Találatok a következő kifejezésre: Hogy érdemes ha (552 db)

Egy hónap múlva elutazom, addigra szeretném elveszíteni a szüzességem, hogy érdemes, ha nem szeretnék kapcsolatot?

Persze ha lány lennék egyből jönnének a priváthadak, de nem erről van szó. Kur.vával nem szeretném, mert rendesen ki akarom élvezni (nyalni is, kényeztetni) és félek hogy fertőzést összeszednék. Erre az egy hónapra meg nem is akarok hülyíteni senkit, mert nem vagyok az a fajta. Külsőmmel nem lenne gond, izmos vagyok– ápolt, de kur.vázni akkor sem fogok! 18

Legjobb válasz: határidõs szüzesség-elvesztés, mi ez ha nem rohanó világ?

határidõs szüzesség-elvesztés, mi ez ha nem rohanó világ?
Haver, veled ingyen senki nem fog dugni, jobb ha beletörõdsz.
De hülye vagy. Kijelented, hogy k*rvázni nem fogsz, mondván, hogy ki akarod élvezni, "nyalni is, kényeztetni" és azt szerinted k*rvával nem lehet, mert összeszedsz valamit. Mondok én neked egy nagy újságot öregem! A k*rvák bármennyire nagy k*rvák is, már csak a munkájukból kifolyólag kénytelenek vigyázni magukra. Ha sokat fizetsz, egészséges gyönyörû nõt kapsz, aki amúgy sem csinálja gumi nélkül. (Van ilyen is, hidd el!) Ezzel szemben, ha összeszedsz valahonnan egy átlagos csajt, aki hajlandó lefeküdni veled (amire nincs sok esélyed, de ha mégis) az a csaj (mivel nyilván nem vagy a szõke herceg) vagy totál sügér lesz vagy alapjáraton egy kis r*banc, ami azt jelenti, hogy sokkal nagyobb esélyed van egy ilyen lánytól elkapni valamit, mint egy hivatásostól. Persze nehogy azt hidd, hogy éppen k*rvázni zavarlak, szó sincs róla. Csak rámutattam az érvelésed egyik gyenge pontjára.
ez miért olyan lényeges, hogy elutazol, addig dugjál valakivel? miért fontos a szüzesség elvesztése? N
A kérdező hozzászólása: 1# te már csak tudod! 4# azért annyira mégsem yolo :)
Dugd egy nagy tál meleg pacalba.
(igaz pasikkal még nem volt dolgok de #yolo)
megbaszlak én öreg ha ekkora probléma ez
És kötelezõ ez idõ alatt elveszteni? Hát nem fog összejönni, várnod kell 10 évet!
Én benne lennék csak talizni kéne szimpi vagy e tetszel e mert csak akkor imadom asexet meg ha hosszan nyalnak.viszont jo lenne elmenni az arena plaza vip moziba is vagy valahova elötte valami program

A Margit kórházban szülésre hogy érdemes pakolni? KÜlön pakoljam a szülőszobai csomagot? Ha igen mit érdemes a szülőszobai csomagba pakolni?

Legjobb válasz: Szülõszobára vizet vagy üditõt csokiszeletet apának valami harapnivalót estetleg könyvet v. rejtvényt vinni ha lehet zenét hallgatni cd-t és telefont meg fényképezõgépet tusfürdõ nem kell esetleg wc papír beöntés utánra. . Szülés után törölközni nem sok helyen lehet a sajátodba adnak kórházit és hálóinget is. érdemes külön pakolni mert a szüléshez ha rövid csak ez a pár dolog kell a kórházi napokra mehet egy nagyobb táska. A margit kórház szokásait pedig a szülésznõktõl vagy a felkészítõn is megmondják.

Szülõszobára vizet vagy üditõt csokiszeletet apának valami harapnivalót estetleg könyvet v. rejtvényt vinni ha lehet zenét hallgatni cd-t és telefont meg fényképezõgépet tusfürdõ nem kell esetleg wc papír beöntés utánra. . Szülés után törölközni nem sok helyen lehet a sajátodba adnak kórházit és hálóinget is. érdemes külön pakolni mert a szüléshez ha rövid csak ez a pár dolog kell a kórházi napokra mehet egy nagyobb táska. A margit kórház szokásait pedig a szülésznõktõl vagy a felkészítõn is megmondják.
A Margitban szültem 2 hónapja, én nem pakoltam külön. A szülõszobán neked a következõk fognak kelleni: víz, esetleg szõlõcukor, vagy vmi ennivaló, tusfürdõ, wc papír, törülközõ, hálóing, bugyi, betét, papucs. Azt hiszem ennyi, és persze a párodnak vmi ennivaló, papucs, és a lényeg a fényképezõgép! Nem adnak kórházi hálóinget, úgyhogy kettõ fog kelleni, valószínûleg a szülés közben koszos lesz és a fürdés után már nyilván nem azt veszed vissza. Én egyébként olyan betétet vettem, ami bugyi is egyben, kicsit olyan mint a pelenka, de nagyon jó. Kettõ darab elég volt belõle, gyógyszertárban tudsz venni. Remélem segítettem. Könnyû szülést!

