Találatok a következő kifejezésre: Hogy érhetném azt, (93 db)

"de õ csak barátnak akkar" 11 évesen ezen kívül mit szeretnél?
De kis buta vagy!!! És mit fogtok csinálni, ha tetszel neki 11 évesen?! Szerintem még olvasd a tankönyveket!!!És ha kicsit több idõt szánnál a házi feladatokra, akkor nem fantáziálnál azon, hogy tetszeni akarj egy 11 éves fiúnak... :DDD Ne akarj még felnõtt módjára viselkedni!!!Élvezd, hogy még gyerek vagy...Már úgysem tart sokáig! Utána meg majd az lesz a bajod, hogy még gyerek szeretnél lenni és milyen jó volt iskolába járni... Sok sikert a tanuláshoz!!!
Ha már ilyen idõsen a fiúk érdekelnek, akkor elképzelhetõ, hogy a családodtól nem kapsz elég szeretetet, nem érzed magad eléggé biztonságban. Elsõkörön azt próbáld meg megoldani, ha tudod. Másrészt egyszerûen lógj vele, beszélgessetek, játszatok, érezzétek jól magatokat. Elõbb utóbb össze fogtok jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi 14:51-es normális volt
mindegyik válasz normális volt, a kérdés volt abnormális :D:P
Szerintem elõször is a tanulásra koncentrálj, de ha tetszik valaki, akkor úgyis csak azon a fiún jár a fejed! Én már csak tudom! Szóval próbáld meg nem titkolni az érzéseidet elõtte, és mégis ugyan úgy viselkedni vele, mint azelõtt, hogy tetszett... A humoros, kedves és okos lányokat szerintem sokan szeretik! EGYÉBKÉNT MEG ATTÓL HOGY VALAKI 11 ÉVES NEM KELL PISZKÁLNI, MERT GONDOLOM, H "JÁRNI" 11 ÉVESEN NEM ÚGY FOGNAK, MINT A NAGYOBBAK!!!!

Hogy érhetném el azt 1 nőnél vagy 1 lánynál, hogy szanálómból elvegye a szüzességem?

Legjobb válasz: írj egy olyan kérdést gyakorikérdések-hu-ra, hogy "Hogy érhetném el azt 1 nõnél vagy 1 lánynál, hogy szanálómból elvegye a szüzességem?"

írj egy olyan kérdést gyakorikérdések-hu-ra, hogy "Hogy érhetném el azt 1 nõnél vagy 1 lánynál, hogy szanálómból elvegye a szüzességem?"
A kérdező hozzászólása: 19f
eszembe nem jutna egy nõt leitatni, de a kedves kérdezõ látom még ennél is mélyebbre süllyedt. az a legtisztább ha felbérel egy hivatásost.
Most nem mondod komolyan, hogy be akarsz adni, ilyen halálos beteg sztorit? Meg leitatásról beszélt valaki. Ezek szerintem KIB.SZOTT undorító dolgok..:S Ha már ennyire áll a fütykös öcsi, menj és fizess egy kört ! vagy változz meg, és legyél normális, majd találsz valakit..
A kérdező hozzászólása: igen, igen lelkek erdésze. már arra is gondoltam, hogy azt mondom neki, hogy halálos beteg vagyok...és csak pár hónapom van hátra, de ezt az ötletem elvetettem mert már túl durva lett volna. sajnos más ötletem nem nagyon van.
Igérj neki valamit cserébe. Ha nem pénz, akkor valami más. Csak legyen "értelme" annak hogy lefekszik veled, valami magasabb cél amit ez szolgál. Egyébként kit érdekel hogy a nõ utána hogy néz rá az emberre? Ne törõdj azzal hogy a csaj utólag mit gondol rólad, csak legyen meg a dugás és kész.
jajj, összeszedsz 5-6 ruppót, elmész a Rákóczi térre, aztán durr bele.
A kérdező hozzászólása: az nem baj. csak, hogy lefeküdjön velem, mit mondjak neki vagy, hogy viselkedjek?
úgy, hogy fizetsz. vagy leitatod. egyébként valami nagyon idegbeteg nõt kell találnod, aki annyira elbaszott, hogy a klasszikus erõs férfi-képtõl ennyire eltávolodott "csökevénnyel" lefeküdjön.
az úgy elég rossz lesz, undorodva fog rádnézni kb ...
szánalmas vagy
Szánalomból senki nem fogja elvenni a szüzességedet. Ha csúnya vagy, az egyetlen megoldás, h elmész prostihoz.

