Találatok a következő kifejezésre: Hogy éreznéd ha teljesen (4 db)

Nem szeretnék érzelmeket érezni! Tudom, hogy nem lehet teljesen elfojtani de ha csak egy idõre is. Tudtok módszert rá? Részletesebben lent.

Tudom, hogy nem egy ilyen kérdés van de remélem, hogy kapok NORMÁLIS válaszokat. Például, hogy érjem el azt, hogy ha mondanak valami vicceset én nem nevetek hanem azt az unott de talán még bús fejet vágnám. SZEMÉLYES dolgok miatt van amirõl nem szeretnék beszélni. Röviden ha vicceset mondanak akkor nem szeretnék nevetni vagy mosolyogni. Kérem szépen aki ír az tényleg normálist választ írjon. A válaszolóknak elõre is hálás köszönetem!

Legjobb válasz: Meditálj.

Meditálj.
bocsi ez hogy jön az animékhez? tökre érdekelne :D meg miért nem akarsz nevetni? komolyabbnak akarsz tûnni, vagy miért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Közben a nekem halálosan nagy problémám megoldódott!
Ha nem szeretnél nevetni valamin, akkor ne nevess. Ha nevetni van kedved, akkor nevess. Most te egy teljesen fölösleges, pózer, életidegen dolgot akarsz magadra erõltetni. Semmi értelme. Az élet egy fontos feladata pont az, hogy az érzelmeidet jól és hasznosan éld meg. Most lehet jönni animével, meg hasonlókkal, de ez a világ egy viszonylag jelentéktelen, mûvészileg és ideológiailag is nagyjából sekély tartalommal rendelkezõ, már-már üzletággá váló része. Minek ebbe belemenni? Minek az egyéniségedet ilyen fölösleges célok érdekében leépíteni? Ha esetleg kétségek vannak benned, akkor elárulom, hogy ez normális válasz, csak legfeljebb rossz oldalról nézed.
A kérdező hozzászólása: Gondolom akkor te is az vagy! :)
Tudtam én! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Egyébként igen, anime rajongó vagyok!
Próbáld elfojtani a nevetést pl.Vagy gondolj valami komoly dologra pl:halál, éhezés...stb. És máris elmegy a kedved.Egyébként anime rajongó vagy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos anyámmal ellentétben nekem nem megy a meditálás. De köszi, hogy válaszoltál!
A kérdező hozzászólása: Semmi köze az animéhez. Viszont tényleg szeretnék komolyabb lenni! Hogy miért az az én magányügyem de már megoldódott a gondom amiért a kérdést írtam. Viszont azért sem bánom, hogy feltettem a kérdést mert olykor jó ha nem mutatom ki az érzéseimet. Vannak olyan idióták az osztályomban (fiúk) akik szekálnak másokat( kb mindegyik csak más-más idõben) és ha velem lesz akkor jó ha ezt tudom. Sajnos az osztályom pszichopatákból áll( fiúk ).
Elejétõl kezdve 2 mellbõl szoptattam. Ha nem így tettem, akkor begyulladt a cicim (picike, alma alakú) Rengeteg tejem lett ettõl, alíg gyõztem "apasztani".

Hogy éreznéd magad ha teljesen egyedül lennél ezen a földön?

Nem lenne senki aki szólhatna hozzád,aki szeretne ill. gy?lölne,vagy tanítana ,nevelne. Teljesen egyedül lennél mint a kisujjam.

Legjobb válasz: En valoszinu elveznem egy darabig. Aztan elkezdene hianyozni a Kedvesem, Edesanyam, Nagymamaim es azok, akik kedvesek nekem. Befordulnek es depibol kifolyolag elunnam hamar az egyeduli letet.

