Találatok a következő kifejezésre: Hogy éreznéd ha (248 db)

Többen írjátok, hogy keményedik a méhetek. Ez mit jelent pontosan? Hogyan lehet érezni? Ha nekem lenne, érezném?

Legjobb válasz: Nekem a korai idõben általában fürdéskor jelentkezett, nem éreztem, csak ahogy mosakodtam éreztem, hogy kemény a hasam. Kb a 22 hét után kezdtem érezni is, hogy bekeményedik. Azóta sajna ha mozgok, mindjárt bekeményedik. Ez egy kellemetlen érzés, nem is igazán fájdalom, csak kellemetlen. Érzem, hogy kemény a hasam, húzódik, nehéz érzés és nehéz mozogni. ÚGyhogy biztos, hogy érezni fogod te is, ha egyeláltalán lesz, mert van akinek igen ritkán és csak a terhesség végén van. Amúgy normális állapot, a méh növekedését szolgálja, de az orvost tájékoztatni kell róla. Erre szoktak magnéziumot szedni orvosi utasításra!

Nekem a korai idõben általában fürdéskor jelentkezett, nem éreztem, csak ahogy mosakodtam éreztem, hogy kemény a hasam. Kb a 22 hét után kezdtem érezni is, hogy bekeményedik. Azóta sajna ha mozgok, mindjárt bekeményedik. Ez egy kellemetlen érzés, nem is igazán fájdalom, csak kellemetlen. Érzem, hogy kemény a hasam, húzódik, nehéz érzés és nehéz mozogni. ÚGyhogy biztos, hogy érezni fogod te is, ha egyeláltalán lesz, mert van akinek igen ritkán és csak a terhesség végén van. Amúgy normális állapot, a méh növekedését szolgálja, de az orvost tájékoztatni kell róla. Erre szoktak magnéziumot szedni orvosi utasításra!
Amikor keményedik a méhed, olyan mint orgazmusnál, persze akkor az ember nem fogdossa magát, de ahogy leírták, feszül a has, és ha lefekszel hanyatt, érzed, ki lehet tapintani hol van, kemény, és jól körbehatárolható.Sztem tudnád ha keményedne.

Ma elkezdtem érezni, hogy a jobb petevezetékem, vagy petefészkem erõsen szurkál és félek, hogy esetleg, ha terhes is vagyok akkor nem-e méhen kívüli terhességem van. Egyáltalán ezt lehet-e érezni?

Férjemmel 3 hónapja próbálkozunk, hogy teherbe essek, nagyon szeretnénk kisbabát. Október 10-én jött meg utoljára a menstruációm és 28 naponta szokott megjönni. Okt. 20-27-ig minden nap szeretkeztünk, még gyertyaállásba is voltam ezek után... csak, hogy minden esélyt megadjak a dolognak. Tegnap az az nov. 7-én kellet volna megjönnie és mindig pontos volt eddig. Már másfél éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését, nem vagyok beteg és nem is fogyókúrázok, hogy ez miatt késsen a menstruációm. Már több mint egy hete feszülnek a melleim, érzékeny a hasam alja és ez a mostani menzesz közeledtével egyre fájdalmasabb lett. Már nm tudok oldalt feküdni, mivel annyira fájnak a melleim és a hasam miatt már lassan nadrágot kell váltanom mivel a munkahelyemen már kigombolkozva ülök a székben annyira szorosnak érzem azt. Két napja a hátam is fáj, illetve émelygek és szédülök is. Csináltam ma két terhességi tesztet is én mind a kettõ negatív lett sajnos... de még nem csüggedek... csinálok majd még tesztet jövõhéten is, ha kell utána héten is... :) Elõre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: N. Timi

Legjobb válasz: Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.

Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.
Méhen kívüli terhesség 6-8 hetesen kezd gondot okozni, általában a doki elõbb észre veszik, hogy méhen kívüli mint, hogy te érezni kezdjed a problémát.
A kérdező hozzászólása: Közi a gyors válaszokat! :) Most egy kicsit azért megnyugodtam! :)

Hogy éreznéd magad, ha emberek tömegei maszturbálnának a fényképeidre?

-portré, -mosolygós, -meztelen, -ruhás, -grimaszolós, a kérdés szempontjából az a lényeg, hogy te lennél felismerhet? a képen...

Legjobb válasz: Jól. Érezném hogy híres vagyok és szép és kívánatos :) 19L

Jól. Érezném hogy híres vagyok és szép és kívánatos :) 19L
megijesztene
Felemelõ érzés. Bár kissé ilyensztõ szitu.
Ha csak csajok masztiznának a képemre az nagyon jól esõ érzés lenne, ha viszont pasik, azért nagyon dühös lennék! :D
Nem mernék kimenni az utcára, mert rám vetik magukat...
Hát velem már megesett párszor hogy rámírtak vadidegenek, hogy szia, nem zavar ha a képedre maszturbálok?? ehh... engem azért kicsit zavarna... verjék a fasz*ukat másra... :/
Amirõl nem tudok, az nem fáj... Ne közöljék velem, és akkor: felõlem... Ha nekik ez esik jól. Csak csinálják. Engem ugyan nem zavar. Amíg csak kép és a fantáziájuk segítségével teszik, nem izgat. Amint ezen túl akarnának lépni, az már zavarna.

Fogom én érezni, ha egyszer szeretkezni fogok, hogy a barátom pénisze a hüvelyemben van? (A furcsa kérdésem okát lent olvashatod. )

Tudom, hogy hülye kérdés. DE. Én sz?z vagyok, és már többször ujjaztam magam, de nem érzek SEMMIT. Nem arról van szó, hogy nem élvezem, hanem azt sem érzem, hogy az ujjam/ujjaim bent lennének. Csak onnan tudom, hogy bent vannak, hogy az én ujjaim. N?gyógyász vizsgált már többször is, volt m?tétem is, ahol kacsával "tágítottak", és ott sem éreztem a kacsát, csak legbelül, közel a méhszájamhoz éreztem fájdalmat, de a hüvelyem els? szakaszában semmit. Ha tampont helyezek fel, azt sem érzem. Ezért fordult meg a fejemben, hogy mi lesz szex közben. Mert ugye, ott kellene érezni, hiszen ett?l lenne orgazmusom. De ha az egész olyan lesz, hogy én fekszek, a barátom huzigálja ki-be, és én nem érzek semmit, akkor mit lehet csinálni? Most bennem van a hiba? Vagy természetes ez? Arra is gondoltam, hogy azért van ez az egész, mert gyerekkoromban egy baleset miatt össze kellett varrni a hüvelyemet.

Legjobb válasz: Szerintem is fogod érezni,azért a barátod pénisze jóval hosszabb és vastagabb,mint az ujjad.Sõt nekem van 1olyan érdekes dolgom,hogy a saját ujjamat nem érzem,a barátomét+igen.Ez is érdekes...:S...