Hogyan érhetném el, hogy figyeljenek rám az emberek?

Nem arról van szó, hogy a központban akarok lenni, de egyszerûen nem figyel rám senki. Se barátok, se a családom.

Legjobb válasz: Elõször is ne azon kattogjon, az agyad, hogyan érhetnéd el, mert ha nem kattogsz rajta, akkor könnyebben vagy hamarabb összejöhet bármi, vagy észre se veszed és megvan a jóság :)

Elõször is ne azon kattogjon, az agyad, hogyan érhetnéd el, mert ha nem kattogsz rajta, akkor könnyebben vagy hamarabb összejöhet bármi, vagy észre se veszed és megvan a jóság :)
Ez illetlenség, ahogy önnel bánnak. Én csak akkor szoktam elfordítani a fejem, ha hozzámbeszélnek, ha kint vagyok és a Nap a szemembe süt. Ilyenkor próbálok háttal állni a Nappal, hogy tudjak figyelni a másikra
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát, egyrészt a többi embernek --bármilyen furán hangozzék-- alapvetõen nem dolga figyelni rád, de azért némi figyelemre jogosan számíthatsz. Egyrészt vizsgáld meg, hogy nem beszélsz-e túl sokat, vagy túl hosszan. Ugyanis akkor, amikor az embernek kõkemény hétköznapi problémákat kell megoldania, akkor egy hosszú, vagy éppen elvont gondolatmenet kifejtése SAJNOS túl fárasztó. Ha ez nem áll fönn, tehát egyértelmûen és aránylag tömören fogalmazol, nem fárasztó módon, akkor jobb a helyzet. Ha nem figyelnek rád, pedig Te tömören, világosan, érthetõen fogalmazol és nem vagy fárasztó, akkor ez olyan, mintha téged kevesebbre becsülnének, beszélj kevesebbet ilyenkor. Ha látod, hogy nem figyelnek, akkor fejezd be a beszédet! Ha pedig valaki nyilvánvalóan nem fogalakozik azzal, hogy beszélsz hozzá, azt viszonozhatod azzal, hogy Te sem sok ügyet vetsz a másikra és így egyenrangúak lesztek. Ez nem valami durva bosszúállás, hanem finom jelzések és önbecsülés! Amúgy az, hogy errõl eszükbe jut egy sztori, nem olyan durva dolog szerintem, finoman irányítani kell a kommunikációt.
A kérdező hozzászólása: Én meg a sok beszélés? :D Én vagyok a lelki szemetesláda az ismerõsi körömben. Folyton én hallgatom mások gondjait. Túl nagy kérés lenne, hogy néha-néha rám is figyeljen valaki? Az a baj, hogy ha én nem figyelek valakire, akkor az rögtön meg van rám sértõdve. Ha én mindenkire megsértõdnék ilyen esetben, akkor már senkivel sem beszélnék...
Ááá, nem érted, ez világos a mondataidból. Tartsd sokkal többre magad ennél! A többiekkel egyenrangú ember vagy, ezt értsd meg és viselkedj is így!
Ha megpróbál lenézni, akkor téged hol érdekel, hogy megsértõdik, meg ilyenek? Akkor gondoljon, amit akar, ennyi! Tartsd többre magad: ne legyél már mindenkinek a lelki szemetes ládája, csak aki ezt kiérdemelte és õszinte barát!


Hogyan érhetném el, hogy sokan olvassák az írásaimat? Mit csináljak, hogy elinduljak azon az úton, ami az írót íróvá teszi?

