Találatok a következő kifejezésre: Hogy érdemes lánynak (133 db)

Lányok! Hogyan érdemes szőrteleníteni? Melyik a leggazdaságosabb módszer?

Eddig borotváltam a lábam és a hónaljam, de mivel erős a szőröm, ezért a borotvapengéim nagyon hamar tönkremennek. Ráadásul 1-2 naponta muszáj szőrteleníteni, mert borostás leszek. Ez így elég drága és macerás megoldás. Szeretnék áttérni valami más módszerre, aminek hosszabb ideig tart az eredménye és nem túl drága. Vagy gyantázásra gondoltam, vagy szőrtelenítő krémre. Melyiket érdemes választani? Vagy esetleg tudtok más módszert?

Legjobb válasz: A szõrtelenítés egy kicsit bonyolultabb téma, érdemes több oldalról megközelíteni és több szempont alapján kiválasztani a számunkra legjobb megoldást. A szõrtelenítõ krémtõl ugyan simább lesz a lábad, mint a borotvától és kb. 1 hétig tart, viszont hosszútávon drága. Arról nem beszélve, hogy kõkeményen vegyi anyag, és hiába nincs allergiás reakció, azért nem a legegészségesebb dolog. Az epilátor - ahogyan az elsõ válaszoló is írta - a legolcsóbb hosszútávon. Hiszen már 5000Ft körül tudsz venni és sok-sok éven át tudod használni. Nekünk az epilátorunk már megvan kb. 10 éve és még mindig jó! Fájni fáj ugyan, de ritkul a szõr és tartós. Elvileg. A gyanta kicsit drágább, hiszen rendszeresen meg kell venni a gyantát és a lehúzócsíkot, esetleg a törlõkendõt hozzá, amivel a bõrön maradt gyantát leszeded. Viszont tartós ez is, és egy nem úgy fáj, mint az epilálás. Az epilátor egyenként tépi ki a szõrt a gyökerétõl kezdve, míg a gyanta egyszerre sokat tép ki. Ha tartós szõrtelenséget szeretnél, én mindenképpen a gyantát vagy epilátor ajánlanám. Azonban érdemes mindkettõt kipróbálni. Én a kettõ közül csak az epilátort próbáltam és bár sokan istenítik az ismerõseim közül, nekem nem jött be. Az egy dolog fáj, kibírom, de 2 napig rák vörös a lábam utána, majd néhány szõrtüszõ begyullad és 1,5-2 hét múlva ismét epilálhatom. Szóval nagyon kevés az az idõ, amikor nem vörös a lábam, nincsenek begyulladva a szõrtüszõim és nem is szõrös a lábam. Most a gyantát akarom kipróbálni, hátha az jobban bejön majd. :) Én anno használtam krémet, de a kémia tanárnõvel beszélgettünk errõl, nos, köszönöm, soha többet. Elõtte nem is gondoltam rá, hogy egy milyen durván vegyi anyag, csak arra gondoltam, hogy gyors, fájdalommentes szõrtelenítési módszer. Szóval én inkább a gyantát vagy az epilátort ajánlanám. :) 16/L

A szõrtelenítés egy kicsit bonyolultabb téma, érdemes több oldalról megközelíteni és több szempont alapján kiválasztani a számunkra legjobb megoldást. A szõrtelenítõ krémtõl ugyan simább lesz a lábad, mint a borotvától és kb. 1 hétig tart, viszont hosszútávon drága. Arról nem beszélve, hogy kõkeményen vegyi anyag, és hiába nincs allergiás reakció, azért nem a legegészségesebb dolog. Az epilátor - ahogyan az elsõ válaszoló is írta - a legolcsóbb hosszútávon. Hiszen már 5000Ft körül tudsz venni és sok-sok éven át tudod használni. Nekünk az epilátorunk már megvan kb. 10 éve és még mindig jó! Fájni fáj ugyan, de ritkul a szõr és tartós. Elvileg. A gyanta kicsit drágább, hiszen rendszeresen meg kell venni a gyantát és a lehúzócsíkot, esetleg a törlõkendõt hozzá, amivel a bõrön maradt gyantát leszeded. Viszont tartós ez is, és egy nem úgy fáj, mint az epilálás. Az epilátor egyenként tépi ki a szõrt a gyökerétõl kezdve, míg a gyanta egyszerre sokat tép ki. Ha tartós szõrtelenséget szeretnél, én mindenképpen a gyantát vagy epilátor ajánlanám. Azonban érdemes mindkettõt kipróbálni. Én a kettõ közül csak az epilátort próbáltam és bár sokan istenítik az ismerõseim közül, nekem nem jött be. Az egy dolog fáj, kibírom, de 2 napig rák vörös a lábam utána, majd néhány szõrtüszõ begyullad és 1, 5-2 hét múlva ismét epilálhatom. Szóval nagyon kevés az az idõ, amikor nem vörös a lábam, nincsenek begyulladva a szõrtüszõim és nem is szõrös a lábam. Most a gyantát akarom kipróbálni, hátha az jobban bejön majd. :) Én anno használtam krémet, de a kémia tanárnõvel beszélgettünk errõl, nos, köszönöm, soha többet. Elõtte nem is gondoltam rá, hogy egy milyen durván vegyi anyag, csak arra gondoltam, hogy gyors, fájdalommentes szõrtelenítési módszer. Szóval én inkább a gyantát vagy az epilátort ajánlanám. :) 16/L
hátha a leggazdaságosabb módszerre vagy kíváncsi, akkor szerintem az a epilátor. egyszer kell megvenni, és sokáig kibírja, az enyém már 3-4 éve megvan. hosszútávon sztem ez a leggazdaságosabb.
én meleggyantát használok a gép már vagy 2éve megvan ha jól emlékszem 7000ft volt gyantát amit veszek bele nekem kb 4hónapig elég és két hetente elég szõrteleníteni. ha alaposan lehintõporozod magad elõtte nem maradsz ragacsos, mert lemosni ugye nem lehet és nem is fáj annyira. lehet kapni olajat ami lehozza a maradék gyantát a lábadról. az egyetlen "rossz" dolog benne h egy alkalomhoz 4-5lehúzócsík kell egy dobozban van 10db ami 2000ft amit én kicsit soknak találok. elõzõleg én is borotváltam, krémeztem de nekem egyik sem hozta le az összes szõrt. epilátort egyszer próbáltam azt hittem meghalok annyira fájt.
én is epilátort használok a silk epil-tõl. Szerintem is egy olcsóbb megoldás viszont jobban fáj fõleg ha elõtte olyan sokat borotváltad... Én eddig mindent kipróbáltam ( borotva, krém, gyanta, epilátor) és a gyanta volt a legjobb mert kb 1, 5 hétig nem nõtt a szõr a lábamon és nagyon puha is volt tõle a lábam. De aztán 'muszáj' volt abbahagyjam mert a gyantázáshoz meg kell növeszteni a szõrt és nyáron undi volt nõtettni a szõrt és várni míg legyantázhatom.
epilátor..sokáig birja és hatásos. igaz hogy az elsõ pár alkalom nagyon fájdalmas (és télen is jobb csinálni hogy ne szokj el tõle) de pl nekem nagyon erõs volt a lábszöröm, nem is birtam az egészet egyszerre meg csinálni epilátorral, viszont mostmár simán kibirom, még mosolyogni is tudok mint a reklámban :D
A kérdező hozzászólása: Epilátortól nagyon félek, nem bírom a fájdalmat :( Be se merném kapcsolni. Mondjuk a gyantától is félek pont emiatt, de arra kevesebben mondják, hogy nagyon fáj.
vegyél olyan epilátort ami hûtõ akus, és rakjál be egy zenét hogy ne halld a hangját.. mikor elöször epiláltam elötte már 3szor kapcsoltam be de a ahngja mindig megijesztett :D én ventilátort használtam a hûtésre (segit komolyan!) a zene meg még a figyelmet is terelei.. ugye...

Hogy érdemes egy lánynak megmondani hogy mit érzek?

