Találatok a következő kifejezésre: Hogy érdemes ha ugy érzem (6 db)

Későn jöttem rá hogy szeretem. Érdemes várnom rá, ha úgy érzem, hogy csak ő kell?

Hosszú ideig Õ volt az, aki szerelmes volt belém. Én akkor nem foglalkoztam vele annyira, csak szimpatikus volt nekem. Valószínűleg lemondott róla, hogy mi még összejövünk és most megpróbál mással boldog lenni, és úgy látom, hogy most nagyon komolyan elhatározta, mert mintha ki akarna törölni az életéből. A baj az, hogy én mostanában jöttem csak rá, hogy mennyire fontos Õ nekem, és mennyire hiányzik. Talán az, hogy kapcsolata van döbbentett rá erre. Annyira szeretném visszacsinálni a dolgokat. Az új kapcsolata még csak egy hónapja tart. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Elõsször is hülye vagy... Másodszor pedig semmikép se rontsd el a mostani kapcsolatát, várd meg míg szakítanak és utána próbálkozz. Ha még akkor is szereted.

Elõsször is hülye vagy... Másodszor pedig semmikép se rontsd el a mostani kapcsolatát, várd meg míg szakítanak és utána próbálkozz. Ha még akkor is szereted.
Hagyd, hogy boldog legyen. Ha szereted és ennyire fontos neked, hagyni fogod. Nem, nem érdemes várnod.
Elszúrtad, vállald a következményeket. Ha hosszú ideig loholt utánad de mégis elutasítottad akkor most már hagyd békén.
Hagyd, h boldog legyen mással, õ tepert te elutasítottad ez mély sebet hagy az emberben. Próbáld elfelejteni ha nem megy max akkor lépj ha szakít a barátnõjével mellette ne. Amikor elveszítünk vkit akkor jövünk rá mennyit is jelentette nekünk, de ha elveszítettük már vissza csak nagy nehezen v nem is kaphatjuk vissza. Késõ bánat, és mi lesz ha pl rámászol szakít és rájössz, h mégsem kellett volna na ezt ne?!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Várom a továbbiakat!
Sajnos mi is éppen egy hasonló helyzetben vagyunk, tudnék mesélni. Ha gondolod, írj privát üzit!

Hogy érdemes szoptatni ha ugy érzem hogy kevés a tejem a manómnak?

Folyton bealszik szopizás közbe aztán meg felébred pár perc vagy egy ora mulva és látom hogy éhes még!Mindkét mellböl szoptassak talán!

Legjobb válasz: Szia! Nézd meg ezt, hasznos! :D http://www.babanet.hu/publ/szoptatas.htm S.

Szia! Nézd meg ezt, hasznos! :D http://www.babanet.hu/publ/szoptatas.htm S.
Attól nem kevés, nálunk is így volt. Szoptass igény szerint és kizárólagosan akkor sosem apad el. http://www.lll.hu/main
heeee?
A kérdező hozzászólása: Ennél egyértelmübben nem igazán lehet leirni...Szeretem a barátom, de úgy érzem õ nem lehetne nekem az igazi, és érdemes-e igy vele lennem?
Miért érzed azt, hogy nem õ az igazi?

Segítségért tanácsért kihez érdemes fordulni, ha már úgy érzi az ember, hogy nincs remény?

Pszichiáterhez, pszichológushoz, vagy létezik hasonló mint a filmben szerepl? Randiguru aki nem egy id?sebb pszichológus?

Legjobb válasz: milyen típusú tanács kéne?