En valoszinu elveznem egy darabig. Aztan elkezdene hianyozni a Kedvesem, Edesanyam, Nagymamaim es azok, akik kedvesek nekem. Befordulnek es depibol kifolyolag elunnam hamar az egyeduli letet.
Szia. Szerintem nagyon rossz lenne, ha többen vagyunk akkor jobb!(Félek a magánytól, nagyon) Csak kár hogy ennyi hülye ember van a Földön, tisztelet a kivételnek!
Kegyetlenul elveznem..., de tenyleg. Hoszabb ideig is, de igazuk va az elottem szoloknak, meg az olyan maganyos farkasoknak is mint en szukseguk van valakire.
az elsö és az utolsó hozzá szóló mondta jól. elöször tetszene mindenkinek(hosszabb rövidebb idejig) a vége pedig megbolondulás. ugyan úgy éreznéd magad mint ha egy lakatlan szigeten ragadnál egyedül. (számkivetett film elég jól tükrözi az érzést) de ez még rosszabb lenne, mert remény sincs hogy valaha találkozol mással.
Nagyon sokáig imádnám. Világot látnék, tombolnék, nekem a zene és barátom hiányozni. senki más. aztán egy idõvel beleõrülnék saját magamba
ha meg akarsz halni, halj meg! ha mindenki meghalna, a végén még tényleg egyedül maradna valaki, és majd leírja, milyen volt egyedül lenni. egyébként nem értem a kérdést. a kisujjad nincs egyedül, normál esetben 4 másik ujj van mellette, sõt, ha a másik kezedet vesszük, még pluszban 5, amik közül az egyik szintén kisujj. és ha valakinek van társa, az már nincs egyedül ;)
amúgy meg lehet hogy jönnének az ufók és velük jáccanék
Nagyjából így érzem magam, pedig milliók vannak körülöttem. És elegem van. A legjobb lenne meghalni. Nem sok minden változna, ha mindenki eltûnne a földrõl, max annyi, hogy pl a boltban nem lenne aki kiszolgálna.
Jóóóóól... a hátralevõ hatvan év az életembõl nem lenne elegendõ arra, hogy magányossá váljak. ha meg megunnám, akkor kinyírnám magan. biztosan ellennék. (bár azért egy pilótát, egy hullámvasútkarbantartót meg néhány egyéb szakembert meghagynék{ akik természetesen egyben irtó jó pasik is volnának:) })
aaaaoo szuper lenne viccelsz?! csak a szex hianyozna meg a baratom persze:p
Egy ideig élvezném aztán, megõrülnék és megölném magam :D (Legenda vagyok c. film ;) )
Velem általában senki se törõdik. De mindegy is. Ha lennének állatok ( mert ezt nem írtad ), akkor a kutyáimmal élnék, amíg még vannak... Ha már nincsenek, macskákat tartanék. Ezek mind intelligens lények. Csak ellennénk...
Az abszolut egyedûllét nem élõlénynek való, talán akkor lenne megismerhetõ a magány fogalma a maga valóságában. Addig jó amig van kinek elmondani, hogy mennyire egyedûl vagyunk....
B E L E H A L N É K A M A G Á N Y B A ! ! !
Úgy mint eddig csak így nem lenne semmi ami itt tartana ezé meghalnék.
Szarul..és belepusztulnék a magányba:'( jajj bele gondoltam..:( h. jut neked ilyen az eszedbe? Rettenetes lenne. Én szeretem a szretteimet!!(LL)
nagyon sírnék, hogy csak egyedül vagyok, egy pillanat se lenne, amikor örülnék neki. szerintem ki se bírnám és meghalnék.. persze azután, hogy lázasan kerestem embereket.
Az baszott jó lenne semmi szabály meghatározás úgy alakulna az életem ahogy akarom és nem kéne versenyt futnom az idõvel még suliidõben se :)

Mitől lehet az, hogy eléggé kellemetlen szagot kezdet el árasztani a péniszem, miután (kb 1-2 napra rá) megműtöttek fitymaszűkülettel? (teljes körülmetélés) Ha megfürdök még akkor is megmarad a szaga, bár gyöngébb, de lehet érezni.

És nem csak közelről, ha leveszem a gatyát akkor fél-egy méteren belül.

Legjobb válasz: Nem gennyes, gyulladt? Attól lehet, vagy amiatt, mert most nem tudod rendesen tisztítani. Valószínûleg idõvel el fog múlni, de ha gyulladt lenne, feltétlen menj el orvoshoz.

Nem gennyes, gyulladt? Attól lehet, vagy amiatt, mert most nem tudod rendesen tisztítani. Valószínûleg idõvel el fog múlni, de ha gyulladt lenne, feltétlen menj el orvoshoz.
Ja és húgyúti fertõzéstõl is lehet, ami a bolygatás miatt elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Pénteken úgy is megyek kontrolra, de nem tûnik gyulladtan. Én rosszabbra számítottam. Néztem gondoltam, hogy a váladék ugye ami összegyûlhet, de az pont nem mert pont az ilyenek elkerülése miatt csinálják a mûtétet.
Egy mûtött sebnek soha nincs kellemes illata .Ott dolgoznak a künlönféle baktériumok, oszlásnak indulna sejtek .
Miért kellett a mûtét? Cukorbeteg vagy vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: tegnap 20:17 Mint írtam fitymaszûkület. De fõként a sebeknél van szaga.
Úgy értem, miért a teljes körülmetélés mellett döntöttél? Annyira durva volt a szûkület és nem volt más megoldás? Berepedezett, hegesedett fitymád volt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!