Legjobb válasz: lehet a konkrét érzelmek rázúdításával el is ijesztheti a lányt. Én elõször apró kedves kis bókokkal adnám a lány tudtára mit érzek, aztán virág. És mikor meghitt a hangulat, egymás szemébe néztek akkor mondd ki hogy mit érzel. Adj idõt neki hogy kibontakozzanak az érzései! hisz lassú víz partot mos:) lány vagyok, nekem ez a módszer jönne be igazán!

lehet a konkrét érzelmek rázúdításával el is ijesztheti a lányt. Én elõször apró kedves kis bókokkal adnám a lány tudtára mit érzek, aztán virág. És mikor meghitt a hangulat, egymás szemébe néztek akkor mondd ki hogy mit érzel. Adj idõt neki hogy kibontakozzanak az érzései! hisz lassú víz partot mos:) lány vagyok, nekem ez a módszer jönne be igazán!
lehet a konkrét érzelmek rázúdításával el is ijesztheti a lányt. Én elõször apró kedves kis bókokkal adnám a lány tudtára mit érzek, aztán virág. És mikor meghitt a hangulat, egymás szemébe néztek akkor mondd ki hogy mit érzel. Adj idõt neki hogy kibontakozzanak a
Egyszerûen csak mond meg neki amikor kettesben vagy vele, hogy mit érzel iránta és mit szeretnél tõle, így legalább az is kiderül van e esélyed a lánynál!
"lany, ezt meg ezt erzem irantad"
lényegretörõen.
1.no para, 2: dont worry 3:csak lazan 4:legy oszinte 5:nezz a szemebe 6: erthetoen...
Az attol fugg....ismered ezt a lanyt...vagy csak lattad a buszon....tessek elkezdeni beszelgetni vele (kozben figyelj az apro jelekre..mosolyog amikor beszelgetsz vele, figyel rad? ...aztan 2-3 beszelgetes utan hivd el egy randira...de ugyesen am...hogy ertse ez egy randi...ha igent mond...akkor tedd kellemesse az estet...es a megfelelo pillanatban elmondhatod. Erdemes picit varni az erzelem kinyilvanitasaval...hiszen lehet hogy csak te erzel iranta ....varnod kell hogy o is reagaljon, erdeklodjon.

Lányok, ha buliban barátnőitekkel táncoltok, akkor hogy érdemes egy srácnak közelednie?

Vegyük pl. szabadtéri szórakozó helyet, ott ugrabugrál a kiszemelt lány a barátn?ivel, akit szeretnék megismerni. Inkább beszélgetni, mint táncolni szeretnék vele els? körben, mert sajnos nem az a típus vagyok, aki széles vigyorral beugrik a lányok közé, és megragadja a kiszemelt kezét, aztán pedig megy a rock\'n\'roll :). Szóval egy italra elhívni már elég lejárt lemez, de akkor hogy érjem el, hogy sikerüljön kiragadni a barátn?i mell?l, és beszélgessen velem? :)

Legjobb válasz: jóó, de nem minden lány ilyen, hogy elsõ szóra ugrik.., vagy igen? :D Lányok? titeket hogy szoktak leszólítani ilyen esetben? :)

A kérdező hozzászólása: jóó, de nem minden lány ilyen, hogy elsõ szóra ugrik.., vagy igen? :D Lányok? titeket hogy szoktak leszólítani ilyen esetben? :)
Áh nem. Én egy intésre biztosan nem mennék oda. De elmondom nálam hogyan próbálkoztak, h "elragadjanak" a barátnõim közül:D Van a tipikus, táncolós, h odajön hozzám táncolni, de ezt ugye te nem akarod. Akkkor volt aki csak odajött és mondta ne haragudj de egyszerûen muszáj volt idejönnöm hozzád- és akkor mondasz vmit, amit tényleg igaznak vélsz- pl mert annyira gyönyörû vagy, vagy mert nagyon jól táncolsz, vagy egyszerûen csak szimpatikus vagy. Akkor ugyis odamehetsz sztem, h meghívhatod-e egy italra (sztem nem lejárt lemez:) ), vagy még olyan is volt, h a pincérrel küldtek italt :) )) és azt ugye illik megköszönni :) sõõõõt igaz ez nem mo-n volt, és itthon ilyet még nem láttam, de rózsát is küldtek egyszer:D
Háááááát....ez egy jó kérdés. Õszintén szólva, ha tetszik a fiú, szinte mind1, h hogyan hozza a tudomásomra h megakar ismerni, ha meg tetszik akkor meg azért mind1...szóval érted:D De volt egy olyan eset, h táncoltam egy szórakozóhelyen, és vmi emeleten v dobogón v vhol, táncolt egy fiú és odanéztem és pont akkor nézett rám õ is, rám mutatott, rám kacsintott( tegyük hozzá, h baromi jól táncolt) és elkezdtünk szemezni, aztán eltûnt és a következõ pillanatban mellettem állt, és igazából nem táncoltunk csak így néztük egymást, meg kicsit mozogtunk aztán vhogy elkezdtünk beszélgetni. Ez nagyon-nagyon tetszett(mármint, h így kiszurt a tömegbõl) de lehet csak azért mert a fiúért is oda-vissza voltam/vagyok. De tény, hogy ehhez elég sok önbizalom kell. Amugy mondom ha nem vagy olyan táncos alkat, akkor a szimplán odamész hozzá h huuuh muszáj volt odamenned hozzá mert ....stb. Ennek minden lány örül, ha egy kedves fiú bókol, ha tetszik a srác ha nem. :)
attol függ mennyi idös csajokat akarsz felszedni. nálam pl beválna ha odajönnél és megkérdeznéd meghivhatsz e egy italra. persze nem számit mennyiért, vagy hogy alkohol-e. lehet az egy pohár kola is. szoval legyél kedves, ne tul nyomulos de ha helyes vagy meg kedves nem fognak el küldeni a szingli csajok ne aggodj:)
Ha bejössz neki, akkor elég egy intés, hogy "Gyere ide!", és megy is, aztán elhívhatod bárhova...:D
A kérdező hozzászólása: neked melyik tetszett a legjobban? :)
na rosszul írtam! *ha meg NEM tetszik
Én félénkebb csaj vagyok, nem szeretem ha hirtelen "letámadnak", nekem szükségem van némi felkészülési idõre úgymond. Tehát én azt javaslom, hogy kerülj látótávolságon belülre, beszélgess közben a barátaiddal, és közben küldj felé kedves pillantásokat, mosolyogj sokat, amíg meg nem érti, hogy bejössz neki. Utána pedig bevetheted az elõbbi trükkök egyikét, italküldés aranyos, biztos nem utasítanám vissza.
bejön neked*


Érdemes megpróbálni? Azt, hogy egy lány (Én) aki 2-3 hónapja lovagol, és a mamájának a testvére (az nem tudom milyen rokon, mi a neve) vesz majd lovakat, érdemes megpróbálni magas lovon lovagolnom?

Legjobb válasz: A lovaknál nem számít a magasság, sõt a nagyobb lovak általában jobb képzést kapnak, mint a pónik vagy kislovak. Ha az a rokon egy megbízható lovas szakember, aki a lovasoktatásban is jártas, akkor szerintem megér egy próbát. Ellenkezõ esetben viszont én a helyedben kihagynám ezt a lehetõséget és maradnék az eredeti edzõmnél.

A lovaknál nem számít a magasság, sõt a nagyobb lovak általában jobb képzést kapnak, mint a pónik vagy kislovak. Ha az a rokon egy megbízható lovas szakember, aki a lovasoktatásban is jártas, akkor szerintem megér egy próbát. Ellenkezõ esetben viszont én a helyedben kihagynám ezt a lehetõséget és maradnék az eredeti edzõmnél.
A magasságnak lovak esetében nem sok jelentõsége van. Ha kellõképpen képzett a ló, és a rokonod egyaránt, akkor nyugodtan. Ha nem, akkor hanyagold.
A kérdező hozzászólása: hát akkor nem próbálom meg mert nem képzett, de hintóval akar menni a lovakkal, ezért szelíd lovakat vesz. de majd eldöntöm

Facebookon van valami, ami alapján meg lehet állapítani, hogy melyik lányra érdemes ráírni, melyik lehet rendes, normális és nyitot az ismerkedésre, hogyan lehetne elkerülni, hogy kigúnyoljanak a lányok, ha nem tetszem nekik?

Legjobb válasz: Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.

Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.
megártott az idõjárás változás? N
Elõször is könyörgöm nézzétek már meg az adatlapját és ne csak a képét! Múlt héten egy pasi még arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze azt, amibõl világosan kiderül, hogy kapcsolatban vagyok....és a legszebb, hogy õ volt meglepõdve és felháborodva... 19/L
Nah ez a "képrõlnemtudodmegállíptanihogymitgondolróllad" kategória.
A kérdező hozzászólása: Na, nehogy már még a kislány egóját ápolgassuk? Nekünk fiúknka kell küzdeni és szenvedni a lányokért, bele ne haljon már, mert valakinek volt mersze bepróbálkozni nála. Szánalmasak ezek a mai csajok, majd sírtok, ha a kutya sem kezdeményezne nálatok!
Teljesen igazad van!De egyeseknél akarom mondani egyes pasiknál nem ott kezdõdik az értelem hogy tapintat! Tekintettel kéne legyen a kinézett lányra!Nem arról van szó hogy nem lehet kezdeményezni, lehet hogyne lehetne, mi több a hölgyek többsége ezt el is várja a férfiaktól, csakhogy, kezdeményezés elõtt nem árt tájékozódni, kinél kezdeményezünk, van e értelme kezdeményezni, van e esély rá hogy a hölgy értékelni fogja a felé való érdeklõdésünket, szóval nem csak durr be le bumm osztán had szóljon!Tiszteljük már egy kicsit a hölgyeket!
Örülök, hogy végre egy pasi ezt felismerni, köszönöm Tomi. Hozzátenném, hogy nem azzal van bajom, hogy ha élõbe bepróbálkoznak, hanem ha ilyen oldalakon írnak rám, ahol ha nem csak a kinézetem érdekelné õket, akkor világos lenne a helyzet nekik. ÉS még õk sértõdnek meg mikor ezt megosztom velük! :)
Egyetértek az elõttem szóló hölgy észrevételével! nincs annál rosszabb ha sorra olyanok írnak rá az emberre akiktõl legkevésbé sem várná! Mielõtt cselekszik valaki n nemárt tájékozódni, 5 perc az egész és vagy csalódástól menti meg magát az ember, vagy ha olyan infóra bukkan akkor még sikert is elérhet!Ja és még valami ami szintén fontos momentum, ha valaki foglalt, kapcsolatban áll valakivel, akkor illik azt tiszteletben tartani és békén hagyni az illetõ hölgyet, de lehet hogy ez a gondolkodás csak rám öregedõ fiatalra jellemzõ:) )
Unod? Képzeld én is unom, hogy mindig rám írnak idegen pasik, hogy bejövök nekik, miközben ha szánnának 20 másodpercet az adatlapomra és nem csak a képeimre csorgatnák a nyálukat, akkor világos lenne, hogy foglalt vagyok. 19/l - megint-
A kérdező hozzászólása: Mondtam én egy szóval is, hogy nem szoktam személyesen ismerkedni?! Míg egy héten jó, ha 7 lányt leszólítok, addig facebookon sokkal több lányra van lehetõségem. Idõ és energiaspórolás. Kicsit unom már, hogy folyton van barátja típusú rendes lányokat fogok ki vagy utálatos r.bi féléket.
jo lenne ez a dolog. de semmilen program nem képes érzékelni a felhasználtot csak max annyit hogy a csaj mit like ol. mit kedvel.
Istenem, mi lenne veletek Facebook nélkül...? Ezért (is) kell személyesen ismerkedni, mert egy szemkontaktusból sokkal hamarabb megtudod, mennyi esélyed van, mint a képernyõbõl. Igazán visszarázódhatnátok a való világba, mert elég elkeserítõ, hogy lassan mindent a fésztyúktól vártok. Sajnos a beszélgetésen kívül nemigen tudok mit javasolni, esetleg még a gondolatolvasást... 18/L
Ezt nem tudod lecsekkolni, Csak úgy megy ha rájuk írsz, és vagy ismiznek veled vagy nem!Tegyél fel valami jól sikerült profilfotót magadról a fiókodba, ha van állatod, motorod, autód, azokkal együtt fotózd magad ezek talán segítenek hogy felfigyeljenek rád!De A kudarc és a visszautasítás sajnos így is benne van a pakliban!Merni kell és akkor nyersz, de ne keseredj el ha elsõ körben elutasítanak!A férfiak sorsa ez, keresni a nõk kedvét, folyton újítani a hódításokban, elviselni ezernyi kikosarazást, okulni a csalódásokból, és küzdeni mindaddig míg rá nem lelünk arra az egyre, aki önmagunkért szeret majd és hagyja hogy szerethessük!
Pont azért [email protected]ág ilyen közösségi oldalakon ismerkedni, mert az egész egy nagy zsákbamacska.Egy szimpatikus fejû csaj is lehet valójában egy flegma [email protected], és egy grimaszolós csaj is lehet kedves, vagy normális.
szerintem lehet.
Ki mondta, hogy ápolgasd az egómat? Azt mondtam, hogy unom, ha még arra sem veszi a pasi a fáradtságot, hogy megnézze egyáltalán szabad vagyok-e...
Nekem õszintén szólva herótom van attól, ha valaki facebookon akar felszedni... 21/L
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:59 Köszönöm õszinte véleményed kedves elsõ! De akkor mégis hol, mert én szoktam élõben is ismerkedni, viszont mindig lekoptatnak, hogy van pasijuk vagy jön a másik kamu, hogy majd visszajelöl és újra talizunk meg ismerkedünk, persze nincs belõle semmi utólag rájöttem, csak így akarnak lekoptatni. Szórakozóhelyeken meg csak ribik vannak többségben, vagy olyan bunkó csajok, hogy még ismerkedésre sem nyitottak. Élõben csak a külsõre mentek, ezért nem is akartok megismerkedni velem, neten legalább lenne esélyem megmutatni, hogy milyen rendes fiú vagyok és így talán elnéznétek, hogy nem vagyok egy Brad Pitt és egy égimeszelõ sem sajnos.
FB-on csak azok csajoznak akik élõben gyávák a lányhoz odamenni és beszélgetni. Inkább tornázd fel az önbizalmad és NE csajozós dumát keress hanem add önmagad.
2. vagyok: ilyen esetben barátkozni kell valamilyen módon azzal a lánnyal aki tetszik, és miután megismert, megkérdezni, hogy lehetne-e több a kapcsolatból, mint barátság. Ha megismerted és rendes lány, olyan ki neked kell, akkor nem csalódtok egymásban. A lányon meg észre lehet venni ha tetszel neki, az plusz önbizalom :) remélem segíthettem
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:13 Megtettem már többször is teljesen ismeretlen lányokhoz odamentem ismerkedni és mégsem akarnak tõlem semmit sem, pedig mosolygok, kedves vagyok humorosra veszem a dolgot, de már leírtam, hogy milyen szépen megjárom mindig a lányokkal.
Mert ismeretlenekkel senki se fog ismerkedni. Baráti körbõl, akárhonnan kell ismerõsöket szerezni, nem az utcán. Meg is lepõdnék, ha az után tudnál szerezni barátnõt.
Elsõ vagyok... Én pl. pont az a tipus vagyok, aki nem egyszer megszívta a "bredpít" külsejû alakokkal, így pont lesz*rom hogy néz ki a srác, ha csak nem egyenesen taszít a külsejével. Persze valahol számít hogy néz ki valaki, de nem olyan mértékben mint ahogy azt sokan gondolják. Akik csak erre mennek, azok meg is érdemlik, hogy át legyenek vágva nem egyszer... Alapból nem szeretek visszajelölgetni olyan alakokat facebookon, akikhez közöm nincs, többnyire levelekre sem válaszolnék, ha ismeretlenektõl jön az. Nem tudom te pl tanulsz-e, de ha nem, akkor is jó ötlet lehet elmenni egy egyetemista buliba, ilyen helyeken találni normális csajokat is azért. Én nem mondanám magamat hülyének, meg ribinek (ahogy a barátnõimet sem) még is sokan kellünk olykor ahhoz, hogy összerakjunk a megmaradt képekbõl egy éjszakát. Itt lehet ismerkedni a még kevésbé ismerõs ismerõsökkel, avagy az ismerõsök ismerõseivel. Itt ismertem meg eddig életemben szerintem legtöbb embert. Csak hogy egy példát mondjak, egyik kolis társam sokat emlegetett egy srácot hetekig, aztán egyszercsak véletlenül összefutottunk a buliban valakivel, akit így hívtak, kicsit poénosra sikeredett a bemutatkozó, mert megörültem, hogy végre megismerem azt akirõl ennyit hallottam, de azóta rengeteget beszélgettünk és hiába nem egy adonisz külsõre, szeretem a társaságát és ha nem lenne párom valószínûleg gond nélkül közelebb engedném magamhoz. Szerintem az ismerkedés így mûködik, nem pedig facebookon kell elkezdeni... Az kapcsolattartásnak, beszélgetésnek jó, de alapból ismerkedésnek is NEM!
Ha valaki ismeretlenül, facebookon próbál velem ismerkedni, egybõl az jön le belõle, hogy élõben egy nagy lúzer lehet, ezért rövidtávon lekoptatom... ha élõben nem megy a csajozás, interneten se fog, ugyanis abból egyszer találkozás van, még ha össze is jön...
A kérdező hozzászólása: Tévedsz, nekem volt már, hogy összejött igaz csak egy lánnyal. Facebookra felvett és egy nem sokkal késõbb kértem, hogy találkozzunk élõben, mert én úgy szeretek ismerkedni és megtörtént. Nagyon jól elbeszélgettünk, de sajnos nem lett semmi sem, mert nem volt meg a testi vonzalom.