Egy különköltözéses vitát követően hogyan érdemes leülni átbeszélni a problémákat, ha sajnos bőven van miről beszélni?

Fenyegetőzni ,zsarolni ,kiabálni semmiképp,de érthetően fogalmazva elmondani ,hogy miben szeretnénk ha változtatás történne ...így kellene valahogy ?

Legjobb válasz: Ha még van bennetek harag, akkor nem érdemes, mert újabb veszekedés lenne a vége. Várj, míg lecsillapodtok, és akkor beszéljetek Elsõsorban arról, hogy szeretitek-e egymást, együtt akartok-e maradni, és ha mindenki ezt szeretné, akkor beszélni a problémákról. Vagy írjátok le egy listára, mik a problémák, cseréljétek ki és mindenki vonuljon el egy kicsit gondolkodni a másik problémáján.

Ha még van bennetek harag, akkor nem érdemes, mert újabb veszekedés lenne a vége. Várj, míg lecsillapodtok, és akkor beszéljetek Elsõsorban arról, hogy szeretitek-e egymást, együtt akartok-e maradni, és ha mindenki ezt szeretné, akkor beszélni a problémákról. Vagy írjátok le egy listára, mik a problémák, cseréljétek ki és mindenki vonuljon el egy kicsit gondolkodni a másik problémáján.
A legnehezebb kibírni azt, hogy az ember megállja, hogy ne vádaskodjon a másik ellen. Ahogy az egyik elkezdi felsorolni a másik hibáit, bûneit, a másik általában ingerülten reagál rá. Így kezdõdik a vita, veszekedés, kiabálás. Nem szabad szemrehányást tenni, úgy meg lehet beszélni, hogy mi a megoldás, miben kéne változtatni, ki mire vágyik.
Ha már eljutottatok a külön-költözésig, akkor ott a baj már nem kicsi. Az biztos, hogy mind a ketten át kell gondoljátok mit is szeretnétek valójában. Persze itt felmerül az a kérdés, hogy esetleg van e gyermeketek aki összeköt benneteket.

Hogy érdemes ütni ha belém kötnek, és hova?

Legjobb válasz: Ha belédkötnek, akkor futni érdemes. Egyébiránt kár ilyesmire alapoznod: Ha csak nem rendelkezel több éves ökölvívó, vagy harcmûvész múlttal, akkor nem fog összejönni. Hiszen még ütni sen tudsz rendesen, nem hogy jó helyre. A felhergelt támadók meg még jól meg is vernek az ostobaságodért...