milyen típusú tanács kéne?
A kérdező hozzászólása: Pest - megye
Hová valósi vagy?
A kérdező hozzászólása: próbálok a munkára koncentrálni. de a végletekig ez sem megy. hát kollégákról annyit hogy mind idõsebb 5-10 évvel és családosak nem igazán lehet ilyen beülõs dolgokat összehozni, max negyedévente valami családi nagyobb összejöveteleket. Mondhatni én vagyok a legfiatalabb a cégnél. Ha pszichológus, akkor az meg ne olyan legyen aki most jött ki az egyetemrõl, mert az gyakorlattal nemigen rendelkezik. ÉS egy túl öreg fazonnak sem örülnék. Egy középkorú tapasztalattal rendelkezõt keresnék ha lenne, akinek megvan a kellõ tapasztalata is és nem könyvekbõl.
Pszichológust javasolnék. Szívesen segítek találni. Írhatsz privit.
Ajánlom figyelmedbe Neil Strauss - A játszma c. könyvét!
Hallod ez nagyon szomorú.(sad).
Elõször koncentrál azokra a dolgokra, amik már megvannak az életedben. Például a munkádra. Ha egy ideig csak arra koncentrálsz, sikeres leszel benne és hidd el sokkal jobban fogod érezni magad. Mert az élet bármely területén elért sikerektõl jobban érzi magát az ember, megnõ az önbizalma. Barátkozni könnyebb mint párt találni, ezt kezdheted azzal hogy mondjuk munka után beülsz valahova a kollégáiddal, vagy felveszed a kapcsolatod elfelejtett barátokkal, régi iskolatársaiddal. Barátnõt találni pedig akkor fogsz hogyha nem görcsölsz rá ennyire, hidd el nem késtél le semmirõl. De ha elfogadod hogy most egyedül vagy, elfogadod hogy most a munkádra kell koncentrálnod, elfogadod az életed olyannak amilyen, sokkal magabiztosabb lesz a kiállásod és biztos vagyok benne hogy elõbb-utóbb megtalálod az igazit.
na figy. ez nem lesz egyszerû és rövid folyamat. mindennek az alapja a türelem és a kitartás. az önbizalmat már meg se említem. barátok kellenek. elõször meg kell tanulnod hatékonyan kommunikálnod az emberekkel. ha már megtanultál kommunikálni, meg kell ismerned újabb és újabb embereket. így lesz lehetõséged belebotlani a számodra megfelelõ lányokba :)
jajjj istenem... hát ez így sajnos nem egyszerû. itt lelki eredetû gondok lehetnek. amíg magadban nem tudsz rendet rakni addig barátnõt sem érdemes keresni. de ugyanakkor meg a szórakozás és egy lány aki szeret és te is szereted lehet h pont az tudná megoldani a problémát.
A kérdező hozzászólása: és ami a lényeg lenne, hogy olyan személy lenne jó akivel ezt élõben meg lehet beszélni és tudna segíteni, esetleg elkisérne csajozni vagy buliba, még fizetnék is érte, de ilyet nem ismerek!
A kérdező hozzászólása: 1 barátnõm volt egész életem során még 15 éves koromban ami 1, 5 évig tartott. Azóta semmi, próbálkozom 1000-el, neten élõben mindenhol, de csak az elutasítások jönnek folyamatosan. És néha már nem tudom, hogy hol lehet a gond de biztos bennem van a probléma, és ez idõvel nagyin idegessé tett felszültté, és nem tudok semmire koncentrálni, elvesztettem édesapám és édesanyámat is 1 évvel ezelõtt egy balesetben. De elõtte sem ment semmi. A munkámra sem tudok koncentrálni. De ami a legjobban iztgat, az az , hogy 1 lány sem jön össze. Csak a kudarc folyamatosan. Barátok nincsenek. És egyedül nem megy, egyedül nem tudok felszedni 1 nõt sem. 29/f
a GYK-s különleges operatív támogató specialistához, vagyis hozzám
Keress valami hobbit, ha nem akarsz vagy nincs idõd sportolni akkor bármi mást. Egyrészt lesz valami amit szívesen csinálsz, elfoglalod magad és bekerülsz egy új közösségbe ahol rádtalálhat a barátság vagy a szerelem.

Ha majdnem az egész életemet élniakarás nélkül éltem le, mert tehetetlennek érzem magam, hogyan tudnám gyökeresen pozitiv irányba változtatni? Hogy úgy érezzem-igen érdemes élni!

Azt hiszem már az alkoholizmusig fajult a dolog,szenvedek saját magam tehetetlenségét?l.Hogyan tudnék pozitivabb lenni? Kérlek segytsetek!!!