Hogy érdemes ilyen lánynak udvarolni?

Nagyon kedves, mindenkivel jóban van, amig barátkozásról van szó, de ha valaki komolyabban próbálkozik, azt lepattintja. Nagy részben a barátn?ivel van, igy elég nehéz kettesben beszélni vele . 16F/L

Legjobb válasz: elösször is probálj beszélgetni vele, poénkodni. A lányok IMÁDJÁK ha egy fiú vicces. :) Azért pattint le mindenkit aki komolyabban érdeklõdik iránta mert vagy még nem elég érett egyykomoly kapcsolatra vagy már átesett egy nagy csalódáson és fél egy esetleges újabbtól. Ezért nagyon fontos hogy elösször csak haverkodj vele , érd el hogy megbizzon benned... ha ez meg van akkor mond el neki az érzéseidet,és ha ezek után is lekoptat akkor meg ne is foglalkozz vele. Nem ér annyit :) Sok sikert!

elösször is probálj beszélgetni vele, poénkodni. A lányok IMÁDJÁK ha egy fiú vicces. :) Azért pattint le mindenkit aki komolyabban érdeklõdik iránta mert vagy még nem elég érett egyykomoly kapcsolatra vagy már átesett egy nagy csalódáson és fél egy esetleges újabbtól. Ezért nagyon fontos hogy elösször csak haverkodj vele , érd el hogy megbizzon benned... ha ez meg van akkor mond el neki az érzéseidet, és ha ezek után is lekoptat akkor meg ne is foglalkozz vele. Nem ér annyit :) Sok sikert!
sehogy
A kérdező hozzászólása: Kössz a tippet! Általában vicces vagyok, csak lányok elõtt szoktam leblokkolni, de ha majd összebarátkoztam vele, akkor gondolom ez is feloldódik
persze! Ha meg leblokkolsz akkor gondolj arra hogy õ is csak egy lány... jó tom hogy neked több mint csak egy lány de ha igy fogod fel a dolgot egyszerübb, hidd el ;)
Érdemes lenne tudni h miért pattint le mindenkit. Ha a lánnyal nem megy a kommunikáció ( baráti beszélgetés) Kérdezd meg a legjobb barátnõjét...

Egy nekem tetsző lányt jó pasiként hogy érdemes megszólítani?

Szeged, TIK-ben örülnének a lányok a megszólításnak? Ha tanulni járnak oda, szinte egyértelmű a visszautasítás, nem? Meg aztán mit kellene mondani a csajnak?

Legjobb válasz: Most le foglak törni, nem az a jó pasi, akinek a látványától nem hányják el magukat a lányok. A jó pasi TUDJA is, hogy mikor mit mondjon. Ergo: belül is rendben van.

Most le foglak törni, nem az a jó pasi, akinek a látványától nem hányják el magukat a lányok. A jó pasi TUDJA is, hogy mikor mit mondjon. Ergo: belül is rendben van.
Mondjuk odamennék és egy cetlit hagynék a tanuló asztalánál hogy ha szünetet tart és úgy látja jöjjön oda hozzád hogy lemenjetek egy kávéra. :) Ezzel nem is zavarod meg a tanulását.
odamész, végigméred, és ennyit mondasz neki:kapsz egy esélyt

Lányok. Hogyan érdemes megszólítani egy parkban ülő lányt?

Úgy értem, hogy konkrétan: Millenáris parkban ül, és nem ismerjük egymást. Kérdések: hogyan lehet megszólítani, meg kell-e állni el?tte ott egy pár másodpercig, vagy kell-e vele szemezni, esetleg elmenjek-e el?tte párszor?

Legjobb válasz: ha többen vannak a legfontosabb hogy leválaszd a csordától a célszemélyt