Ha belédkötnek, akkor futni érdemes. Egyébiránt kár ilyesmire alapoznod: Ha csak nem rendelkezel több éves ökölvívó, vagy harcmûvész múlttal, akkor nem fog összejönni. Hiszen még ütni sen tudsz rendesen, nem hogy jó helyre. A felhergelt támadók meg még jól meg is vernek az ostobaságodért...
állcsúcsra. Ha pedig elõbb támad nálad még hasba tudod rúgni talán idõben
Állcsúcson verheted, csak nem biztos, hogy az kiüti. Illetve, hogy nem teszel kárt saját magadban. Szaltózgatni is meg lehet próbálni sportmúlt nélkül, csak nem érdemes...
Én ezt értem, de azért nem kell évekig bohóckodni, h jól állcsúcson tudj valakit verni.
csak Seagelosan: izombol bordák alá
Ha van rá lehetõséged, akkor fuss. Ha nincs, akkor valamelyik nyomáspontra érdemes ütni. Keress rá: "ko, pressure points". sok ezer videót találsz a témában.
nem értem ezt az agreszívkodást, ha valaki bwlém köt, megpróbálom békésen rendezni a nézeteltérést, egy kötözködésben még nincs benne, hogy bárki megütött volna, annál meg inteligensebb vagyok, hogy elsõként üssek...
Ha az lett volna a kérdés, hogy mik a kiütési pontok az emberen, akkor lehetne válaszolni.Én azt írom le inkább, hogy mi az ami kivétel nélkül finoman szólva is kellemetlen mindenkinek.A két szemed külsõ széle mentén húzz egy képzeletbeli függõlegest végig az arcodon és a testeden.Ami közte van azt érdemes támadni.(többek közt)Viszont!A szituáció adja mindig, hogy hová üss, vagy rúgj.Ezt így nem lehet...Utópia lenne, azt gondolni, hogy ezzel sokra mész.Ez csak instrukció nem több.Lehetne írni térdhajlatot, állcsúcsot..stb..stb, de éles helyzetben, elképzelhetetlen, hogy lenne idõd azon gondolkodni, hogy itt ki mit is írt.
"a belédkötnek, akkor futni érdemes. Egyébiránt kár ilyesmire alapoznod: Ha csak nem rendelkezel több éves ökölvívó, vagy harcmûvész múlttal, akkor nem fog összejönni" Így van, ha nem rendelkezel legalább 30 éves múlttal még a kezed se tudod felemelni.... Ez a túlzó duma:D
Nézz pár ufc meccset, de inkább járj lehetõleg thai box, vagy esetleg más olyan edzésre ahol a láb használata is lehetséges. :)
nyak, szem(ujjal), álcsúcs, nemiszerv(ek) a mutató, és középsõujj legyen egyenes Kb.: mint az alkarcsont meghosszabítása. nyakra ütni lehet a hüvelyk és mutatóujj közti résszel is.
egy jól irányzott ütéssel feltolhatod az orrát az agyába, ha sikerül tuti vége.

Ha a laptopomban nemhasználom az akkumlátort akkor azt kikell venni a gépből? Hogy érdemes használni úgy, hogy ne romoljon az akkumlátor állapota?

Legjobb válasz: Ha szinte mindig tápról használod a laptopot, akkor érdemes kivenni. Azonban havonta egyszer le kell meríteni, és újratölteni.

Ha szinte mindig tápról használod a laptopot, akkor érdemes kivenni. Azonban havonta egyszer le kell meríteni, és újratölteni.
A kérdező hozzászólása: értem, de az állástól nem fog tönkremenni az akkumlátor?
Az én Fujitsu laptopon aksija 3 órát kibírt, de egyszer elromlott a számítógépem és ezt kellett használnom.Folyamatosan be volt dugva a hálózatba, 1 hét alatt teljesen meghalt az akkumulátor. Be sem kapcsol. Az állástól ennél jobban nem mehet tönkre...

Érdemes albérletbe költözni azért hogy legyen magánéletünk és ne anyóssal lakjunk és ne csak 1 szoba legyen amiben rendezkedhetek, érdemes, ha nincs pénz saját ház megvételére?

Hozzátenném nem vagyok rosszba anyóssal csak szeretném ha külön lennénk és ha egyedül szeretnék lenni akkor ne keljen kerülgetni még egy testvért is, hogy ha kedvem tartja meztelenül is végig tudjak szaladni a szobán fürdés után, anélkül hogy minden wc re menetelkor zárnom kéne az ajtót magam mögött.És ha nincsen kedvem beszélgetni akkor nem tartana fel senki.És nem kéne minden ajtó kulcslyukat be tömködnöm wc papírral hogy ne kukucskáljon utánam senki. De félek az albérlett?l mert bármikor kitehetnek ha eladásra kerül a sor vagy mi lesz ha nem tudjuk majd fizetni? Itt nem szeretnék maradni mert ez nem szabadság.

Legjobb válasz: Évek óta itt élünk anyósommal, elõször tökéletes volt a kapcsolatunk de kicsit megromlott mert mindenbe beleszólt, állandóan mi szobánkba volt átjött tvzni ha nem voltunk itthon átkutatta szobát stb... most költözünk el év elején, sokkal nehezebben jövünk ki anyagilag de meg fogja érni!!! Kapcsolatunk is sokkal jobb lesz ha ritkábban találkozunk anyóssal :)