Szerintem is fogod érezni, azért a barátod pénisze jóval hosszabb és vastagabb, mint az ujjad.Sõt nekem van 1olyan érdekes dolgom, hogy a saját ujjamat nem érzem, a barátomét+igen.Ez is érdekes...:S...
énsem érzem a kacsát, és a tampont sem. (dehát a tamponnak épp ez az elõnye :D) a barátom péniszét viszont igenis érzem. egy pénisz közel sem olyan vékony, mint egy újjad. az ujjamat énsem érzem. szóval neaggódj, fogod érezni.
ha szabad megtudnom milyen baleset volt az??
szia! nem szeretnélek ijesztgetni, de szerintem menj el nõdokihoz, hátha van valami köze az említett mûtétnek az , , érzéketlenséghez". én pl. érzem atmapont, amikor teszem fel (amikor fent van, akkor már persze nem), és akkor is, ha , , telik, tehát cserélni kell. Érzem a nõdoki vizsgálatot és a saját ujjaimat is. szetm megér egy látogatást egy rendes dokinál. és még valami: a hüvelyorgazmus sokkal ritkább, mint a csiklóorgazmus, azaz semmi okod aggódni, orgazmusod a csiklódon is lehet! sok sikert 31/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nõgyógyásznak nem lenne képem elmondani a problémámat, inkább megvárnám, hogy tényleg fogom-e érezni, ha odajutok a barátomat, vagy nem. Addig csak kiröhögne egy orvos, hogy ilyenen problémázom már elõre. A balesetem annyi volt, hogy belehuppantam egy kb. 10 cm hosszú, két cm átmérõjû vasrúdba, és csináltam a két lyukból ott lent egyet, és mûteni kellett.
szerintem ne aggódj ezen, a hüvelyben csak bizobyos részek érzékenyek és ha nem ott van az ujjad, akkor természetes, h nem érzed ha már kipróbáltad a szexet, és tényleg nem érzed, akkor kezdj el aggódni
szia! ne légy türelmetlen, pár hét és nagyon fogod érezni!!!:)
igen, még kell egy pár hét, általában fekve nyugalmi helyzetben fogod érezni a mozgását.
Már csak napok kérdése!!! Ne aggódj, egyik napról a másikra fogod érezni aktívan! Nekem is csak a 20.hét után lett érezhetõbb, de még most is a 22.hét után van olyan, hogy akár 24 órán keresztül nem érzek semmit... úgyhogy utána meg majd aggódhatsz emiatt :) mindig van min aggódnunk :) boldog babavárást!
Szia! Én 18+6 vagyok, de már látszik, ahogyan mozog:) Igaz, második baba.

30 hetes kismama vagyok, és még faros a babám. Nektek hányadik héten fordult be a babátok? Lehet érezni ha befordul? Lesz még elég helye ahhoz hogy ezt megtegye?

Legjobb válasz: A 37. héten fordult be. Sokan szokták érezni, de én nem éreztem. Egyébként nagy babám született, majdnem 4 kilós, és mégis volt helye megfordulni.

A 37. héten fordult be. Sokan szokták érezni, de én nem éreztem. Egyébként nagy babám született, majdnem 4 kilós, és mégis volt helye megfordulni.
A befordulas a 28hettol tortenik meg egeszen el a szulesig...meg van idod de ajanlom en is , hogy elbeszelgess a babaddal!!! 30hetes kismami...mar11 napja befordult az en kicsikem...es azota aludni nem tudok, eleg kellemetlen dolgokkal jar ez a befordulas!!!Egyebkent nem lehet erezni csak akkor ha mar a labai a bordaid alatt kandikalnak:::) ))
Nyugi van még idõ. Én meg sem éreztem, mikor megfordult, de azt már igen amikor születése elõtt elhelyezte a kobakját!
Nekem 32. héten fordult be úgy, hogy UH. elõtti napon megbeszéltem vele és egész éjjel éreztem hogy majd szétfeszít. Érdemes kis idõt szánni rá és megkérni rá hogy forduljon meg. Nekem bevált. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

19 hetes terhes multam, és még mindig sokszor hason alszom. Mit fogok érezni, ha a babám azt mondja, hogy "na ez már nem olyan jó nekem... "?

Mindenki mondja, hogy meg fogom érezni, ha már nem lehet hason aludni, de mit fogok érezni? Fájni fog a hasam? Vagy rugdosni fog? már mocorog néha, de még nem egész nap érzem. Nem szeretnék neki rosszat:-)...

Legjobb válasz: Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.