ha többen vannak a legfontosabb hogy leválaszd a csordától a célszemélyt
Hogy hogyan köszönsz rá, az a körülményektõl függ, nem kell errõl elméleteket gyártani. Feltehetõen azonnal tudni fogja, hogy nem a pontos idõre vagy kíváncsi, és ennek megfelelõen reagál. A legbiztonságosabb leszólítási módszer az, amikor lepattintás esetén teljes természetességgel vissza tudsz vonulni a csatatérrõl - ez úgy lehetséges, hogy valami aktuális témához kapcsolod a leszólítás módját. Pl. ha a millenárison ül a nõ, akkor ott ki van állítva ez-az, meg ki van rakva egy-két plakát. És akkor megkérdezheted, hogy õ is esetleg a kora este kezdõdõ ukrán népi köcsögdudakoncertre jött-e. Nem. OK, te sem. És máris beszélgettek, és innen már akármerre kanyarodhat a téma. (Állítom, a koncertek és a kiállítások részben azért jöttek létre, hogy ürügyükön máshová kanyarodó beszélgetéseket lehessen kezdeményezni.) Õ pontosan tudja, hogy miért pont õt szólítottad meg, és ha lepattint (bocsesz, nem érek rá, a néger pasimat várom, öt perc múlva érkezik, szia), akkor te sem égsz szénné, mert az esti koncertrõl folytattál épületes értelmiségi diskurzust, nem szólítottál le senkit, á, dehogy. Ezt csak azért mondom, mert mankó kezdõknek. Használd az agyad, legyél kreatív. (Konkrét példa: én ugyan utcán stb. nem szólítok le nõket, de engem néha le szoktak. Pl.: "bocs, nem tudod, ez itt minek a székháza? Olyan különös épület."; "Nahát, mi az ott a kezedben, a XXXXXX? Nekem is ez a kedvenc könyvem mostanában." stb. Ezek nyilvánvaló ökör kérdések, nem egybõl lett már komolyabb kapcsolatom.) Ha barátnõjével van, akkor nem nagy ötlet megszólítani, de ha nem tudsz ellenállni a helyzetnek, akkor mindkettõjükkel beszélj, és vele kevésbé, mint a barátnõjével, tehát tûnjön úgy, mintha a barátnõ kedvéért mentél volna oda. Több mint két lány bár "veszélyes" helyzet elsõ ránézésre, de ha az egyiket közelíted meg, akkor viszonylag hamar megtudod, hogy van-e esélyed, ti. hamar kiderül, hogy ki tudod-e venni a célszemélyt a többiek közül és el tudod-e vinni (erre egyébként kicsi az esély, mert nyilván nem ok nélkül vannak ott többen, hanem valami programjuk volt) A bekenhetlek naptejjel típusú dumák annyira pocsékak, hogy ezekkel csak a vérprofik dolgoznak, nálad elég kétesélyes lenne. Bármilyen mondattal érdemes kezdeni, ugyanis nem a kezdésen múlik semmi, hanem a következõ perceken. Ha a vonzalom megvan, az átsegít a gondokon. Legyél laza. "mi az, amiért azonnali elzavarás jár?" - használd az agyad, szerintem fél perc alatt rájössz. Az akarsz-e velem lefeküdni és a járnál velem pl. ilyenek. Nem azért, mert esetleg nem gondolnak erre már az elsõ fél percben, hanem azért, mert a játék szabályai így szólnak. "És honnan lehet látni, hogy egyáltalán bejövök-e neki annyira, beszélgetésre méltasson?" -amíg téged a nõk "beszélgetésre méltatnak", mármint így gondolkodsz róluk, addig nulla az esélyed náluk. Egyébként lehet látni, az egyik csalhatatlan jel az, hogy míg berezelve mentél oda a nõhöz, addig mondjuk a semmitmondó beszélgetésetek második percében már kiválóan érzed magad és õ is sokat mosolyog. Ekkor minden sínen van. Nem kell 5 kötetet elolvasni arról, hogy tágulnak-e a pupillái vagy szûkülnek (tágulnak amúgy), vagy mit csinál a kezével stb. és milyen a testtartása. De ha okostojás akarsz lenni, olvass el egy ilyen könyvet, még akár hasznos is lehet.
Elõször is ezt a gondolkodásmódot kell kurvägyorsan elfelejteni. És honnan lehet látni, hogy egyáltalán bejövök-e neki annyira, beszélgetésre méltasson? Senki sem akar olyannal beszélgetni akin látszik, hogy szívességet tesznek neki azzal, hogy beszélgetnek vele. Azzal, hogy te odamész és jól szórakozol és ezáltal õ is, te adsz értéket neki. Azzal meg ha odamész és rabolod az idejét nagyon negatív lesz. Ha a szemébe nézel és látod, hogy visszanéz bele a szemedbe de õ kapja el elõbb a tekintetét, esetleg csak néz és még vissza is mosolyog. Nyugodtan oda lehet menni és megmondani neki, hogy tetszik. Ha ez nincs meg akkor jobb valami indirektebb módszerrel megközelíteni a dolgot. Itt elég szép pszichológiai módszerek vannak, de ezt hosszú kifejteni. Még annyi, hogyha be akar égetni. Pl. Bocs nem pasizom, nem ismerkedek parkban. Csak le kell törni a gondolatmenetét és egybõl te jössz ki gyõztesen a helyzetbõl. Pl. Miért ismerkednék meg egy olyan lánnyal aki egybõl feltételezi, hogy egy férfinak csak a pinája kell és nem is jönne ide csak egy jót beszélgetni? Eléggé árulkodik az emberrõl a környezete és látszik, hogy te ilyen környezetben vagy. További szép napot. :D Persze ezek nem sablonok. Mindig a helyzethez kell igazítani.
Ha egyedül ül a padon könnyü. ülj le mellé és: -Szia -öö, szia -Mit keres egy ilyen szép lány itt egyedül? Vagy valami ilyesmi mittomén xD
Szia! Téged is felizgat a hónaljszõr látványa?
Sziasztok! 75%-osnak, 84%-osnak: Vannak emberek, akik online kommunikációban (msn, iwiw), nem túl jártasak, és feleslegesnek érzik, hogy ott sokat írjanak, ha amúgyis találkoztok, és élõben tudtok beszélgetni. Ez is nagyon jellemzõ a fiúkra, én is ilyen vagyok. Meg eleve nagyon korlátozott az online kommunikáció, hiányzik a szemkontaktus, hanglejtés, mimika, ami az élõ beszédben megvan, és sokan ezért nem szeretnek ezen keresztül írogatni. Mi az öcsémmel, van hogy 5-6 órákat beszélgetünk élõben, de amikor msn-en beszélünk, sokszor pár szóban lerendezzük a mondanivalónkat. Szóval ez nem baj, teljesen független a kapcsolatotok minõségétõl, a lényeg, hogy élõben mennyire passzoltok. 84%-osnak: Szerintem a fiú - a régebben említett félénkségi okokból - itt sem gondolta, hogy a szívességkérés mögött mélyebb szándékod van, és valóban azt hiszi, hogy csak a szívesség miatt írtál neki, és ezért válaszolt így. Gondolom emellett várja, hogy találkozzatok. Az még egy fontos különbség a fiúk és a lányok között, hogy a fiúk kevésbé intuitívak és gondolatolvasók mint a nõk, ezért általában amit mondasz nekik vagy csinálsz, azt úgy veszik, ahogy az van, és nem sejtenek semmit mögötte, ezért egyértelmûbben kell közölni velük a dolgokat. 68%-osnak: Tényleg komoly fiú lehet a leírásod alapján. A viselkedésébõl azt gondolom, hogy vagy alapvetõen tényleg melankólikus, zárkózott, elgondolkodó típus, és akkor lassan, beszélgetésekkel lehet közel kerülni hozzá (és így fog téged letesztelni), vagy barátnõje van (ezért távolságtartó), viszont mint embert érdekled.
Ja és köszi 78%-os, sokat segítettél, nagyon hasznos, és értelmes tényleg amiket írtál ;)
Velem is ugyanez van mint veled utolsó, hiába próbáltam msn-en témákat hozni fel, rövid válaszokban írt "oké, igen, röhögõs fej) miért? csak simán ilyenek a pasik? Elég sokszor sokféle témát felhoztam...Õ meg nem is hozott..Csak simán elfoglalt lehetett?
Köszönöm a válaszodat 78%-os :D A félénk fiúra visszatérve: tényleg az egy kicsit, mert olyan csendesebb típus, szóval nem ilyen macsó. De: egy pár hete írtam neki iwiwen, szívességet kértem tõle. Igazán nem is a szívesség volt a lényeg, hanem csak valami módon kapcsolatot akartam vele teremteni. Õ válaszolt is nagyon kedvesen a kérésemre. De ennyi. Ha nekem tetszik valaki aki ír nekem (még ha iwiwen is) akkor én írnék neki valami olyasmit amibõl beszélgetés lehet. Visszakérdezek, terelem a témát. De õ csak velõsen leírta ami fontos és kész. Igaz beismerte, hogy nem szereti az iwiwet, mert nem érdekli, ha írnak neki válaszol, visszaigazolja a jelöléseket, de ennyi. Mit gondolsz errõl? A személyesen történõ jelekbõl azt gondolom talán tetszem neki, de mégsem úgy reagált a levelemre ahogyan vártam...
ja és átlagos a külseje szerintem.
