltról ... sem a tiéd, sem a férjéé nem lesz, de tönkre teszed az életét

ha magától nem akarja akkor sehogy csak azt ne kövesd el, hogy amikor elmenekül tõled, mert rendbe akarja tenni az életét akkor zaklatod, vagy a férjét tájékoztatod a múltról ... sem a tiéd, sem a férjéé nem lesz, de tönkre teszed az életét
Barátocskám ez cumi lesz, van némi tapasztalatom ebben, ez a nõ tökéletesen elégedett azzal, hogy tarthat egy fiatal szeretõt, esze ágában sincs veled komolyabbra venni a dolgot! 26F
Azért nem kevés ez a korkülönbség.. Szerintem ha teheted, válassz valaki korban is hozzád illõt, ne egy 37 évest akarj odaköltöztetni magadhoz. Nem szeretnél inkább egy hosszú, tartós, boldog kapcsolatot valaki olyannal, akit aztán elvehetsz és nem a válási papírjait segítheted kitölteni(jobb esetben)?
A kérdező hozzászólása: Igazad van 3-as, de én a korombeli lányokban már annyit csalódtam, hogy inkább hanyagolnám õket. A legutolsó kapcsolatom egy 21 Éves csajszival volt és 1 év alatt többet szenvedtem, mint más párok 10 év alatt. Szóval ha lehet hanyagolom az ilyen éretlen tyúkokat.

Hogyan érhetném el, hogy az arcszőrzetem növekedjen?

17 fiú vagyok, és az arcomon "csak" gyengén pelyhedzik a sz?rzet. Tudom akik már borotválkoznak, azt mondanák, hogy "örülj neki,hogy még nem kell borotválkoznod". Ezt úgymond vagány dolognak tartom. Hogyan lehetne el?segíteni az arcsz?rzet növekedését mindenféle szer segítsége nélkül? A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Tényleg az a legjobb ilyenkor, ha borotválod, vagy ollóval rövidre vágod, mert megerõsödik tõle, de én sem ajánlom, bizonyos kor felett már nem vagány, csak nyûg.

Tényleg az a legjobb ilyenkor, ha borotválod, vagy ollóval rövidre vágod, mert megerõsödik tõle, de én sem ajánlom, bizonyos kor felett már nem vagány, csak nyûg.
A kérdező hozzászólása: még ollóval nemtudnám levágni a pilleszõrzetet...mindennapi úgymond "felesleges" borotválással, mennyi idõ után erõsödne meg az arcszõrzet?

Hogyan érhetném el, hogy befogadjanak ezen az oldalon? :/

Ha kiírok egy kérdést az én kérdéseimre alig válaszolnak míg a másokéra sokan válaszolnak. Ezen az oldalon se akarnak befogadni. :(

Legjobb válasz: Semmit. nyilván olyan kérdéseket teszel fel, amit kevesen tudnak megválaszolni. Idõvel, feltéve hogy új vagy, befogadnak majd ne aggódj! :) Ne aggódj a bunkók miatt, azok mindenhol vannak. 14/L Remélem segítettem. :D

Semmit. nyilván olyan kérdéseket teszel fel, amit kevesen tudnak megválaszolni. Idõvel, feltéve hogy új vagy, befogadnak majd ne aggódj! :) Ne aggódj a bunkók miatt, azok mindenhol vannak. 14/L Remélem segítettem. :D
Pl.: Mert a kérdésed rossz kategóriában van, vagy kamu.(az utóbbi valószínûbb)
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu! :(
Akkor miért ez a kategória?
miafaaaasz :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Farikcsaaa kedves vagy. Én is felszoktalak pontozni :)
Trollkodj Orrba szájba :DD ez begyün :P
Ez az oldal nem a befogadásról szól, mivel a legtöbben teljesen anonimak. A válaszok száma meg fõként a kérdéstõl függ, nem attól, ki írja ki. Ha barátkozni akarsz, akkor már meglévõ, téged érdeklõ kérdésedre adott válaszadókkal vedd fel a kapcsolatot, kezd beszélgetést a közös témáról privát üzenetben, majd váltsatok emailre, találkozzatok személyesen, stb.
legyen gyereknap, válaszolok neked:)
:-)
Legyél troll te is, mint mindenki más ezen az oldalon és befogadunk.
Nyugi Kris komám, én mindig felpontozlak! :)
Szerintem ha megváltoztatnád a neved Krisztinára biztos özönlenének a válaszok.
xdddddd
Nem fogadunk be mert kevés önsajnáltató kérdést indítasz.

Hogyan érhetném el, hogy 15 hónapos cicifüggö fiam leváljon rólam és végre nyugodtan aludhassuk át az éjszakát? Bövebben lent.