Legjobb válasz: segítséggel, pszichológus ha késztetést érzel arra, hogy imádkozz akkor igazán megtehetnéd, hiszen semmi rosszat nem teszel vele, én is csak akkor imádkozom, ha úgy érzem, hogy szükségem lenne rá, pedig egyáltalán nem vagyok hívõ, még a templom közelébe se megyek, mert egyszerûen nem tudok bemenni

segítséggel, pszichológus ha késztetést érzel arra, hogy imádkozz akkor igazán megtehetnéd, hiszen semmi rosszat nem teszel vele, én is csak akkor imádkozom, ha úgy érzem, hogy szükségem lenne rá, pedig egyáltalán nem vagyok hívõ, még a templom közelébe se megyek, mert egyszerûen nem tudok bemenni
Tisztelt levélíró! Hány éves vagy vajon, hogy majdnem az egész életedrõl beszélsz? Hogy lehet élniakarás nélkül élni? Azt hiszem, ez csak valami kifogás lehet, mert ha valaki nem akar élni, arra a szervezete reagál és már nem élne. Ez csak a saját véleményem és saját szervezetem reakcióinak eddigi megfigyelése volt. Az helyett, hogy az ivásra ilyen kifogást keresel, (tudom, hogy ezek rettentõ kemény szavak) keresd a szépet és a jót! Ne azt vedd észre, hogy milyen rossz Neked ezért vagy azért, hanem gondolj arra, hogy mi volt a szép és a jó az életedben idáig, s keresd meg magadban azt, amit SZERETNÉL, amit akarsz a következõkben, a további életedben! Mi az amitõl jól, sõt nagyon jól éreznéd magad? S ne csak áhítozz utána, hanem keresd azt is, hogyan érhetnéd el, hogy úgy is élj! Leveledet tipikusnak érzem a mai világra, nagyon sokan vannak (lehetnek ma így). Ez nem egyéntõl függ elsõsorban, hanem inkább az elmúlt X év anyagi és erkölcsi változásai miatt van. Ebben már nem Te vagy a hibás, de ha úgy akarsz továbbra is élni, mint eddig, akkor tedd azt, s keseregj tovább! Ha nem, akkor változtass! Ehhez mindenkinek joga (sõt, mondhatnám, saját magával szembeni kötelessége is!) van. Ülj le, s gondold át, tedd sorba, ha kell írd le magadnak, hogy mit akarsz, hogyan szeretnél élni, s keresd a megoldást! Meg fogod találni!! Lehet, hogy drasztikus lesz, de ha nagyon akarod, megtalálod!
Jigsaw! Komolyan:D

Szülés után mennyi ideig vérzik az ember általában? Ha szoptatáskor nem érzek méhösszehúzódásokat, az nem jelenti azt hogy nem húzódik a méhem ugye? Minden szoptatás után érdemes kifejni a melleket?

Legjobb válasz: Én kb. 5 hétig véreztem, de nagyon szétszakadtam, azt mondta a doki a 6 hetes kontrollon, hogy ne is csodálkozzak rajta. De ez tényleg mindenkinél más. Méhösszehúzódásokat talán az elsõ néhány napban éreztem, utána nem igazán. Érdemes fejni, minél többet fejsz, annál több tejcsid lesz. Nekem fejés nélkül is elég a tejem, pedig már több mint 5 hónapos a lurkó. Sajna elég kevés idõm volt eleinte, a fiam meg rengeteget szopcsizott, a gyerekeknél jobban semmi nem üríti ki a cickókat! :)

Én kb. 5 hétig véreztem, de nagyon szétszakadtam, azt mondta a doki a 6 hetes kontrollon, hogy ne is csodálkozzak rajta. De ez tényleg mindenkinél más. Méhösszehúzódásokat talán az elsõ néhány napban éreztem, utána nem igazán. Érdemes fejni, minél többet fejsz, annál több tejcsid lesz. Nekem fejés nélkül is elég a tejem, pedig már több mint 5 hónapos a lurkó. Sajna elég kevés idõm volt eleinte, a fiam meg rengeteget szopcsizott, a gyerekeknél jobban semmi nem üríti ki a cickókat! :)
Szia! A szülés után 2 héttel már elég volt a tisztasági is, igaz az 5. hétig eltartott a folyás... Az elsõ napokban igen erõteljesen, aztán már egyre enyhébben éreztem a méhösszehúzódásokat. És igen, fejjél, amikor csak tudsz!! Akkor sok tejed lesz és megúszod a mellgyulladást!
Általában 3-4 hétig tart a vérzés, de ez változo mindenkinél.A méh össze huzodását annyira eröteljesen nem érezheted, de ez kiderül a 6. hetes kontroll vizsgálatnál.A tejet minél sürrübben érdemes fejni, mert annál több termelödik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár a dokim azt mondta hogy 2 hétig vérzek majd, de én is úgy tudtam hogy tovább is eltart a dolog-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!