Legjobb válasz: Egyet értek az elsõvel, bár az internetre nem érdemes felrakni olyan történeteket, amikkel a továbbiakban esetleg nagy dolgot szeretnél kezdeni, mert félõ, hogy lopnak (történt ez velem is), viszont valóban, az interneten lehet a legtöbb "rajongód". Mielõtt neki vágsz "írónak lenni" gyõzõdj meg róla, hogy van stílusod, szókincsed és eredeti(!) - hangsúlyozom: eredeti - történettel tudsz elõállni, és azt hiszem ez utóbbi talán a leglényegesebb? Hogy miért? A legtöbb ember vágyja az újat, és egy sokadik vámpíros-love-os sztori már nem igazán keltené fel senkinek az érdeklõdését! Szívbõl kívánok sok sikert, mert én is azok közé az emberek közé tartozom, akik imádnak olvasni, és örlnék, ha egyszer a te történeteidet is elolvashatnám! Szóval drukkolok!

Egyet értek az elsõvel, bár az internetre nem érdemes felrakni olyan történeteket, amikkel a továbbiakban esetleg nagy dolgot szeretnél kezdeni, mert félõ, hogy lopnak (történt ez velem is), viszont valóban, az interneten lehet a legtöbb "rajongód". Mielõtt neki vágsz "írónak lenni" gyõzõdj meg róla, hogy van stílusod, szókincsed és eredeti(!) - hangsúlyozom: eredeti - történettel tudsz elõállni, és azt hiszem ez utóbbi talán a leglényegesebb? Hogy miért? A legtöbb ember vágyja az újat, és egy sokadik vámpíros-love-os sztori már nem igazán keltené fel senkinek az érdeklõdését! Szívbõl kívánok sok sikert, mert én is azok közé az emberek közé tartozom, akik imádnak olvasni, és örlnék, ha egyszer a te történeteidet is elolvashatnám! Szóval drukkolok!

Ha érzem hogy az a pasi, aki tetszik, bizonytalan hogy engem akar e, hogy érhetném el, hogy biztos legyen benne?

Legjobb válasz: Nos, szerintem légy rámenõsebb , küldj felé egyértelmû jelzéseket, hogy õ kell neked és nem más, simogasd bújj mellé/hozzá, beszélgess vele el errõl, mond meg neki, hogy te õt tudnád elképzelni párodnak, hagyd magad hogy kényeztessen vagy hozzád érjen, érdeklõdj utána, hogy hogy telik a napja, mi történt ma vele, hogy érzi magát, érezze, hogy neked õ kell, és hogy szereted.

Nos, szerintem légy rámenõsebb , küldj felé egyértelmû jelzéseket, hogy õ kell neked és nem más, simogasd bújj mellé/hozzá, beszélgess vele el errõl, mond meg neki, hogy te õt tudnád elképzelni párodnak, hagyd magad hogy kényeztessen vagy hozzád érjen, érdeklõdj utána, hogy hogy telik a napja, mi történt ma vele, hogy érzi magát, érezze, hogy neked õ kell, és hogy szereted.

Hogyan érhetném el azt, hogy egy lány izomagynak szólítson?

nem létezik ennél nagyobb megtiszteltetés,bárcsak így szólítana valamelyik szemtõl szemben...elegem van a vékonyásgól.szerintetek mennyi izom kell még rám ehhez?188cm és 80 kg vagyok jelenleg.elõre is kösz!

Legjobb válasz: szerintem egy olyan szálkásabb 95 kiló meglennél már esélyed lenne rá ha ez alatt szólítana valaki izomagynak az csak szimplán hülye

szerintem egy olyan szálkásabb 95 kiló meglennél már esélyed lenne rá ha ez alatt szólítana valaki izomagynak az csak szimplán hülye
Hát én 185cm vagyok és 95 kiló persze nem zsír már szólítottak így.
188cm 80 kg az nagyon sovány :D
ezek mellé még legyél kegyetlenül gyökér bunkó paraszt, és akkor már annak fog hívni, mert semmi értéked nem lesz, csak az izmaid fityegnek rajtad. nem, nem ajánlom, ez egy negatív jelzõ.

Hogy érhetném el azt hogy a rendõrök igazoltassanak gyalogosan?