nos õ sokkal idõsebb tõllem. nagyon komoly férfi, van hogy nagyon kedves velem, és furán érdeklõdik kérdést tesz fel, de nem várja meg a válaszom rá.máskor meg közömbös.távolságtartó.mikor odamegyek hozzá és kérdezek tõlle mindig meglepödik válaszol és elkezd pakolni. (van hogy ugy látom a szemébõl akar valamit mondani de nem teszi.)
eddig nem igen találkoztunk max 2xer.voltam ott és kérdezgetett hogy miújság stb, elbeszélgettünk mosolygot, végig rám nézett, hosszú ideig beszéltünk, késõbb meg odajöttek a nagyszüleim is akkor is kedves volt végig.még fura is volt.18 éves én 17 apám barátnõjének a fia. szerinted mi a helyzet?csak barátkozik?
68%-os, ehhez tudnom kéne egy keveset a viszonyotokról (mélység, komolyság, milyen típusú viszony), és az õ személyiségérõl, hogy õ milyen jelzéseket ad általában, és te milyen jelzéseket adsz neki. És hogy milyen a külseje.
Bocsi, az elõzõ válaszom a 84%-osnak ment.
Szia utolsó, jó a megfigyelõkéd, és ezek az apró jelek egyértelmûen azt mutatják, hogy közeledne, de szerintem õ a kicsit félénkebbek közé tartozik, esetleg nem gondolja magát elég jónak ahhoz, hogy egyértelmûen közeledjen (fiúk hajlamosak erre), vagy nagyon fél a visszautasítástól (a fiúknál ez egy nagyon õsi félelem, és evolúciós okokra vezethetõ vissza, amikor még az õsidõkben ha egy férfi bepróbálkozott az alfahímhez tartozó nõnél, akkor azt gyakran kivégezték). Szóval szerintem adj egyértelmû jeleket, amiket elõbb írtam, de ha nem lép, akkor te is közeledhetsz. Szerintem ha tényleg jó a viszonyotok, akkor nem fogsz beégni, hanem udvariasan közli majd, hogy valamiért õ nem szeretne tovább menni és kész (ezt amúgy kétlem).
78% és a mogorva férfiakhoz mi a kulcs? és miért van az hogyha beszélünk nem végig néz a szemembe hamem pakol, de ha õ beszél akkor a szemembe néz?
78% Tényleg komoly fiú lehet a leírásod alapján. A viselkedésébõl azt gondolom, hogy vagy alapvetõen tényleg melankólikus, zárkózott, elgondolkodó típus.igen van barátnõje. mikor odamegyek hozzá és kérdezek tõlle mindig meglepödik válaszol és elkezd pakolni. (van hogy ugy látom a szemébõl akar valamit mondani de nem teszi.)érdeklõdik kérdést tesz fel, de nem várja meg a válaszom rá.máskor meg közömbös.EZT MIÉRT TESZI AKKOR?
Írtam, hogy szerintem annak ellenére, hogy van barátnõje, érdekled õt, pusztán emberileg. Szóval érdeklõdik irántad, de a barátnõje miatt távolságtartó a közeledése.
Köszönöm a válaszodat 78%-os :)
Ha érdekel a srác, akkor beszélgess vele sokat, ez a normális menete annak, hogy megismerd a másik személyiségét, és akkor nem kell agyalognod meg találgatnod azon, hogy miért csinálja ezt meg azt. Ha meg nem érdekel annyira, hogy megismerd, akkor meg tökmindegy, mert neki is barátnõje van.
Már negyedszerre írom, hogy ez mind annak a jele, hogy érdekled valamennyire, de a barátnõje miatt kicsit távolságtartó. Nem kell agyonbonyolítani, az embereket egyszerû dolgok vezérlik.
??????
és mindig mikor mosolyog probál oldalt álni, nem velem szembe , hogy ne lássam, de multkor is észrevettem hogy mosolygot mikor egyedül voltunk.ami nála nagy szó.
igen csak engem zavar hogy egy idõ után pakolni kezd és csak néha néz a szemebe mikor én beszélek.és mindig meglpõdik azaon amit monodok, pedig semmi extrat nem mondok.és akkor a szemembe néz elkezd beszélni.utánna meg megint vált.EZT NEM ÉRTEM.
Hogyhogy mit tehetnél? Mi a célod? Ha van barátnõje, akkor felesleges rányomulni, mert biztos nem hagyja el. Komoly srácnak tûnik, aki nem csapódik össze-vissza. Maximum emberileg kerülhetsz hozzá közel, ha sokat beszélgetsz vele, és akkor TALÁN megszerethet annyira, hogy párkapcsolatot akarjon veled. Lehet, hogy normális, ha nem néz végig a szemedbe, lehet õ ilyen típus, vagy nem érdekled annyira. Amikor engem érdekel egy lány, biztos nem kezdek el pakolni, hanem megtisztelem azzal, hogy figyelek rá.
de ez normális hogy, beszélünk és nem végig néz a szemembe hamem pakol közben, de ha õ beszél akkor a szemembe néz?
és én mit tehetnék?
Ha valaki még emberi szinten sem, és semmilyen szinten nem érdekel és hidegen hagy, AKKOR IS MEGVÁRJUK A VÁLASZT, ha kérdezünk tõle valamit, mert ez alapvetõ illem és udvariasság, amit egy 5 éves kisgyerek is tud. Ezért gondolom, hogy szociálisan fejletlen lehet a srác, és nem nagyon tudja kezelni a kettõtök viszonyát, mármint azt, hogy érdeklõdik is irántad, de közben barátnõje is van. Ezért viselkedik ilyen ellentmondásosan.
Az, hogy kérdést tesz fel, és meg sem várja a válaszod, az kicsit autista típusjegy. Vagyis a srác nagyon zárkózott lehet, és nem túl fejlett a szociális érzéke, figyelmetlen, ezért ilyen.
Köszi 78%-os, nagyon jó dolgokat írsz! :) Még valami ha tudnál segíteni: Ha pl jóban vagyok egy pasival: ha találkozunk sokat beszélgetünk, viccelõdünk (nevet a béna poénjaimon is) :D sokat néz mélyen a szemembe, de ugyanakkor mégis néha zavartan ide-oda pillant, mikor meglát a keresztnevemmel együtt köszön, sokat mosolyog, nézeget engem, akkor ezek alapján lehet hogy tetszem neki? Vagy lehet csak haverkodik? Mert ha tetszem neki, akkor miért nem lép? Nekem nagyon tetszik õ, de én nem merem elhívni ide-oda, mert mi van ha félreértem, és koppanok. Mit lehet kezdeni egy ilyen pasival? :)
A 78%-os vagyok, és férfi vagyok. A válaszaim: Ez csak egy mítosz, hogy a lányoknak nem illik, vagy hogy nyomulás közeledni. Minden pasi örömében ugrál, amikor odamegy hozzá egy csaj. Tudom, rengeteg ismerõsöm van, és annak ellenére, hogy férfi vagyok, nekem öntik ki a lelküket. A legtöbb haverom úgy jött össze a csajával, hogy a csaj kezdeményezett. Amikor egy pasi kezdeményez, az esetek kb. 5%-ából lesz párkapcsolat, viszont amikor a lány kezdeményez, akkor 95%-ban párkapcsolat lesz belõle. Simán közeledj hozzá úgy, mint egy emberhez, beszélgetéssel. Ennyi elég egy pasihoz. Ha õt akarod rávenni, hogy odamenjen, akkor nézz mélyen a szemébe többször és mosolyogj. Ha nincs baránõje, oda fog menni. Ha jól kijöttök, 99% az esély, hogy összejössz vele. Az, hogy csak kedvel-e, úgy tudod leellenõrzni, hogy ha ösztönös jelzéseket adsz (hajsimítás, mosolygás, ajkaid megnyalása, mélyen a szemébe nézel), akkor arra nem közeledik, és nem akar veled közelebbi testi kontaktust. Amúgy a férfiaknál általában ilyen nincs, hogy "csak kedvel". Maximum a nagyon jó pasiknál, akik dúskálnak a nõkben és extra magasak az igényeik. Ez azért van, mert a pasik 100 nõbõl 95-öt simán megdugnának, hatalmas a libidójuk, és elsõsorban a dugás jut egy nõrõl az eszükbe, a kedvelés csak késõbb jön. Abban biztos lehetsz, hogy megdugni mindenképpen megdugna, és általában ilyenkor szoktak úgy tenni, mintha érdekelné õket a személyiséged. Tehát a kedvelés tettetése szokott lenni az álca a dugáshoz. (Azért mondom a dugást a kedvelés mellett, mert a pasiknál ebbõl a kettõbõl tevõdik össze, hogy akarják-e a nõt párkapcsolatra.) Tehát a kérdés nem az, hogy CSAK kedvel-e, hanem az, hogy amellett, hogy nyilván megdugna, tényleg TART-E ANNYIRA FONTOSNAK, HOGY NE CSAK MEGDUGJON, hanem párkapcsolatot is akarjon veled. De fõleg a jópasiknál kell ezen dilemmázni, mert õk válogathatnak csajok közül, de ha csak kedvel, és amúgy nem akar, azt úgyis nyilvánvalóvá teszi neked, vagy szóba se áll veled, mert nem ütöd meg a mércét. Az átlagpasi meg annak is örül, ha talál egy olyan csajt, akit tud szeretni, arra egybõl rámozdul, szóval náluk nem kell ilyeneken tanakodni, mert egybõl nyilvánvaló lesz, hogy kedvelnek is és párkapcsolatot is akarnak veled. Örülök ha segítettem.