Én csak 16 hetes vagyok de én már nem birok hason aludni hetek óta. Feszül a hasam, kissé olyan érzés mintha jól beeszel és kényelmetlenül feszül a hasdad.Te fogo hamarabb érezni hoy nem jó így.
Szia én 24 hetes vagyok és minden éjjel hasra fordulok álmomba de nem sokáig fekhetek így mert a babus jó nagyokat rúg belém arra ébredem és egybõl fordulok.Sokkal éberebben alszom mint a terhességem elött te is így leszel majd.
Szia! Én 12 hetes vagyok és én is szinte csak hason tudtam jókat aludni.Már kb 8 hetesen nem tudtam hasra feküdni, mert olyan érzés volt mintha egy "kemény lufin" feküdnék, nagyon feszitett a hasam! Most még úgy oldom meg, hogy az egyik lábam felhúzom és "kitámasztom" magam. Még meg tudom oldani, az már nem biztos, hogy nagyobb pocakkal menni fog! Talán ha kitámasztom magam kispárnával! Remélem segitettem valamit!? Jó babavárást!

Ha a magzat elhal a 2. trimeszter elején, még azelött, hogy érezni lehetne a magzatmozgást, akkor ennek milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos többnyire semmi! Általában az uh-on veszik észre, hogy már nem él a baba. Elõfordul, hogy 1-2 hete már elhalt, s nincs tünet. Ha azonban már régóta nem él, akkor gondolom vérzés, görcs jelzi, hogy ki akar lökõdni a szervezetbõl. Azonban vérzést, görcsöt más is okozhat a 2. trimeszterben, pl. a lepény elhelyezkedése (elõl fekvõ, mélyen tapadó) vérzést okozhat. Nekem az elõzõ terhességem a 36. héten halt el, s azon kívül, hogy nem mozgott a baba semmi tünet nem volt. Próbálj meg ilyenen nem aggódni, ha viszont valami rendelleneset érzel menjél orvoshoz, hogy megnyugodjál!

Szia! Sajnos többnyire semmi! Általában az uh-on veszik észre, hogy már nem él a baba. Elõfordul, hogy 1-2 hete már elhalt, s nincs tünet. Ha azonban már régóta nem él, akkor gondolom vérzés, görcs jelzi, hogy ki akar lökõdni a szervezetbõl. Azonban vérzést, görcsöt más is okozhat a 2. trimeszterben, pl. a lepény elhelyezkedése (elõl fekvõ, mélyen tapadó) vérzést okozhat. Nekem az elõzõ terhességem a 36. héten halt el, s azon kívül, hogy nem mozgott a baba semmi tünet nem volt. Próbálj meg ilyenen nem aggódni, ha viszont valami rendelleneset érzel menjél orvoshoz, hogy megnyugodjál!
Nekem elmúltak a terhességi tüneteim, megszûnt a mellfeszülés, és a reggeli émelygések, valamint újra el tudtam viselni a kávé illatát. Vérzésem, görcsöm nem volt, a baba a 11 héten halt el, és UH-n bizonyosodott be.
Miért kérdezel ilyet? EGyáltalán miért gondolsz ilyenre? A vetélés többnyire vérzéssel és görccsel jár. Ennek ellenkezõje, ha semmi tünet nincs. A terhességi tünetek-ha vannak- elõbb utóbb elmulnak, de nem azonnal. Ne tessék ilyenen morfondírozni, élvezd a terhességet!!!!

Segítséget kérnék? Mit kell éreznem, ha esetleg beindulna a szülés anélkül, hogy elfolyna a magzatvíz?

Els? baba,és 38 hetes vagyok,nem tudom milyen jelleg? fájdalomra készüljek,er?s mensis görcs vagy feszít? nyilalló fájdalom?Mennyi ideig tart egy fájás és mikor jelentkezik ujjra?

Legjobb válasz: A fájás mindenkinél más. Amúgy nem paráztatni akarlak,de hidd el, azt a fájást tudni fogod, hogy az :)) ha mégsem fáj annyira vagy nem vagy benne biztos,akkor az idõt nézd: ha rendszeresen jönnek a fájásaid, majd beállnak 10 percesekre,akkor szülni fogsz. (10 percenként jön a fájás, majd elmúlik és a köztes idõben nem érzel semmit). Van,akinél egyfolytában fáj,de az is nagyon erõs fájdalom, nem hasonlítható semmihez.