Legjobb válasz: vegyél fegyvertokot, tegyél bele valamit amirõl nem látszik, hogy nem pisztoly és hordjad nyíltan. törvényt lényegében nem sértesz, de h nagyon megijeszted a körülötted lévõ embereket, akkor lehet belõle bajod.

vegyél fegyvertokot, tegyél bele valamit amirõl nem látszik, hogy nem pisztoly és hordjad nyíltan. törvényt lényegében nem sértesz, de h nagyon megijeszted a körülötted lévõ embereket, akkor lehet belõle bajod.
beszólsz, bemutatsz nekik
meztelenül randalírozol mint az elmúlt pár hétben a híradóban 1-2 ember...
odaállsz a gyalogos járõrök elé, elõkapod a lompost és lepisálod a cipõjüket!
igyál alkoholt nyilvános helyen
Csövelj az utcán, vagy sétálj az úttesten
Menj el egy rizikósabb környékre és sétálj látványosan céltalanul az utcákon, amikor pedig járõrt látsz, idegesen nézz félre és bújj egy fa mögé. Tuti sikered lesz. Én a múltkor a VIII. kerületben kerestem gyalog egy címet, kétszer mentem el egy jàrõrpár elõtt, harmadszorra már kérték a személyit és érdeklõdtek, mi járatban vagyok.
Vegyél fel egy olyan pólót, aminek a hátán a "Kapj el zsernyák ha tudsz!" felirat szerepel.
szerintem az nem a következõ alkalommal lesz, hogy lefeküdtök legalábbis van egy ilyen érzésem
ha vársz
19 évesen nem kell ennyire rohanni! Mondom én, pedig nálam ez már elõbb belefér. Idõsebb is vagyok.

Hogyan érhetném el, hogy az üzenet amit elküldtem a lánynak facebookon, átkerüljön az egyéb mappából, a bejövõ üzenetekhez?

Nincs közös ismerõsünk a lánnyal, így amit küldök neki automatikusan az egyéb mappába kerül... Bejelölni nem tudom a lányt, mert úgy van beállítva a facebook-ja, hogy ne lehessen bejelölni... Egyébként egy üzletben eladó, és sikerült kinyomoznom a nevét, úgy találtam rá, de így sokra nem megyek a dologgal, ha nem látja amit írok neki...

Legjobb válasz: Miért, hentesnél lehet? Vagy péknél? Cipõboltban meg nem? Elsatnyult világ ez, mondhatom... inkább írok sunyin valami kis elektromos kütyün, mi? Mert akkor nem kell szembenéznem vele...

Miért, hentesnél lehet? Vagy péknél? Cipõboltban meg nem? Elsatnyult világ ez, mondhatom... inkább írok sunyin valami kis elektromos kütyün, mi? Mert akkor nem kell szembenéznem vele...
Van olyan lehetõség, hogy fizetsz a Facebook-nak, az üzenetküldéskor ajánlja fel. Másik lehetõség, hogy személyesen próbálkozol.
A kérdező hozzászólása: Az a cink, hogy én 21 éves vagyok, õ meg 31... Bár nem gondolnám annyinak, de ez így kínos...
"És ezt a fizetõs dolgot nem lehet valahogy kijátszani?" De, ki lehet játszani. Odamész hozzá. Mondtam, ez a másik lehetõség. Az ingyen van. #1 voltam.
Attól, hogy az egyéb mappában van még láthatja, elõbb utóbb észre fogja venni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gyáva, de nem hiszem, hogy sok pasi mer kezdeményezni egy cipõboltban...
De mi a szent székletért nem mész oda hozzá és beszélsz vele a Facebook-on való hülye írogatás helyett? Gyáva vagy?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azért jelölném be ismerõsnek, mert akkor valószínûleg észrevenné, hogy írtam neki...
De ha nem is ismered, akkor miért is jelölnéd be ismerõsnek? Mert szeretnéd megismerni? Akkor elõbb ismerd meg személyesen, szemtõl szembe! Azután jelöld be (jogosan) a Facebook-on, mint ismerõst.
A kérdező hozzászólása: És ezt a fizetõs dolgot nem lehet valahogy kijátszani?
A fb hihetetlenül ki tudja ölni egyes férfiakból a maradék férfiasságot is, vagy csak rém lusták lesznek tõle.... (nagy tisztelet a kivételnek) Tudod hol dolgozik, akkor menj szépen oda hozzá és mondd el neki azt, amit levélben el mernél küldeni. A kapcsolatokat úgy is való életben kell(ene) bonyolítani és kialakítani. Elõbb utóbb úgy is találkoznod kellene személyesen a lánnyal, nem maradhatsz örökké a virtuális világban. Legyél tökös és állj elé. Légy férfi! (amúgy szerinted mi a garancia arra, hogy ha mégis feltûnik neki a leveled, akkor válaszolni is fog? ha mondjuk olyan a lány, hogy nem áll szóba idegenekkel a neten, akkor lõheted az egész levelezõsdit....)

