Találatok a következő kifejezésre: Hogy érhetek fogyást nem (2 db)

Hogy érhetek el fogyást (nem baj, ha lassan) hogy közben a melleimnek ne essen nagy baja? (megereszkedés, drasztikus méretcsökenés) Miylen sportot űzzek pl. Mellesleg sportoláshoz miylen melltartót vegyek?

Legalább 10 kilóra gondolok de amúgy sincs nagy mellem és nagyon féltem szegényeket:((

Legjobb válasz: utolsó két hozzászólónak van igaza, A tested nem tudja mit edzel, csak felkeresi a raktárakat, a z egyéni genetikai térképnek megfelelõ területi sorrendben nyúl a zsírraktárakhoz. Ezért van az hogy valaki a fenekére hízik és a karjára alig és van aki meg fordítva... sok siekert Krisz

utolsó két hozzászólónak van igaza, A tested nem tudja mit edzel, csak felkeresi a raktárakat, a z egyéni genetikai térképnek megfelelõ területi sorrendben nyúl a zsírraktárakhoz. Ezért van az hogy valaki a fenekére hízik és a karjára alig és van aki meg fordítva... sok siekert Krisz
Erõsíts mellizomra, megemeli a mellet, és szép feszes lesz. Sportoláshoz mindenképpen feszes meltartót használj, vannak direkt sportoláshoz készültek(Google). Ha fogysz, kisebbek lesznek a melleid, de a karcsúsodás ezt optikailag ellensúlyozza, és az összhatás jobb lesz. Ja és úgy erõsíts mellre ahogy a férfiak, mert kevés nõt látni mellizomra edzeni mert köztévhit az, hogy onnan fogyunk ami edzünk.
Sajna ezt sehogy, zsírszövet az is, fogysz onnét is, plasztikai sebészet ha annyira zavar!! egyébként örülj neki ha nins nagy melled, legalább nem fog nagyon lógni ;-) üdv Krisz
Ha közben mellizmot erõsítesz, az kicsit ellensúlyozza.
A kérdező hozzászólása: De ha mellre erõsítek akkor nem onnét vonja el az izom a zsírt hogy energiát szerezhessen a munkához?
NEM! Nem úgy mûködik, hogy az izom onnét vonja el a zsírt ahol erõsítesz. Azt nem lehet szabályozni, hogy a szervezeted hol kezdje a zsírt bontani. Hányszor kell még leírjam?
A zsír mindíg onnan megy le ahova legkevésbé rakódik le és onnan megy le utoljára ahova könnyen lerakódik. Ez mindenkinél alkati kérdés. Független attól milyen izmokat edzel. Egy kis mellû nõ is lehet vonzó ha csinos.

Nekem nem túl nagy a súlyfeleslegem, 5 kg. Akkor is segít a 90napos? Azt hallottam, hogy inkább a nagyobb súlyfeleslegnél érhető el a fogyás, kisebbnél csak nagyon lassan.

Legjobb válasz: Szia!!!Igen segít én a 90napos diétátol fogytam 10kg-ot 2honap alatt.Igaz vissza jött,mert utána terhes lettem ,2honapja meg szültem ,de nem keszhetem el ,mert a gyüminap méregtelenítõ nap és szoptatok nem jo a babomnak.ÜDV!!!

Szia!!!Igen segít én a 90napos diétátol fogytam 10kg-ot 2honap alatt.Igaz vissza jött, mert utána terhes lettem , 2honapja meg szültem , de nem keszhetem el , mert a gyüminap méregtelenítõ nap és szoptatok nem jo a babomnak.ÜDV!!!
Szia!Igazából bármilyen diétát kezdesz el, a kisebb súlyfelesleg valóban nehezebben megy le. A 90 napos viszont elég hosszú, úgymond életmódváltás, tehát ha nem hagyod abba egy hónap után mondva hogy egy dekát nem fogytál, valószínûleg nem hülyeség elkezdeni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!