A fájás mindenkinél más. Amúgy nem paráztatni akarlak, de hidd el, azt a fájást tudni fogod, hogy az :) ) ha mégsem fáj annyira vagy nem vagy benne biztos, akkor az idõt nézd: ha rendszeresen jönnek a fájásaid, majd beállnak 10 percesekre, akkor szülni fogsz. (10 percenként jön a fájás, majd elmúlik és a köztes idõben nem érzel semmit). Van, akinél egyfolytában fáj, de az is nagyon erõs fájdalom, nem hasonlítható semmihez.
Szia Nekem mindenki azt mondta tudni fogom mikor elkezdõdik... hát igazuk volt...tudtam :) Az elején ritkán jönnek és enyhék majd egyre sûrûbb és erõsebb lesz...majdnem 1 perces rendszertelen fájások voltak hát mivel mikor fájt akkor tényleg nagyon fájt így nem vártam, hogy rendszeres legyen hanem bementünk a kórházba...egyébként várhattam volna a rendszeres fájásokat mert hiába volt a sok oxitocin meg minden csak nem lett olyan igazi fájás mint kellet volna..tolófájásaim se voltak amire nem akart várni a doki mert ahhoz képest, hogy reggel 8 kor 4 ujjnyi voltam a burokrepesztés után 5 perccel már majdnem délután kettõ volt és még semmi szóval nyomtuk a dokival együtt és 13.58 perckor lett meg lányom.
Egy tipp: ha rendszeres vagy akár rendszertelen fájásokat érzel, de nem tudod eldönteni, hogy mi van, ülj bele egy kád jó meleg vízbe. Ha jóslók, a fürdõtõl el fognak múlni. Az igaziak meg felerõsödnek. 3 éves lány, 15 hós fiú, 8 hetes pocaklakó anyukája:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon szépen a válaszokat , hát bízom benne , hogy tudni fogom hogy az lesz az! :) ))

Lehet érezni ha megnyílt a méh száj? Csak érdekel, hogy tudjam ha igen.32 hetes anyuka

Legjobb válasz: Szia! Nekem 28 hetesen derült ki sajnos,hogy már a külsõ-belsõ nyitva van 1 újjnyira!Semmit nem éreztem belõle!Sõt most sem érzek semmit és szerencsére nem nyílt tovább,tegnap voltam ellenõrzésen!Miért esetleg Te netán úgy érzed,hogy nyitva vagy lennél? Üdv 33 hetes kismami

Szia! Nekem 28 hetesen derült ki sajnos, hogy már a külsõ-belsõ nyitva van 1 újjnyira!Semmit nem éreztem belõle!Sõt most sem érzek semmit és szerencsére nem nyílt tovább, tegnap voltam ellenõrzésen!Miért esetleg Te netán úgy érzed, hogy nyitva vagy lennél? Üdv 33 hetes kismami
sya nekem 35héten megnyílt a külsõ 2ujnyira semmit nem éreztem
Egyik nap még zárva voltam, másnap már nyitva, de én semmit sem vettem észre ebbõl, csak a doki mondta.
A kérdező hozzászólása: Nem azért kérdem mert én éreznék valamit. csak kiváncsi voltam hogy lehet-e ezt érezni? De ezek szerint ezt nem
Nekem éppen 32 hetesen vették észre, hogy kinyílt. Más miatt bementem az ügyeletre, és amikor a doki megvizsgált, mondta, hogy a másik bajom az téves riasztás, de a méhszáj 2 ujjnyira nyitva, úgyhogy haza már ne menjek.
Nem lehet érezni, azért ellenõrzik az orvosok idõnként.
Nekem 21hetesen nyilt ki a külsõ belsõ és semmit nem éreztem belõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!