Hogyan érhetném el egy lánynál azt, hogy szerelmes legyen belém?

Nagyon bír engem a kiszemelt, csak még barátként szeret.

Legjobb válasz: Szerintem ne mond meg neki. Velem is pont ugyanez volt megmondtam neki aztán vége a barátságnak is. Nem írunk egymásra beszélni is csak akkor beszélünk 1-2 szót ha találkozunk az utcán. Nem akarom megmondani hogy mit tegyél csak saját tapasztalatból mondom.

És tényleg tarts tõle kis távolságot, majd észreveszi, hogy nem vagy ott, de ne alázd meg azért :D
Szerintem ne mond meg neki. Velem is pont ugyanez volt megmondtam neki aztán vége a barátságnak is. Nem írunk egymásra beszélni is csak akkor beszélünk 1-2 szót ha találkozunk az utcán. Nem akarom megmondani hogy mit tegyél csak saját tapasztalatból mondom.
Törõdj vele
Éreztesd vele, vagy viszonozza vagy nem
Nézz keresztül rajta és alázd meg amilyen hülye belédzug. mert ezt tudjátok :(
Bájitallal, kérdezd meg a jótündért.
Pénz pénz pénz!
csinálj wow-ban egy 80-as palát ;)
Ha pawa vagy swag es bekepzelt vagy nottek az eselyeid
Szerintem semmiképp ne tûnj számára elérhetetlennek, mert akkor azt fogja hinni a lány, hogy számára úgy is elérhetetlen vagy így felesleges rád odafigyelnie.
Légy vele figyelmes, udvarias, törõdj vele, érdeklõdj milyen napja volt, hogy van. Nem kell pávnak, meg swagnak meg nem tudom minek lenni..én például utálom õket, de van barátom akit nagyon szeretek, valamilyen szinte biztos ezért is.
Ha megnevetetted fél siker ha egy lány jól érzi veled magát akkor veled is akar lenni . legyél határozott ha nem is vagy egy Hulk Hogan akkor is biztonság érzetet kell sugalmaznod neki. Néha legyél flegma te tedd le elõbb a telefont , ha pedig szétváltok szia azt elfordulsz had agyaljon hogy most miért vagy ilyen ha te jársz a fejébe megbolondítod az ilyesmi meg õrhiti a nõket !
Csiribi csiribá :)
Pontosan. Törõdj vele. <<< Ez szinte mindent lefed. Ne mond meg neki, hogy szereted / szerelmes vagy belé, mert ez úgy elijeszti mint a huzat. Úgy is látja vagy érzi rajtad... Nem kell elérhetetlennek lenned, csak valamivel érd el, hogy hiányozz neki ha nem vagy mellette. (Kedves szavad, támogatásod, bókjaid, ölelésed stb.)
Legyél olyan vele, hogy érezze azt, amit leírtál, de ne fuss utána! 45/f
Legyen jó a stílusod és a humorod. Néha hecceld õt egy kicsit, de csak jóindulatúan. Ami a legfontosabb: légy elérhetetlen. Közvetlen vagy közvetett formában.
hány éves vagy? milyen betûvel kezdõdik a neved? (nagyon magamra ismerek :D)
hogy, erre énis kíváncsi vagyok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!