Egyszerüen lehetetlen elválasztani,mert ha nem kap cici ordit a végtelenségig és attól félek beteg lesz a sok sirástól.Tej már alig van neki,ezért próbáltam rászoktatni a cumisüvegre,de ha azzal kinálom még dühösebb és követelözöbb lesz.Egész éjjel a cicimen lóg,hiába próbálom visszatenni az ágyába,max 10 percet alszik ott aztán magamhoz vaszem és cicin alszik,különben ordit ha ezt nem teszem meg.Azt gondoltam lehetne neki adni egykis nyugtatót,hogy mikor elálmosodik megkapná cici helyett aztán elaludna.Tudom mindenki idegenkedik ettöl a modszertöl,én is igy voltam,de végsö elkeseredésemben ez az egytlen amiröl ugy vélem beválhat.Nagy teher ha nem alszol éjszakánként szinte soha,reggel meg vár egy halom munka,mert falun az rengeteg van.Meg társaságba se lehet vele menni,mert ha a utcán rájön a szophatnék képes velverni az egész megyét és mig meg nem érkezünk és meg nem kapja ORDIT.Kérlek adjatok ötletet mit tehetnék még a nyugalmunk és föként a gyerek nyugalma érdekében,mert neki is rossz ha sir és nem kaphatja meg.

Legjobb válasz: Igazán hasznos tanácsot adtál kedves elsõ.. Szegény, én sajnállak, hogy ez a helyzet, elhiszem, hogy rossz, de egy gyereknek nyugtató, hát nem kellene talán.. Másfél éves, még ha õ nem is beszél, téged megért már, valahogy a kis lelkére kell hatni, mert így kimerülsz teljesen, észre fogja venni rajtad. Lehet már azért ilyen, mert látja, hogy nyûgös vagy..:-(

Igazán hasznos tanácsot adtál kedves elsõ.. Szegény, én sajnállak, hogy ez a helyzet, elhiszem, hogy rossz, de egy gyereknek nyugtató, hát nem kellene talán.. Másfél éves, még ha õ nem is beszél, téged megért már, valahogy a kis lelkére kell hatni, mert így kimerülsz teljesen, észre fogja venni rajtad. Lehet már azért ilyen, mert látja, hogy nyûgös vagy..:-(
az én lányom 15hós, és úgy 2hónapja kezdte el ezt, amit a tiéd.tervem a következõ, ami már 1 hete tart és mûködik: én is a nappali cicizésrõl szoktatom le elõször, most ott tartunk, hogy már csak az ebéd utáni alváshoz kell neki, meg az estihez. úgy 2szer 3szor bepróbálkozik, de ilyenkor elviszem játszani, sétálni stb. ez egy hete tart, azóta 1szer kel fel éjszaka, pedig elõtte úgy 6-8szor kelt.igaz többször van hiszti, érzékenyebb szegénykém, de muszáj mert õsszel mûtenek engem, így utána már nem szoptathatom:-(
Az én kisfiam a cumisüveggel csinálta azt, hogy éjjel felkelt 5-6 alkalommal és sírt a kakaójáért. Így senki nem pihent. Õ pedig már majdnem hároméves volt. Eldöntöttem, hogy nincs több kakaózás. Egy nap sírt éjjel. Aztán nem kelt fel többször éjszaka. Tudom, õ nagyobb volt... Elõször a nappali szopizásról kellene leszoktatni. Egyszerûen nincs nappal, és kész. Ezt neked kell eldöntened, és kitartani a döntésed mellett. Baromi nehéz, eltart pár napig. De ha nem akarod már szoptatni, akkor muszáj.
Egyszercsak megunja. Komolyan. Illetve lehet fokozatosan. Illetve etess vele más dolgokat. Elõbb, utóbb átszokik. Ismerõs állapot, átéltük.
neveld meg.
Védõnõm tanácsa: "1-2 kemény hét, de beválik, ha éjjel kiságyba rakod és nem te mész be hozzá, hanem nagymama vagy apa. Üvölteni fog, sokat, de rájön, hogy nincs miért felkelnie." Más kérdés, hogy én sem tudom ezt megvalósítani, mert apa dolgozik, nagymama meg messze van (és nem is fiatal már...) De beszélj a védõnõvel, esetleg gyerekorvossal.
Kend be a cicid, en is probaltam igy. En mustarral kentem be, az nem izlett neki. Vegul ugy valasztottam le, hogy nem adtam es kesz, nincs cici. Nappal el volt, de ejjel volt siras.Ez par napig. Keszits be egy pohar vizet estere es azzal kinald. 18honapos volt, amikor levalasztottam. Este nem tudtam tole aludni.
szia, megértelek, mert nálunk is ez volt. kisfiam 14 hónapos és mindig cicin altattam, hát hiba volt. mondjuk fél éves kora óta rossz alvó, de az utóbbi 2-3 hónapban nagyon eldurvult a helyzet és éjjelenként már 10x kelt fel legalább és neki is cici kellett csak:(( máshogy nem volt hajlandó elaludni. Elõször én az éjszakait akartam elvenni tõle, de nem jött be, mert 2 órát ordított és feladtam. Végül fordítottam és elõször a nappali elalvásnál vettem el, majd az estinél, végül az éjjelinél és így könnyebb volt neki és 2 óra helyett csak 6perc hiszti volt. Szerencsére hamar megszokta és most már csak 4-5x kel:) meg emellett kap még lefekvés elõtt homeopátiás nyugtatót is(ezt a védõnõ javasolta) így már könnyebb
3, 5 évesen sikerült a lányomat leszoktatni, õ is cicifüggõ volt. Bekentem majonézzel, attól undorodik, de rafinált volt, azt mondta, hogy mossam le, de aztán sikerült átvernem, megnyomtam a cicim és mondtam neki:nézd, jön a majonéz! Azóta csak úgy tud aludni, ha szorosan átölelem. Csöbörbõl vödörbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!