Találatok a következő kifejezésre: Hogy érdemes a laminált (2 db)

Hogyan érdemes a laminált padlót az ajtófélfánál lerakni ha nem szeretnénk küszöböt?

Legjobb válasz: Az csak akkor szép ha nincs a helységek között szintkülömbség.Mi raktunk laminálthoz való küszöböt is,de egy helyen a laminálthoz hasonló szinû élvédõvel oldottuk meg.A férjem az egészet sziloplasztal a járólaphoz ragasztotta.

Az csak akkor szép ha nincs a helységek között szintkülömbség.Mi raktunk laminálthoz való küszöböt is, de egy helyen a laminálthoz hasonló szinû élvédõvel oldottuk meg.A férjem az egészet sziloplasztal a járólaphoz ragasztotta.
Kaphatók burkolatváltó profilok, elég sokféle, olyat lehet letenni küszöb helyett.

Hogy érdemes hozzáfogni a laminált parketta felszedésének?

Legjobb válasz: Szia! Ugyan ugy ahogy leraktad :) Elosszor a szegoket felszeded,aztan az egyik sarkaba kikezded ,lehet az elso megfog serulni ,de szerintem az nam nagy gond, az elso sor nehez egy kicsit,de azutan mar megy szepen sorba, ha nem akarod ujra felhasznalni akkor meg ugyse szamit! Nem vagyok szakember csak az elkebzelesem szerint irtam;) BUEK !!!!

Szia! Ugyan ugy ahogy leraktad :) Elosszor a szegoket felszeded, aztan az egyik sarkaba kikezded , lehet az elso megfog serulni , de szerintem az nam nagy gond, az elso sor nehez egy kicsit, de azutan mar megy szepen sorba, ha nem akarod ujra felhasznalni akkor meg ugyse szamit! Nem vagyok szakember csak az elkebzelesem szerint irtam;) BUEK !!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!