Évek óta itt élünk anyósommal, elõször tökéletes volt a kapcsolatunk de kicsit megromlott mert mindenbe beleszólt, állandóan mi szobánkba volt átjött tvzni ha nem voltunk itthon átkutatta szobát stb... most költözünk el év elején, sokkal nehezebben jövünk ki anyagilag de meg fogja érni!!! Kapcsolatunk is sokkal jobb lesz ha ritkábban találkozunk anyóssal :)
Én is az albérletre szavaznék!
Költözni, elég egy nagyon kicsi alacsony rezsijü lakás nem a legjobb környéken. Gondolom az anyosnál sem teljesen ingyen laktok.Lehet lakást bérelni valami ismerös párral együtt igy megint csak egy szobátok lesz de ha az az elejétöl kulcsal zárhato és a feltételeket lefektetitek pl.mindenki maga után takatit stb.. könnyebb lesz kijönni velük mint anyossal. Egy kicsivel több kiadást pedig ez megér!
Ne a kérdezõt csesztessétek, ilyen rákérdezéssel. Különben igaza van neki. Ha egy módja van, akkor inkább albérlet. Viszont van fedél a fejetek felett, ne kapkodjátok el a megfelelõ kiválasztását.
Igen!!!! Mindenképp albérlet!
"És nem kéne minden ajtó kulcslyukat be tömködnöm wc papírral hogy ne kukucskáljon utánam senki" Mi van? Ki kukucskál utánad?
a nyugalom minden pénzt megér
Tökéletesen egyetértek azzal, hogy külön élni sokkal jobb! De azt tegyétek mérlegre, hogy mennyi pénzt tudtok albérletre szánni, mert könnyen lehet, jobban jártok, ha hitelt vesztek fel, és azt a pénzt a törlesztõrészletre fordítjátok. Mégsem kidobott pénz, mert tiétek lesz a lakás.
Nem kell meztelenül szaladgálni egy lakásban. A WC-t pedig mindig szokás bezárni, ha bent vagyunk. Ha csak ennyi a bajod, akkor ne panaszkodj. Ha albérletbe mentek, ott is kell alkalmazkodni a fõbérlõhöz. Fizetnetek kell a rezsit is, kellenek a lakásba alapvetõ dolgok: takarítószerek, konyhai eszközök, mikró, mosógép, porszívó stb. Nektek kell takarítani az egész lakást. Fõznötök, mosnotok kell. stb. Nekem nem érné meg a "szabadság", hogy az albérletre, rezsire kidobjak az ablakon havonta 60-70.000.- Ft-ot. Sokkal fontosabb dolgokra költeném vagy félretenném.
A kérdező hozzászólása: Igen persze de itt ha nem csinálom meg rögtön a nappaliban a takarítást vagy azon a területen ahol közösen takarítunk akkor megcsinálja rögtön és úgy érzem mintha én semmire kellõ lennék hogy ö csinálja meg munka után. A párom tesója átjáróháznak használja a szobánkat állandóan be téved ide pedig sokszor mondtuk neki ide ne jöjjön be mert nincs itt semmije.Mindig azon vagyok hogy ha leülük akkor anyós azt hiszi nem csináltam semmit....

Idegen lánnyal ismerkedni érdemes, ha igen hogy kéne?

Legjobb válasz: érdemes , én még sohase láttam idegeneket , ha már meg szolitod kérdezd meg tole mi a szándéka velünk földiekkel

érdemes , én még sohase láttam idegeneket , ha már meg szolitod kérdezd meg tole mi a szándéka velünk földiekkel
húha egy újabb komoly kérdés!Mindenki idegen akivel ismerkedsz te észlény!:)
1.mennyire igaz:D szerintem úgy gondolja hogy nem ismeri régrõl. vagy egyáltalán nem, de mégis szeretne vele összejönni. hát figyu, érdemes vagy nem érdemes. ha akarsz valamit tenned kell érte, ezt tudom mondani és javasolni is:) odamész dumálsz vele..én sem tudom mivel én sem vagyok egy nagy csajozógép , bízd magad a spontanitásra:D
Nekem is hasonló a próblémám...attól függ milyen korosztály vagy és milyen korosztályba keresel.Bizonyos korosztályig bulikban ismerkedhetsz.28-on felül már nem tudom...talán ha bemutatnak valakinek, sportkörökben.A lényeg a közvetlenség, kisugárzás...
http://www.youtube.com/watch?v=e8EXVbMu2GA Én megadnám a számoat:D 15L
Értelmes kérdést nem tud feltenni senki.?
a fegyenc 1-2õt kezdõként. a mh egy haladóknak szánt könyv.
A fegyencedzés gyakorlatait csinálhatod. A meztelen harcos tulajdonképpen egy kis technikai tudást ad, hogy hogyan fejthetsz ki minél nagyobb erõt. Kiegészítésnek ajánlom. Nem csak haladóknak való. A fegyencedzés 2 viszont már haladóbb egy kicsit. Legalább is a zászló elég húzós lesz, ha nem tudod az elsõ rész mesterlépéseit megcsinálni. A nyakizom erõsítésérõl szóló része miatt viszont boxhoz nagyon ajánlom.