21:37 ez marha jó :DDDD én bírom az ilyen vicces megjegyzéseket :D Szerintem jobbak, mint az ügyefogyott kifogások (hány óra van, stb...). Amúgy ha barátnõvel v több barátnõvel vagyunk, akkor esélytelen, h egy idegen hapsival fogunk foglalkozni, zavarni fog. A naptejes beszólás meg szánalmas. Azért pl. kiröhögés járna nálam. meg az ilyen olyan szép vagy, szeretnélek jobban megismerni (fel nem tudom fogni, hogy képes ez valakinek egyáltalán eszébe jutni), a hetek óta figyellek és szerelmes vagyok beléd, a gyönyörû szemeid vannak és társai is... Mondjuk metálfeszten már ajánlottak fel kullancsátvizsgálást, ha tetszett volna a srác, lehet lett volna esélye :D Amúgy onnét lehet látni, hogy beszélgetésre méltatna-e, hogy megnéz téged :P Jobb esetben legalábbis. Vagy mosolyog, ha hozzászólsz:) De amúgy szerintem a legfontosabb a magabiztosság, ha sugárzik rólad az már félig nyert ügy. Egy teszetosza pasi próbálkozhat akármilyen szuper dumákkal is, nem lesz túl meggyõzõ. 21/L
ll
Esetleg valami pasis verziót nõknek nem írna le valaki??:D:D:P Annyira beszariak mostanában a pasik, nem akarok én kezdeményezni, csak esetleg, hogy hogyan hívjam fel a figyelmet, hogy merjen kezdeményezni?
SZia, hiszel a szerelem elsö látásba vagy menjek el elöted mégegyszer?
Micsoda tippek :D
Írjatok még! Köszi!
vágd fejbe egy makkal..xD
4.vok Egyszerû megnyitás.Nem az a lényeg mit mond, hanem, hogyan mondja.Ha bõvebben érdekel a téma, itt van pár link.Könyvben meg olvasd el-Neil Strauss-A Játszma. http://www.mex-deluxe.com/ http://pua.hu/ Pua=Pick up artist=csaj felszedõ mûvész. Ha a stílusodhoz igazítod a technikákat, annyi nõd lesz, hogy nem gyõzöd.A rekordom napi 3 randi, egy hét alatt 6 különbözõ, jó csaj lefektetése.Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Kedves negyedik! Mit mond a videón a lányoknak? Sajnos túl rossz a hangminõség, meg én sem tudok olyan jól angolul. Leírnád kérlek?
Annyit kombinálsz, hogy ezért nem fog összejönni. Odamész, és "Szia". Mágikus mondat...
leülsz mellé:Dés : Szia cica van gazdád?hmm:P:D:$szerintem hatásos legalábbis engem meggyõzne és nevetnék egy jót innentõl megmár jön minden:)
"Kinyomjalak fekve? hö hö(és közben mozgasd a mellizmaidat xd) Beszélgetésre méltasson?Ember 1 sima lányról van szó ... nem Beyoncéval találkozol. Nah végülis ha az 1. verzió nem jönne be(nem is értem h miért :/) Kezdd meg a beszélgetést tök mind1 h mivel... bocsi van nálad 1 zsepi, segítenél felrakni a karkötõmet, meg tudnád mondani bármi, a lényeg h utána tudj mire építeni. A strandosnál dobd meg véletlenül 1 labdával és utána menyj oda h bocs nagyon sajnálod stb és erre már tudsz építkezni. De a szia is csodákra képes :)
Igen igen pasis változatot is! :D Amúgy ezek az ötletek már bocs, de elég hülyeségek...Fõleg a naptejes. Mielõtt odamész hozzá érdemes vele szemezni, hogy ne egy tapadós tuskónak gondoljon. Velem sokszor van, hogy olyanok jönnek oda kikre azelõtt rájuk sem néztem, de aztán jönnek és tapadnak. Szóval amíg nincs visszajelzés afelõl, hogy érdekled, addig sztem ne menj oda. És akkor sem ha a barátnõi társaságában van. Amúgy a "köcsögduda koncertes" válasz írója jó dolgokat írt! 21/L
Én is köszönöm a pasis változatot :D És engem is érdekelne még, hogy honnan tudhatom, hogy tetszem neki vagy csak barátkozik?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:31 Neki írtam, hogy pasi, vagy csaj-e :D
Te amúgy pasi vagy csaj vagy? Jó, hogy nem kell nekik annyit bizonyítani, de ha egyszer nem mernek odajönni, kezdeményezzek én vagy mi? Az kicsit nyomulós nem? Meg hát elég furán jön ki..Hogyan hívjam fela a figyelmet magamra, hogy merjen? De egyébként köszi a választ, végre írt valaki pasis verziót is :) )
és honnan tudhatom hogy tetszem a pasinak? hogyan kezdeményezzek? mi van ha csak kedvel, és nem tetszem neki honnan lehet eldönteni hogy melyik?
Tanácsok PASIKHOZ? Pasikhoz nem kell sok trükk, egy valamiért: mert õk nem válogathatnak és egyszerûen mûködnek. Egy pasi, ha megütöd nála az alapvetõ kinézeti mércét, és jól érzi magát veled, akkor már vágyik veled párkapcsolatra lépni. Ennyi. Semmi trükk nem kell. Csajokhoz azért kell sok tanács, mert a lányokra sokkal nagyobb a kereslet, sok pasi próbálkozik náluk, és válogathatnak, ezért a LEGJOBBNAK KELL LENNI. Pasiknál ilyen nincs. Két eset van a srácok kinézete szerint: - Van a csúnyától átlagos pasiig (ez a férfiak 90%-a), ezek általában minden lánynak nagyon örülnek, mert lányok soha nem mennek oda hozzájuk, és ezek a srácok általában félénkek is, úgyhogy hatványozottan örülnek minden lánynak. Minden esetben kaphatók komoly párkapcsolatra. - És van a jóképû, vonzó pasi (10%), akinél rengeteg lány próbálkozik, ezt ki is használják, nem nagyon akarnak komoly kapcsolatot. NAGYON JÓ CSAJNAK KELL LENNI, hogy megüsd náluk a mércét, és NAGYON KÜLÖNLEGES BELSÕVEL KELL RENDELKEZNI, hogy lehorgonyozzon nálad. Nekem sok ilyen jópasi haverom van, és magas náluk a mérce, mind külsõben, mind belsõben. Sok lány felajánlkozik nekik, és van, amikor átlagos vagy nem szép csajt is megfektetnek, de hosszútávra csak szép lányoknak van náluk esélyük. Remélem segítettem.
és lányoknak tippek a PSIKHOZ? fordítva
Ja, és alapszabály, hogy egyszerre, magabiztosan, egy lendülettel kell odamenni egy csajhoz. A lányok ugyanis sokkal jobban a periférikus látásban, és egybõl felmérik az erõviszonyokat. Vagyis kifigyelik, érzékelik, hogy milyen magabiztossággal mész oda, vagy hogy ott szerencsétlenkedsz többször, és amint megérzik, hogy bizonytalan vagy, már LE IS VAGY MINÕSÍTVE, dugni már nem fogod dugni, maximum jó kisbarát lehetsz neki a fiókban. Dugni a magabiztos, magas státuszú, domináns pasival fog, nem egy puhánnyal.
Ja, és ne alacsonyodj le a béna, ócska csajozós dumákig! Domináns férfiak, akiknek van büszkeségük, akikre a jó nõk mozdulnak, nem használnak ilyeneket! Talán a ronda lányoknál mûködhet, mert hozzájuk a kutya se megy oda, de az igazán SZÉP, CSINOS, vONZÓ lányoknál nem mûködik, mert lenézik az ilyen ócska dumás pincsifiúkat. Az elsõ percekben tudtára kell adnod a csajnak, hogy CSAK MELLÉKESEN SZÓLSZ HOZZÁ, VALAMI EGÉSZ MÁS MIATT, ÉS NEM SZORULSZ RÁ, hogy bármi is legyen köztetek. Nem mint csajhoz közeledsz hozzá, hanem mint mellékes személyként, aki épp ott ült. Ez nagyon fontos. Amint egy csaj megérzi, hogy ott görcsölsz, mert barátnõ kell, ott röhög ki és küld el az anyádba, ahol vagy, mert a nõk az ilyen jókisfiús, barátnõre szoruló nyomiktól undorodnak és irtóznak. A mondataid alapján azt gondolom, hogy te tipikusan az a jósrác vagy, aki liheg a csajok elismeréséért, úgyhogy szerintem sokáig le fognak pattintani a csajok, és több év lehet, mire eljutsz arra a domináns szintre, hogy összejöjjön így valami.
És ne rendeld magad alá a helyzetnek... MINDEN NÕ A DOMINÁNS FÉRFIT AKARJA (az más kérdés, hogy sok nõnek nem jut ilyen, ezért hazudik magának is), az alárendelt nyomorultat minden lány megveti és lenézi. Elõbb meg kell tanulnod dominánsan viselkedni.
Szia Kérdezõ Ami a legfontosabb, hogy kvalifikáld magad, vagyis ne azt érezze, hogy te szorulsz rá arra, hogy beszéljen veled. A lányok megérzik, hogyha odavagy érte / tapadnál rá / barátnõt akarsz stb. és menekülnek, mert nekik domináns férfi kell. Hozzám is sok srác jött oda, és menekültem tõlük, mert látszott ez a pincsizõ magatartás. Szóval tedd próbára, tegyél úgy, mintha te tennél neki szívességet, vond be valamilyen megoldandó problémába, amire tõle kérsz tanácsot, mert csak õ van ott (húgodnak vásárlás stb.) Nagyon fontos, hogy 1. te legyél elõbb a domináns, ne tõle várd, hogy beszélgessen veled meg tötyörögjön neked, hanem te beszélj többet 2. készülj be pár sztorival ("errõl jut eszembe, hogy...."), valami érdekessel 3. TEDD PRÓBÁRA! ne pincsis kérdéseket kérdezz tõle, amire egy szóval válaszol, hanem valami hosszú kifejtendõ kérdést, amivel minõsítenie kell magát elõtted! Így érzi, hogy te vagy a domináns, és nem kerülsz bele a gyakori "próbálkozó, lihegõ kis pincsi fiú" kategóriába, amibe az így próbálkozó srácok 99%-a belekerül.
1.25-tõl van a parkos verzió. http://www.youtube.com/watch?v=KRpxMyBumhM