Angol nyelvtanulás könnyen és otthon? Olyan módszer érdekelne amit otthon, nyelviskolák nélkül könnyű elkezdeni tanulni. ÉS ha igen, honnan érdemes letölteni anyagot. Vagy hogy érdemes elkezdeni. Sok időm nincs tanulni, de esténként szánnék rá időt.

Legjobb válasz: Könyvek olvasása, filmek-sorozatok nézése, fórumok, fanfiction-ök... Külön fizetni rá nem is kell, max. könyveket meg DVD-ket venni, és biztos siker - kitartással. :)

Könyvek olvasása, filmek-sorozatok nézése, fórumok, fanfiction-ök... Külön fizetni rá nem is kell, max. könyveket meg DVD-ket venni, és biztos siker - kitartással. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.Megírom, ahogy haladok vele:)
Itt egy oldal ahol rengeteg hasznos tanácsot találsz. http://otevotnyelv.com/nyelvtanulasi-segedletek/ A srác 5 nyelven akar megtanulni 5 év alatt az input módszer segítségével. Inputnak az a lényege, hogy sokat olvasol és hallgatsz beszédet az adott nyelven és ennek hatására magadtól össze tudsz majd rakni értelmes mondatokat. Ahogyan egy kisgyerek is megtanulja a nyelvet. Lomb Kató írt még jó könyveket nyelvtanulással kapcsolatban. Szinkrontolmács volt és 16 nyelven beszélt a legtöbbet magától tanulta meg. Ez a két könyve segít a nyelvtanulásban. Így tanulok nyelveket - a cím magáért beszél Bábeli harmónia - 21 embert, akik legalább 8 nyelven beszélnek kérdez meg arról, hogyan tanultak nyelveket és még pár dologról. Mnemotechnika módszer, amivel hatékonyabban tudsz tanulni, egy kis gyakorlás kell az elején, de aztán könnyen fog menni http://hu.wikipedia.org/wiki/Mnemotechnika Választunk egy, a megtanulandó szóhoz hasonló hangzású kulcsszót. Emlékeztetõül képet is alkotunk a kulcsszó és a megtanulandó szó jelentésébõl.Például az angol curtain szó megjegyzése: körtemintás függöny felidézésével.
Elõzõ vagyok. Itt pedig az alapszavakat, kifejezéseket tanulhatod meg Ha rákattintasz a képre, vagy a szövegre, akkor hallhatod is a kiejtést. http://www.okosito.hu/index.php/nemet/64-ich-habe-tiere /
Szia. Talán én tudok neked segíteni abban, hogy megadom neked egy nyelviskolának a linkjét. Az oldalukon német és angol feladatok, szövegek, stb találhatók. Van egy olyan lehetõség is, hogy hetente egyszer küldenek feladatokat. Ha regisztrálsz az oldalukra, kérheted a heti nyelvleckét. Ingyenes. Azonkívül a Facebook-jukon különbözõ játékok vannak, ahol nyerni is lehet, akár tanfolyamot is. Én szeptember 23-án az Európai Nyelv Napja alkalmából nyertem egy 16 hetes középhaladó tréninget. Csak én németül tanulok, nem angolul. Bátran merem neked ajánlani, megbízhatóak. Bármilyen kérdésem van, email-ben válaszolnak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm a tanácsokat.Mivel nincs idõm eljárni nyelvsuliba így marad az önszorgalom.Kezdetben megteszi az olvasás és írás is:) aztán hátha alakul majd vmire.Persze tudom, h gyakorlás teszi jobbá.....Olvastam egy olyan módszert h este elalvás elõtt kell hallgatni és könnyebben megy a tanulás, de sehol sem találom a módszer nevét:( Szép napot nektek!
Persze, hogy kell kommunikálni is, senki nem mondta, hogy nem. De beszélgetni nem csak nyelviskolában lehetséges! Lehet pl. Skype-on, vagy akár az adott országban is. És semmi gond azzal, ha kezdetnek írásban tanulja az ember, nem mindenkinek egyforma a módszere. Én pl. a fent általam leírtak szerint tanultam az angolt is, és most a spanyolt, és sosem volt gond, hogy elõször csak olvasok, majd hallgatom is, aztán írok, majd beszélek. Ez a sorrend, na és? Kinek hogy megy.
A nyelv KOMMUNIKÁCIÓ. Egyedül nem lehet megtanulni! Legalább két ember kell hozzá. Valami bohóc középfokot biztos leteszel így, de a valódi nyelvtudáshoz kell beszélni is tudni.
Szia! Hogy haladsz? Mire jutottál eddig? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!