27 eves fiu vagyok en nagyon tetszik egy lany, annyi a gond hogy a lany kisebb nalam. Tudom hogy a csajnak is tetszem, vonzodik hozzam hiszem lefekudtunk. Mit tegyek? Erdemes-e folytassam?

par napja lattam egy ilyen jellegu kerdest de semmi kozom hozza ...

Legjobb válasz: Hello! én szerintem sose a kor számított és nem is az fog! nekem pl. az ofõm és a férje közt kb 15 év korkülönbség van és már 2 gyerekük van! szóval én azt mondom folytasd!

Hello! én szerintem sose a kor számított és nem is az fog! nekem pl. az ofõm és a férje közt kb 15 év korkülönbség van és már 2 gyerekük van! szóval én azt mondom folytasd!
Szia, én nem ismerlek téged se azt a lányt de ha mindketten akarjátok hogy eggyütt legyetek akkor senki sem akadályozhat meg titeket.Láttam én még ilyen nagy korkülömbség ellenére is olyan szerelmet ami évek óta tart.A barátnöm is így találta meg a boldogságot, õ például 10 évvel kissebb mint a párja és ök is akkor jöttek össze amikor a barátnöm 15 éves volt.Úgyhogy azt mondom ha jól kijösztök egymással akkor csak ez legyen a fontos.Mindent bele én szurkolok nektek.
Az a baj, ha a spine okos, simán felnyomhatna liliomtiprásért...Tudom, nem fogja megtenni, ilyenek... Mi a rákot csinál egy 27 éves kan egy gyerekkel???Szerintem hagyd, õ még csak most lép abba a korba, mikor össze-vissza pasizni fog, elõbb-utóbb csúnya vége lenne, és nem õ szívná utána a fogát...Még csak most kezdõdik a "ki nem szarja le" hozzáállásos életkora... -Reaper- [22/F]
Kisebb nálad? Mint a legtöbb párkapcsolatban a nõ a kisebb. De ha neked ez a fõ problémád, és ezen múlik, hogy folytasd-e vagy ne, akkor inkább ne. Rég rossz, ha már ilyen baromság eszedbe jut.
Azt úgy hívják hogy FIATALABB, nem kisebb... Jó ég...
És lehetõleg ne nagyon reklámozd mert bûncselekményt követsz el.
Nekem mindegy, csak nem mindegy, hogy kisebb nálad 12 centivel, vagy fiatalabb 12 évvel..
1: tanulj meg írni. 2: tanulj meg fogalmazni. 3: 27 évesen ez rohadt ciki. 4: 14 év fölött már nem bûncselekmény, szóval senkit nem érdekel, max gáz, hogy nem tudsz hozzád való lányt találni.
köszi a lepontozást, valószínû értelmes emberektõl kaptam! további szép estét
-Reaper- vagyok... Mily fura, hogy mindenkit, aki nem azt mondja, hogy hajrá, legyetek együtt, az le van pontozva... Hová lett az emberek IQ-ja? A szerelem nem ismer határokat, ilyenek? Azt nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy egy 14-15 éves fruska képes úgy gondolkozni, mint egy 27 éves érett nõ...A végén tényleg az lesz, hogy a kislányoknak általános 1.-ben szexuális felvilágosítást fognak tartani... A húgom egyik o.társa 14 éves, hatalmas [email protected], de én a magam 22 évével öregnek tartom magam hozzá. Plusz te már egész mást keresel egy nõben, mint õ egy pasiban... De tényleg nem helyes a kisebb jelzõ, fiatalabbal érthetõbb lenne a kérdés... Akik igen dícsérik ezt a kapcsolatot, és buzdítanak rá, azoktól megkérdezném, ha nekik lenne egy ilyen korú lányuk, õk mit szólnának, ha egy 27 éves férfival lépné át a küszöböt? Ugye???? Akkor már nem is olyan jó döntés... Most lehet lepontozni.... -Reaper- [22/F]
Meg mondom én h mit tegyél!Fogj egy kötelet szépen mász fel egy magas fára, kösd fel a kötél egyik végét egy megbizható ágra, majd kösd a nyakadra a kötél másik végét és érzéssel vesd magad a mélybe!Közben gondolj arra h mennyire hülye is vagy h 14 éves lányokat rontasz meg!
Szerintem ez már elég szánalmas korkülönbség, nem éri meg folytatni. De ha szeretitek egymást akkor bármi megeshet mostanában. A másik: MIKOR ÉRTIK MEG MÁR VÉGRE AZ EMBEREK HOGY BÛNCSELEKMÉNYNEK CSAK AKKOR MINÕSÜL HA A LÁNY 14 (NEM 15, NEM 18!) ALATT VAN!!!!!!
tök mind1 hány évesnek néz ki...ha pl egy nö mondjuk az anyád korosztályábol nézne ki 27nek járnál vele? abba is belelgondoltál hogy a hugod is lehetne...annak ellenére hogy ekkora korkülönbségegl nem tudtok mit csinálni...gondolom vannak szülei akik korlátozzák. szerintem hagyd abba...nem te leszel neki az igazi ahhoz ö még tul fiatal, bohém és sok minden tki akar madj probálni...te emg elvesztegetsz egy csomo idöt...27évesen, ilyenkor az ember már családalapitáson gondolkozik.neked ere vele nem sok esélyed lenne a közljövöben.
igazi okos emberrel állunk szemben úgy látom.....muszáj ezt?
A kérdező hozzászólása: a csajszi kinez 17 nek is
nehéz kérdés... Sztem hagyd, h történjen, ahogy történnie kell. Nehogy a végén te jöjj ki belõle rosszul. Ha keresi a társaságod, akkor úgyis lesz folytatás. Ne nyomulj, csak viselkedj vele úgy, mint eddig. Õ majd fog dönteni.
A kérdező hozzászólása: ok...
A kérdező hozzászólása: akkor fiatalabb.nem mind1 az neked?
A kérdező hozzászólása: 15 eves lesz a csaj.mondtam h par nappal ez elott lattam egy ilyen kerdest
Mivel 14 éves ezért még kiskoru nincs 18 éves te meg 27 éves vagy szoval ezért akár megis büntethetnek.És ezzel én a helyedben nem dicsekednék hogy egy 14 éves "gyerekkel" csináltad.Lehet hogy a te szemedben 17 évesnek néz ki vagy felnõtt nõnek néz ki akkor is gyerek!Szoval vagy keresel korodbeli lányt vagy ha nagyon ragaszkodsz hozzá akkor vársz még egy pár évet. (18/L)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!